User
Pass
2FA

Recrutari PVE
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 130, 131, 132  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Show only staff posts
Author Message517927
Razec

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 25-01-2012 21:33)

Votes: 2

Post Posted: 22-11-2011, 21:09:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nice to see old Raiders

Nu am vrut sa sune asa dar nu am dorit sa fiu ALMIGHTY aplicand aici toata experienta mea in wow
But here we go

1. Nume IRL: Razec
2. Varsta: 25
3. Localitate: Focsani
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? ~6 H
4. Clasa: Priest (Razec / Tarzana / Kamal / Ace / Mig / Killeru / Boucuputeri )
5. Main Spec/OFF spec: Shadow / holy
6. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Razeclol
7. Screenshot cu Interfata**: Classified
8. De ce ai ales specul pe care joci acum? Shadow a fost mereu main spec si acum cu cata nici nu ai ce juca altceva (nu ca asta ar merge mai ales pe svr asta...)
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc). Ca rotatie Shadow e mult mai versatil fata de Tbc Wolk... rotatia se skimba in funtie de gear lvl, trikets, fight... In legatura cu gear stack haste then spirit astea dupa ce asiguri o infinitate de intelect - crit e dezamagitor poate in 4.3 revenim la ceea ce ne place noua crit crit crit... hit nu e nevoie odata cu talentul twisted faith
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). Am inceput in vanilla pe svr. Evolva unde amsuportat vreo 3 wipes...asa era pe atunci wow pe private...cu duble mindblast...cu soulbound trade prin log out, stealth nu mergea careaavea mai multe enchats cu stamina castiga duelul, puteai sa intri peste Alinata cin instante sii ii bateai cand se luptau cu bossul...Scrap un GM care isi varsa RL rage pe noi cu ore nenumarate de jail...etc Am prins Tbc pe Czone in Outland Raiders unde am prins cu adevarat gustul PVE-ului facand BT, SWP. Dupa ce sa inchis svr am continuat cu guilda pe EchoNet unde am reusit sa tin guilda alive ca Guild master multi ani pana cand Netfow a murit R.I.P si svr a fost picat mult timp. Dupa ressurectarea svr sub un numele de GhostNet am facut parte din guilda Turma unde am atins apogeul pve experience. Spre sfarsitul svr-ului toti hardcore pve guyz ne-am adutat in Legion of Rubber Dukies unde de asemeanea am avut experiente de neuitat pve in contentul de top pe care il aveam la dispozitie. Experienta de top pve in care am fost in top 3 dps mereu, pe un svr cu un content pve si script maxim pt privat svr, svr unde am fost rank3 Gm cativa ani.
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) Scroll up
12. Detalii PC***. Peste 60 fps in 25 raids
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Sunt nou pe svr si caut top end pve exp amauzit ca voi sunteti cei mai buni in domeniu. Nu am avut timp si nici cu cine sa adun pve heroics gear si sper cu ajutorul vostru sa fac top gear rapid.
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) Vesnic student...no job no need, i love sports, cars, muzic.
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante). Neavand cum sa dovedesc pve skills multa lume de e freakz sunt veniti de pe ghost si pot confirma...Neavand cu cine sa fac gearul pve pe care il cereti va cer ajutorul sa il adun.
16. Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic) own buffs, no food, no flasks, no scrolls.Comming soon

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Catalepsia

[Account disabled]

(since 14-02-2016 02:31)

Votes: 95

Post Posted: 22-11-2011, 21:24:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Astept ss-ul cu dps test, sau da whisper in-game - Qiu

0 0

Back to top
k0s

[Freakz Admin | Dev]

(since 24-09-2022 11:04)

