User
Pass
2FA

Rating Limit - la itemele de set Malevolent
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Other
Author Message23778
david33
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 03-08-2017 14:46)

Votes: 62

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 25-06-2015, 15:37:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1007 wrote:
Cam asa este... nu te mai distrezi in arena dupa 1900 in sus, dai de bug abusers sau tipi cu hack care iti strica ratingul si pofta de a mai intra in arena... chestia asta cu max rating suna mai bine, oarecum ar incuraja si lumea cu mai putina experienta.

Aha, am auzit de povesti de astea...eu fac in contender gear 2000, se poate fetele daca treceti un test IQ cu 100 si macar incercati sa castigati o arena.

Sosetila wrote:
Ce legatura are asta cu faptul ca sistemul de luat iteme pe current in loc de max creeaza ladder anxiety?
Pentru head iti trebuie 2200, ceea ce mi se pare corect. Pentru celelalte iteme iti trebuie 1850, ceea ce mi se pare corect.
Eu am ajuns la 1850 fara probleme prea mari, dar stiu ca nu pot ajunge la 2200 din moment ce rank 1 e acolo. Asa ca de ce sa mai joc eu la arene?
Atat timp cat o zi mai rea ma poate pune in spate cu 100 rating, 100 rating pe care va trebui sa il fac la loc ca sa imi iau itemele pe care le-as putea lua daca nu joc nici un meci, arenele nu sunt nici o distractie pentru mine.
Daca s-ar lua dupa max rating, atunci chiar as juca arene de distractie. As incerca comps pe care nu le-am incercat pana acum si care s-ar putea sa nu mearga exact pentru ca stiu ca deja am muncit sa fac 1850 rating si pot cumpara acele iteme.
Nu inteleg alt motiv pentru care nu s-ar lua dupa max rating inafara de frica de a nu face boosting, si daca asta e asa de mare problema, atunci ar trebui date multe banuri pentru cei de pe global care cauta asa ceva inainte sa restrictionam distractia pe care o putem avea intr-o arena.

Nu inteleg la ce te referi. O zi rea -100 rate? learn to play
''Asa ca de ce sa mai joc eu la arene? '' Sa faci rate pentru a lua itemele alea nu e logic? Daca nu le vrei nu da arene nu e problema.
Ce conteaza daca se ia dupa max rate? Ajungi la acel rate iei item si move to the next item, te plangi ca nu ajungi la 2200 dar daca ar fi luat dupa cap ai ajunge la 2200?
Cum adica frica de boosting..cum..ce?
=> Motivul pentru care piesele se dau pe rate e ca sa jucati arene sa avem cu cine pica in que si sa nu stam 50 de ani.
=> Nu are sens sa dati arene ca va farmeaza X? Invatati sa il bateti ca nu e greu deloc jocul asta.
90% din voi care va plangeti nu stiti nici ce e ala macro si va plangeti ca nu faceti rate.

0 2

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Amnezx

[Best in Slot]

(since 11-11-2022 17:06)

Votes: 59

Post Posted: 25-06-2015, 17:00:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

^^ blondu is on fire xD. Dragoni>pvp

1 1

Back to top
View user's profile Send private message
Sosetila

[Mentally Stable]

(since 18-07-2015 08:49)

