User
Pass
2FA

Recrutari PVE
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 130, 131, 132  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Show only staff posts
Author Message514646
Catalepsia

[Account disabled]

Status: Offline
(since 14-02-2016 02:31)

Votes: 95

Post Posted: 30-09-2011, 14:14:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Acceptati amandoi, inca avem nevoie de 1 DK TANK si 1 HOLY PRIEST

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
killahertz

[Mentally Stable]

(since 22-05-2012 08:48)

Votes: 2

Post Posted: 30-09-2011, 17:07:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

.

Last edited by killahertz on 30-09-2011, 19:56:20; edited 2 times in total
0 0

Back to top
Convinced

[Mentally Stable]

(since 12-11-2011 09:52)

Post Posted: 30-09-2011, 18:20:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: George(nume complet doar la cerere)
2. Varsta:22
[color=green]3. Localitate: Bucuresti(from Caracal,Olt )
[color=green]4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ?
In timpul saptamanii aproximativ 5-6 ore daca nu am ore suplimentare la servici.In weekend cat vreau....
4. Clasa: Deadth Knight,Druid,Priest,Mage
5. Main Spec/OFF spec: DK(Blood,off frost)Mage(arcane/ frost)Priest(Shadow/Holy)Druid(Resto/feral)
6. Link Armory*: Mai bine o intalnire in-game.
7. Screenshot cu Interfata**: Folosesc MbXtreme live ui(http://www.youtube.com/watch?v=NT-pXRpAco0)
8. De ce ai ales specul pe care joci acum? DK(joc de 2 ani pe blood)Mage(arcane-dmg,frost-pvp)Priest(shadow-leveling,holy-raids)Druid(resto-PVP,raids,Feral-PVP)
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc). O sa spun doar pentru DK pentru ca e Main-Char,in principiu pe frost se stackeaza str daca jucam la dmg cap,combinat cu Crit in niciun caz cu haste sau altceva.Blood joc la PHM(cine stie ce inseamna)deci cred ca e toata explicatia:).Pe WotLK puteai sa joci pe dodge+parry dar in cata stamina all the way.
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). Vanilla....TBC...nu cred ca mai are rost...asa ca o sa spun WotLK:Toate instantele/raidurile complete(pe RETAIL)iar cataclysm nu am jucat decat o luna pe Retail de cand a aparut asa ca decat in cele de pe freakz am experienta.
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) Nu am jucat pe freakz pana acum deci nu prea am avut.
12. Detalii PC***. Am 2 laptopuri si 1 PC,in principiu PC-ul este unul dintre cele mai bune din partea sudica a romaniei(e cumparat din AMERICA 3000$)
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Deoarece caut o guilda serioasa si experimentata nu prea am gasit alta pe acest server.
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) Sunt student anul 3 A.S.E Bucuresti finante-banci.
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante):In-game mai multe informatii.

0 0

Back to top
Catalepsia

[Account disabled]

Post Posted: 30-09-2011, 19:45:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@George(convinced) - Respins

@killaherts - Respins, momentan nu recrutam clasa ta, daca vom avea nevoie pe viitor te vom cauta in-game.

0 0

Back to top
Qetesh

[Mentally Stable]

(since 12-09-2012 21:39)

