User
Pass
2FA

Religie!
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 25, 26, 27  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message48709
adiman0011

[Creep]

Status: Offline
(since 04-04-2019 14:25)

Votes: 17

Post Posted: 03-07-2015, 09:18:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Paragon nici o suparare dar ce scrii tu este superficial, nam spus odata ca ateistii se vor duce in iad sau ca tehnologia este ''evil''. Este evil felul in care este folosita, dar mno e usor sa comentezi de aiurea, un exemplu care mi se pare foarte bun este: sa ai toate cartile/pergamentele/manuscrisurile dintro anumita perioada a timpului si alte chestii vechi intrun calculator este pur si simplu genial, asta da utilizare a tehnologiei. Si am spus si voi repeta ,ca vad ca ori nu vedeti , ori sunteti prea aroganti: Este un loc special facut in Iad pentru oamenii care folosesc religia pentru castigul lor material, asa ca nu inteleg ce tot dati exemplu preotii, sunt corupti da, toata lumea stie asta , dar nu toti sunt, nu poti sai bagi pe toti in oala ca poarta sutana si canta duminica in biserica. E ca si cum ai spune ca toti romanii sunt hoti, exemplu care prietenii nostri europeni il propaga din cauza tiganilor.

And Paragon again, bolile nu au fost create de Dumnezeu, tot ce este rau in lumea asta vine din la oamenii. Bolile nu au existat de la inceput, ci din momentul in care omul a acceptat rautatea in el, pot sati dau sute de exemple in care oameni muribunzi, mai au oleaca si mor de cancer , traiesc ca prin minune , si nu din cauza ca lau acceptat pe Dumnezeu, ci din cauza ca au adoptat binele in sufletul lor,si siau acceptat soarta, si totodata au fost inconjurati de persoanele iubite si au trait in locuri pasnice. Pe de alta parte este si cealalta extrema in care oameni plini de ura au fost consumati de boli extrem de repede. Totul depinde de noi , cum ne manifestam ca si oameni, mi se pare si normal daca suntem rai sa atragem tot ce este rau pe pamantul asta.

Asa ca poti sa spui ce vrei , poti sal negi pe Dumnezeu sau nu, dar nu asta te opreste sa fii un om deosebit si bun la inima. Sunt sute de mii de oameni care cred in Dumnezeu pana la ultimul os si sunt rai pana peste cap. Doar de asta vom fi Judecati dupa FAPTELE NOASTRE, cum teai comportat si manifestat asa vei fi recompensat.

Si voi incheia cu un video despre marele Einstein
https://youtube.com/watch?v=dzIzct31fEA:

Ps: daca videoul asta nu va da cat de cat o idee despre ce vam vorbit inseamna ca imi bat gura degeaba -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Paragon

[The Chosen One]

(since 17-07-2022 05:43)

Votes: 215

Post Posted: 03-07-2015, 11:27:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Indoctrinarea facuta celor mici poate fi folosita drept arma odata ce ajung ei la maturitate, cam asa a fost religia in trecut, si cam asa se manifesta si acum. Tocmai ce m-am certat cu unul, si i-am dat un exemplu "Daca totul este un vis, daca totul este ca in Matrix", daca noi suntem prinsi in niste masinarii, iar altii ne controleaza ce gandim, ce facem, poate ce vezi tu in fata ta ii o iluzie creata de aparate. Poate ca fiintele de pe alta planeta ne-au creat, poate suntem cobai. Nu trebuie sa fi nush ce fiinta din alta dimensiune ca sa fi considerat "zeu", trebuie doar sa ai o putere superioara celorlalti, iar ei sa te accepte, si sa accepte ce faci tu, 3 lucruri de ajuns ca sa faca si un simplu om sa fie "zeu".
Banuiesc ca omul primitiv de acum zeci de mii de ani a creat boala....ahem, cand ei deabia au invatat sa faca un foc si sa deseneze pe pereti. Iar video-ul ala care l-ai postat....ce ai postat tu ii opusul a multor lucruri, adica nu poti fi considerat mort daca nu ai avut o viata, etc, ii mai mult o aberatie de video decat o dovada ca Dumnezeu exista.
Supravietuirea nu se rezuma la dragoste si alte chestii bune.