Votes: 5

Post Posted: 25-06-2015, 17:07:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nici nu stai sa citesti ce spun alti oameni, doar intri asa intr-o conversatie si iti arunci gunoaiele de zeu al arenei pe aici.
Am spus ca odata ce ai facut un rating, nu ar mai trebui sa il faci din nou.
Numarul dat de -100 a fost doar un exemplu, pentru ca pana la urma orice rating pe care il pierzi degeaba te afecteaza.
Nu am zis ca itemele luate pe max rating m-ar ajuta sa fac 2200 rating, am zis ca m-ar ajuta sa mai vreau sa joc arene.
Odata ce am facut 1850 rating, nu mai e nici un motiv pentru care eu sa joc arene pentru ca se simte prea mult ca si cum muncesc degeaba.
Voi face 2200? Sunt sigur ca nu. Voi face 1900 sau poate si 2000? Probabil, dar asta doar daca intru doar cu un anumit partener si joc un meci foarte serios in care simt ca trebuie sa castig mai mult decat sa ma distrez.
Problema mea la sistemul de arene nu e ca trebuie sa ajungi la 1850 sau 2200. E ca nu simti ca ai reusit nimic cand ai ajuns acolo pentru ca odata ce ai ajuns, ori esti nevoit sa mai joci meciuri in care sa te chinui la fel cum te-ai chinuit si inainte, ori sa stai sa farmezi bguri pentru ca nu te mai distrezi deloc in arene. De ce as vrea eu la 1850 rating sa fac mai mult de 11-12 jocuri cat imi trebuie sa fac cap daca stiu ca toate jocurile mai mult ma obosesc decat ma fac sa ma distrez?
Daca s-ar lua dupa max rating, nu ar ajuta doar playerii mai prosti, ar ajuta comunitatea in general. Odata ce ai ajunge la un anumit rating, te-ai putea distra si experimenta cu lucruri care nu ar merge in meciuri asa de serioase, dar ar fi ok pentru ca asta ar face si adversarii.
Oamenii ar face mai multe arene pentru ca stiu ca se pot distra in ele si pot sa si incerce sa castige, nu doar sa incerce sa castige ca sa stea la acelasi rating.
Si in legatura cu boosting, sper ca de data asta pumnii tai minte vor avea si vei citi tot, pentru ca imi dau seama ca partea rea la sistemul asta ar fi ca oamenii de rating mare ar intra cu oamenii de rating mic sa le castige jocuri pe bani pentru ca nu au nimic de pierdut, dar cum am zis, daca asta e asa de mare problema atunci ar trebui sa primeasca ban multi oameni pe care ii vad pe global zilnic inainte sa spuna GMii ca ne restrictioneaza asa distractia pe care o putem avea in arene din cauza lor.

1 1

Back to top
1007

[Mentally Stable]

(since 03-09-2019 15:57)

Votes: 26

Post Posted: 25-06-2015, 18:48:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

david33 wrote:
1007 wrote:
Cam asa este... nu te mai distrezi in arena dupa 1900 in sus, dai de bug abusers sau tipi cu hack care iti strica ratingul si pofta de a mai intra in arena... chestia asta cu max rating suna mai bine, oarecum ar incuraja si lumea cu mai putina experienta.

Aha, am auzit de povesti de astea...eu fac in contender gear 2000, se poate fetele daca treceti un test IQ cu 100 si macar incercati sa castigati o arena.
Normal ca pe tine te doare'n cot, joci cea mai easy si retardata clasa care exista in Wow, mai ales la cat e de OP pe freakz nici trebuie sa misti doar stackezi absorb. (apropo, in general fetele joaca priest, mai mult ca sigur pentru ele a fost creata aceasta clasa)

1 1

Back to top
Amnezx

[Best in Slot]

Post Posted: 25-06-2015, 18:56:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1007 wrote:
david33 wrote:
1007 wrote:

Normal ca pe tine te doare'n cot, joci cea mai easy si retardata clasa care exista in Wow, mai ales la cat e de OP pe freakz nici trebuie sa misti doar stackezi absorb. (apropo, in general fetele joaca priest, mai mult ca sigur pentru ele a fost creata aceasta clasa)

-) ma faci sa rad. Acum aduci argumente impotriva clasei pe care o joaca, inainte aduceai argumente despre persoana lui... sunteti penibili cate unii, ma jur.

0 1

Back to top
1007

[Mentally Stable]

Post Posted: 25-06-2015, 19:12:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Amnezx wrote:
-) ma faci sa rad. Acum aduci argumente impotriva clasei pe care o joaca, inainte aduceai argumente despre persoana lui... sunteti penibili cate unii, ma jur.
Tu vorbesti ma? poate vrei sa-ti aduc aminte cum ijurai in arena cand luai bataie? Sa mai vada lumea cat de analfabet esti si ce vocabular ai.
Vii pe forum si te dai inteligent dar in-game om mai penibil ca tine nu gasesti.