Post Posted: 30-09-2011, 23:32:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL:
Andrei
2. Varsta:
21
3. Localitate
Giurgiu
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ?:
In jur de 5-6 ore pe zi uneori in week-end daca nu e vreun raid programat nu intru deoarece ies cu prietenii in oras.
4. Clasa:
Priest
5. Main Spec/OFF spec:
Holy/Discipline
6. Link Armory*:
http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Glykeria Poate o sa fiu on si fac vreun BG si o sa am gearu pvp
7. Screenshot cu Interfata**:
http://imageshack.us/photo/my-images/841/wowscrnshot093011125257.jpg/
8. De ce ai ales specul pe care joci acum?:
Joc cu priest de foarte mult timp (expansion TBC) si imi place sa vad cum ceilalti isi fac treaba fiindca eu doar am avut griija sa nu moara -
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc)
holy joc la spirit si haste deoarece s-au schimbat talentele rotatiile de exp: la holy pentru single healing folosesc chakra serenity cast renew si pe urma spam cu heal, renew are refresh si proc de la Echo of Light.
Daca trebuie Aoe heal chakra sanctuary circle of healing prayer of mending si prayer of healing+ glyph la el si tinand cont de mana.
disci joc mai mult la intelect si haste deoarece pe disci fac numai pvp si acolo am alta rotatie dar pe voi nu va intereseaza pvp din cate stiu.
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm).
Joc doar de pe TBC incoace si am jucat pe alte servere. Woltk m-am apucat sa il joc aici si am facut tot ce era posibil inclusiv icc 25hc Achievment The light of Dawn.
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.)
Am fost in multe guilde toate erau cam la fel pana am intrat in Pve Undercover dar s-a destramat -
Ieseam din guilda din cauza, ca raidurile erau programate la ora 20:00 si ele incepeau la ora 22:00 sau se facea raid pe /w sau /o.
12. Detalii PC***.
AMD Athlon II Dual-Core M320
Ram: 6 GB
Placa video: ATI Mobility Radeon HD 4570 approx. total memory:2297 MB
microfon TS3 etc.
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre?
Imi place sa fac pve mai mult decat pvp si sa fie ceva profesionist nu sa dai 9891247 try-uri si dupa ce te plictisesti sa zici RAID OVER!!!!!
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.)
Student anul 3 la Informatica, neangajat mai lucrez la tata la firma cand e prea aglomerat, timpul liber mi-l petrec in special dupa cum e vremea -
daca e frumos ies cu prietenii la un fotbal un gratar o bere
daca e o vreme mohorata imi pierd vremea la pc in WOW - cat despre hobby-uri am cam multe - Cele care le practic cel mai mult pescuitul, kiokushin, biliard, fotbal, sah.
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante).
In caz ca intarzii ceea ce se intampla mai rar lasati-mi un numar de telefon sa pot sa anunt pe cineva -

Elites don't love noobs elites pwn noobs!!!
0 0

Back to top
Catalepsia

[Account disabled]

Post Posted: 01-10-2011, 00:49:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Glykeria - da-mi whisper in joc pentru inspect, pe armory apare pvp gear

0 0

Back to top
ZoTo

[Mentally Stable]

(since 13-10-2011 10:56)

Post Posted: 01-10-2011, 16:09:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume IRL:
Cosmin
Varsta:
20
Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ?
Aproximativ 5h/zi
Clasa:
Mage
Main Spec/OFF spec:
Arcane/Fire
Link Armory:
http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Zoto
Screenshot cu Interfata:
http://imageshack.us/photo/my-images/189/wowscrnshot100111160608.jpg/
De ce ai ales specul pe care joci acum?
Am ales sa joc cu acest spec deoarece se adapteaza stilului meu de joc. Cu acest spec joc de cand era expansionul TBC si am ramas cu acesta de-a lungul anilor pentru ca pot sa devin imprevizibil in duele si pentru ca mi-am invatat foarte bine clasa si specul.
Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc).
Incepand cu talentele pot spune ca este un build obisnuit simplu pentru "single target-high damage" intr-o formula 33/5/3.
Rotatia este un basic care trebuie adaptat celui cu care am encounter, un exemplu ar fii Mirror image>4x Arcane blast> Arcane missiles>Arcane barrage.
Rotatia se adapteaza prin folosirea spellurilor Time Warp, Arcane power prin care rotatia consuma mana excesiv, dar prin folosirea de mana gem si evocation putem recupera. Mana gem a devenit foarte benefic prin faptul ca revitalizeaza mage-ul cu 12k mana si in plus da 1700 SP foarte benific , CD la folosirea mana gem-ului este de 2 minute timp ce se compenseaza prin evocation.
Pentru pve folosesc gemuri pentru marire de Haste, INT+SPT, in pvp majoritatea sunt cu stamina si haste . Folosesc gemurile cu haste pentru a micsora timpul de terminare a rotatie in acest fel pot aduce un substantional DPS.
Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm)
M-am apucat sa joc acest joc in vremea cand TBC era in floarea varstei, am facut cam tot ce se putea pe acel expansion raiduri precum BT,Hyjal,Sunwell etc. insa nu am jucat pe acest server. Sosirea mea pe acest server a fost pe la inceputul anului , serverul m-a atras pentru ca era destul de stabil ,scripturile bine facute si era introdus pathul 3.3.5a. Am facut toate raidurile si instantele posibile precum ICC( toate dificultatile) ,RS(toate dificultatile) si in plus HC-urile zilnice, instantele pentru vanatoarea de mounturi etc.
Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.)
Prima mea guilda pe LK a fost Shadow Punk , eram o mana de oameni care faceam toate raidurile si ne distram in acelasi timp. Nu am avut un progres foarte mare pentru ca eram doar playeri cu un gear slab dar ne chinuiam. Intr-un final GM a ales sa plece intr-o guilda mai mare si guilda s-a desfintat.
O alta guilda este Wanted assasins in care sunt si la acest moment ,sunt niste oameni fantastici i-am ajutat si m-au ajutat dar prin faptul ca sunt foarte multi playeri la raiduri de genul BH nu prea prind loc din pricina sistemul de alegere a playerilor pentru raid.
Detalii PC.
Sunt posesorul unui desktop cu procesor intel Dual core 3 Ghz, 4gb ram, placa video Geforce 9600 GT 512mb , Hard disk intern 250 GB+ Hard extern de 1TB.
De ce doresti sa te alaturi guildei noastre?
Doresc sa ma alatur guildei pentru a putea reusii sa fac toate raidurile saptamanale fara sa aleg optiunea cu globalul.Guilda este cea mai sigura metoda de a face un raid serios fara a avea frica aceea ca pleaca leaderul cu itemele sau ca primesti kick pentru a intra un prieten de-al leaderului.
Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.)
Incep prin a va spune cum este temperamentul meu, Sunt o persoana cu un temperament vulcanic dar pasnic, nu sunt genul de persoana care arunca cuvinte mizerabile aiurea si nici nu provoc conflicte. Sunt student in anul 1 la facultatea de infromatica, Momentan nu am nici un job pentru ca a inceput facultatea. Timpul liber il petrec de cele mai multe ori cu prietenii la suc/bere sau cu iesiri la un biliard gratar sau mai nou cu venirea frigului la un vin fiert la unul dintre noi acasa. Cel mai mare hobby al meu este calculatorul si tot ce tine de acesta si de aceea mi-am ales si facultatea sa fie pe gustul meu si sa pot avansa cu acest hobby mai departe -
Alte mentiuni(pe care le consideri importante).
Sunt o persoana care se bazeaza pe relatia de respect reciproc intr-o societate sau un anumit grup.

