User
Pass
2FA

Recrutari PVE
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 73, 74, 75 ... 130, 131, 132  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Show only staff posts
Author Message508356
MarcoGen

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 18-08-2014 04:14)

Votes: 2

Post Posted: 24-03-2013, 22:15:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL:Andrei
2. Varsta: 17
3. Localitate: Mures
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? in timpul saptamanii oricat dupa 15 si in weekends toata dupamiaza
4. Clasa: Priest
5. Main Spec/OFF spec: holy / shadow
6. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Nakla
7. Screenshot cu Interfata**: http://tinypic.com/r/20jkb9v/6
8. De ce ai ales specul pe care joci acum? am ales specul de holy datorita healului masiv care il da, consider healerul cea mai nobila functie intr-un raid
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc).
talenta : http://tinypic.com/r/30upe8o/6
rotatie : mereu la inceput dau chakra cu prayer of healing pentru a obtine procuirea spelului holy word sanctuary , dau flash heal si grater heal pe playerii care iau dmg, in situatii aoe dau circle of healing si las power word sanctuary pe jos, in situatii limita divine hymn, gear si stats intelect si spirit in principalu + haste si mastery
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). joc de pe 4.0.6
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) perverts - s-a destramat guilda
12. Detalii PC***. procesor dual core 2.8 ghz , 3 gb ram , 1 gb placa video
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Deoarece caut seriozitate si dedicatie in raiduri, consider guilda voastra una exceptionala si mi-as dori sa fac parte din colectivul ei
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) student
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante).

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Furyel

[Mentally Stable]

(since 16-10-2016 19:17)

Votes: 22

Post Posted: 25-03-2013, 17:01:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mid - Cauta-ma in joc, sa vad ce si cum.

0 0

Back to top
Mircoloco

[Mentally Stable]

(since 13-09-2015 03:39)

Votes: 8

Post Posted: 25-03-2013, 18:42:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume IRL: Iulian
2. Varsta: 23
3. Localitate: Bucuresti
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? -8 ore
5. Clasa: Shaman
6. Main Spec/OFF spec: Main spec- Resto , Off spec- Elemental
7. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Bubbar
8. Screenshot cu Interfata: http://tinypic.com/r/2r27ue0/6
9. De ce ai ales specul pe care joci acum ? Este specul pe care il joc de 6 ani.
10. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc). Riptide mereu pe target inainte de a casta Healing wave / Greater Healing wave pentru a dispune de Tidal waves pentru un cast time mai rapid , aoe healing Chain Heal /Healing rain(tot cu riptide up pentru un healing improvement) , ca si stats priority merg mereu spre Spirit - Intellect - Haste - Mastery
11. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). Wow joc din vanilla(oficial) dar pe frekz joc de curand (4.3.4) , ca si raiding experience am tote raidurile la progress din vanila pana in prezent , pe Freakz am Bh10/25 , Ds10/25+Heroic , FL ( trash ) , cunosc scripturile.
12. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) Singura guilda in care am activat a fost si este si in momentul de fata Drunken Badgers , motivul pentru care vreau sa plec este ca aceasta guilda se bazeaza pe PvP iar eu vreau sa ma axez pe PvE.
13. Detalii PC: Dell U2711 - i7 930 2.8ghz - Ati Radeon 5970 - Asus Rampage III Extreme - 6 GB ram.
14. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Pentru ca este o guilda serioasa si activa.
15. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) Student doar momentan.
16. Alte mentiuni(pe care le consideri importante). -Armory-ul s-ar putea sa nu fie updatat la gear-ul pve ci cel pvp . Ca si gear Pve item level-ul este 384.

