User
Pass
2FA

Religie!
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 25, 26, 27  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message46840
Anca

[Bad Kitty]

Status: Offline
(since 12-12-2021 05:06)

Votes: 308

Post Posted: 29-12-2014, 19:05:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ce mi s-a parut cel mai aberant in ce ai scris a fost partea asta

adiman0011 wrote:
2 posibilitati: prima este casatoria, dar casatoria in adevaratul sens al cuvantului, nu ''contractele'' ce se practica in ziua de azi. Casatoria insemnand unirea barbatului si a femeii cu scopul de a se ajuta unul pe altu sa ajunga la Dumnezeu, plus construirea unei familii si tot ce mai urmeaza.

Deci la tine casatoria e doar un mod de a ajunge mai aproape de Dumnezeu ... si daca se poate, fa-ti si-o familie? SRSLY?!

Basme pentru adulti. Dumnezeu si religia pentru asa numitii oameni cu capu` pe umeri e ca si "Capra cu trei iezi" pentru copii. Decat sa cauti si sa citesti all this bullshit, mai bine ai pune mana pe o carte care cu adevarat te ajuta, de exemplu una de gramatica.

PS: s-a* l-a* l-ar* l-ar* le-a* i-a* a-l* si-a* sa-l* ni-l* ortodoxismul* sa-l* ajuta-l* imaginati-va*

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Wipe
[Banned user]

Banned

(since 08-06-2022 20:34)

Votes: 431

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 29-12-2014, 19:43:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

De ce nu intelege lumea ca noi defapt suntem niste animale cu constiinta? Religion = bullshit. O simpla metoda de control in masa a multimii de idioti.

Don't touch this

0 0

Back to top
adiman0011

[Creep]

(since 04-04-2019 14:25)

Votes: 17

Post Posted: 29-12-2014, 20:23:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

look daca tu te crezi animal go ahead si Anca the biggest hater ever, nu tiam bagat nimic pe gat, ai parerea ta si tio respect, si legat de gramatica numi bat capul, again nu imi pasa cum scriu aici asa ca date batut , o fac intentionat. Oricum daca religia nar exista, moralitatea nu ar exista .Daca intradevar suntem animale ce ne opreste sa ne omoram unii pe altii, sa spargem banci si sa copiem la examen?Ia exemplul asta daca moralitatea nar exista ce ma opreste sa copiez la examen?pentru ca daca o luam logic imi ofera sanse mult mai bune sa trec examenul si numi poate spune nimeni ca este rau.
And Anca, casatoria in biserica la asta se rezuma si nu am spus ''daca se poate'' am spus ''plus''. Dar cineva ca tine care se crede zeu pe pamant nu are de unde sti, ca nu te intereseaza
Bottom line, we have free will and you can do and think whatever you like, nimeni nu te opreste asa ca in loc sa spuneti ca religia este bulshit ati putea la fel de bine sa luati invataturile si sa le aplicati vietii voastre. Ce este mai bine sa fii un om bun care este intradevar altruist decat un om care se denigreaza si ii pasa numai de persoana lui?Daca nu vrei sal adaugi pe Dumnezeu la ecuatie e alegerea ta , dar eu zic ca este datoria noastra ca si fiinte inteligente sa fim at our best

0 0

Back to top
Radical

[Madness forever]

(since 08-01-2025 13:12)

Votes: 461

Post Posted: 30-12-2014, 00:02:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cand ti-am citit-o p-aia cu evreii am ras cu lacrimi, esti paralel.
Ati luat ce ati vrut voi de la evrei si v-ati facut o "regilie noua" ca , cu cea veche nu prea mai puteati prostii lumea.
Imi place ca tocmai tu ai spus de anumite chestii din vechiul testament ca erau balarii si nu au fost luate, pai logic, a fost luata povestea cu Noe ...DAR - nu a fost luata varsta lui Noe, cati dintre voi stiti ca Noe avea 900 de ani ? oh dar radical cum poate un om sa traiasca 900 de ani? pai asta s-au gandint si ratatii astia cu biblia lor ortodoxa -) "ba nu prea se lipeste, o sa zica lumea ca mintim, ce plm sa facem? oh stiu hai sa scoatem partea asta" . Hai sa vedem partea cu Lilith? iti zic si din asta? cum lilith a fost defapt prima femeie si defapt boul asta de dzeu lui Lilith si Adam le-a zis sa nu manance din mar, apoi Lilith s-a enervat pe Adam ca numai el statea deasupra ei in timpul futaiului si ii era superior asa ca a zis " ba pola tu o dai la laba de acum incolo, eu plec in lume " si la lasat pe bietul Adam cu muci in fasole. Dzeu suparat a facut-o pe Eva ca deh doar nu il lasa pe Adam singur cu caprele...ii faceau cu ochiul no? DAR nea chiftea dzeu asta a uitat sa zica iar ba boilor nu mancati din mar, deci doar ADAM stia de mar ca nu au voie sa manance, asa ca Eva - inspitita de sarpele ( care la evrei e Lilith) a muscat din mar si aia e toata povestea, de asta in unele biblii ortodoxe o sa vezi greseli de genul dzeu face femeie, apoi dzeu face femeie, ca si cum a facut de doua ori femeia, dar erau propozitii taiate prost copy paste de la evrei.
Nu va mai cufuriti pe voi cu biblia voastra ca nu ai cum sa vii tu sa spui ca a voastra e aia "originala" cand a fost facuta DUPA cea a evreilor, ati scos toate chestiile care pareau "naspa" si aratau oamenilor ce dzeu naspet aveti, astfel ati lasat doar ***** moale care poate fi inghitit de orice prost de la tzara.
Hai ca abia m-am incalzit, vreau sa mai vb despre biblia asta a evreilor, iti zic si de biblia lui Lucifer?
lotz of fun.

