User
Pass
2FA

Recrutari PVE
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 130, 131, 132  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Show only staff posts
Author Message508932
Catalepsia

[Account disabled]

Status: Offline
(since 14-02-2016 02:31)

Votes: 95

Post Posted: 27-09-2011, 11:30:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@ SZR - /w me in-game!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
smokeotz

[Mentally Stable]

(since 07-01-2012 19:22)

Votes: 2

Post Posted: 27-09-2011, 16:24:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume IRL:
Alex

Varsta:
21

Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ?
4-5 ore pe zi, 5 zile din 7 nu stiu daca pot fi online in week-end.

Clasa:
DK

Main Spec/OFF spec:
Blood-tank/Unholy-pvp

Link Armory:
http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Harpon&gn=Demonic Deviants

Screenshot cu Interfata:
http://imageshack.us/f/692/wowscrnshot092711170828.jpg/

De ce ai ales specul pe care joci acum?
Pentru ca mi se pare ca DK-tank este cel mai bun single target tank.si efectiv vreau sa tankez:D

Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc).
In primul rand trebuie blood presence-pentru armura,viata si damage taken reduce.In al doilea rand imi trebuie acel 8% hit chance pentru ca tankez cu arma de 2 maini desi multi spun ca e ok si cu doua arme de 1 mana.urmeaza Expertise cap.Hmm pentru inceput la ce dungeonuri si heroicuri sunt deschise am considerat ca Stamina gem e cel mai bun momentan pentru ca healerul sa nu aiba mari probleme in a ma tine in viata.Important e si mastery pe dk,probabil cel mai important,dar odata cu avansarea in gear probabil va fi de genu mastery,stamina.Rotatie pentru tank? poy disease up,rune strike,death strike ( probabil cel mai important la dk) si Heart strike.Pentru aoe tanking. disease up,pestiliance,blood boil si tot asa.

Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm).
Am inceput in a juca wow in Vanilla(probabil cel mai greu wow dupa TbC.) a fost o experienta unica in vanilla,mai ales acele raiduri de 40 oameni.A urmat TbC acolo unde inca si acum am oarecare suparari pentru ca nu am reusit sa trec de Brutallus in SwP.WotlK mi s-a parut prea simplu,am facut toate dungeonurile mai putin un boss pe care l-am vrut neaparat si anume algalon 25.Acuma cataclysmul? vom vedea ce va urma,mi se pare un challange cataclysmul.

Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.)
Nu am foste guilde astfel incat eu nu prea am jucat prea mult pe freakz.dar acum odata cu cataclysmul sunt decis sa joc.pentru ca abia acum s-a reparat si dk-tank:D

Detalii PC.
Intel Duo 2.4GhZ,2gb Ram,500 Gb Hard,512 video card.

De ce doresti sa te alaturi guildei noastre?
Pentru ca pare cea mai organizata guilda,sper sa nu ma insel.

Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.)
Sunt student in anul 2 la finante banci in suceava.ador iesirile prin club si nu ratez nici o ocazie din asta.imi place sa socializez si sa ma simt bine in timpul meu liber.cafeaua a devenit un obicei cam prea des de acum,la fel si tigara.

Alte mentiuni(pe care le consideri importante).
Respect,indiferent de decizie, go go!

0 0

Back to top
Catalepsia

[Account disabled]

Post Posted: 27-09-2011, 16:35:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Harpon - respins, nu poti sa fii online cum vrem noi din pacate

0 0

Back to top
smokeotz

[Mentally Stable]

(since 07-01-2012 19:22)

Post Posted: 27-09-2011, 16:41:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

poy nu vad cand aveti programate raidurile:| ?
0 0

Back to top
pateu

[Mentally Stable]

(since 20-07-2016 05:47)

Votes: 20

Post Posted: 27-09-2011, 19:40:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Long time no see, Freakz... oricum... as vrea sa precizez inainte ca inca nu am un caracter pe Freakz, pun aplicatia in speranta ca aveti rabdarea cateva zile/saptamani pana imi fac caracterul, nu ar trebui sa dureze foarte mult.

