User
Pass
2FA

Suggestions @ PVE/PVP/Regarding the server etc.
Go to page Previous  1, 2, 3 ... , 22, 23, 24  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Show only staff posts
Author Message47186
Snoppy

[Inside the fire]

Status: Offline
(since 24-10-2022 03:25)

Votes: 173

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 21-09-2014, 23:27:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Alex_x wrote:
Partea aceea cu reclama ar fi foarte folositoare pentru ca nu suntem ca alte servere care fac reclame false .
Lumea e atrasa de descrierea unui server . Eu cand m'am apucat de wow cautam zeci de servere si ma duceam pe ala cu mai multe prostii scrise in descrieri ca si cum ar fi avut mai mult content , chestii custom si toate cele . + ca la ceea ce ai spus tu legat de playeri cu pc'uri rachete . Am vazut ca intr'un timp chiar se postau videoclipuri in care se afisau tot contentul Freakz. Ar fi fain daca s'ar mai face ceva in genul si s'ar premia cel mai bun review daca tot s'au adaugat lucruri noi pe server . Sunt oameni care au facut foarte multa reclama serverului gen Myth cu tutorialul lui pentru clientul de 4.3.4 . Acel "How to Install [wow.freakz.ro] " , cred eu ca a adus multi playeri pe freakz , avand in vedere ca are 72k de viziualizari sau guildele care posteaza 1 fight din DS gen HKP care are peste 10k de vizualizari la la fiecare boss de pe 4.3.4 . Vorba lu Snoop , omul trebuie sa stie sa faca reclama la marfa daca vrea sa o vanda .

Tutorialul meu are 83005 de vizualizãri, am primit whisper-uri și de la persoane de pe molten sã le spun diferite chestii despre paladin și sã le traduc ce am scris acolo. Am avut acces la peste sute de caractere(au avut încredere majoritatea persoanelor sã-mi dea contul, sã le fac reforges), sã le arãt cum dau eu și cum se joacã. Meh, orice e folositor și productiv serverului, trebuie doar sã știi cum sã pui ceva în aplicare și sã treci peste anumite principii.
Pentru restul care nu știu despre ce e vorba @ staff / ZOHL CITEȘTE, aveți pe pagina anterioarã.

,,Angel Among demons"

1 1

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Alex_x

[Owner of something ]

(since 10-10-2019 20:26)

Votes: 60

Post Posted: 21-09-2014, 23:38:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

justyn17x wrote:
pms wrote:

Calitate proasta, dar stiu sa-si faca reclama si sa-si vanda "marfa".

Cantitatea > calitatea pe serverele private. Pentru calitatea trebuie sa scoti banu'.

Si noi avem calitate , dar nu avem cantitate din cauza reclamei , Multa lume nu a auzit de freakz sau sa fie informati despre server . Probabil oamenii cauta / citesc descrierea ,dar daca nu gasesc ceva mai concret , altceva decat un scris amarat . un video Sa se ia mai multe secvente din anumite videouri de pe freakz si sa se faca un review . ceva gen
Are 40k vizualizari . Chestiile de genul ajuta enorm popularea serverului , dar daca nu are cine sa se ocupe de reclama ...
https://youtube.com/watch?v=lP0_TL67I_w:

Posturi unite automat, 22-09-2014, 00:38:51

Snoppy wrote:
Alex_x wrote:
Partea aceea cu reclama ar fi foarte folositoare pentru ca nu suntem ca alte servere care fac reclame false .
Lumea e atrasa de descrierea unui server . Eu cand m'am apucat de wow cautam zeci de servere si ma duceam pe ala cu mai multe prostii scrise in descrieri ca si cum ar fi avut mai mult content , chestii custom si toate cele . + ca la ceea ce ai spus tu legat de playeri cu pc'uri rachete . Am vazut ca intr'un timp chiar se postau videoclipuri in care se afisau tot contentul Freakz. Ar fi fain daca s'ar mai face ceva in genul si s'ar premia cel mai bun review daca tot s'au adaugat lucruri noi pe server . Sunt oameni care au facut foarte multa reclama serverului gen Myth cu tutorialul lui pentru clientul de 4.3.4 . Acel "How to Install [wow.freakz.ro] " , cred eu ca a adus multi playeri pe freakz , avand in vedere ca are 72k de viziualizari sau guildele care posteaza 1 fight din DS gen HKP care are peste 10k de vizualizari la la fiecare boss de pe 4.3.4 . Vorba lu Snoop , omul trebuie sa stie sa faca reclama la marfa daca vrea sa o vanda .