Votes: 222

Post Posted: 23-11-2011, 22:14:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Cosmin
2. Varsta: 19
3. Localitate: Bucuresti
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) : Pana incep munca (pe 5 Dec), am tot timpul din lume. Apoi o sa anunt, cand pot intra.
4. Clasa: Paladin
5. Main Spec/OFF spec: Holy / Tank sau Retri
6. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Wildshock
7. Screenshot cu Interfata**: Click E offchar, dar e aproape identica ca cea de pe main.
8. De ce ai ales specul pe care joci acum? : Joc Holy paladin din 2005 (2005-2009 retail), mi-a placut si de atunci am ales sa continui sa joc cu el, asa am dobandit experienta pe care o am acum. Imi place sa fiu healer, la asta ma pricep cel mai bine.
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc). : Guide-ul meu explica in detaliu acest lucru.
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). : Am inceput sa joc wow inca din perioada Vanilla, si am trecut prin toate expansions, jucand holy pala. Pentru mine wow-ul reprezinta 90% pve si 9% pvp + altele -. Am fost in cele mai bune guilde in perioada ultimate / freakz (la inceput). Cunosc toate mai toate tacticile de la bosi, astia din cataclysm si cei din expansionurile anterioare
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) : O sa aduc in vorba, numai guildeele recente : GMs and Donors, una dintre cele mai bune guilde , de la sfarsitul expansionului Wotlk, disbanded. Pana acum 2-3 zile, in Gravity; am iesit pentru ca nu se mai faceau raiduri, si lumea nu prea mai intra in-game.
12. Detalii PC***. : Intel Core2Duo 2.4, Placa video Nvidia Gforce 8600GT, 3GB ram. Microfon bun, Win7x32, WoW original, care nu imi provoaca crashuri, etc.
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? : Pentru ca ati dovedit ca sunteti oameni seriosi, care va tineti de treaba. Imi place organizarea, si mi-ar prinde bine o semnatura din aia cool @ qiu.
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) : Sunt o persoana cu cei 7 ani de acasa, nu imi plac oamenii neseriosi. Momentan nu lucrez, cum am scris si mai sus, incep pe 5 Decembrie. Timpul liber il petrec cu femeia/prietenii. Hobby: Shaorma ? Surprise
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante). : Itemele lipsa de pe armory se datoreaza faptului ca tocmai ne-am mutat inapoi la horde (Eu si Shizuma) si trebuie sa ne refacem reputatiile / schimbam itemele

Last edited by k0s on 23-11-2011, 23:37:29; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Catalepsia

[Account disabled]

Post Posted: 23-11-2011, 22:44:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Kos - /w Qiu sau Acks in-game sa vorbim. Cred ca o sa ne intelegem bine, si noua ne place shaorma .

0 0

Back to top
Shizuma

[Mentally Stable]

(since 09-11-2019 19:34)