Last edited by 1007 on 25-06-2015, 19:13:42; edited 1 time in total
0 0

Back to top
david33
[Banned user]

Banned

Post Posted: 25-06-2015, 19:12:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@1007 Pe monk am contender gear, level up pe druid, asteptati bajetii ca va scot pe toti din que! :Kappa:
Cea mai easy si retardata clasa? Pls. N-am habar cine esti btw.
@Sosetila S-a mai explicat ca ladderu o sa creasca pana la in jur de 2500-2900 si o sa fie mai usor sa faci 2200. Iti promit eu ca headu ala nu o sa faca nici o diferenta daca vrei sa joci de fun, te asigur. E doar o piesa de 2200, daca o vreti munciti pentru acele +100 intellect si bla bla.
Chiar daca ladderu nu va creste (va creste) voi pana ajungeti la 2200 va garantez ca aveti pe minim 50k conquest.
Nu se boosteaza (aka se face wintrade) pe serveru asta atata timp cat e usor sa iti dai seama care a intrat in top 30 pe merit si cine nu. Ai pana si o sectiune de wintrade report pe care ai omis-o.
Ma repet, daca vrei sa te distrezi joaca ce vrei tu, daca vrei acel head joaca arene pentru el. Eu tot ce vreau e sa nu stau in que in mijlocul zilei cate 20 de minute la 2s (se mai intampla fetele) ca nu dati voi arene. E chiar si mai rau la 3v3 (da, acolo trebuia pus gearu si plangeati de 2 ori mai tare)
EDIT: Ia hai nu fi anonim si te insulta cu balan al meu ca iti tai mainile. Doar cu mine te insulti in topicul asta inteles?

0 0

Back to top
1007

[Mentally Stable]

Post Posted: 25-06-2015, 19:30:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

david33 wrote:
@1007 Pe monk am contender gear, level up pe druid, asteptati bajetii ca va scot pe toti din que! :Kappa:
Cea mai easy si retardata clasa? Pls. N-am habar cine esti btw.
Ai facut tu 2k in contender pe monk ... povesti.
In afara de priest tu nu stii alta clasa sa joci.

La cat de putina lume face arene, nu m-ar mira sa faci si wintrade... que dodge, si altele.

On: Conform blizz nimeni nu a fost fortat sa faca rating pentru a procura Full Set, mai devreme sau mai tarziu il putea lua oricine, nu doar noliferii care fac arene non stop sa ajunga in top... oamenii cu mai putina experienta in loc sa se distreze in arena isi fac doar nervi, de aici asa putina lume in que... bagati Elite set la 2v2 pe rating si lasati pe aia obsedati de arene sa se farmeze intre ei mai departe.

Last edited by 1007 on 25-06-2015, 21:36:24; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Amnezx

[Best in Slot]

Post Posted: 25-06-2015, 21:35:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@1007 tu vezi cat de penibil esti cu posturile astea? Sau ai iq-ul sub limita sa ti dai seama.
Si daca injuram de ce sunt analfabet? Ti se pare ca nu scriam corect injuraturile sau ce? Esti un cretin, vorbesti de no liferi, dar asta nu are nici o legatira cu arenele. Daca sunt unii care doar pt asta joaca acest joc, nu inseamna ca sunt no liferi. Sunt 100% sigur cine esti,ai dat si tu reroll in war ca ai auzit ca e bun pe patchul asta si te dai cocos pe aici. Plus de asta mai e ai busit si da 45k cu un dot.

0 0

Back to top
1007

[Mentally Stable]

Post Posted: 25-06-2015, 21:48:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Amnezx wrote:
@1007 tu vezi cat de penibil esti cu posturile astea? Sau ai iq-ul sub limita sa ti dai seama.
Si daca injuram de ce sunt analfabet? Ti se pare ca nu scriam corect injuraturile sau ce? Esti un cretin, vorbesti de no liferi, dar asta nu are nici o legatira cu arenele. Daca sunt unii care doar pt asta joaca acest joc, nu inseamna ca sunt no liferi. Sunt 100% sigur cine esti,ai dat si tu reroll in war ca ai auzit ca e bun pe patchul asta si te dai cocos pe aici. Plus de asta mai e ai busit si da 45k cu un dot.
Esti un nolifer care traieste in arena 24/7 la fel ca "Canarul" ala blond, si vrei ca toti sa stea ca tine sa farmeze rating... dar stii ce, pe MoP nu exista reting requirement asa ca nu vad ce cauta el pe freakz.

