User
Pass
2FA

BG Solutie !!!
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message2771
Trollh
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 18-06-2015 19:22)

Votes: 12

Post Posted: 18-05-2015, 14:27:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ma gandeam cum sa facem sa resuscitam PVP la hoarda si am 1 idee daca este bineinteles si shokeru de acord
Mutam 2 Guilde PVP de la Ally la Hoarda Si o guild PVE de la Hoarda la Ally pt a pastra un balance decent intre nr de palyeri de la fie care faction
Si pt a merge si mai bine ,stimula guilde PVP sa se mute sa dam si niste rewards

Facut topic pt a se inscrie si dat anunt pe Global si explicat pe global ca Raciale de Ally nu mai fac diferenta acum pe Mop unde PVP POWER e MUST HAVE acum nu mai conteaza trinckes PVE pt ca toti o sa joace full PVP nu o sa mai existe iteme pve in pvp,asa ca Raciala de la Human in special si restul de la Ally au scazut grav odata cu MOP si cu Rezil bons din trinckes e BAZA
Daca mai aveti idei sunt bn venite incercati fara spam si fara injuraturi daca se poate"bn nu se poate" dar totusi dati-va cu parerea ingineri romani buni la toate

rewards pt 2 Guilds PVP
1.Ground mount decent gen-Crimson Deathcharger
2.1500 Conq points
3.50 vote points

rewards pt 1 Guild PVE
1.Ground mount decent gen-Swift Spectral Tiger
2.1500 Valor points
3.50 vote points

Requirement:
Lv.25 Guild
Lv.90 Caracter
PVP full gear bg pt cei ce se muta min item lv 458
Pve item lv 470

0 1

Back to top
View user's profile Send private message
MihneaStefan

[IX-XII-MCMXCVI]

(since 18-09-2023 22:30)

Votes: 17

Post Posted: 18-05-2015, 14:39:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

?????????? n-am înțeles nimic din topicu tãu mã jur și țin sã cred cã am un iq bun. De ce s-ar muta și o guilda pve la alianțã?? sunt maxim 50 playeri acolo, și cine ar fi de acord sã se ducã la hoardã ?????? ȘI NU ÎNȚELEG FRATE CARE-I FAZA CU -)) rewardurile alea? Iau ce vreau pe 100vp ..

0 0

Back to top
Drain

[fan nrultimate]

(since 30-04-2020 22:31)

Votes: 32

Post Posted: 18-05-2015, 14:43:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu tu erai ala de statea afk, si le zicea tuturor ca va sta afk in BG-uri acum 1-2 saptamani?
Btw, nush ce BG-uri faci tu, dar in ultima saptamana s-au cam stabilizat lucrurile in BGs. Cel putin dpdv al numarului de playeri.

0 0

Back to top
Shadowy

[Creep]

(since 02-09-2017 16:49)

Votes: 40

Post Posted: 18-05-2015, 16:07:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Trollh wrote:
Facut topic pt a se inscrie si dat anunt pe Global si explicat pe global ca Raciale de Ally nu mai fac diferenta acum pe Mop unde PVP POWER e MUST HAVE acum nu mai conteaza trinckes PVE pt ca toti o sa joace full PVP nu o sa mai existe iteme pve in pvp,asa ca Raciala de la Human in special si restul de la Ally au scazut grav odata cu MOP si cu Rezil bons din trinckes e BAZA
Daca mai aveti idei sunt bn venite incercati fara spam si fara injuraturi daca se poate"bn nu se poate" dar totusi dati-va cu parerea ingineri romani buni la toate

lol. chiar tu o spui ca PvP Power e "must have".
Ghici ce, ca mage human folosesc 2 trinkete care imi dau 1342 PvP power fiecare + un racial care inlocuieste efectul de trinket.
La hoarda, in cel mai bun caz alegi troll/undead si o sa ai un trinket care iti da 1342 PvP power (iar aici intervine prima problema, folosesti badge`ul ca sa controlezi buff`ul cand dai burst sau insignia pentru ca primesti mult mai mult intellect, in cazul meu indiferent ce alegi burst`ul tau o sa fie mai slab, ca human poti sa le ai pe ambele activate in burst) apoi trebuie sa aleg un trinket cu remove CC effect care imi da ori 1k crit sau 1k mastery (ambele useless) + un bonus de 322 PvP power.