Raul s-a dezvoltat din durere si din lipsa de egalitate, durerea cine a creat-o Nu asa zisul tau Dumnezeu? Tu crezi ca exista viata fara durere, fara sa simti? Aia nu este viata. Din durere s-a creat si raul, iar bunul tau Dumnezeu a dat voie sa se intample. Asa fac si minionii la stapan, il protejeaza chiar si daca el greseste de multe ori. De aceea zic ca prea multa libertate strica, oamenii abuzeaza de drepturile lor, li se permite prea mult, de acolo si atata haos, atata supra populare a acestei planete, 7 miliarde de oameni ii groaznic de mult pentru o planeta de genul, mai taie un sfert din ei si ce bine se va simti apoi, un mic balans, ca mnoh, cine stie, poate totul ii doar o iluzie, cui ii pasa ce facem noi.

Dumnezeu este o teorie, fara dovezi, dar lumea continua sa creada ca mnoh, au fost invatati de mici, asa cum si altii sunt invatati de mici sa vaneze, iar cand cresc, sunt vanatori profesionisti, iar urmasii lor vor avea acel lucru in sange. Ii vorba de indoctrinare aici, cand esti intr-o stare mai vulnerabila, vine X si iti baga in cap anumite chestii, iar cand cresti mare si vine Y cu alt zeu, pai si normal ca nu accepti ce zice Y, ca esti indoctrinat, esti oarecum si controlat de vorbele lui X. Ca si in filmele alea cu hipnoza, pai odata ce te-a pus sa faci pe gaina, pai pe gaina faci, si in cazul asta nu exista comanda de revenit la normal, irevocabil.
Cateva intrebari:
Crezi in alte fiinte de pe alte planete?
Ce parere ai de transumanism? Iti este frica de ceva ce iti poate schimba modul de gandire? Esti in stare sa iti pui un cip in creier? Mici elemente din transumanism is astea.
Tu crezi ca mai erai religios daca nu iti era bagata pe gat religia si cartea de catre parinti/profesori?

Un lucru stiu sigur, cand folosesti metodele potrivite, toata lumea poate fi controlat, toata lumea cedeaza, poti sa fi sfantul sfintilor, tot poti ceda la un moment dat, asta inseamna controlul, si cam asta a insemnat acum 2000 ani, multa lume a fost disperata si vulnerabila, si li s-a bagat minciuni in cap, de acolo si toata povestea.

0 0

Back to top
Radical

[Madness forever]

(since 08-01-2025 13:12)

Votes: 461

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 03-07-2015, 14:29:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

adiman0011 wrote:
Si am spus si voi repeta ,ca vad ca ori nu vedeti , ori sunteti prea aroganti: Este un loc special facut in Iad pentru oamenii care folosesc religia pentru castigul lor material, asa ca nu inteleg ce tot dati exemplu preotii, sunt corupti da, toata lumea stie asta , dar nu toti sunt, nu poti sai bagi pe toti in oala ca poarta sutana si canta duminica in biserica. E ca si cum ai spune ca toti romanii sunt hoti, exemplu care prietenii nostri europeni il propaga din cauza tiganilor.

L-ai vazut tu?? eu sunt prea arogant sa il vad aparent.... pot sa merg in vizita ?

adiman0011 wrote:

And Paragon again, bolile nu au fost create de Dumnezeu, tot ce este rau in lumea asta vine din la oamenii. Bolile nu au existat de la inceput, ci din momentul in care omul a acceptat rautatea in el

Sa stii ca Adam era chimist si a zis..."YO YO YO MISTER WHITE, LETS COOK SOME OF THAT BLUE SHIT!!", Adam breaking bad the aids bitchez.
Sau si mai tare, Eva a muscat dintr-un mar infectat cu sida/cancer/tbc/plm..etc si asa au aparut boblile.
Sau sau sau, dupa ce au muscat din mar, dzeu a zis "gata ati belit p..., azi facem vacin", "cine e Adam frumos cu hepatita?? cine are tuberculoza?? manca-l-ar tata de baietel cu 23 de coaste"

adiman0011 wrote:

pot sati dau sute de exemple in care oameni muribunzi, mai au oleaca si mor de cancer , traiesc ca prin minune , si nu din cauza ca lau acceptat pe Dumnezeu, ci din cauza ca au adoptat binele in sufletul lor,si siau acceptat soarta, si totodata au fost inconjurati de persoanele iubite si au trait in locuri pasnice.
Pe de alta parte este si cealalta extrema in care oameni plini de ura au fost consumati de boli extrem de repede. Totul depinde de noi , cum ne manifestam ca si oameni, mi se pare si normal daca suntem rai sa atragem tot ce este rau pe pamantul asta.