Nu ai nici cea mai vaga idee cine sunt in-game, dar eu stiu bine ca esti distrus mintal -

Staff message (AlexstraszaAlla):

+1 warn - limbaj.

0 0

Back to top
david33
[Banned user]

Banned

Post Posted: 25-06-2015, 22:25:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Amice esti batut in cap? Ti-am explicat de 10 ori de ce ne trebuie rating requirement pe freakz.
''Nu stiu sa joc decat priest'' Tu ce stii sa joci ma? Tenis de camp probabil.
Daca ma suspectezi de wintrade, fa post.
Dodge de voi cred ca fac, aia de nu stiti ce e ala focus/macro.
Mi se pare penibil si josnic sa te dai baiat pe aici si tu nici macar sa spui cine esti. Presupun ca un pierdevara care da cu spatele in arena si acuza oamenii de 1950 ca sunt exploiteri.
// Joc monk de 2 saptamani, voila:
http://i.imgur.com/krOF1X6.jpg -dovada ca tot ce iti trebuie e sa stii fake cast si cateva macro
Tu ce scuza ai? Nu te ajuta clasa evident.

0 1

Back to top
Amnezx

[Best in Slot]

Post Posted: 25-06-2015, 22:37:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@tweety, asta joaca war mai mult ca sigur https://forum.wow-freakz.com/Fixuri-ce-ar-trebui-sa-aiba-o-prioritate-maxima-inainte-de-a-deschide-arenele-t367682-75.html uite l cum a sarit cand am pomenit de bugul de la deep wounds. Ori war ori e vreun healer care stie numai cu war.

0 0

Back to top
1007

[Mentally Stable]

Post Posted: 25-06-2015, 22:41:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

david33 wrote:
Amice esti batut in cap? Ti-am explicat de 10 ori de ce ne trebuie rating requirement pe freakz.
Mi se pare penibil si josnic sa te dai baiat pe aici si tu nici macar sa spui cine esti. Presupun ca un pierdevara care da cu spatele in arena si acuza oamenii de 1950 ca sunt exploiteri.
Nu ai tu si nici individu ala Amnezat ce sa ne explicati, sunteti prea ingusti la minte si va bagati doar cu ce va place voua personal, nu vedeti problema in general care afecteaza toti jucatorii.

0 0

Back to top
david33
[Banned user]

Banned

Post Posted: 25-06-2015, 22:50:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1007 wrote:
david33 wrote:
Nu ai tu si nici individu ala Amnezat ce sa ne explicati, sunteti prea ingusti la minte si va bagati doar cu ce va place voua personal, nu vedeti problema in general care afecteaza toti jucatorii.

Nu poti juca arene for fun pentru ca nu ai headu pvp? Asta vrei tu sa explici prin toata faza asta? I see lots of warns inc.
Ti-am adus argumente pentru orice ai spus, tu tot ce ai facut e sa te iei de mine. Patetic.
Edit: Balan eu cred ca in primul rand e un baiat de la hoarda. As trage concluzia ca e Sry , Doc sau Dec cum o fi, Mad are alt cont. Probabil ca asta e tipul cu contul ''askyourself'' De la alianta asta poate fi Aurelian. Toti au acelas stil de scris.

Last edited by david33 on 25-06-2015, 22:56:57; edited 3 times in total
0 1

Back to top
1007

[Mentally Stable]

Post Posted: 25-06-2015, 22:56:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

AlexstraszaAlla ... tu doar pe mine ma vezi in acest topic, pe tipu care m'a provocat il treci cu vederea? Poate trebuia si eu la randul meu sa-i zic ca-i cretin sa nu iau warn ?
Citeste bine si tu aceasta pagina.

Posturi unite automat, 25-06-2015, 23:56:41

david33 wrote:
Nu poti juca arene for fun pentru ca nu ai headu pvp? Asta vrei tu sa explici prin toata faza asta? I see lots of warns inc.
Ti-am adus argumente pentru orice ai spus, tu tot ce ai facut e sa te iei de mine. Patetic.
Eu vad ca esti prost.
Mai bine va zic totul pe fata si iau warn decat sa ma prefac ca vorbesc cu oameni adecvati.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Evydence, 03 March 2016 11:35

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Other  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Next    

The time now is 11-11-2024, 02:15:36
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x