Pierd vreo ~3.50% damage increase passive, un buff de intellect care e main stat si in schimb primesc un secondary stat, un racial care imi reduce castul si o reducere a efectelor de slow passive. Nimeni nu imi garanteaza ca problema se va rezolva cu acest transfer tinand cont ca nu toti din ghilda vor fi online in acelasi timp pentru BG`uri si pe langa asta, nu am cu cine sa fac arene pentru ca toti jucatori buni carora le pasa de high rated 2v2 / 3s sunt la alianta momentan. Problemele astea sunt intalnite si la alte clase.

Daca ai inteles ce am explicat mai sus, poti sa tragi si tu concluzia de ce lumea nu vrea sa mearga la hoarda.

0 0

Back to top
Trollh
[Banned user]

Banned

Post Posted: 18-05-2015, 18:15:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Odata ce ajungi la un nivel cu zici si tu de 2.2k nu o sa mai conteze asa mult 3,5% ala o sa stie sa se feresca de burstul tau
Ce spui tu ca daca alegi sa joci la Ally esti din start mai bun - ce porcarie lol nu Rasciala face pe player
Vi sa imprimat in crier o gandire de rahat care o sa fie demolata cand se baga arenele
Oricum merita sa incerci poate cienva o sa vrea sa se mute la hoarda si nu o sa puna baza intr-o rasciala lol -

0 0

Back to top
Shadowy

[Creep]

(since 02-09-2017 16:49)

Votes: 40

Post Posted: 18-05-2015, 19:22:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pai fix atunci conteaza mai mult. Pana la 2.5k pe freakz e apa de ploaie, team`uri si timp sa ai.
Da, ai dreptate ca raciala nu il face pe player, dar pentru numele lui dumnezeu traim in 2015 si jocul asta e vechi de 10 ani. Aici vorbim de jucatori care au experienta in jocul asta si nicidecum un player care a inceput de o luna. Daca faci un transfer cu dinastia care s'au parasutat de o luna in jocul asta, nu rezolvi absolut nimic. Pentru un balans in BG`uri ai nevoie de oameni capabili de PvP decent, altfel se va rezolva problema cu statul in que si cei de la hoarda vor sta degeaba ca nu au gear si nu au sanse.

Eu nu zic ca nu se poate sa faci PvP si la hoarda, dar din proprie experienta care am facut 2.2k in 3s la hoarda, m`am mutat cu prima ocazie cand am primit $$ din primul turneu de pe Exodus si nici nu gasesc un motiv sa ma transfer inapoi.
S'a adus in discutie in ghilda noastra sa ne mutam la hoarda de 2 ori, dar sunt prea putine motive ca sa o faci iar niste reward`uri nu sunt de ajuns sa "mituiesti" niste playeri.

1 0

Back to top
ArkantosZeu

[SEFU SUPREM]

(since 18-06-2025 21:07)

Votes: 10

Post Posted: 26-05-2015, 21:51:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu are nici o importanta rasiala de la human. Pe blizz nu intereseaza pe nimeni asta,nimeni nu isi face human doar pentru rasiala daca el de exemplu vrea sa fie Night Elf.Doar aici se intampla asta.Ai facut 2.2k in 3s la arene da nu ai inteles nimic...Ai picat mereu cu aceleasi teamuri, sa faci 2.2k pe freakz la 3s nu e motiv de lauda.Lauda-te cu asta pe AT sau Retail. Mai solicitant este 2v2 aici decat 3v3.Adica nu mai joc aici dar din ce citesc pe forum asa sta treaba
0 0

Back to top
Magicqtz

[Do Nothing and Win]

(since 10-04-2020 14:57)

Votes: 50

Post Posted: 26-05-2015, 23:32:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Va bat cu rasiala de la orc de pe orice clasa de plangeti, degeaba aveti 2 trinkete pe human.

https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/sylvanas/mostfckedup
0 0

Back to top
? askyourself.

[Mentally Stable]

(since 03-06-2017 15:28)

Votes: 6

Post Posted: 26-05-2015, 23:55:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Magicqtz wrote:
Va bat cu rasiala de la orc de pe orice clasa de plangeti, degeaba aveti 2 trinkete pe human.

Hai sa vedem cine esti tu, ''batausule''; ^click here^, esti destul de puternic cand intrebi pe un forum cum sa bati pe X, pai cum poti vorbii de a ''bate'' pe cineva cand tu nu iti stiai nici propria clasa, let's be srs; No flame.