Atragi un *****, sunt sigur ca un copil de 5 ani caruia ii este violata mama in fata lui intr-un gang noaptea totul ii se intampla pentru ca a facut alegeri rele.
O sa imi spui " pai nu ca masa a facut alegeri proaste " sau mai stiu eu ce *****, ca si cum tu cunosti fiecare persoana in parte, esti genul ala de persoana care cand are argument cu o persoana si ala se impiedica o bagi p-aia cu " te-ai impiedicat, e semn de la dzeu ca am dreptate" ? ca asa suna exact ce ai spus tu acolo, cei ce fac bine patesc bine, cei ce nu nu?
Dar lasa o sa il chemam pe Professor Utonium din Power puff girls si o sa ii spunem:
"Bunatate...
Acceptare de soarta...
Persoane iubite si locuri pasnice...
Dar din greseala profesorul Utonium a mai adaugat un element...
Religia... BOOM!!! acestea au fost ingredientele perfecte pentru a tine crestinii in viata mai mult decat termenul de valabilitate prescris de medic!! pam pam parara ram pam pam parararam....acum crestinii cu termenul de valabilitate marit si-au dedicat viata incercand sa raspandeasca formula secreta a profesorului Utonium de a fi Cretin cu diploma"

Also stiu ca nu ai zis, dar parca te manca limba, asa ca o spun aici pentru toti care cred ca asta e un argument valabil:
Persoanele care spun ca vindecarile MIRACULOASE sunt mana lui dzeu, o sa va dau o duma foarte buna:
Se stie ca PESTE TOT IN LUME multi OAMENI de diferite religii au avut vindecari miraculoase, multi dintre ei (mai ales crestinii) au dat tot meritul lui dzeu si l-au pupat in cur pana si-au dat seama ca pupa cerul ca un prost in parcare. Deci repet- vindecari miraculoase+dzeu crestin = minune, dar stai ca vindecarile miraculoase nu au fost doar la crestini Thinking oare dzeu joaca pe mai multe fronturi? oare sunt mai multi dzei? sau oare tehnologia nu e inca atat de evoluata incat sa permita doctorilor sa explice vindecarile respective, iar ratatii de se vindeca si nu sunt in stare sa isi lege sireturile gasesc raspunsul fix la dzeu minunea. DAR de ce mai ma mira, ratatii de genul asta dau meritul lui dzeu cand se stie si ca doctorul i-a salvat viata fara "ajutor divin".
adiman0011 wrote:

Asa ca poti sa spui ce vrei , poti sal negi pe Dumnezeu sau nu, dar nu asta te opreste sa fii un om deosebit si bun la inima. Sunt sute de mii de oameni care cred in Dumnezeu pana la ultimul os si sunt rai pana peste cap. Doar de asta vom fi Judecati dupa FAPTELE NOASTRE, cum teai comportat si manifestat asa vei fi recompensat.

Dap, cu caramele si turta dulce.

adiman0011 wrote:

Si voi incheia cu un video despre marele Einstein
https://youtube.com/watch?v=dzIzct31fEA:

Ps: daca videoul asta nu va da cat de cat o idee despre ce vam vorbit inseamna ca imi bat gura degeaba -

Iar videoul asta frate? nu ti-am mai dat in cap cu el odata?
Toti crestinopatii au sarit in sus de bucurie ca uite ce a zis Einstein, cand tocmai el s-a pisat pe voi si a zis ca nu crede in dzeii creati de om, EL CREDE IN DZEUL PANTHEISTIC!

https://en.wikipedia.org/wiki/Religious_views_of_Albert_Einstein
He said he believed in the "pantheistic" God of Baruch Spinoza

0 0

Back to top
Paragon

[The Chosen One]