Am jucat pe Blizzard de cand a aparut Cata, deci la capitolul skill/binds/UI nu aveti de ce sa va faceti griji, singurul meu dubiu e ca torrentu de Freakz direct play e in bara, tragandu-se acum si ca s-ar putea ca asta sa va deranjeze.

1. Nume IRL:

Alexandru

2. Varsta:

18
3. Localitate:

Barlad
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ?

minim 2 ore pe
zi, nelimitat in weekend ( nu ca as fi vreun nolifer. Imi fac timp daca e, desi as prefera sa nu stau 24/7 )

Am ore de dimineata, dupa 11 cam trebuie sa dorm ( mda trezitu la 5 juma nu e chiar placut )
4. Clasa:

Planuiesc DK sau Hunter. Stiu sa joc cu toate clasele/speccurile exceptand warlock, la care sunt bata. As putea rolla orice clasa de care aveti nevoie, dar de preferat e DK sau Hunter.

5. Main Spec/OFF spec:

Unholy DPS - MS //// Survival - MS Marksmanship - OS

/ Frost DPS / Blood Tank in functie de ce aveti nevoie.

6. Link Armory*: non existent

7. Screenshot cu Interfata**: Inca nu am, va pot da un UI de pe blizz daca vreti.

8. De ce ai ales specul pe care joci acum?

Cu unholy ma stiu de la lansarea wotlk si e si BiS in 4.0.6 daca nu ma insel, caz in care imi cer scuze. // Hunter survival e imba

Motivul? Speccuri simple - atat din punctul meu de vedere cat si a altora, sunt obisnuit cu ele, munca putina rezultate mari, lasa putin loc de erori.

9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc).

Glyph of Raise Dead Glyph of Scourge Strike Glyph of Death Coil. - Prime

Glyph of Anti-Magic Shell, Glyph of Pestilence, Glyph of Blood Boil. -Major

Rotatie Single target:

1. Diseasuri

2. Dark stransformation mereu on.

3. Scourge strike cat am rune.

4. Festering daca am rune blood/frost nefolosite.

5. Death Coil RP dump. / 100

10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm).
Blizz:
Vanilla- maj. dungeonurilor si MC.

TBC - Gruul, Kara majoritatea dungeonurilor.

Wotlk- Tot mai putin Eye of Eternity, fara hard modes Yogg 0 light si stuff like that.

Cata - Nu am raidat decat cativa bossi. Stiu majoritatea scripturilor.

Private cam tot; Cred ca ma pot lauda ca am facut toate instantele din joc Surprise Pe kitt, Freakz, U si alte servere private active a caror nume nu trebuie rostit pentru ca voi fi prins de Voldemort si torturat .

11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.)

Vai... aici m-ati pierdut... memorii vechi...

Am fost mai mult guildless pe Freakz si vechiul server care incepea cu U, de obicei mergeam cu alte guilde, adica ei faceau bossu si tipau unii la altii pe TS si eu luam roadele -

Am fost in guilda lui Crashy, care s-a destramat din cate stiu... si or mai fi fost - nu arat lipsa de respect, pur si simplu am uitat.
Blizz - Invictus Skullcrusher EU - raider , Knights of the Temple Skullcrusher EU daca va zice ceva, desi ma indoiesc.

LE: Acu ca ma gandesc, am fost in Fallen Angels o vreme si parca si in ENS ( sau cu astia ne injuram Thinking )

12. Detalii PC***.

Operating System: Windows 2.6.1.7601 (Service Pack 1)
CPU Type: Intel® Core™ i5 CPU 750 @ 2.67GHz
CPU Speed: 2.81 GHz
System Memory: 3.5 GB
Video Card Model: ATI Radeon HD 4800 Series
Video Card Driver: aticfx32.dll
Desktop Resolution: 1280x1024
Hard Disk Size: 465.76 GB
Hard Disk Free Space: 427.11 GB (92%)

13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre?