0 0

Back to top
crusted

[Lich King's offchar]

(since 22-08-2012 05:47)

Votes: 11

Post Posted: 01-10-2011, 17:51:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL:
Andrei
2. Varsta:
21
3. Localitate:
Giurgiu Town
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ?
In functie de ce orar o sa am la facultate o sa pot sa raspund la intrebarea asta, atm mult timp liber.
4. Clasa:
DK
5. Main Spec/OFF spec:
MS-Blood OS-Frost
6. Link Armory*:
http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Straightupg
am doar bartender momentan, asa ca nu prea e nimic de vazut special
8. De ce ai ales specul pe care joci acum?
Pt ca tot playtimeul meu ca dk a fost blood (pve) si ca e fun ca in majoritatea encounterurilor sa nu prea ai mare lucru de facut xD... no dps/hps race
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc).
Ca tank atm reforge hit (daca sunt under capped) si in rest mastery ca e foarte folositor avand in vedere ca DK e cam cel mai low hped dintre tanci dar are avoid destul passive asa, gems folosesc solid in red/blue si puissant in yellow. Ca rotatie am Outbreak-DS-DS-HS-HS-empower-HSx6-RP dump-FS-FS-HS. Spec am 31-1-9.
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm).
Din vanilla pana in 3.1 am jucat retail, nu am avut top notch guilds, insa guilds cu progres decent astfel incat sa vad cam toate encounterurile (pana la momentul respectiv), 3.3 > freakz: Light of Dawn pe evolution (@ ally 1st) si acum astept content xD.
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.)
Pe genesis am intrat in Champions of The Horde pt perks si e si singurul guild in care am fost pt ca am dat reroll pe genesis de cand cu cata. Champions of The Horde e un fel de mIRC cu perks -
12. Detalii PC***.
Core 2 duo @ 2.2 GHz, 4GB RAM, nVIDIA (randomname ca e de laptop) 512MB dedicati- RULEZ FIN de pe laptop Surprise. TS3 Ready -
Decizia sa ma alatur guildei voastre am luat-o cand mi-am dat seama ca o sa urmeze PvE content cat de curand si nu avea rost sa stau sa imi bat capul si mouseul cu puguri inutile. Nu stiu daca sunteti extraordinari incredibili samd, insa prosti nu pareti a fi, de aici si decizia.
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.)
Student @ ASE ( a 3a oara anul 1 ;;;- frumos si la facultate ce sa zic...), timpul liber mi-l impart intre wow si chillarit p'afara.
Sa nu stati in garsoniera 2 insi + ca e cam aiurea cu spatiu ca e mic rau, si sa nu va luati prin Universitate decat daca ati vazut blocu etc... sunt ragarii rau p'acolo alea.