Votes: 24

Post Posted: 23-11-2011, 23:38:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume IRL:
Madalina
Varsta:
17
Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ?
Aproximativ 5 ore/zi , cateodata mai mult ; in weekend mai mult .
Clasa:
Priest
Main Spec/OFF spec:
Holy/Shadow
Link Armory:
Shizuma Armory Link
Screenshot cu Interfata:
Interfata (nu este cine stie ce , dar mi se pare mai ok asa , sa nu am imaginea prea incarcata , vad si inteleg mai usor - )
De ce ai ales specul pe care joci acum?
Am ales acest spec (6/32/3) deoarece cred ca este cel mai potrivit pentru mine. Am pus Improved Renew (deep) pentru ca il folosesc foarte des (probabil si din obisnuinta) si mi se pare util sa ai un heal over-time pe tank , pe cei mai „sensibili” raid.
In continuare , am pus talent points in Lightwell , chiar daca majoritatea din guildele precedente nici macar nu o observau (trebuia sa anunt cand pun Lightwell pentru a nu-l pune degeaba ) , pentru ca mi se pare ca aceasta da un heal considerabil , costandu-ma destul de putina mana.
Am ales sa pun puncte in Body and Soul pentru ca mi se pare util in raiduri , mai ales pe tank , sau in situatiile cand trebuie sa iesi rapid dintr-un aoe damage , sau cineva din raidul tau trebuie sa o faca , sau de ce nu atunci cand cineva trebuie sa plece rapid de langa raid, sau sa ajunga repede in raid ( asta cere si putin atentie , dar nu este o problema).
Am pus puncte in Serendipity pentru ca la 2 Flash Heal-uri un Greater Heal sau un Prayer of Healing cu 20% cast time redus si 10% mai putina mana , mi se par foarte bine venite.
Nu mai am nimic de adaugat despre celelalte talente , ele vorbesc de la sine xD .
Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc).
Talente: 6/32/3 ( nu mai am nimic de adaugat legat de talente , parerea mea se afla deja in ceea ce am spus anterior)
Rotatie: Holy : Nu pot spune ca folosesc o rotatie anume ... priestul holy este o clasa a carei rotatii se adapteaza in functie de cerintele raidului ( membrii raidurilor = clasele lor ) si al encounterului .
Daca este nevoie de mass aoe heal spam folosesc Circle of Heal la cooldown , daca raidul sta stackat folosesc Chackra: Sanctuary , iar in caz contrar nu irosesc mana pe acest spell , ci folosesc 2xFlash Heal apoi Prayer of Healing , Divine Hymn cand este cazul ( cand health-ul in raid scade foarte repede , insa acum pe cataclysm mi se pare putin slabut , fata de ce insemna pe WOTLK) , Renew .
Daca nu este mare nevoie de heal si raidul nu ia foarte mult damage , folosesc Heal pentru a tine cat mai bine de mana , Flash Heal/Greater heal la nevoie , Renew , Chackra : Serenity.
Importanta Gear: Cred ca gearul este foarte important , si nu din punct de vedere al Item level-ului (in nici un caz) , ci ma refer la stats-urile itemelor .
Inainte de a se rezolva bug-ul cu Echo of Light , foloseam in mare parte ce iteme gaseam cu mastery , dand multor iteme reforge in mastery.
Acum insa m-am axat mai mult pe gearul cu spirit deoarece degeaba am multa mana , daca mana regen-ul este la pamant ; si cu haste.
Gemming: Ca gems folosesc: Red – 40 intelect ; Yellow (folosesc orange) : 20 intelect si 20 haste , Blue : 40 spirit. De obicei pun la culoare pentru a activa meta socket-ul si pentru bonusutile considerbabile de pe unele piese.

Importanta unor stats in fata altora: Pentru mine acum stat-ul cel mai important (cel putin asa simt eu) este spirit – mana regen mai mare = fac fata la un encounter mai lung (unde este cazul) insa atunci cand voi simti ca mana mi se regenereaza asa cum am nevoie ma voi baza mai mult pe intelect si haste.

Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm).
M-am apucat de WoW prin aproximativ 2007-2008 (in grupul meu de atunci de prieteni vorbeau baietii foarte mult de joc si mi-am zis sa incerc si eu), ajutata de unde prieten sa intalez jocul. Nu mai stiu pe ce servere am „inceput sa joc”, insa stiu ca primul server pe care am inceput sa joc cat de cat a fost Ultimate , pe Burning Crusade . Tot Burning Crusade-ul si o mica parte din Wotlk am jucat pe Ultimate , unde am fost si GM , pana cand a inceput o cearta generala intre admini si s-a dus server-ul. Pe 3.0.6 (wotlk) am venit impreuna cu Kos pe Freakz unde suntem si astazi. Ca experienta am facut toate instantele de pe TBC si WOTLK , carora le stiu scriptul + majoritatea dungeonurilor de pe TBC , toate de pe WOTLK. Joc in continuare pe Freakz si pe Cataclysm , stiind toate scripturile dungeonurilor si instantelor introduse momentan . Nu am jucat niciodata pe retail deoarece consider ca banii mei nu ar trebui investiti intr-un joc , si mai ales ca fata consider ca am alte prioritati; iar legat de viitoarele scripturi ce vor fi introduse ... prind repede!
Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.)
Pe WOTLK imi aduc aminte ca am fost in Randoms , GM’s and DONORS , iar acestea s-au dezbinat , nu le-am parasit eu.
Acum pe Cataclysm am fost in Gravity , guilda cu potential bun , insa am iesit pentru ca in ultima perioada nu mai poti face un raid cum trebuie , asta daca se prezinta la raid oamenii , iar ei s-au dat mai mult pe PvP (nefiind chiar domeniul meu xD) . O alta guilda in care am fost pe Cataclysm este Showdown , guilda bunicica la prima vedere , pe care am parasit-o insa din cauza celor care se ocupa de functionarea ei (Guild Master , Officers) nu aveau nici macar bunul simt sa raspunda daca aveai ceva de intrebat sau de afirmat , ceea ce detest(din moment ce suntem intr-o guilda trebuie sa existe o oarecare comunicare ,de aceea suntem toti uniti intr-un asemenea grup), multe fumuri .
Detalii PC.
Uite aici linkul cu laptopul meu : Link
De ce doresti sa te alaturi guildei noastre?
Doresc sa ma alatur acestei guilde deoarece m-am cam saturat sa slack-uiesc prin alte guilde cu oameni dezinteresati , imi place modul vostru de organizare a raidurilor si seriozitatea de care dati dovada . De asemenea am citit putin din forumul vostru si imi place foarte mult solidaritatea si comunicarea dintre voi , membrii guildei .
Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.)
Clasa a XI-a , Colegiul National „Matei Basarab” Bucuresti . Deocamdata nu lucrez , poate si datorita varstei si ca sunt inca la liceu , dar m-am incris la o firma de promoteri prin diverse magazine si astept raspuns ( Ne vedem prin Kaufland/Carrefour Colentina – Bucuresti daca e cazul ) . Timpul liber mi-l petrec in general cu prietenii , iubitul , iar o parte in wow (de ce sa ne ascundem dupa deget?). Imi place foarte mult sa cant ( nu stiu cat de afona sunt , sau poate nu , insa cantatul ma face sa ma simt bine , si pana la urma asta e ceea ce conteaza).
Alte mentiuni(pe care le consideri importante).
S-ar putea ca pe armory sa apara iteme lipsa (neck-ul din cauza transferului alliance-horde) dar o sa rezolv imediat .
Imi place foarte mult sa fac „costumase ”pentru WoW characters (in-game) , de aceea mi-am deschis si un topic pe aceasta tema xD : Shizuma's Largest WoW Wardrobe

0 0

Back to top
Exdeus

[Mentally Stable]

(since 16-05-2013 13:44)