0 0

Back to top
Daeron

[Death's Demise]

(since 28-10-2022 08:33)

Votes: 149

Post Posted: 25-03-2013, 23:05:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Vlad
2. Varsta: 18 ani
3. Localitate: Craiova
4. Clasa : Priest
5. Main Spec/OFF spec: Main spec Holy, off spec Shadow
6. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Dedric
7. Screenshot cu Interfata**: http://tinypic.com/r/14m831g/6
8. De ce ai ales specul pe care joci acum?>Pentru ca ma consider o persoana capabila care poate face fata presiunilor dintr-un raid.
9.Sune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec: ca si rotatie ,(single target) Renew in mod constant sa fie pe tank,Holy Word: Serenity folosit la cooldown,apoi heal ,flash heal si greater heal in functie de hpul persoanei. (aoe healing) prayer of mending la cooldown , Holy Word: Sanctuary ,Circle of Healing , Prayer of Healing , Binding Heal
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW pana acum: Am inceput sa joc wow de pe TBC, si de atunci joc constant. Pe Freakz joc de pe cataclysm.
11. Foste Guilde : Am fost in Bad Company iar acum in The Revengers
12. Detalii PC*** Proc : AMD Quad core 9650 4 GB ram place video Nvidia Gainward 9800GT 1gb hard 1 TB Internet RDS Fiberlink
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? deoarece guilda hkp este una din cele mai renumite de pe server si consider ca as avea de castigat in experienta mea de jucator de wow
14. Spune-ne cate ceva despre tine ca si persoana: Sunt elev,timpul liber mi-l petrec cu prietenii la un suc,la un gratar.
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante). Multumesc anticipat pentru decizia pe care o veti lua

0 0

Back to top
tulpan
[Banned user]

Banned

(since 19-10-2015 18:13)

Votes: 62

Post Posted: 26-03-2013, 00:08:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Dedric respins, acest offchar sa ce o fi el nu are nici macar o meserie completa, ai activitate la zi pe warlock

"I'm selfish, impatient, and a little insecure. I make mistakes, I'm out of control, and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best."

0 0

Back to top
Aaviciisback

[The Beast]

(since 17-04-2014 17:20)

Votes: 13

Post Posted: 26-03-2013, 11:23:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Darius / Petru, prietenii tind sa le foloseasca ambele.
2. Varsta: 19
3. Localitate: Alba Iulia
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? : In cursul saptamanii dupa ora 20:30, iar in Weekend full time daca nu sunt plecat pe undeva.
4. Clasa: Hunter
5. Main Spec/OFF spec: Survival/Marksman
6. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&n=Aavicii
7. Screenshot cu Interfata**: http://img20.imageshack.us/img20/50/wowscrnshot032613083622.jpg
8. De ce ai ales specul pe care joci acum? : Deoarece am stiut cu siguranta din primul moment ca voi putea scoate tot ce e mai bun din acest spec, cu toate ca e prea putin bagat in seama pe freakz, si se pare ca mi-a reusit -.Desigur totul vine dupa multa munca, stres si chinuiala de a gasii cele mai bune combinati pentru optimizarea perfecta intre dmg done/dps.
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc).: Am facut si guide pentru asa ceva, deoarece eram de foarte multe ori intrebat cum se joaca acest spec => http://forum.wow-freakz.com/Survival-Hunter-PvE-Guide-4.3.4-t184561.html, daca nu e indeajuns, sau considerati ca l-am facut doar pentru reputatie and shit as putea sa vi-l explic cap la cap chiar si pe teamspeak.
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm).:Am avut un inceput vag pe Lich King, eram inca in experimentarea jocului, dar dupa introducerea Cataclysmului am fortat mult mai mult contentul PvE si
am inceput sa il practic pana in ziua de astazi.
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.): Ground Zero(Evolution), o guilda pentru care mi-am dedicat munca extrem de mult timp, dar din pacate activitatea/progresul lor din punct de vedere al PvE-ului a scazut drastic.
I need a Life(Genesis) - Mutat pe genesis am optat pentru ei deoarece aveam ceva prieteni in guilda aceea, dar totul s-a incheiat in momentul in care am decis sa merg la Alianta.
12. Detalii PC***: Pentru socializare folosesc teamspeak 3/skype, microfon activ.Hardware:Procesor Intel Dual-Core 2.5 ghz, 2GB ram DDR2, Nvidia GeForce 9500GT 1gb 128 bit.
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Deoarece sunt un maniac al progresului PvE, si cel putin cred ca aveti o organizare destul de buna la raid, si sper sa imi gasesc locul aici, pentru a ramane cat se poate de mult.
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.): Momentan sunt elev in clasa a 12-a, student in devenire, in timpul liber aleg sa ma relaxez, iesiri cu prietenii, activitati sportive ( fotbal, sala, baschet, biliard), iar ca persoana de cele mai multe ori ma vei gasi calm, sociabil, persoana caruia ii poti spune off-ul si te poate ajuta cu un sfat legatat atat de joc cat si de viata de dupa acesta.
16. Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic) own buffs, no food, no flasks, no scrolls.: http://img20.imageshack.us/img20/50/wowscrnshot032613083622.jpg
Nota informativa* - DPS-ul meu pe dummy a fost facut in specul Marksman, deoarece ma indoiessc de faptul ca as fi fost bagat in seama cu 35k dps pe Survival din cauza bugurilor existentiale.
Iar ca sa nu fie discutii despre primul print dat http://img692.imageshack.us/img692/5514/wowscrnshot032613083646.jpg unul facut la 1 minut dupa cu recount activ, se poate vedea acest lucru inclusiv pe ceas sau well feed.