Dedicatie, aplicatii serioase si stricte si seriozitate...exact ceea ce caut pentru revenirea mea. Mereu am preferat sa fiu in compania unor playeri care stiu ce tre' sa faca, si avand in vedere ca suntem romani, raidam si mai suntem si majori ( Thinking ) cred ca o sa avem ce discuta.

14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.)

Student de Liceu, lenes, ma consider internet-addict, joc WoW de juma de viata aproape, fac volley si sala; Sunt o persoana care vede partea buna in orice, imi place caterinca ( numa' nu pe voice-chat... ), moldovean... (o s-o vedeti daca voi moldavian accent... ) , pasionat de filme, seriale si no... ce mai e de zis... Mom says I'm special.

15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante).

Bring the player, not the class. Stuff like that. Go Jesus, etc.

Last edited by pateu on 27-09-2011, 20:27:46; edited 4 times in total
0 0

Back to top
Catalepsia

[Account disabled]

Post Posted: 27-09-2011, 19:59:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pateu wrote:
Long time no see, Freakz... oricum... Inainte de a face o aplicatie si a va pierde timpul facandu-va sa o cititi as vrea sa stiu cat de toleranti sunteti fata de un player care debea acum intra pe Freakz Cataclysm.

Am jucat pe Blizzard de cand a aparut Cata, deci la capitolul skill/binds/UI nu aveti de ce sa va faceti griji, singurul meu dubiu e ca torrentu de Freakz direct play e in bara, tragandu-se acum si ca s-ar putea ca asta sa va deranjeze. Dar daca nu, as fi mai mult decat interesat sa postez o aplicatie ca la carte.

Ar fi interesant sa stim la ce factiune joci, pentru ca noi suntem Horde guild, iar din cate vad caracterele tale sunt toate la alianta. Clasele care ne intereseaza momentan sunt DK tank si priest Holy/shadow, in rest suntem acoperiti peste tot. Also ne intereseaza cineva cu 350+ item level, nu level 80.

p.s. Am vazut ca ai postat aplicatia, revin peste juma de ora sa citesc, am ceva treaba acum.

0 0

Back to top
pateu

[Mentally Stable]

(since 20-07-2016 05:47)

Votes: 20

Post Posted: 27-09-2011, 20:03:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Catalepsia wrote:
pateu wrote:
Long time no see, Freakz... oricum... Inainte de a face o aplicatie si a va pierde timpul facandu-va sa o cititi as vrea sa stiu cat de toleranti sunteti fata de un player care debea acum intra pe Freakz Cataclysm.

Am jucat pe Blizzard de cand a aparut Cata, deci la capitolul skill/binds/UI nu aveti de ce sa va faceti griji, singurul meu dubiu e ca torrentu de Freakz direct play e in bara, tragandu-se acum si ca s-ar putea ca asta sa va deranjeze. Dar daca nu, as fi mai mult decat interesat sa postez o aplicatie ca la carte.

Ar fi interesant sa stim la ce factiune joci, pentru ca noi suntem Horde guild, iar din cate vad caracterele tale sunt toate la alianta. Clasele care ne intereseaza momentan sunt DK tank si priest Holy/shadow, in rest suntem acoperiti peste tot. Also ne intereseaza cineva cu 350+ item level, nu level 80.

p.s. Am vazut ca ai postat aplicatia, revin peste juma de ora sa citesc, am ceva treaba acum.

Nu joc. Asta e ideea. Caracterele alea sunt neatinse de cand era Freakz pe Wotlk.

Si evident ca vin la Hoarda daca esti de acord sa astepti pana cresc.

Basicaly, daca esti de acord cu tot in afara de Gear, fac caracter la hoarda si in 2 saptamani te bat in duele, rup topu la DPS/ HPS si tankez Yogg-Saron si Argaloth in acelasi timp.... CU O MANA ! -

0 0

Back to top
Catalepsia

[Account disabled]

Post Posted: 27-09-2011, 20:50:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu am rabdarea necesara, prefer sa gasim pe cineva acum cu gearul pe care il dorim. Daca e pe viitor sa mai avem nevoie si sa te incadrezi in cerinte, stam de vorba.