Votes: 4

Post Posted: 01-12-2011, 23:31:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL:
Razvan
2. Varsta:
20
3. Localitate:
Bacau
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.)?:
In principiu mult timp, dupa ora 20 in fiecare seara cu siguranta, inainte de asta, in functie de cum am facultate/viata sociala -
4. Clasa:
Warrior. Aici e de discutat totusi, din cate vad aveti nevoie de warlock/druid balance... doua clase pe care eu le am, pregatite cumva de raiduri. Aici se poate discuta in functie de nevoile voastre, pot juca cu absolut orice clasa in wow, ma adaptez usor (asta daca nu stiu clasa prea bine) desi de-a lungul anilor le-am invatat pe toate... micile schimbari intre expansionuri nu m-a oprit sa stiu sa joc o clasa si pe acel expansion nou...
5. Main Spec/OFF spec:
Prot - Main / Fury - Off
6. Link Armory*:
http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Kleptomaniac
7. Screenshot cu Interfata**:
http://i1099.photobucket.com/albums/g383/BJayR/WoWScrnShot_041911_123240.jpg
Este un screenshot facut de pe vremea cand jucam pe WOTLK, pe un alt server... Nu e schimbat mai nimic, imi place sa joc simplu, cu addonurile necesare si atat... fara briz-briz-uri si alte chestii.
8. De ce ai ales specul pe care joci acum?
Pentru ca dupa cum probabil v-ati dat seama si din screenshot-ul de mai sus + comentariul meu, cam asta fac de ceva vreme (si anume de vreo 2 ani)
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc).
Ce-i drept, nu sunt intocmai obisnuit cu Cataclysm intr-atat incat sa incep sa fac ghiduri pe aici, si faptul ca nu am facut raiduri pana acum (neavand un guild decent cu care sa fac asta) m-a cam tras in spate. Totusi, nu imi place sa ma iau dupa vreun ghid... sunt de parere ca stilul de joaca al unui jucator nu poate neaparat sa fie compatibil cu al unui altui jucator in asa fel incat sa joace la fel pe aceleasi idei, cu aceleasi talente, etc... In ceea ce priveste talentele, sunt alese de mine, dupa parerea mea fiind cele mai ok (cel putin pana acum, neavand contact cu bosii din raiduri). Acest lucru nu e batut in cuie, normal, dupa cum am mai scris, adaptez stilul de joc cat si restul (talente, glyphuri, gems, etc.) la ce stiu (sau nu stiu) ca ma asteapta. Rotatie, iarasi nu am una prestabilita ca si tank, deoarece se pot intampla multe (ai situatia in care este unu in raid care ia aggro in primele 2 minute, ai situatia in care esti tu off-tank si altu e main, acela moare si deci trebuie sa preiei tu situatia, etc) si ma folosesc de ceea ce am ca sa rezolv cat mai bine situatia de criza in care probabil se ajunge... La gear am fost mereu la linia de mijloc (si ma refer aici intre mitigation/avoidance stats si stamina). Nu obisnuiesc sa stachez vreuna din ele, incerc sa le tin cat de bine in frau pe toate, sa le ridic oarecum echilibrat (stamina, dodge, parry, block).
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm).
Joc WoW de pe vanilla, de undeva de prin vara anului 2005 (vai d capu lui wowemu:P primul emulator pe serverele private). Am trecut prin absolut toate raidurile atat pe private scriptate, cat si pe retail (am jucat acum vreo 3 ani, cand era TBC in fortza, ca si warlock pe al'akir, vreo 9 luni). Aici iarasi imi permit sa imi ofer o parere proprie (nascuta din experienta), oricat de mult ai sti teoria/tacticile la bosi, tot nu vei reusi din prima intrucat doar incercand inveti de ce e capabil bossul... asta nu inseamna ca nu stiu tacticile - din totdeauna le-am stiut inainte sa intr-u intr-un raid, dar cam in 60% din situatii a dat-o tot raidul in bara prima oara, a 2-a sau a 3-a oara totul iesind ca pe roate -
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.)
Pe Freakz nu am mai fost nicaieri... Jucam pe un server in primavara, acelasi de pe care am si screenshot-ul dar datorita faptului ca am fost plecat in SUA toata vara, nu am mai putut face parte din guild datorita timpului prelugit in care am fost plecat cat si faptul ca eu lucram acolo de dimineata pana seara, iar fusul orar nu imi permitea sa fiu la raid-uri.
12. Detalii PC***.
mda... prima oara cand va intrebarea asta dar pe de-o parte ii vad si rostul... pai am un Dell Inspiron N17 2nd Gen, cu intel core i7, 2.9GHz, 8GB DDR3, 2.0GB Nvidia... nu am nicio problema cu jocurile zilelor noastre, imi merg toate lacrima.
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre?
Caut sa fac parte dintr-o guilda asa cum era cea pe serverul pe care eram in primavara (server care acum nu mai este, si habar n-am pe unde s-a disipat lumea). M-am cam saturat sa intru in wow si cam singurele lucruri pe care le am d facut ar fi Lvling (deja am 10 caractere de 85, deci s-a dus asta), Dailies (au devenit destul de plictisitoare) PvP (M-am plictisit si de asta, vreau o schimbare, inapoi in PvE). Deci sper ca sa gasesti acel ceva sa ma tina ocupat in wow, fara sa ma plictisesc -
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.)
Student, Fac. de Drept din Iasi, anu II. Prea multe nu fac, lasand la o parte facultatea si activitatile dedicate ei, ies mult cu prietenii, joc baschet cand prind (cam odata pe luna din pacate) si in rest ma gasesti online -
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante).
Ma gandeam sa va spun ce m-ar face pe mine un membru bun. Nu e caracterul/caracterele pe care le-as putea aduce in guild, insa este experienta mea in wow, motivatia de a-mi gasi ocupatie in joc, capabilitate de adaptabilitate atat la noi clase/bosi/jocuri cat si la oamenii cu care le joc. Itemele nu sunt importante in jocul asta, cu putin sprijin ti le iei imediat... insa un om care sa fie intr-atat de agil la minte incat sa se descurce (chiar si in jocul asta idiot, dar in care lumea pune mult suflet si timp liber) e greu de gasit.