Post Posted: 03-07-2015, 15:21:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca Dumnezeu are un plan pentru noi, inseamna ca mortile sunt si ele planuite, daca tu mori intr-un accident de masina, pai inseamna ca ii vina lui, a sincronizat asa bine incat tu sa te afli in acel moment acolo. Sunt oameni buni care au murit una doua, iar criminalii inca traiesc mult si bine pe banii nostri in inchisori, explica....oh, sau stai, voi nu luati la questioning deciziile bunului vostru zeu, voi doar acceptati, nu conteaza ca ii gresit, sa se accepte, indiferent cum ii. Mai bine ma vad cu un cip in creier si jumatate din corp masinarie, constiinta sa mi-o pastrez, dar macar stiu un lucru, pot evolua una doua, ca in modul cum ganditi voi....ne-ar lua mai bine de o eterninate sa evoluam. Ce ma amuza este ca multe chestii din filmele SF incep sa devina realitate, la fel o sa fie si cu credinta, o sa fim atat de evoluati incat o sa ne bazam pur si simplu pe logica, si nu o sa mai existe asa multi credinciosi. Am zis undeva 300 de ani, ca tehnologia nu a evoluat din cauza religiei, pardon, 800 de ani vreau sa zic. Deci cam suntem cu 800 de ani in urma ca o mare parte din religie a considerat blasfemie anumite cunostiinte care nu se coborau la nivelul lor inferior de gandire. Frica este si aia un motiv pentru care multi se rezuma la chestii rele "Burn that witch".

0 0

Back to top
adiman0011

[Creep]

(since 04-04-2019 14:25)

Votes: 17

Post Posted: 04-07-2015, 07:46:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Radical, faza este ca Dumnezeu ne iubeste pe toti, nu are preferati asa ca mi sar parea normal sai ajute pe toti oamenii , scotand din ecuatie religia. Nu am spus in nici un post ca te vei duce in iad ca esti ateist, musulman , hindu sau cine stie ce alta religie. Toate religiile il reprezinta pe Dumnezeu pana la un anumit punct, la punctul in care a intervenit crestinitatea. Asa ca este foarte posibil , dar mai mult ca sigur, sfinti in alte religii, cu toate ca lau negat pe Hristos sau nu, ei siau trait viata dupa placul lui Dumnezeu. Am spus si mai sus, poti sa fii cel mai credincios om de pe planeta asta si totusi sa fii un ***** ca si persoana, sa fii arogant si egoist. Si totodata poti sa fii un om care nu are o religie bine stabilita si sa fie un exemplu pentru milioane.

ps: faza cu mama violata , ce pot sa spun , nesansa. Nu este vina ei , este vina persoanei care a violato. Am mai spus ca avem liberul arbitru, asa ca nu vreau sa aud comentarii ca de ce nu a intervenit Dumnezeu.

Paragon orice ai spune, NU Dumnezeu iti programeaza moartea, dar totodata el stie cand vei muri. Dar asta nu inseamna ca moartea ta este un punct fix in asa-zisul timp. Momentul mortii tale fluctueaza de la un moment la altul. Maine poate treci strada pe rosu si da o masina peste tine(Doamne feri) , dar asta inseamna ca Dumnezeu a vrut ca tu sa mori acolo?Nu, asta tiai facuto cu mana ta. Dar hai sa mergem si la cealalta extremam, Dumnezeu iti poate intarzia moartea, sunt atatea cazuri in care toate intamplarile ori au fost la milisecunda sau la milimetru de moarte. Ori ai un noroc asa de mare incat scapi ori puri si simplu este o interventie divina( nu ca multi ar crede asta, dar mno), totusi Dumnezeu este tatal nostru si ne vrea binele , oricat de cliseic ar suna asta. Este un exemplu intro batalie din Razboiul de independenta al Greciei ( de sub otomani) : soldatii erau depasiti numeric (nu mai stiu exact ratia dar era mare) si dupa batalie nici un soldat nu a fost ranit sau omorat si soldatii spuneau ca vedeau ingeri pe campul de batalie care luptau impreuna cu ei. Dar acuma ce sa spun, credeti ce vreti, poate aveau vedenii sau minteau, numai ei stiu. Uite un alt exemplu tot de genul https://en.wikipedia.org/wiki/Angels_of_Mons .