Tutorialul meu are 83005 de vizualizãri, am primit whisper-uri și de la persoane de pe molten sã le spun diferite chestii despre paladin și sã le traduc ce am scris acolo. Am avut acces la peste sute de caractere(au avut încredere majoritatea persoanelor sã-mi dea contul, sã le fac reforges), sã le arãt cum dau eu și cum se joacã. Meh, orice e folositor și productiv serverului, trebuie doar sã știi cum sã pui ceva în aplicare și sã treci peste anumite principii.
Pentru restul care nu știu despre ce e vorba @ staff / ZOHL CITEȘTE, aveți pe pagina anterioarã.

Vorbesc de , forum . La vizualizarile de la guide'ul tau , majoritatea sunt deja /au fost playeri de pe freakz . Daca s'ar fi facut un video de prezentare al serverului ,ar fi venit mai multi playeri noi . majoritatea cauta , zic eu ceva ca : WoW 4.3.4 Private Server si din lista aia de videouri isi aleg serverul pe care joaca ... sau ceva de genul -

Workshop Semnaturi !

Last edited by Alex_x on 21-09-2014, 23:39:47; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Loveheal

[ATN Attax]

(since 17-03-2024 03:51)

Votes: 572

Post Posted: 21-09-2014, 23:39:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Snoppy wrote:
Alex_x wrote:

He's right, chiar a avut multa lume incredere in el ca sa isi dea acc's pentru chestii de genul, ma numar si eu pe acolo, worst ret eu. -

0 0

Back to top
Radical

[Madness forever]

(since 08-01-2025 13:12)

Votes: 461

Post Posted: 21-09-2014, 23:43:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Snoppy wrote:

am stat într-o zi cu Nero și ne uitam la preview-uri cu raiduri de pe cataclysm și fãceam o comparație de dps cu ce era pe vremea aceea pe retail și ce este pânã acum, un lucru identic nu va exista niciodatã, dar e clar o asemãnare și e clar cã toate merg ok, poate mai sunt niște chestii broken pe partea pvp-ului și poate posibile chichițe de care poți profita prin raiduri, nu intru în detalii pentru cã nu cunosc și nu vreau, dar da, se apropie de realitatea ce a fost o datã și trebuie sã profitați și voi de chestia aceasta, comercializați mai mult comunitatea, video-uri, preview-uri prin encountere, nu neaparat encountere fãcute doar de o anumitã guildã, nu bat la poarta nimãnui, hkp e clar o guildã care mi-a plãcut sã fac parte pentru o perioadã, nu intru în detalii, am fost nesimțit(n-aveam cum sã nu fiu, în orice guildã am fost am ținut partea membrilor din acea guildã în orice conflict) și m-au primit cu brațele deschise acolo.

Said the retri pala care se bate in recount la top 5 dps si pe blizz era inexistent....totul merge bine, suntem okei IEIIIIIIIII BINEE BAAAA!! - nu.

1 1

Back to top
Alex_x

[Owner of something ]

(since 10-10-2019 20:26)

Votes: 60

Post Posted: 21-09-2014, 23:44:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

M'am uitat peste comentariile la video'ul asta si am observat ca 70% critica serverul pentru anumite buguri de la inceput . Acel video da impresia de low content , bugs si alte prostii . De aceea cred ca ar trebui vorbit cu el sau cineva sa refaca / faca alt review . -

Workshop Semnaturi !