0 0

Back to top
Shiner

[Mentally Stable]

(since 26-10-2011 19:21)

Post Posted: 27-09-2011, 21:01:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL:Gabi
2. Varsta:17
3. Localitate:Constanta
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? 5-6 ore chiar mai mult
4. Clasa:Death Knight
5. Main Spec/OFF spec:Blood / Unholy
6. Link Armory*:http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Shiner astept sa imi i-au maceu vicious in seara asta
7. Screenshot cu Interfata**: http://imageshack.us/photo/my-images/27/wowscrnshot092711214923.jpg/
8. De ce ai ales specul pe care joci acum?este imba -
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc). Hmmm greu de zici i do my best nu pot sa va dau mai multe date -
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). Hmmm eu joc wow de pe tbc si s-a schimbat mult sistemu de pve de atunci pana acum in orice caz foarte frumos:D
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) hmmm Realness , Razer ( La alliance) Divide & Conquer ( Tot Ally) Too Many Buttons ( ALLY)
12. Detalii PC***. placa video hd 5 g ram calculatorul est enou
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Este o comunitate serioasa in ceea ce privind pve pvpu si mentaliatea
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) pai in timpu liber practic c-walk ma plimb cu bmxu imi plimb cainele ( DOBERMAN )
Cred ca este suficient o sa zic pe parcurs in guilda ( DACA VOI INTRA)
multumesc

0 0

Back to top
bogjip

[Mentally Stable]

(since 20-06-2023 11:16)

Votes: 6

Post Posted: 27-09-2011, 21:03:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Hugsy
2. Varsta: 16 ani
3. Localitate: Bucuresti
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW: de la ora 6PM pana la 6AM si dimineata pana la ora 12 -
4. Clasa: Death Knight
5. Main Spec/OFF spec: Main: Blood (tank), offspec: frost (dps)
6. Link Armory*: https://www.wow-freakz.com/armory/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Hugsy
8. De ce ai ales specul pe care joci acum? Avand in vedere ca blood este main speccul meu... vreau sa joc tank -
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc). : chiar trebuie?
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm).:joc wow de cand Nefarian era cel mai tare boss din WoW - binenteles, cu numeroase pauze.. joc de mult timp, iar cu dk joc de cand a aparut clasa, respectiv Wotlk
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.): Sunt destul de nou pe server, am fost doar in fail guilds, nu stiau cum se da join rbg...
12. Detalii PC***. : Procesor: Intel Core E7400 2,80Ghz, 2GB ram DDR2, Placa video: NVIDIA GeForce GTS 250
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Mi se pare o guilda serioasa si m-am saturat de fail guilds
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.):Pai ce sa zic... sunt bobocel la C.N. Octav Onicescu (Bucuresti), imi place sa joc fotbal, baschet... practic arte martiale de 6 ani..si cam atat -
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante).: -

0 0

Back to top
Catalepsia

[Account disabled]

Post Posted: 27-09-2011, 21:04:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Shiner - Respins. Nu prea ai citit primul meu post .

0 0

Back to top
Skyrazor

[Mentally Stable]

(since 29-09-2011 12:54)