Anyway imi bat gura de pomana, voi tot cu raspunsurile facute in batjocora o tineti, faceti si credeti ce vreti, vom vedea intrun final care este adevarul . Eu am spus ce am avut de spus, am acoperit in mare Religia(Crestin Ortodoxa) , asa ca teoretic miam facut treaba, vam oferit idei si raspunsuri, dar voi ati ales sa va bateti joc, inloc, ca niste oameni civilizati, sa intelegeti si sa va exprimati corespunzator, fara atacuri la persoana si expresii batjocoritoare.
Ps: deobicei pe internet cand un hater nu mai are ce zice se ia de gramatica omului ca sa mai aiba ceva sa spuna, just sayin' (si eu cel putin am specificat inca de cand am inceput sa postez ca numi bat capul cu gramatica pe forumul acesta)

Rog un moderator sa inchida acest topic .
casuta vocala: Wipe any other Moderator

0 1

Back to top
Wipe
[Banned user]

Banned

(since 08-06-2022 20:34)

Votes: 431

Post Posted: 04-07-2015, 09:14:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Fiecare crede ce vrea, e cam imposibil sa ii faci pe toti sa fie de acord cu tine mereu. De ce sa inchid topicul?

Don't touch this

0 0

Back to top
ViorelLis

[PREAFERICITU]

(since 02-05-2018 14:27)

Votes: 2775

Post Posted: 04-07-2015, 10:01:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Te-ai uitat prea mult la Fringe Paragoane -.

https://www.youtube.com/watch?v=KnCcOPg5mIM
0 0

Back to top
Khajiit

[Away]

(since 01-04-2019 20:33)

Votes: 145

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  am-nevoie-de-iconite-la-profil 
Post Posted: 04-07-2015, 11:19:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

-
Adiman, exagerezi mult. Eºti precum un profesor de Religie, cãruia îi pui întrebãri exacte ºi te plimbã prin poveºti de uiþi ºi întrebarea pe care ai pus-o.
Eu merg pe principiul " Fiecare cu #121 mã-sii ". Când alþii aud cã nu cred în nimic, se uitã urât pe mine, dar partea frumoasã este cã nu mã intereseazã ºi nu las pe nimeni sã mã influenþeze cu nimic. Aºa cã, prietene, pãstreazã chestiile astea de adormit flori, cã nu mã dai pe spate. Sã-ºi spunã fiecare pãrerea, sã se discute, dar nu o arde cu impunerea în a crede. Trebuie sã accepþi cã oamenii sunt diferiþi ºi nu toatã lumea gândeºte la fel.

Last edited by Khajiit on 04-07-2015, 20:57:32; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Radical

[Madness forever]

Post Posted: 04-07-2015, 15:26:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

adiman0011 wrote:
Radical, faza este ca Dumnezeu ne iubeste pe toti, nu are preferati asa ca mi sar parea normal sai ajute pe toti oamenii , scotand din ecuatie religia. Nu am spus in nici un post ca te vei duce in iad ca esti ateist, musulman , hindu sau cine stie ce alta religie. Toate religiile il reprezinta pe Dumnezeu pana la un anumit punct, la punctul in care a intervenit crestinitatea. Asa ca este foarte posibil , dar mai mult ca sigur, sfinti in alte religii, cu toate ca lau negat pe Hristos sau nu, ei siau trait viata dupa placul lui Dumnezeu. Am spus si mai sus, poti sa fii cel mai credincios om de pe planeta asta si totusi sa fii un ***** ca si persoana, sa fii arogant si egoist. Si totodata poti sa fii un om care nu are o religie bine stabilita si sa fie un exemplu pentru milioane.

ps: faza cu mama violata , ce pot sa spun , nesansa. Nu este vina ei , este vina persoanei care a violato. Am mai spus ca avem liberul arbitru, asa ca nu vreau sa aud comentarii ca de ce nu a intervenit Dumnezeu.

Deci in prima faza ai zis ca dzeu iubeste pe toti ca bla bla bla - DECI PRACTIC DE ASTA INTERVINE SA AJUTE PE ORICINE(indiferent de religie) LA NEVOIE - pe patul de moarte, bolnav de cancer, vindecare miraculoasa- DZEU a fost clar.
Dar cand e vb de o mama violata, nu intervine nimeni pentru ca dzeu ne-a dat free will.
Pana la cat rahat putem sa mai mancam sa ajungem la conclizia ca totul se intampla DE LA CAUZA SI EFECT si nu are nici o treaba cu vreo creatura a tot puternica? CHIAR daca uneori nu cunoastem care e CAUZA sau/si EFECTUL pentru care ni se intampla ce ni se intampla, nu inseamna ca un ciumpalac de dzeu e la mijloc.
Nu ai spus ca ma duc in iad ca sunt musulman, ateu sau mai stiu eu ce religie, AI ZIS CA MA DUC IN IAD PENTRU CA NU IL ACCEPT PE DZEU, APOI TE PLANGI CA O *%#*% CA DE CE TE IAU LA MISTO, hai baga o rugaciune.
adiman0011 wrote:

Anyway imi bat gura de pomana, voi tot cu raspunsurile facute in batjocora o tineti, faceti si credeti ce vreti, vom vedea intrun final care este adevarul . Eu am spus ce am avut de spus, am acoperit in mare Religia(Crestin Ortodoxa) , asa ca teoretic miam facut treaba, vam oferit idei si raspunsuri, dar voi ati ales sa va bateti joc, inloc, ca niste oameni civilizati, sa intelegeti si sa va exprimati corespunzator, fara atacuri la persoana si expresii batjocoritoare.
Ps: deobicei pe internet cand un hater nu mai are ce zice se ia de gramatica omului ca sa mai aiba ceva sa spuna, just sayin' (si eu cel putin am specificat inca de cand am inceput sa postez ca numi bat capul cu gramatica pe forumul acesta)

Rog un moderator sa inchida acest topic .
casuta vocala: Wipe any other Moderator

Ce face? stai stai, te botesti ca te-am luat la misto? pai cum vrei sa nu te iau la misto cand te dai a tot stiutor si esti pe langa total, imi aduci un video cu einstein si spui " na-o pasta, ce smecher sunt eu", ramai fara replica si o intorci ca iti raspund in batjocora si vrei inchiderea topicului, poate si eu cred ca iti bati joc de mine si de restul de pe acest forum cand faci declaratii de genul " ce-i ce nu il accepta pe dzeu se duc in iad ", asta nu e batjocoritor nu ? ah stai e un adevar ca tu esti a tot stiutor si stii tu sigur ca se va intampla asta.
Ti-au zis toti de gramatica, poti sa scrii cum vrei ma doare la plisc, eu doar odata m-am luat de tine cu gramatica ta ca ai zis ca te roade modul cum iti argumentez eu tie posturile.
Te intreb a 3 a oara cum ai gasit tu religia cresti ortodoxa, si inca o mica intrebare, daca nu era ma-ta si tac-tu sa te indoctrineze, mai erai la fel de credincios? ti-a pus cineva mai sus intrebarea asta, dar dupa cum ALTII au mai zis, tu raspunzi doar la ce poti sa te eschivezi raspunzand pe langa subiect, iar cand ramai fara raspunsuri taci si inghiti in sec, ca orice crestin "educat" care crede ca poate da replica oricui.

1 0

Back to top
reflexstyle

[Mentally Stable]

(since 05-11-2019 20:27)

Votes: 8

Post Posted: 05-07-2015, 01:01:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Da, e ok ca biserica sa primeasca bani de la stat, deoarece exista Ministerul cultelor care sa vireze banii. Pe de alta parte, ca orice alta organizatie, potrivit legilor din tara noastra, bisericile ortodoxa si catolica sunt scutite de anumite taxe (asta nu inseamna ca fac evaziune - teoretic). Daca este sa ne discutam dpdv moral, vorbim despre altceva, daca e dpdv normal, logic, corect sau cum vreti voi sa spuneti, cred cu tarie ca biserica nu ar trebui sa fie scutita de taxe, dar prin conjunctura in care se gaseste, trebuie sa acceptam acest lucru.

Any time I find medicine is helpful, I share it with everyone I know!
0 0

Back to top
goguletz BIRGAOANU

[Wicked Sick]

(since 04-01-2019 20:59)

Votes: 459

Post Posted: 05-07-2015, 02:11:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ar trebui sa plateasca, mai ales sa puna tva pe cutia milei si pupatu icoanelor si moaselor sau oaselor de caine

Goguletz spune ca nai curaj!!![/url]
1 0

Back to top
Paragon

[The Chosen One]