0 0

Back to top
Ca7alynn

[PvE Addicted]

(since 27-04-2012 09:20)

Votes: 5

Post Posted: 03-12-2011, 18:43:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL:
Catalin

2. Varsta:
14

3. Localitate:
Firebinti-Tirg , Ialomita

4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ?
Cat timp este nevoie : luni->vinderi : dupa ora 21:00 / weekend : Daca este nevoie stau si dupa ora 16:00
(vineri si sambata seara pot sta pana la 3:00.)

5. Clasa:
Druid

6. Main Spec/OFF spec:
MS : Balance / Off: Resto ( cat de cat)

7. Link Armory*:
http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Bboy /|\ scuze daca se vede relic si trinket pvp

8. Screenshot cu Interfata**:
http://imageshack.us/photo/my-images/502/wowscrnshot120311174826.jpg/ /|\ am scos cateva addons gen omen theard metter si recount deoarece nus foarte importante

9. De ce ai ales specul pe care joci acum?
Joc de pe wotlk pe freakz am avut zeci de caractere . imi placea sa le cresc intruna asa ... pe urma am primit de la un prieten pe vremea cu chartradeu un druid (Bboy - acesta) mam jucat prima data feral si ma incercat si cu boomkinu deoarece am vazut ca multora le place dps boomkinilor . Pe urma am vazut tutorialul lui Cobrel si de atunci am inceput sa il iubesc .

10. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc):
Acest spec se bazeaza foarte mult pe Haste foarte mult Haste , desigur nu poti baga haste si sa ai hit 0 , hitul deobicei sunt din iteme dar dak nu sunt mai poti pune cate-un gem cu 20 int + 20 spirit din cauza talentului care ne da 100% hit din spirit (sorry ca nam pus link la talent) , dak am atins capul hit (17%) bagam in restul socketelor 40 int (deoarece ne mareste spellpoweru) . critul era foarte important pe wotlk (in mare parte ...) dar acum boomkinul va vi plin de reforges din mastery / crit in Haste , daca itemul are haste pe el vom pune pe el ori Crit ori Mastery (daca alegem sa punem 1 dintre cele 2 o sa mergem doar pe ea - desigur in spatele haste-ului) . Cataclysmul a adus cu el mai multe noutati : spelul , poate cel mai important , Starsurge , avand un cooldown de 15 s ( cateodata se mai activeaza talentul : Shooting Stars " si devine instant , iar cooldownul se reseteaza) . In afara de spellul nou mai a aparut si un nou mecanism pentru eclipse ( tot cam la fel ca pe wotlk , numai ca acum au aparut Lunar / Solar Points (spelul wrath da in jur de 10 lunar points / spelul starfire da in jur de 15 solar points / spelul Starsurge da in jur de 15 -lunar / solar points- depinde de care eclipsa este mai aproape ) ]

11. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm).
Cum am spus si mai sus am inceput cam pe la mijlocul wotlk-ului adevaratul wow , raids , lk - pe lk am reusit sa il dobor pe 25 n doar deoarece vechea guilda " the life is pve " na avut loc si pt mine la 25hc

12. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.)
The life is pve este guilda care mia aratat adevaratul pve si prietenie . pe atunci aveam un computer din lemn dar ei m-au sprijinit si nu m-au dat afara - . S-a detramat la aparitia Cataclysmului.
Awaken(guilda in care sunt in acest moment ) - imi place foarte mult , dar oamenii mi se par inchisi in ei ... raidurile sunt pe la 19:00 si nu pot ajunge la ele .. doar in weekend un bot / bh normal ...