0 0

Back to top
Catalepsia

[Account disabled]

Post Posted: 01-10-2011, 18:20:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@straightupg - stam de vorba in joc pentru inspect, astept sa intre CL de la dk. te anunt eu cand

@zoto - esti in atentia noastra, posibil sa stam de vorba cat de curand

0 0

Back to top
Mango

[Mentally Stable]

(since 17-12-2014 15:06)

Votes: 11

Post Posted: 02-10-2011, 02:08:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL:
M. Alexandru
2. Varsta:
21
3. Localitate:
Bucuresti
Nu am un program stabil de jucat wow, pana acum pe wotlk am fost mereu la raiduri dar totusi sa raspund: 3 ore pe zi / 4-5 zile pe saptamana
4. Clasa:
Rogue
5. Main Spec/OFF spec:
Subtlety PVE (pot schimba spec-ul pve si in combat si in assasination doarece am experienta pe ambele,insa eu as vrea sa joc subtlety macar inca o perioada de timp) / Subtlety PVP
6. Link Armory*:
http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Lycoris
http://imageshack.us/photo/my-images/822/wowscrnshot100211020056.jpg/ interfata modificata putin cu move anything / debuff filter, classic
Subtlety PVE, aproximativ cel mai complex in a-ti mentine rotatia si totusi cel mai fun, este prima data cand devine spec viabil pentru rogue in PVE si as vrea sa-l incerc + ca are raid buff-ul "HAT".
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc).
Spec : 8/2/31 -> rotatia insemnand mainly sa tii up 3 finishing moves si anume SnD,Recup,Rupture pentru max dps outcome.Refreshuirea lor nu intra intr-o rotatie anume ci in functie de prioritate.In mare parte la rogue in general hit>expertise>haste>mastery>crit dar depinde de spec-ul pe care il joci.Legat de subtlety hit(poison cap)>expertise 26/26(greu de obtinut la momentul actual prin gear-ul disponibil)>haste.La momentul actual la gear-ul care-l am a trebuit sa dau reforge in hit si expertise pentru a ajunge la cap so... Gemming: best stat = agility so pana ajungem in punctul de raiding gear sa delimitam cat haste ne mai trebuie sa facem o medie intre cat haste ar mai trebui, eu cel putin ma rezum la agility gems all the way.Cunosc mult mai multe despre rogue dar nu cred ca punctul 9. al acestei aplicatii trebuie sa fie transformat intr-un cataclysm rogue pve guide si mai multe informativ sa vedeti daca avem habar.
Am jucat vanilla vreo 2-3 luni pe oficial insa eram destul de noob insa atunci am descoperit thottbot/wowhead xD dar nu prea am ce povesti nu am participat la world boss raids etc.
In TBC am jucat vreo 2-3 luni again pe oficial mostly pvp and some caverns of time pve content so nothing much there.
In WOTLK am dat cont-ul unui amic IRL pentru ca eu m-am reapucat de counter-strike si nu mai aveam de gand sa ma joc wow si si-a facut paladin insa ulterior m-am mai jucat si eu pe rogue din cand in cand si in cata. dar nu foarte mult doar random instances.
Pe freakz ( genesis ) am fost guild master si faceam inclusiv sindragosa care era end pve content la vremea aceea xD apoi cand s-a dat drumul la evolution ne-am mutat mai multi prieteni tot la hoarda urmand apoi sa ne facem dupa 2-3 saptamani charuri la alianta fiind o buna perioada de vreme cea mai buna guilda de la ally insa cu playerii de la ally nu puteai sa faci lk25h la momentul acela.Am intrat in Requiem ( best guild @ evo ) am facut LoD la primul raid cu ei apoi si-au facut charuri la Ally cativa dintre ei si am facut LoD si acolo cu ajutorul lor.In momentul de fata am ales sa incerc iar genesis pentru ca sunt multi mai multi playeri si mai multe de facut asa ca mi-am creat acest char pe care m-am jucat in cea mai mare parte de cand s-a bagat cata.Mentionez ca daca mai sunt rogues in guild in care aveti mai multa incredere la momentul actual nu sunt disperat pentru a participa la raiduri o sa stau in banca mea pana cand o sa am loc, facand aceasta aplicatie la inceput de patch pentru a putea pana se baga complex pve content sa imi creasca guild cofidence level xD.
Am mentionat mai sus nu prea m-am plimbat din guild in guild.So: Genesis-am avut guild;Evolution-Supernatural,Requiem.
12. Detalii PC***.
Intel i5 750/ gtx 260 SOC / Gigabyte P55A-UD3R / Samsung SyncMaster rz2233
Probabil din acelasi motiv pentru care vor toti cei care fac aceste cereri dar si-l exprima diferit si anume participarea la pve content intr-un cadru cat se poate spre profesional si fara dureri de cap.Mai pe scurt un joc mai placut.
Student anul II la SNSPA AdmPubl, am lucrat, timpul liber ni-l petrecem fiecare intr-un mod diferit in functie de preferinte, anturaj/muzica/jocuri/cinema/fotbal etc.
not really, pot sta pe teamspeak, pot sta pe skype, pot fi gasit nu doar ingame.