Exact ce ziceam, vine un PVE / Random BG Hero si sufera. Dupa N* patch-uri pe serverul asta a decis sa isi dea ''arama pe fata'' si s-a gandit sa vina sa sufere pe forum, pe cataclysm posta? Nu, pe LK posta? Hah... gluma; Dupa ploaie apar toate ciupercile, exact asa esti si tu, una din ele. Doar ca tu nu ai ce sa dovedesti, don't get me wrong dar... nu dovedesti nimic, nu esti ''cineva'' sau ma rog te crezi ''cineva'', anyway nu conteaza, fiecare acum doreste sa isi arate toata frustrarea care a / au strans-o in tot timpul asta cat au tacut din gura. GL, continua tot asa, esti pe drumul cel bun, de fapt.. exista asa ceva? my 2p: ''The road to failure is where you are now, there's no way back.''; Succes.

0 1

Back to top
Magicqtz

[Do Nothing and Win]

(since 10-04-2020 14:57)

Votes: 50

Post Posted: 27-05-2015, 00:30:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

? askyourself. wrote:
Magicqtz wrote:

Hai sa vedem cine esti tu, ''batausule''; ^click here^, esti destul de puternic cand intrebi pe un forum cum sa bati pe X, pai cum poti vorbii de a ''bate'' pe cineva cand tu nu iti stiai nici propria clasa, let's be srs; No flame.

Exact ce ziceam, vine un PVE / Random BG Hero si sufera. Dupa N* patch-uri pe serverul asta a decis sa isi dea ''arama pe fata'' si s-a gandit sa vina sa sufere pe forum, pe cataclysm posta? Nu, pe LK posta? Hah... gluma; Dupa ploaie apar toate ciupercile, exact asa esti si tu, una din ele. Doar ca tu nu ai ce sa dovedesti, don't get me wrong dar... nu dovedesti nimic, nu esti ''cineva'' sau ma rog te crezi ''cineva'', anyway nu conteaza, fiecare acum doreste sa isi arate toata frustrarea care a / au strans-o in tot timpul asta cat au tacut din gura. GL, continua tot asa, esti pe drumul cel bun, de fapt.. exista asa ceva? my 2p: ''The road to failure is where you are now, there's no way back.''; Succes.

Tu ai o problema, eram sarcastic..daca nu ma cunosti nu mai ma baga in seama si judeci un player fara macar sa fi vorbit cu el o data, esti patetic, nu mai da atatea detalii false ca nimanui nu-i pasa.

Mai bine iti faceai numele la contul de pe forum Silviu Manastire.

https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/sylvanas/mostfckedup
0 0

Back to top
Drain

[fan nrultimate]

(since 30-04-2020 22:31)

Votes: 32

Post Posted: 27-05-2015, 04:06:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

? askyourself. wrote:
Magicqtz wrote:

degeaba tot o arzi cu "random bg hero". parca vad ca si tu esti vreun gladiator de asta aparut pe cata dupa de am plecat toti, adica un random de pe lich king.
6/21

0 0

Back to top
bossutai

[Freakazoid]

(since 24-12-2020 23:35)

Votes: 55

Post Posted: 27-05-2015, 18:20:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Stai linistit drain, intamplarea e ca e gladiator fata de multi altii -

Also, @magicqt a fost ca aia cu "VA BATE MOLDOVEANU LA METIN DE VA ***** PE VOI" -))))))))))

0 0

Back to top
kNz_^

[Uruk`hai]

(since 07-11-2021 14:33)

Votes: 11

Post Posted: 27-05-2015, 18:43:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pff... unii au probleme grave. :/ Tratati prea in serios jocul. Peste un an dispari cu totul de pe server si nici macar tu nu o sa mai dai doua parale ca esti gladiator sau nu.

The one ring !
0 0

Back to top
Burebysta

[Retired Veteran]

(since 27-08-2022 20:01)

Votes: 245

Post Posted: 27-05-2015, 19:05:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am si eu o intrebare.
Ai facut cumva un ticket cu ceva timp in urma pe ACEEASI tema? "Mutati-ne la H ca facem noi PvP!" ?

0 0

Back to top
Trollh
[Banned user]

Banned

Post Posted: 27-05-2015, 19:44:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Burebysta wrote:
Am si eu o intrebare.
Ai facut cumva un ticket cu ceva timp in urma pe ACEEASI tema? "Mutati-ne la H ca facem noi PvP!" ?

NU ,ironia sorti este ca sunt deja la hoarda

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 22-07-2025, 22:43:54
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password