0 0

Back to top
adiman0011

[Creep]

Post Posted: 30-12-2014, 00:26:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Biblia evreiasca se cheama Torah care este vechiul testament si nu am spus ca biblia ''noastra e cea originala''. Crestinii , cum am spus anterior, folosesc noul testament dar totodata pastreaza si vechiul testament pentru anumite referinte.
Lilith este un topic total diferit, lumea habar nu are cine este .
Vechiul testament dupa zeci de translatii a fost simplificat in unele contexte, chiar la inceput scrie ca Dumnezeu a creat oamenii ca si pereche si pe urma o pagina mai tarziu spune ca adam era singur si avea nevoie de cineva pe masura ceea ce e contradictoriu cu ce se vorbea o pagina mai devreme.
Daca vrei sa o dam in legende spunemi tu cine a fost si cine este Elohim ca vad ca te dai mare cunoscator.

0 0

Back to top
Wipe
[Banned user]

Banned

Post Posted: 26-01-2015, 10:44:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- Care e diferenta intre un popa si un manelist?
- Barba.

Don't touch this

0 1

Back to top
Copcin

[Black Thorn]

(since 13-03-2021 16:32)

Votes: 117

Post Posted: 26-01-2015, 13:46:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Wipe wrote:
- Barba.

Cred ca mai barbosi sunt rockarii decat mabelistii - Manelistii sunt gelati, aranjati.. camasa si sacou rosu -

0 0

Back to top
Radical

[Madness forever]

(since 08-01-2025 13:12)

Votes: 461

Post Posted: 26-01-2015, 14:04:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Copcin wrote:
Wipe wrote:
- Barba.

Cred ca mai barbosi sunt rockarii decat mabelistii - Manelistii sunt gelati, aranjati.. camasa si sacou rosu -

DIFERÉNȚÃ, diferențe, s. f. 1. Ceea ce deosebește o ființã de alta, un lucru de altul. ◊ Diferențã specificã = trãsãturã caracteristicã a unei noțiuni, care o deosebește de celelalte noțiuni cuprinse în genul ei proxim. 2. Rezultatul unei scãderi matematice. 3. (Geogr:; în sintagma) Diferențã de nivel = deosebire de altitudine între douã puncte terestre. [Var.: (înv.) diferínțã s. f.] – Din fr. différence, lat. differentia.
Nu iti dadeam quote daca nu aparai scroafele imbecile in "sacou rosu".

0 0

Back to top
Copcin

[Black Thorn]

(since 13-03-2021 16:32)

Votes: 117

Post Posted: 26-01-2015, 14:06:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Radical wrote:
Copcin wrote:
Wipe wrote:
- Barba.

DIFERÉNȚÃ, diferențe, s. f. 1. Ceea ce deosebește o ființã de alta, un lucru de altul. ◊ Diferențã specificã = trãsãturã caracteristicã a unei noțiuni, care o deosebește de celelalte noțiuni cuprinse în genul ei proxim. 2. Rezultatul unei scãderi matematice. 3. (Geogr:; în sintagma) Diferențã de nivel = deosebire de altitudine între douã puncte terestre. [Var.: (înv.) diferínțã s. f.] – Din fr. différence, lat. differentia.
Nu iti dadeam quote daca nu aparai scroafele imbecile in "sacou rosu".

Eram doar ironic la adresa manelistilor.. Ar fi trebuit sa se simta prost -

0 0

Back to top
winckler

[Copilul cu barbã]

(since 15-08-2021 11:50)

Votes: 172

Post Posted: 26-01-2015, 16:43:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mi se pare o tampenie sa cataloghezi pe cineva barbos drept manelist,preot sau rocker.Poate asa ii place sa fie,barbos.

Poate e un ateu ascultator de muzica populara...barbos... -

Nu te iei de barba cuiva si nu-l cataloghezi dupa barba.

0 0

Back to top
Wipe
[Banned user]

Banned

Post Posted: 26-01-2015, 17:39:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ma refeream la masinile lor scumpe, lanturile de 5kg de aur la gat, banii pe care ii invart in biserica si multe alte chestii de care dispun si multi tigani, pardon... manelisti.

Don't touch this

0 0

Back to top
DirtyS

[Baws Mode]

(since 03-06-2015 23:41)

Votes: 79

Post Posted: 27-01-2015, 17:05:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

La mine au venit sa sfinteasca casa de 2 ori - si inainte de anul nou si dupa , a 2a oara nu am mai deschis usa - , disperati dupa bani

0 0

Back to top
adiman0011

[Creep]

Post Posted: 12-02-2015, 10:15:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Touche Evolution
https://youtube.com/watch?v=fiJdfCiWo4I:

0 0

Back to top
..CyberGue..

[^Angels have demons^]

(since 03-11-2015 18:53)

Votes: 16

Post Posted: 20-02-2015, 23:20:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Biserica(in Romania) este legata de religia crestin ortodoxa
1 1

Back to top
OpTIXy

[Predator]

(since 05-04-2020 10:57)

Votes: 377

Post Posted: 21-02-2015, 01:29:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Interesant topic..uh... discutiile voastre ma incita.

Am doar de spus:

Spoiler:

You got my point?

Lasand sarcasmul, Biserica se muta dupa cum bate vantul.

I want to ensure you that every ban is always followed by a proper reason. If you wake up in a situation where your account is banned, feel free to make a proper post under Unban Request.
Do not forget to bring the necessary evidence to appeal GMs decision.
1 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 25, 26, 27  Next    

The time now is 10-04-2025, 04:18:27
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password