User
Pass
2FA

Religie!
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 25, 26, 27  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message47424
Radical

[Madness forever]

Status: Offline
(since 08-01-2025 13:12)

Votes: 461

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 01-03-2015, 14:55:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Wipe wrote:
Sunteti prea indoctrinati cu dumnezeu. Voi ar trebui sa va retrageti intr-o pestera si sa fiti impotriva tehnologiei, a evolutiei omenirii, sa va rugati la un barbos sa aveti ce manca. Foarte inteligent.

Pieri satana!!!!!
https://youtube.com/watch?v=gbKTWkypL3Q:

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
adiman0011

[Creep]

(since 04-04-2019 14:25)

Votes: 17

Post Posted: 01-03-2015, 17:25:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Lol , batjocora... O spui de parca ai zeci de ani de experienta de viata si stii tu mai bine ca toata lumea. Si da un crestin poate gandi logic. Evolutionismul este doar o teorie , deci in principiu este o religie ,nu este o stiinta , va fi o stiinta doar in momentul in care va fi observabila, asa ca poti sa mai astepti cateva sute de mii de ani.
Anyway spui ca suntem indoctrinati cu Dumnezeu, dar tu la randul tau esti indoctrinat in niste chestii in care nai habar, vorbesti din auzite si mai faci si pe prostul.
Anyway eu am parerea mea tui ai pe a ta , eu doar incerc sa explic , nuti bag nimic pe gat, numai incerc sati dau de gandit , dar unui copil degeaba iti bati gura ca tot ca el face

0 0

Back to top
Juhziz

[🌟Most Wanted]

(online 3 weeks ago)

Votes: 133

Post Posted: 01-03-2015, 18:22:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
Anyway spui ca suntem indoctrinati cu Dumnezeu, dar tu la randul tau esti indoctrinat in niste chestii in care nai habar, vorbesti din auzite si mai faci si pe prostul.

Scuze ca ma bag, spui de el ca vorbeste din auzite, bun. Dar tu din ce vorbesti? Ai vazut tu pana acum ceva cu ochii tai care se adevereste din religie? -

-

0 0

Back to top
adiman0011

[Creep]

(since 04-04-2019 14:25)

Votes: 17

Post Posted: 02-03-2015, 05:56:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pot sa spune ce voi spune ca ala va zice ca ''science'' sau ca vorbesc balarii.
0 0

Back to top
Georgeee

[seh rastaman]

(since 15-11-2016 10:42)

Votes: 3

Post Posted: 02-03-2015, 20:42:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Voi a-ti semnat chestia aia la scoala ca sa faceti/nu mai faceti religia? Eu sincer nu aș fi vrut sa mai fav, dupa parerea mea inloc sa stam toata ora sa dormim in clasa mai bine stam o ora acasa si dormim in pat. Mami si tati nu au fost de acceasi parere. Voi ce spuneti? -

Dau cu eroare mare, totala dezorientare.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Radical

[Madness forever]

Post Posted: 03-03-2015, 12:04:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Uuu da uite un subiect foarte bun, ora de religie in scoli. O sa iau cateva exemple de ce cred eu ca ora de regilie MERITA sa fie in scoli.
1 https://www.facebook.com/video.php?v=1056330981049978
El ne canta despre futai cu mai multe tipe, dar tot odata ne spune despre valorile crescute in el datorita religiei. Eu sunt +1 Connecter, vreau sa am un copil CA Conecter, un sac de box in casa nu strica niciodata.
2
El e nea buzdugan...cu care nu aveam nimic de impartit pana nu a scris "Religia ne invata ca viata noastra nu se sfarseste pe pamant, asa cum s-a demonstrat stiintific"....de aici defapt realizam cat de mult au invatat oamenii de la ora de religie si cum si noi care suntem niste parinti foarte responsabili ai acestui secol, ar trebui sa ne trimitem copilul sa invete cum ca oamenii care au zis ca pamantul e rotund au ars pe rug pentru ca au sfidat biserica....ah da dar acolo sus cineva ii iubeste.
3 https://www.facebook.com/video.php?v=391536251007660 Uite ce argumente are acest cacacios cand ii se cere parerea despre ora de religie in scoli, 5 minute nu mai tace si o tine despre Ceausescu care era ateu dar respecta biserica. Eu il aprob, cu ajutorul orei de religie putem sa ne eschivam din orice intrebare la care nu avem un raspuns pertinent.
4 Eu sunt pentru ora de religie in scoli, vreau CA Copiii nostri sa creasca cu frica de dzeu, exact cum Creanga Ion a crescut https://www.facebook.com/video.php?v=612653705532717