Post Posted: 28-09-2011, 00:38:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Alex
2. Varsta: 20 de ani
3. Localitate: Bucuresti
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? 5-6 ore pe zi
4. Clasa: mage
5. Main Spec/OFF spec: Fire / Frost Pve !
6. Link Armory*: click aici
7. Screenshot cu Interfata**:
http://imageshack.us/photo/my-images/263/wowscrnshot092811004807.jpg/ pentru fire
http://imageshack.us/photo/my-images/194/wowscrnshot092811013446.jpg/ pentru frost
Inteleg ca am spellurile puse pentru pvp insa ca frost asa m-am obisnuit si imi este foarte greu sa le schimb acum. Le pot folosi in pve foarte bine si nu ma incurca cu nimic, mai ales ca spellurile folosite sunt binduite.
Parerea mea este ca la gearul pe care momentan il detin fire ar fi mai bun decat arcane deoarece salvez ceva mai multa mana. Insa Fost Pve (pt unii poate suna weard) este destul de interesant si merge destul de bine mai ales ca dau insane dmg cu deep freeze. Nu am reusit sa vad o foarte mare diferenta intre fire si frost pana acum. Evident, o data ce gearul imi permite ma voi muta pe arcane.
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc).
Fire 6/32/3 Glyphs: Fireball, Pyro, Molten armor sau mage armor (in functie de preferinte)
Ca fire mage nu gasesc sa zicem.. o rotatie anume.. spellurile le dai in functie de situatie si proc's.. Iar ca sa dau un mic exemplu de "rotatie" as zice Orb - Living bomb - scorch - spam fireball (pyro la cd si combustion cand ai dot de la pyro + living bom up + cel mai mare ignite)

Frost PvE 5/5/31 Glyphs: Deep freeze, Frost Bolt, Frostfire bolt
Din nou, nu vad o rotatie anume, iar procurile ies in evidenta ca si la fire.
Frost bolt > icy veins > spam frost bolt
Se foloseste freeze de la elemental pentru cele 2 Fingers of frost (asta implica un frost bolt + deep freeze si inca un fb + ice lance)
Si da... frostfire bolt la proc (prefer ffb in locul fireball-ului deoarece ffb beneficiaza de talentele de frost)

In privinta stats-urilor am verificat mai multe site-uri si am incercat fel si fel de schimbari. Am ajuns la concluzia ca mastery = 2nd best stat dupa intellect fiind urmat de haste si crit (iarasi in functie de preferinte.. poate altii se axeaza pe crit>haste). Bineinteles, tot ce am spus mai sus presupune 17% hit rating.

10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm).
M-am apucat de wow din cauza unui prieten care ma tot baraia la cap cu "noul joc aparut" (acum 6-7 ani) si am inceput sa joc direct pe blizzard. Am jucat pe oficial pana acum 2 ierni, iar experienta aceasta m-a facut sa trec prin toate instantele posibile.
Vanilla (MC, ZG, BWL, AQ 20&40, Naxxramas pana la Sapphiron)
Tbc (Kara, Gruul, Magtheridon, SSC, TK, Hyjal, BT, SwP - pana la M'uru)
Wotlk (Naxx 25, OS 25, EoE 25, Ulduar 25, ToC 25 HC, Icc 25 hc - pana la Saurfang inclusiv)
dupa care m-am lasat de wow pentru o vreme din motive financiare. Cand m-am reapucat am venit pe freakz si am facut RS 25hc si Icc 25 hc fara LK.
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.)
Momentan sunt in guilda Method, a fost o guilda buna pe wotlk, playerii sunt ok, officerii sunt de treaba insa lipsa de activitate din Cataclysm ma obliga sa caut o comunitate mai activa. De mentinut ca nu m-am certat cu nimeni din guilda, nu sunt o persoana irascibila si nu am avut nici un fel de conflict cu nici un officer si asa mai departe.
12. Detalii PC***.
Intel celeron Dual-Core, Procesor 2.6GHz, Placa video 512mb pe 256, 2Gb ram
Dupa cum am spus mai sus doresc putin mai multa activitate si sunt un fan al depasirii limitelor. Imi place sa concurez cu ceilalti membrii ai unei guilde la raiduri (dps, play style, iteme etc.) si tind sa cred ca aici voi avea parte de aceasta.
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.)
Sunt un BAIAT linistit irl, imi place sa ascult muzica, sa vizionez filme, imi palce fotbalul (sunt cam obsedat), sa ies afara cu prietenii / prietenele la o bere si o samanta. In general fac lucruri care oricui ii plac.
Nu imi plac oamenii incapatanati care vad numai o parte a lucrurilor. Ex: oamenii care indiferent ca gresesc o tin tot pe a lor.
A, da... am intrat la facultate -

PS: Doresc putina rabdare sa se schimbe gearul si talentele pe armory. Am facut pvp pana acum si am vazut ca dureaza ceva pana isi da update.