0 0

Back to top
Furyel

[Mentally Stable]

(since 16-10-2016 19:17)

Votes: 22

Post Posted: 26-03-2013, 12:02:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bubbar - respins

0 0

Back to top
sexiTzz

[Mentally Stable]

(since 11-02-2016 08:34)

Votes: 10

Post Posted: 26-03-2013, 12:42:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

aavicii momentan nu recrutam hunteri ^_^ srry

Faima existenþei umane nu constã în a trãi, ci în a ºti pentru ce trãieºti.

0 0

Back to top
kezo94

[Mentally Stable]

(since 07-05-2019 13:55)

Post Posted: 30-03-2013, 15:09:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Ferdi

2. Varsta: 18 ani

3. Localitate: Bucuresti

4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? : pot sta pana la ce ora vreau, nu-i problema

4. Clasa: Warrior

5. Main Spec/OFF spec: Main speck (Protection) / Off Speck (Arms)

6. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Reever

7. Screenshot cu Interfata**:

8. De ce ai ales specul pe care joci acum?: pentru ca mi s-a parut mai interesant sa tankezi bossi si in timp m-am obisnuit cu el...mai pe scurt mi-a placut

9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc).:Pentru inceput eu joc la Mastery, cat despre talente eu le-am luat dupa un site. Folosesc doar o singura rotatie (Shield Slam,Revenge,Rend,Demoralizing Shout, Thunder Clap,Devastate si Heroic Strike) dupa punctul meu de vedere pot spune ca este foarte buna deoarece stiu ca tin bn agro, iar la Aoe mai folosesc si (Shockwave) pentru a da Stunn la mobi.Folosesc numai gemuri cu mastery and stamina,parry and stamina si stamina.Ce pot spune e ca fiecare joaca cum crede ca e mai bine.

10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm).: prima data cand m-am apucat de wow a fost pe Lich King dar pentru ca nu mi-a placut si n-am avut experienta m-am lasat pana cand a aparut Cataclysmul.De atunci am inceput sa acumulez mai multa experienta, am inceput sa fac raiduri,arene etc.Ce pot sa zic e ca joc wow de 3 ani.

11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.):am fost prin (Blue World, The Divinity, Wicked si inca o guilda care s-a destramat), am plecat din ele deoarece in unel eram dar laoparte, oamenii erau nesimtiti ca sa nu spun alt cuvant, mai pe scurt nu erau uniti oamenii + ca mai cautau si motiv de cearta.

12. Detalii PC***.: Procesor: Intel(R) Core(TM)2 CPU 4300 @1,80GHz 1,80 Ghz Ram:3GB Placa Video:NVIDIA GeForce 210 pe scurt imi merge bn dar mai are momente cand am lag si trebuie sa dau reloag.

13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? : Vreau sa ma alatur in HKP deoarece vreau sa-mi imi incep cum ar veni o noua viata, sa fiu respectat si sa respect, sa ajut si sa fiu ajutat si in ultimul rand sa stiu ca aceasta guilda nu ma va dezamagii cum m-au dezamagit alte guilde.

14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) :Sunt Elev in clasa a 11-a la la liceul de arta Nicolae Tonitza, in timpul liber stau pe PC, ies cu prietenii prin baruri, afara etc.Hobyyul meu este sa desenez.

15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante).: sper sa cititi ce am scrie si sa ma acceptati in guilda voastra as fi incantat...O zi buna.