Post Posted: 06-07-2015, 07:43:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deci religiosii de aici ar trebui sa se dea batuti, oricum eu cu Radical le vom da maxim si le vom aduce contra argumente care sa ii tina pe tusa o buna bucata de timp. Deci religia nu are cum sa bata logica, totodata nu are cum sa bata nici stiinta sau technologia, simple as it sounds. Sa zic eu mai prescurtat ce a zis Radical, Dumnezeu poate ne considera pe noi ca fiind egali din punct de vedere a compozitiei, carne, oase, sange, etc, dar clar nu ne considera egali din punct de vedere al evolutiei si a modului de gandire. Daca tot Dumnezeul vostru poate face "minuni", atunci dc il lasa pe un copil sa se nasca nenorocit, cu defecte care il vor tine departe de societate? Uite dovada clara ca el nu intervine la toata lumea, dragoste pentru toata lumea din parti. Dumnezeul vostru poate fi o simpla fiinta de pe alta planeta cu o gandire putin mai dezvoltata decat a noastra, care ne studiaza si ne mai ofera un ajutor din cand in cand. Te-ai gandit la teoria asta? Desigur ca nu, ati fost indoctrinati de mici cu porcariile din acea carte.
Si Angels of Moon? Really? Stiai ca stresul te face sa halucinezi cateodata? Cand nu poti sa lupti pentru tine pana la capat, devi stresat, adopti un tip de speranta in care iti doresti ca o fiinta superioara sa vine sa te ajute, dar defapt totul ii o iluzie.
Nu exita perfectiune, nu exista egalitate, intotdeauna se vor face diferente sau exceptii, chiar si de la lege. Sa zicem ca intalnim ceva fiinte de pe alte planete, iar cum Dumnezeu ne-a creat pe noi dupa chipul si asemanarea lui, pe ei cine i-a creat? Alt Dumnezeu, nu? Asta inseamna ca zeul vostru ii defapt un semi-zeu, cu puteri limitate. Un contact sa facem cu alte fiinte, si acele 2 carti cu minciuni vor deveni nule si mentalitatea multor credinciosi se va schimba.

1 0

Back to top
goguletz BIRGAOANU

[Wicked Sick]

Post Posted: 06-07-2015, 08:07:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

mare dreptate ai paragoane... ai un like de la mine

0 0

Back to top
Radical

[Madness forever]

Post Posted: 06-07-2015, 09:28:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dar nu vreau sa le dau maxim, vreau doar sa imi spuna ce l-a facut pe el sa creada. Cu intrebarea asta blochezi orice crestin, orice ar raspunde nu da bine pentru un om cu un gram de logica in cap (neindoctrinat desigur).
Avem cateva din raspunsuri aici:
-Asa am fost crescut de mic (nu are rost sa comentez raspunsul asta).
-Un eveniment inexplicabil a avut loc in viata mea (doar dzeu poate fi raspunsul)
-M-am documentat despre toate religiile acestei planete si din toate am ales crestinismul pentru ca ma satisface cel mai mult.
-Am inceput sa ma inchin la dzeu si el imi raspunde...(aici deja nu mai e crestin, e crestin nebun...da uneori e pleonasm)
-Am inceput sa ma inchin la dzeu si orice se intampla de bine cred ca e din cauza ca ma inchin la el, si ce e de rau din cauza ca nu m-am inchinat destul.
-Tatal meu e preot si are afaceri cu vinarii si restaurante, intr-o zi o sa ii mostenesc averea si trebuie sa prostesc cati mai multi oameni sa mearga la biserica sa umple cutia milei.
-Am fost la Arsenie Boca si am vazut picaturile din ochii lui boca....insa nu am vazut si gaura din tavan.
-Eu nu am evoluat din maimuta, maimutele e proaste, eu e destept deci dzeu.
-Simt nevoia sa fac fapte rele, dar de cand am aflat ce se intampla dupa ce mori, am inceput sa cred in dzeu si sa fiu o persoana mai buna.
Cred ca mai scot inca 10 pana diseara.

Btw ati observat cum urmatorul statut dupa medic e dzeu?
" daca nici medicii nu au stiut ce s-a intamplat, clar a fost dzeu" un fel de next level.

Last edited by Radical on 06-07-2015, 09:48:46; edited 2 times in total
0 0

Back to top
goguletz BIRGAOANU

[Wicked Sick]

Post Posted: 06-07-2015, 09:47:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ma radical si paragoane voi de unde veniti cu ideeile astea... sincer imi plac si le incurajez chiar... dar atata informatie in voi e prea multa. nu va doare capu ? -

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 25, 26, 27  Next    

The time now is 10-08-2025, 15:04:26
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password