0 0

Back to top
Snoppy

[Inside the fire]

Post Posted: 21-09-2014, 23:44:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Depinde de raid comp/playstyle-ul playerilor din acele guilde, clar alegeai un sub/combat rogue cu legendare decât un retri, clar alegeai o bufnițã cu teracotã, clar alegeai un warrior. Vorbește cu nero și-ți explicã mai multe. N-are rost sã mai continuãm discuția aici, mã gãsești pe ts și pe privat. Vreau sã vãd un rãspuns concret, o pãrere a staff-ului. E diferențã dintre burst și sustain, paladinul retri și arcane-ul erau dumnezei la Spine.

,,Angel Among demons"

1 2

Back to top
Radical

[Madness forever]

(since 08-01-2025 13:12)

Votes: 461

Post Posted: 21-09-2014, 23:56:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

O parere la ce? ai zis de guilda lui zypher, vrei sa iti zic eu de guilda lui zypher? inca sunt un ea, a fost un mare rahat, pvpul a fost rahat(mage 2 icelance dead, rogue ambush dead) , pveul a fost rahat( gmii aveau iteme luate cu votepoints de la questuri de wotlk, aia dupa parerea lor inseamna sa ai twink, sa iti iei iteme cu votepoints), ideea a fost un fiasco total.
De ce dai vina pe MOD ca nu ai avut tu activitate in guilda ta de twinks? cand defapt guilda ta de twinks nu a mers din acelas motiv pentru care guilda lui zypher nu a mers. Vreti un tip staff? nu mai dati gm la orice ratat care vine el cu "ideei" geniale cum sa va ridice voua serverul. Unde e acest zypher? ah da a stat 2 saptamani apoi s-a carat pe alt server cum face mereu, dar deh a avut omul "ideei" hai sa dam gm. Sa nu mai zic de mesajele alea de join 3v3 de parca era un jucator de metin venit pe wow " te-ai saturat sa te bata donorii la arene? vino acum la 3v3 si ia-ti armele de 2,2k rate, join now", pana si reclamele la tigaia drycooker erau mai interesante. Oferiti gm cuiva care se si ocupa nu doar arunca 3 ideei peste noapte pe forum apoi nu mai calca ingame cu lunile.

1 0

Back to top
Anca

[Bad Kitty]

(since 12-12-2021 05:06)

Votes: 308

Post Posted: 22-09-2014, 00:01:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

DS full content asta inseamna MoP soon. N-o sa faca pe alt realm MoP`ul, asta e clar, cat s-a rugat lumea de Staff la trecerea de la WotLK -> Cata sa se pastreze LK`ul si i-a durut in ... ca e prea mult de munca, fixes pe ambele servere bla bla bla. Concluzia e, n-o sa se pastreze Cata iar MoP`ul o sa fie "atractia" pe care o cauti pentru a readuce oamenii pe server ... nu la inceput, logic .. atunci o sa fie doar un dungeon, poate nici ala .. o sa se frece menta pe server si multi or sa plece cuz nothing to do here, ci dupa .. cand baga un boss, doi or sa vina oamenii, playerii vechi care s-au lasat din cauza monotoniei, playeri noi care cauta MoP.

Ideile sunt ok, dar cred ca daca se facea asta de la inceput .. nu de acum ar fi fost mult mai bune, probabil nu s-ar fi ajuns in situatia asta. Tot Cataclysmul noi n-am avut un Armory bun chit ca s-a cerut cred ca din prima zi, iar noul site "se face" de ceva luni bune. Ambalajul conteaza iar al nostru este ... asa cum este.