0 0

Back to top
tulpan
[Banned user]

Banned

Post Posted: 30-03-2013, 16:27:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Reever Respins

"I'm selfish, impatient, and a little insecure. I make mistakes, I'm out of control, and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best."

0 0

Back to top
MarcoGen

[Mentally Stable]

(since 18-08-2014 04:14)

Post Posted: 30-03-2013, 21:02:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL:Andrei
2. Varsta: 17
3. Localitate: Mures
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? in timpul saptamanii oricat dupa 15 si in weekends toata dupamiaza
5. Main Spec/OFF spec: holy / shadow
6. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Nakla
7. Screenshot cu Interfata**: http://tinypic.com/r/20jkb9v/6
8. De ce ai ales specul pe care joci acum? am ales specul de holy datorita healului masiv care il da, consider healerul cea mai nobila functie intr-un raid
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc).
talenta : http://tinypic.com/r/30upe8o/6
rotatie : mereu la inceput dau chakra cu prayer of healing pentru a obtine procuirea spelului holy word sanctuary , dau flash heal si grater heal pe playerii care iau dmg, in situatii aoe dau circle of healing si las power word sanctuary pe jos, in situatii limita divine hymn, gear si stats intelect si spirit in principalu + haste si mastery
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). joc de pe 4.0.6
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) perverts - s-a destramat guilda
12. Detalii PC***. procesor dual core 2.8 ghz , 3 gb ram , 1 gb placa video
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Deoarece caut seriozitate si dedicatie in raiduri, consider guilda voastra una exceptionala si mi-as dori sa fac parte din colectivul ei
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) student

0 0

Back to top
tulpan
[Banned user]

Banned

Post Posted: 31-03-2013, 19:42:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Recrutarile sunt inchise! Va cautam noi daca va fi nevoie.

0 0

Back to top
Tactix

[Account disabled]

(since 03-04-2013 18:22)

Votes: 5

Post Posted: 02-04-2013, 20:56:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Preda Marian
2. Varsta: 21
3. Localitate: Timisoara
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? : dupa ora 8 pana dimineata la 8
5. Main Spec/OFF spec: Shadow/Discipline
6. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Tactix
7. Screenshot cu Interfata**: shadow : http://img203.imageshack.us/img203/801/wowscrnshot040213213100.jpg disci : http://img823.imageshack.us/img823/1543/wowscrnshot040213213200.jpg
8. De ce ai ales specul pe care joci acum? : deoarece imi place foarte mult shadow , si disci e foarte bun la raiduri da absorb + heal ajuta foarte mult raidul
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc). : pe shadow : vt->SW:P-> 1-2 Mind Fly-> mind blast + DP pentru burst sustinut dots la cd , mind blast la cd mind fly spam ; Disci : scut cand e nevoie penance si spam Prayer of Healing
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). : Am full run HC all boss ma bazez foarte mult pe miscarea si experienta mea acumulata de-a lungul timpului pe aceste 2a speck-uri ( joc de pe Cataclysm)
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) ELGG: o guilda cu organizatie buna da nu mi=au placut anumiti playeri ce aveau impresii si fite; Light Of Dawn: o guilda in care GM incearca sa se creada ca este Dumnezeu da el este nimic nu are o organizare buna se bazeaza foarte mult pe prietenii cei are , de restu oamenilor nu ii pasa , etc
12. Detalii PC***. : Laptop procesor i7, placa video 2 GB , 4 GB RAM
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? : Experienta , Miscare sincron ,si am vazut ca oameni isi stiu clasele foarte bine
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) : Lucrez la Universitatea de Vest la Departamentul de Informatizare si Comunicatii pe partea de retele , Student la UVT Informatica Romana , Student Postliceala Henri Coamnda
16. Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic) own buffs, no food, no flasks, no scrolls. : http://img18.imageshack.us/img18/4889/wowscrnshot040213215500.jpg

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
alezeus

[Mentally Stable]

(since 04-01-2019 16:55)