0 0

Back to top
Catalepsia

[Account disabled]

Post Posted: 28-09-2011, 00:59:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Hugsy - RESPINS

@Ingham - iti dau un raspuns maine, dupa ce se actualizeaza si gearul pe armory

0 0

Back to top
Prodigyro

[Mentally Stable]

(since 02-02-2012 22:47)

Post Posted: 28-09-2011, 03:56:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL:Florin
2. Varsta:22
3. Localitate:Galati
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ?
4-6h zilnic in special dupa-amiaza noaptea.
4. Clasa:Paladin
5. Main Spec/OFF spec:Protection/Protection
6. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Tsarbomba nu este updatat am facut lw si full ench gems pe gear,nu-mi arata specurile.
7. Screenshot cu Interfata**:Interfata normala.
http://imageshack.us/f/217/wowscrnshot092711031917.jpg/ single target
http://imageshack.us/f/830/wowscrnshot092711031923.jpg/ aoe
Mereu mi-a placut tankul si healerul in mmorpg fie el warrior paladin druid(n-am jucat dk) in wow,asta am ales si acum protection paladin.
Pot juca si retri sau holy dar cred ca este mult mai challenging protection.
Cred ca pare destul de ciudat main spec si off spec protection detaliez aici oleaca dc am ales asta.
In primul spec folosesc pct pt aoe care ma ajuta la trash,pt bosi unde nu este nevoie de aoe ca sa ajut healerul folosesc specul 2 in care am luat guarded by the light.
Un mare minus pt paladin este shield absorb care nu functioneaza deci mastery este 0 ca si block de altfel.
Amandoua specuri sunt 0/33/8 jongland punctele cum am zis mai sus.
Am dat reforge la mastery pe dodge si parry,am trecut de dimishing return dar tot este mai bun decat 0 de la mastery.
Rotatia este banala 939 crusader-avenger-crusader-judgement-crusader-shield of the righteous/word of glory
Intre crusadere skilurile au o prioritate: shield of right/wog-judgement-hammer of wrath-avenger
Pentru aoe Hotr-consecration-hotr-holy wrath-hotr-judgement
Intre hotr ca la crusader skilurile au urmatoare prioritate:Shield of right/wog-consecration-holy wrath-judgement-avenger.
Am inceput sa joc wow prin 1.8.0 pe un server de cartier numit smanet aici au fost primi pasi si primul char de lv 60 de asemenea si un GM:)
Umeaza highland un server romanesc aici am petrecut cele mai bune momente din wow,cu bwl mc si o comunitate mica dar prietenoasa.
Tbc apare intru si eu pe retail cu tovarasi am jucat cam 6 luni pe retail,aici nu se pune power level si gold farming da am facut si asa ceva:d
In tbc am jucat cel mai mult si am avut caractere pe toate serverele din top xtream toxic si celalte care nu le mai tin minte:))
Wotlk:
Tot ce este in top xtream + freakz aici am omorat tot,cu exceptia lk care este o dezamagire pt mine,sper ca in cata sa reusesc sa-l omor:)
Tot ce am jucat pe freakz a fost pana in septembrie anul trecut dupa asta a urmat o pauza de aprox 1 an:)
Cataclysm:
Prima experienta cu cataclysm au fost pe servere private in care bosi erau de tip leguma.
Documentatia despre scripturi este wowhead,youtube,warcraftmovies.
Aici pe server am fost in realness care merita mentionata aici am jucat cu warriorul meu ca tank+ alte guilde de duzina.
12. Detalii PC***.
Operating System:
Windows 2.6.1.7601 (Service Pack 1)
CPU Type:
AMD Phenom(tm) II X2 555 Processor
CPU Speed:
3.22 GHz
System Memory:
4 GB
Video Card Model:
NVIDIA GeForce GTS 450
Video Card Memory:
2.22 GB
Video Card Driver:
nvd3dum.dll
Desktop Resolution:
1280x1024
Hard Disk Size:
393.55 GB
Hard Disk Free Space:
288.75 GB (73%)
Download Speed:
4.1 MB/s (34.4 mbps)
Valorile astea sunt luate de battlenet pt beta.la hdd este partitia.
Doresc sa pornesc cu dreptul pe cataclysm sa ma bucur de content alaturi de niste playeri dedicati care stiu ce vor si nu trebuie sa le spui ce sa faca la fiecare pas.
La hoarda nu exista guilda care sa ofere stabilitate cel putin in momemtul de fata.
Comunicarea este importanta intro guilda am incercat o guilda pe un offchar aici pe sv si am ramas dezamagit.
Sunt student la facultatea de electronica din galati anul 3,mereu ma preocupat ramura asta si tot ce inseamna inovatie.
Petrec destul timp cu tot ce se intampla la plan tehnologic in special pe partea de pc,depanez si asamblez pc-uri:)
Timpul liber care ramane filme,jocuri(wow),pierdut timpul cu prieteni:)
Momentan n-am testat glyphurile maine asta o sa fac,de asemenea trebuie sa mai adun justice pt pantaloni noi.