13. Detalii PC***.
Physical Memory: 2038 MB
Graphics Memory:INTEL(R) EXTREME GRAPHICS 2 - 1Gb
Processor: x86
Processor Speed : 2400 MHZ

14. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre?
M-i se pare o guilda ok , care este dedicata wow-ului , timpul in care faceti raids este ideal , mai multe veti vedea cand o sa ne intalnim

15. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.)
Student in clasa a 8-a , ocupat in mare parte a timpului cu fotbalul pe terenul de fotbal din fata casei mele , ascult muzica aproape toate genurile ( nu sunt fan manele dar daca unui prieten ii plac nu o sa strig la el : Opreste bhaaa aia!!') , ies in oras cu prietenii , etc.

16. Alte mentiuni(pe care le consideri importante).
M-am decis sa fac si aici o aplicatie l , in plus de faptul ca am vorbit pe /w , deoarece vreau sa ma cunoasteti putin mai bine . nu am mai pus fotografie cu dps deoarece am fost acceptat]
P.S. cam pe la al optulea punct am apasat din greseala pe reset ...

0 0

Back to top
maru7
[Banned user]

Banned

(since 26-12-2011 10:55)

Votes: 7

Post Posted: 03-12-2011, 22:17:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Marian

2. Varsta: 21

3. Localitate: Rovinari

4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? de la 15:00-22:00:luni-duminica
4. Clasa: Dk

5. Main Spec/OFF spec: Blood/Frost

6. Link Armory*:
http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Applex

7. Screenshot cu Interfata**: http://tinypic.com/r/2d0htw9/5

Am jucat si inainte pe Dk Blood si cred ca sunt foarte bun .

9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc).
Ce sa zic despre DK, eu dintotdeauna m-am bazat pe Rezilienta si Critical in cazul armurilor,restul conteaza sa stii sa folosesti in ordine skilurile pentru heal cat si damage si in final sa nu uitam de MACRO.

10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm).
WOW am mai jucat si inainte tot pe DK pe Burning Crusade, si m-am reapucat acum o luna .Cat despre itemele pentru PVE sunt in cautare.

11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.)
Mortis este fosta guilda.Un guild comunicativ dar cam neajutator ,de aceea am ales sal parasesc.

12. Detalii PC***.
AMD Sempron Processor 2600+
1.60Ghz 512 MB of Ram

Presupun ca stiti vorba aceea: Cei mai buni dintre cei mai buni.
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.)
Am job. Lucrez de la 7:00-15:00. Sunt comunicativ si ajutator atat in viata reala cat si in joc. Timpul liber il petrec mai mult pe wow din cauza frigului dar si o parte din el cu prietenii/prietena.

Alte mentiuni nu cred ca mai sunt. poate doar un singur cavant : Comunicare!

0 0

Back to top
Catalepsia

[Account disabled]

Post Posted: 04-12-2011, 10:02:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Kleptomaniac - warrior nu. need lock, boomkin mostly.

@Bboy - pune aici printul cu dps meter, te-o fi vazut Glamity, eu nu stiu ce dai -

@maru7 - Respins. Pe aplicatia ta nici nu m-am uitat, ca ai inceput sa te dai destept pe topicul nostru de discutii.

0 0

Back to top
Lockme

[Mentally Stable]

(since 05-12-2011 20:29)

Votes: 2

Post Posted: 04-12-2011, 11:19:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Andrei

2. Varsta: 23

3. Localitate: Barlad

4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? 4-5 ore...depinde si de zi !
4. Clasa: Warlock

5. Main Spec/OFF spec: Destruction / Demon

6. Link Armory*:
http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Lockme

7. Screenshot cu Interfata**:Clasica !

Ca ma pricep mai bine pe asta !

Poi trebuie mers pe hit k e important....si dupa haste...talentele cele mai importante...restu se mai invata pe parcurs de la unul de la altul..k doar de asta intram in guilde sa invatam -

Wow joc de vro 2 ani dar nu la nivel inalt...akum de cand am intrat pe serverul asta am inceput sa prind ceva mai bine k am unii prieteni care joaca pe oficial si mau invatat multe !