2 0

Back to top
Snoppy

[Inside the fire]

Post Posted: 22-09-2014, 00:02:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Allybetrayer wrote:
O parere la ce? ai zis de guilda lui zypher, vrei sa iti zic eu de guilda lui zypher? inca sunt un ea, a fost un mare rahat, pvpul a fost rahat(mage 2 icelance dead, rogue ambush dead) , pveul a fost rahat( gmii aveau iteme luate cu votepoints de la questuri de wotlk, aia dupa parerea lor inseamna sa ai twink, sa iti iei iteme cu votepoints), ideea a fost un fiasco total.
De ce dai vina pe MOD ca nu ai avut tu activitate in guilda ta de twinks? cand defapt guilda ta de twinks nu a mers din acelas motiv pentru care guilda lui zypher nu a mers. Vreti un tip staff? nu mai dati gm la orice ratat care vine el cu "ideei" geniale cum sa va ridice voua serverul. Unde e acest zypher? ah da a stat 2 saptamani apoi s-a carat pe alt server cum face mereu, dar deh a avut omul "ideei" hai sa dam gm. Sa nu mai zic de mesajele alea de join 3v3 de parca era un jucator de metin venit pe wow " te-ai saturat sa te bata donorii la arene? vino acum la 3v3 si ia-ti armele de 2,2k rate, join now", pana si reclamele la tigaia drycooker erau mai interesante. Oferiti gm cuiva care se si ocupa nu doar arunca 3 ideei peste noapte pe forum apoi nu mai calca ingame cu lunile.

Dacã asta e tot ce ai vãzut tu în postarea mea, îmi pare rãu.

,,Angel Among demons"

0 1

Back to top
Annihilan

[Mentally Stable]

(since 02-01-2019 19:12)

Votes: 9

Post Posted: 22-09-2014, 12:09:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eliminate restrictiile la weapon transmogrification, gen MoP Sword-->Mace/Axe etc, posibil si pe Polearms (Blizzard failed!!)
0 2

Back to top
Snoppy

[Inside the fire]

Post Posted: 22-09-2014, 12:27:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Click aici aștept pãreri pro și contra vã rog.

,,Angel Among demons"

0 1

Back to top
pms

[Power overwhelming]

(since 26-11-2020 19:13)

Votes: 217

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  Sebasto231295 
Post Posted: 22-09-2014, 12:31:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Annihilan wrote:
Eliminate restrictiile la weapon transmogrification, gen MoP Sword-->Mace/Axe etc, posibil si pe Polearms (Blizzard failed!!)

WTF. Hai si cu level 255 si 3specs.
Cum va vin ideile astea nu stiu.

Voucher PC-Garage: QZ6BT3TB

Sfaturi privind achizitiile

Probleme legate de IT

0 0

Back to top
Annihilan

[Mentally Stable]

(since 02-01-2019 19:12)

Votes: 9

Post Posted: 22-09-2014, 16:07:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pms wrote:
Annihilan wrote:

Esti prost sau te faci? E realizabil cu minim de efort, dar ma rog, ce sa ceri unui urangutan.

Staff message (Alexander0810):

Te rog sa te calmezi sau urmeaza un warn.

0 1

Back to top
pms

[Power overwhelming]

(since 26-11-2020 19:13)

Votes: 217

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  Sebasto231295 
Post Posted: 22-09-2014, 16:21:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Annihilan wrote:
pms wrote:
Annihilan wrote:

Esti prost sau te faci? E realizabil cu minim de efort, dar ma rog, ce sa ceri unui urangutan.

Mai usor cu jignirile.

Hai sa dau la Staff-ul meu xmog in Polearm, ca sunt de acelasi fel, apoi la un Sword sa mi-l fac topor, iar logica blizzului e de cacao, ca asa spui tu. Fantastic -.

Voucher PC-Garage: QZ6BT3TB

Sfaturi privind achizitiile

Probleme legate de IT

0 0

Back to top
Wingz
[Banned user]

Banned

(since 15-06-2017 12:39)

Votes: 192

Post Posted: 23-09-2014, 00:45:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sustin ideea propusa de Pucca @ 30 bg wins = 30 vp

Sunt HK farmer, si achievments hunter, votez zilnic, fac bg-uri tot timpul desi sunt intr-o guilda pve...

Chestia e ca aici nu se face 3v3, dar bgs se fac sigur, si un sistem de vote points @ bg wins ar stimula enorm pvp-ul.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Juhziz, 28 September 2014 16:52

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... , 22, 23, 24  Next    

The time now is 23-07-2025, 04:55:59
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password