Staff message (Wipe):

+1 warn, Ia-o mai uºor cu cuvintele indecente. Am încercat sã te mai avertizez, dar nu prea pari interesat.

0 0

Back to top
OpTIXy

[Predator]

(since 05-04-2020 10:57)

Votes: 377

Post Posted: 03-03-2015, 13:34:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Radical...

"Religia instiga la bunatate si te face sa te gandesti de doua ori inainte sa comiti o rautate sau o nedreptate."

Credeam ca asta o face moralitatea.... Mi se pare absurd sa cred ca inainte sa iti lovesti nevasta te gandesti la religie, si la nedreptatile "invatate din ea"... Daca ar fi astfel...

I want to ensure you that every ban is always followed by a proper reason. If you wake up in a situation where your account is banned, feel free to make a proper post under Unban Request.
Do not forget to bring the necessary evidence to appeal GMs decision.
0 0

Back to top
Radical

[Madness forever]

Post Posted: 03-03-2015, 15:01:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Offtopic : @wipe: in sfarsit - 10 warns ! muahaha, multam.
@Optixy, hai ma de ce esti rau...si eu inainte sa dau in cap cheliosului ma gadesc...."Ce ar face Iisus?"....si ma pun sa construiesc o masa de lemn.

0 0

Back to top
OpTIXy

[Predator]

Post Posted: 03-03-2015, 15:30:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu sunt rau. Nu neg existenta unei divinitati. Daca e sa raportam inteligenta noastra fata de a unei specii ce poate extrage energie din Soare (sa nu descriu in factori fizici ce presupune asta) -> e ca si cum am raporta furnica in fata omului... Om -> Divinitate, or beyond. Asadar Dumnezeul descris de noi ar putea fi nimic altceva decat noi din viitor, sau orice alta specie din cele infinit posibile. As putea specula mult pe tema asta, ideea de baza e: Divinitate DA, religie DA (nu in forma bisericii sau a celei descrie la ora actuala de marea majoritate a umanitatii), biblie NU (e doar o carte). Are adevar? Poate.. si daca are, e foarte fin/slab/putin si ingropat in mucegaiul scris de altii. I am open minded -

Spoiler:

I want to ensure you that every ban is always followed by a proper reason. If you wake up in a situation where your account is banned, feel free to make a proper post under Unban Request.
0 0

Back to top
AlexstraszaAlla

[Alla bala portocala]

(since 13-03-2020 17:53)

Votes: 59

Post Posted: 03-03-2015, 20:08:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu stiu daca a postat cineva, nu m-am uitat pe toate paginile. Ce parere aveti despre asta? Nu am nimic cu nimeni, dar... dintre toate "vedetele", fix pe asta l-au gasit? Doi la mana, atat de departe s-a ajuns? Un unchi de-al meu este preot. La o cina, am cunoscut o familie care, ma rog... capul familiei era impotriva televizoarelor, calculatoarelor, etc. Nu aveau asa ceva acasa. Si acum intreb, daca e pacat sa te uiti la tv sau pe net, cum de tocmai ei fac o astfel de campanie? Cum sa am eu incredere in oameni de genul asta care, dupa parerea mea, sunt ipocriti? Nu am nimic cu religia, fiecare e liber sa credea ce sau in cine vrea. Dar mi se pare absurd sa sufoci in halul asta!