0 0

Back to top
tulpan
[Banned user]

Banned

(since 19-10-2015 18:13)

Votes: 62

Post Posted: 02-10-2011, 02:20:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Lycoris
Daca esti dispus sa pierzi mai mult de 3 ore pe zi in joc atunci te luam la un test dps si vedem ce iese.

IN 3 ore nu ai cum sa te integrezi/ajuti/sau sa fii ajutat.
Astept un raspuns de la tine daca iti poti schimba putin programul.

"I'm selfish, impatient, and a little insecure. I make mistakes, I'm out of control, and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best."

0 0

Back to top
Firelol

[Mentally Stable]

(since 04-02-2016 09:44)

Votes: 3

Post Posted: 02-10-2011, 11:33:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL:
Alex
2. Varsta:
20
3. Localitate:
Bucuresti
3-4 ore,depinde de programul de la facultate.
5. Clasa:
Rogue
6. Main Spec/OFF spec:
Combat main
7. Link Armory*:
http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Guest
8. Screenshot cu Interfata**:
http://img594.imageshack.us/img594/5848/wowscrnshot091611104754.jpg
9. De ce ai ales specul pe care joci acum?

Combat ofera destule avantaje,are un aoe dps bun,mult mai bun decat assa care e pt tank&spank fights.
10. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc).
Specul este 7/31/3,in rotatie nu folosesc rupture,merge mult mai bn cu 5 cp eviscerate avand in vedere ca am facut 21k dps la argaloth.Pt sockete agility in mai toate doar daca este un bonus considerabil pun altceva.Stats prioritare sunt hit>expertise>haste,la mastery si crit dau reforging in exp sau haste.
11. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm).
Vanilla nu am jucat,in tbc am jucat pe un private blizzlike acolo am facut ssc/tk/bt full run,woltk icc full run 10/25hc iar cata doar pe frekz am jucat.
12. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.)
Am jucat mai mult pe evolution la upgradeul pe cata am decis sa vin pe genesis.
13. Detalii PC***.
Intel dual core 2.66 ghz,2 gb ram,placa video nvidia geforce 210.
14. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre?
Well...imi doresc o guilda care sa poata face progres in pve.
15. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.)
Student anul I la politechnica...majoritatea timpului liber il petrec cu prietenii/wow/movies.
16. Alte mentiuni(pe care le consideri importante).
Nimic de zis.

0 0

Back to top
Catalepsia

[Account disabled]

Post Posted: 02-10-2011, 12:16:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Guest - da-mi /w in-game

0 0

Back to top
BestRogueAFRICA

[Mentally Stable]

(since 02-10-2011 11:03)