Votes: 23

Post Posted: 02-04-2013, 23:29:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tactix wrote:
1. Nume IRL: Preda Marian
2. Varsta: 21
3. Localitate: Timisoara
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? : dupa ora 8 pana dimineata la 8
5. Main Spec/OFF spec: Shadow/Discipline
6. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Tactix
7. Screenshot cu Interfata**: shadow : http://img203.imageshack.us/img203/801/wowscrnshot040213213100.jpg disci : http://img823.imageshack.us/img823/1543/wowscrnshot040213213200.jpg
8. De ce ai ales specul pe care joci acum? : deoarece imi place foarte mult shadow , si disci e foarte bun la raiduri da absorb + heal ajuta foarte mult raidul
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc). : pe shadow : vt->SW:P-> 1-2 Mind Fly-> mind blast + DP pentru burst sustinut dots la cd , mind blast la cd mind fly spam ; Disci : scut cand e nevoie penance si spam Prayer of Healing
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). : Am full run HC all boss ma bazez foarte mult pe miscarea si experienta mea acumulata de-a lungul timpului pe aceste 2a speck-uri ( joc de pe Cataclysm)
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) ELGG: o guilda cu organizatie buna da nu mi=au placut anumiti playeri ce aveau impresii si fite; Light Of Dawn: o guilda in care GM incearca sa se creada ca este Dumnezeu da el este nimic nu are o organizare buna se bazeaza foarte mult pe prietenii cei are , de restu oamenilor nu ii pasa , etc
12. Detalii PC***. : Laptop procesor i7, placa video 2 GB , 4 GB RAM
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? : Experienta , Miscare sincron ,si am vazut ca oameni isi stiu clasele foarte bine
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) : Lucrez la Universitatea de Vest la Departamentul de Informatizare si Comunicatii pe partea de retele , Student la UVT Informatica Romana , Student Postliceala Henri Coamnda
16. Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic) own buffs, no food, no flasks, no scrolls. : http://img18.imageshack.us/img18/4889/wowscrnshot040213215500.jpg

Tactix wrote:
1.Prenume IRL: Marian
2.Varsta: 21 ani
3.Timp la dispozitie pt wow: peste 5-6 ore/zi
4.Clasa/iLvL: Priest 371 ilvl
5.Main/off spec: Shadow
6.Link armotry: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Tactix
7.Guilde in care ai fost si motivul plecari din ele: HKP(nu am fost intr-o saptamana activ ca am plecat acasa, am anuntat Gm si nu a luat in cosiderare asta ,am luat kick),Specii -un reguament si o organizare varza ,Pride - Gm nu era activ si nu se mai ocupa,etc
8.De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? : Deoarece mi s-a spuns ca este o guilda bine organizata, cu progres si playeri care se respecta intre ei.
9.Print Recount: burst http://imageshack.us/a/img688/7794/wowscrnshot020513164930.jpg sustinut http://imageshack.us/a/img267/4535/wowscrnshot020513164921.jpg
10.Print Achievements cu bossi pe heroic: http://imageshack.us/a/img838/7240/wowscrnshot020513163851.jpg
11.Detalii PC: Procesor i7 2.0 GHZ, placa video 2 GB, 4GB RAM ,etc
12.Experienta ta in wow (vanilla,tbc,wotlk), detaliaza: joc de cand sa bagat Cataclism
13.Numai daca ai ceva important de adaugat: de moment priestu e buguit nu se poate sustine un dps bun pe dummy deci dps-uldin poze e cam mic pentru un shadow priest plus ca e bug la spirit http://img248.imageshack.us/img248/6553/wowscrnshot020513160658.jpg

In guildul meu sunt ce vreau eu sa fiu ..nu te-am tinut cu forta ....netinand cont ca nu veneai la raiduri si charul tau era "posta" pt toti prieteni tai ...ai fost dat afara din hkp pt absente la raiduri ...din lod ai fost data afara pt compartamentul pe care l ai avut ....a fost o gresala ca am acceptat un traseist ca tine..da si ma bazez foarte mult pe prietenii cei ii am ...pt ca cei care nu imi sunt prieteni nu sunt in guild .

Va rog sa ma scuzati pt offtopic (Pt acuzati defaimatoare la adresa Lod ai black list)

0 0

Back to top
Drodu

[Plictisit]

(since 25-09-2020 16:27)

Votes: 105

Post Posted: 03-04-2013, 16:19:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Recrutam:
Dk Unholy
Warlock

@Tactix - Respins.

Mistweaver Monk Guide PvE

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 73, 74, 75 ... 130, 131, 132  Next    

The time now is 04-11-2024, 01:07:07
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x