0 0

Back to top
gazi

[-Like a baws-]

(since 09-01-2019 02:28)

Votes: 38

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 28-09-2011, 09:06:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL:Mihai Andrei
2. Varsta:14 ani si 11 luni.*stiu ca nu am varsta de 18 ani cat se cere dar asta nu inseamna ca sunt imatur*
3. Localitate:Rm. Sarat judetu' Buzau
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ?Depinde seara stau in jur de 4-5 ore.
4. Clasa:Warrior
5. Main Spec/OFF spec:Arms/Fury
6. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Julyan
7. Screenshot cu Interfata**: http://img9.imageshack.us/img9/60/wowscrnshot092811084116.jpg (deocamdata nu ma duce pc-ul de addons)
8. De ce ai ales specul pe care joci acum?Pentru ca fury este inca cel mai viabil spec pentru PvE
Ca pe orice spec se incepe cu Colossus Smash (wowhead link) va urma Bloodthirst (wowhead link) iar acum depinde de proc daca va procui Enrage (wowhead link) o sa dau Raging Blow (wowhead link) sau Slam (wowhead link) daca procuie Bloodsurge (wowhead link). *daca nici una nu a procuit de obicei dau berserker rage pt raging blow iar apoi heroic strike. Dace stiu ca lupta cu bossul dureaza 4min + dau recklessness+inner rage+trinket+death wish, daca dureaza sub 4 minute nu le dau la inceput de fight ci la sfarsit.Ca reforge daca am hit cap si exp cap, dau reforge in Mastery, iar gemming STR daca am hit si exp capped.
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm).Vanilla-nu am jucat, tbc same.Lich king nu prea am facut pve, in schimb am experienta pe Cata in PvE de pe alt server unde am facut Halfus din BoT, argaloth din BH si valiona dar nu tot scriptu(nu era full scripted).Restul le pot invata.
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.)Bad companny si Hristos si Prietenii.Din hristos am plecat din cauza unei glume(am zis cv de unguri si nu stiam ca GM era ungur) iar din bad companny pentru ca nu faceau dungeons&raid.
12. Detalii PC***. Acer 4810TG, Intel core 2 solo processor SU3500 (1,4 ghz, 800Mhz),3 GB RAM DDR3,VGA:ATI mobility radeon HD 4330..
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre?Pentru simplu fapt ca din ce vad sunteti seriosi.
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.)Sunt cls a-9-a(boboc=) ).Timpul liber de obicei il petrec in oras cu prietenii iar seara mai intru pe wow.Sunt o fir vesela si glumeata dar cand e vorba de seriozitate pot fi serios.
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante).Habar n-am.

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 130, 131, 132  Next    

The time now is 09-11-2024, 19:23:13
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x