Post Posted: 02-10-2011, 12:22:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL:
Alex
2. Varsta:
18 ani
3. Localitate:
Bucuresti
In timpul saptamanii pot sa joc intre orele 13:00-23:00 iar in weekend non-stop mai ales daca se necesita prezenta mea (extrem de rar nu pot fi disponibil)
4. Clasa:
Rogue
5. Main Spec/OFF spec:
Combat
6. Link Armory*:
http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Xezzy
http://imageshack.us/photo/my-images/696/wowscrnshot100211115741.jpg/
Momentan Combat pare cel mai OP spec pt pve mai ales pentru Mastery-ul care il da
Parerea mea este ca Mastery este primul lucru pentru care trb sa te bazezi din moment ce +1x Main hand swing = OP cea ce iti boosteaza dps-ul..in general toate melee classes fac dmg maxim cu white dmg . Talentele de combat in cata par extrem de nefolositoare in pve insa cum am zis mastery-ul de la combat compenseaza cu asta.Rotatia la combat rogue este simpla:open garrote-cateva ss apoi 5cp SaD (finisherul cel mai important care trb mereu sa il ai activat mereu)..apoi cat timp ai SaD on spammezi SS si dai cu 5cp evis..si tot asa.Gemmingul te axezi cel mai mult pe agi / haste ..din moment ce au buffat agi sa iti dea 2AP si nu mai este 1AP ca in expansionurile anterioare unde spammai AP in loc de agi.Ofc hit + expertise cap este un must have
De wow m-am apucat prin 2006-2007 nu mai tin minte cu exactitate...Prima mea experinta de raider a fost in tbc...pre-BT cand faceam kara cu guilda...dupa aceea au lansat BT si am fost server first illidan..insa cand a iesit SwP m-am lasat o perioada de wow asa ca nu am fost niciodata acolo (am vizitat swp doar pe private)...Cand a loat sfarsit epoca TBC a iesit Wotlk si am fost atras de noul expansion cea ce m-a determinat sa ma reapuc de wow...la fel cand m-am reapucat am reintalnit niste vechi cunostinte din tbc si prin relatii am intrat in guilda cea mai buna de pe sv...pre-ulduar am fost server 1st la KT , sarth 3D + maly 25m . Cand a iesit ulduar m-am lasat de retail si m-am apucat de private din moment ce pierdusem interes la joc si nu mai aveam de gand sa dau banii degeaba.Istoria mea pvp nu are rost sa o spun din moment ce nu va intereseaza deci sar direct la so called pve de pe freakz..am jucat paladin in wotlk pe freakz si am fost tank / dps in guilda de la ally Dejavu probabil o necunoscuta.Mare performanta nu faceam din moement ce nu era lume serioasa si ori ieseau din raid dupa cativa bosi ori nu veneau online la ora inceperii raidului..am facut icc 10n/hc pana la lk | 25m n/hc tot inafara de LK.In cata am dat reroll pe rogue si astept sa creez amintiri.
Pe freakz nu prea am fost in guilde cunoscute mai ales ca nu prea ma atragea pve-ul privatelor..dar apoi am observat ca bosii nu erau legume si m-am decis sa incerc sa fac niste pve..prin relatii am intrat in EliteNightStalkers si am facut facut tot ce se putea in wotlk..si acolo am stat pana in cata..insa cu venirea noului expansion nu au mai avut nevoie de rogue asa ca...o chestie am insa de adugat si aia ca sunt fidel guildei in care sunt.
12. Detalii PC***.
AMD Athlon(tm) 64 x2 Dual Core Processor 4000+ 2.10GHz ,2.00Gb DDR2 , 32-bit , Nvidia GeForce 8800 GTS
Eu in general sunt un pvp hero..dar totusi pana cand,pvp-ul pe freakz e destul de fail..vreau cat de cat sa si ,,transpir'' umpic la jocul asta mai ales ca din cate am vazut pve-ul pare mult mai interesant in cata.In pvp nu prea poti sa te dedici prea mult..iei glad si gata quest completed insa in pve treaba sta altfel..vreau sa fiu la bine si la rau cu alti playeri care si ei vor performanta.
Tip de treaba care nu se baga in oala altora...nu ma cert cu nimeni mai ales intr-un joc..daca sunt provocat sau injurat etc. nu il bag pe respectivul in seama plus ca nu rezolv nimic daca il provoc si eu.Momentan sunt elev in clasa a 12a si nu lucrez nicaieri.
N/A

Last edited by BestRogueAFRICA on 02-10-2011, 12:36:08; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Catalepsia

[Account disabled]

Post Posted: 02-10-2011, 12:35:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Xezzy - /w me in-game sa vad gearul si dps test, ca pe armory apare pvp gear.

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 130, 131, 132  Next    

The time now is 15-01-2025, 01:36:57
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x