0 0

Back to top
OpTIXy

[Predator]

Post Posted: 03-03-2015, 20:14:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

AlexstraszaAlla wrote:
Nu stiu daca a postat cineva, nu m-am uitat pe toate paginile. Ce parere aveti despre asta? Nu am nimic cu nimeni, dar... dintre toate "vedetele", fix pe asta l-au gasit? Doi la mana, atat de departe s-a ajuns? Un unchi de-al meu este preot. La o cina, am cunoscut o familie care, ma rog... capul familiei era impotriva televizoarelor, calculatoarelor, etc. Nu aveau asa ceva acasa. Si acum intreb, daca e pacat sa te uiti la tv sau pe net, cum de tocmai ei fac o astfel de campanie? Cum sa am eu incredere in oameni de genul asta care, dupa parerea mea, sunt ipocriti? Nu am nimic cu religia, fiecare e liber sa credea ce sau in cine vrea. Dar mi se pare absurd sa sufoci in halul asta!

Dupa cum am spus putin mai sus -> Biserica se muta dupa cum bate vantul

Spoiler:

Daca in viitor Youtube o sa prezinte functia de stream a slujbelor, sigur o sa fie si asta inclus in "programul bisericii". If you get what I mean

0 0

Back to top
AlexstraszaAlla

[Alla bala portocala]

(since 13-03-2020 17:53)

Votes: 59

Post Posted: 03-03-2015, 20:20:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Religia a avut un scop bun initial. Era necesar ca oamenii sa fie tinuti in frau putin. Trebuia sa se faca in asa fel incat sa existe un echilibru cat de cat. Insa a luat-o pe aratura si din scopul bun cu care a plecat, a ajuns sa fie catalogata printr-un singur cuvant: manipulare. Si asta doar pentru bani pentru ca si ei sunt oameni lacomi ca noi toti.

1 0

Back to top
sHoTeR

[þig]

(since 30-04-2018 22:10)

Votes: 28

Post Posted: 03-03-2015, 20:33:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ce pierzi mã dacã crezi în Dumnezeu ºi la finalul vieþii afli cã el nu existã ? Din contrã , chiar dacã El nu existã , eºti oarecum mai bun în viaþã având o oarecare teamã în a face unele lucruri rele . Daca nu existã Dumnezeu , tu zici cã tot ce vezi aici s-a format printr-o bubuiturã ºi atât ? Gândeºte-te la tot ce ne înconjoarã , avem zeci , sute de fructe , nu putea sã existe decât un fruct cu toate vitaminele ? Ba putea , dar Dumnezeu ne-a dat mai multe sã ne bucurãm de ele . ªi de aici reiese si ajutorul dat de Dumnezeu cã toþi când dãm de rãu îl strigãm poate pe Dumnezeu ºi dacã luam notã micã în test : Ah! Te þin eu minte nu mi-ai dat 10 fãrã sã fac nimic , gata nu mai cred în tine .
Religia în ºcoli e esenþialã , dar sã aibã cine sã þi-o predea , astfel încât 90% din copiii României nu ºtiu Decalogul , de Noul ºi Vechiul Testament,etc .

"Usually, when you are the absolute best.
You get hated the most"

Last edited by sHoTeR on 03-03-2015, 20:35:08; edited 1 time in total
0 0

Back to top
OpTIXy

[Predator]

Post Posted: 03-03-2015, 20:34:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

AlexstraszaAlla wrote:
Religia a avut un scop bun initial. Era necesar ca oamenii sa fie tinuti in frau putin. Trebuia sa se faca in asa fel incat sa existe un echilibru cat de cat. Insa a luat-o pe aratura si din scopul bun cu care a plecat, a ajuns sa fie catalogata printr-un singur cuvant: manipulare. Si asta doar pentru bani pentru ca si ei sunt oameni lacomi ca noi toti.

Spoiler:

-

0 0

Back to top
Wipe
[Banned user]

Banned

(since 08-06-2022 20:34)

Votes: 431

Post Posted: 04-03-2015, 10:20:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Printre minunile internetului am gasit asta:
Spoiler:

si asta:
http://imgur.com/gallery/1HrVduw
such truth... lol.

1 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 25, 26, 27  Next    

The time now is 24-04-2025, 09:58:43
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

You don't have any alerts