Nu am fost in nici una importanta ce am primit 1 cand aveam lvl mic...si am lasat sa fac gear bun si din ce pot eu si am zis sa intru la voi sa vad dak pot face fatza ! -

12. Detalii PC***.
AMD Athlon Processor 3200+
2.0Ghz 1 GB of Ram

Pentru a ajuta in masura puterilor mele si a fi ajutat in acelasi timp ! si de a invata cat mai multe ! -

Am un part-time job in rest imi petrec timpul cu prietenii pe la sala de net .... si prin kasa akum ca vine iarna....hobby uri: pescuit jocurile fotbalul etc -

God Bless Us ! -

0 0

Back to top
Catalepsia

[Account disabled]

Post Posted: 04-12-2011, 11:34:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Lockme - nu, respins.

0 0

Back to top
Exdeus

[Mentally Stable]

Post Posted: 05-12-2011, 04:27:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ok, revin aici cu aplicatie pentru warlock, sper ca nu e o problema faptul ca postez o noua aplicatie.

1. Nume IRL:
Razvan
2. Varsta:
20
3. Localitate:
Bacau
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.)?:
In principiu mult timp, dupa ora 20 in fiecare seara cu siguranta, inainte de asta, in functie de cum am facultate/viata sociala -
4. Clasa:
Warlock
5. Main Spec/OFF spec:
Main - Destruction / OFF - Demonology
6. Link Armory*:
http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Elieda
http://i1099.photobucket.com/albums/g383/BJayR/WoWScrnShot_041911_123240.jpg
Este un screenshot facut de pe vremea cand jucam pe WOTLK, pe un alt server... Nu e schimbat mai nimic, imi place sa joc simplu, cu addonurile necesare si atat... fara briz-briz-uri si alte chestii.
Dupa multe teste facute azi toata ziua in ceea ce priveste DPS-ul unui warlock pe acest server, am realizat ca cel mai bine ar fi pe destruction (peste 11k DPS fara cel al pet-ului) si am ales demonology ca si off-spec in situatiile in care este nevoie de raid utility (peste 9k DPS fara pet + raid buff-increased damage).
Ok... in ceea ce priveste rotatia, aplic toate DoT-urile (Curse of the Elements, Bane of Doom, Corruption, Immolate) si ma asigur ca vor fi pe boss mereu. De asemenea fac tot posibilul sa am non-stop Improved Soul Fire pe mine (prin castarea unui soul fire atunci cand am proc la Empowered Imp, cand nu am Soulburn in Cooldown sau la nevoie si fara cele 2, cast obisnuit), intrucat creste fire si shadow damage cu 8%. Castez Demon Soul de fiecare data cand nu e in cooldown (sau la nevoie il sincronizez cu proc-ul de la un trinket), la fel si cu conflagrate si chaos bolt, cat mai repede posibil dupa ce li se termina cooldown-ul. In timpul liber intre toate astea, completez cu Incinerate. In ceea ce priveste gear/stats pe acest warlock, deja as fi cumva hit capped (0% chance to miss against lvl 88/BOSS) desi nu stiu cat de multa acuratete au respectivele date. Incerc sa plasez Haste pe primul loc pentru a micsora castul in special la Soul Fire cand ma aflu in situatiile in care nu ii pot da instant cast, dupa care crit si mastery.
Joc WoW de pe vanilla, de undeva de prin vara anului 2005 (vai d capu lui wowemu:P primul emulator pe serverele private). Am trecut prin absolut toate raidurile atat pe private scriptate, cat si pe retail (am jucat acum vreo 3 ani, cand era TBC in fortza, ca si warlock pe al'akir, vreo 9 luni). Aici iarasi imi permit sa imi ofer o parere proprie (nascuta din experienta), oricat de mult ai sti teoria/tacticile la bosi, tot nu vei reusi din prima intrucat doar incercand inveti de ce e capabil bossul... asta nu inseamna ca nu stiu tacticile - din totdeauna le-am stiut inainte sa intr-u intr-un raid, dar cam in 60% din situatii a dat-o tot raidul in bara prima oara, a 2-a sau a 3-a oara totul iesind ca pe roate -
Pe Freakz nu am mai fost nicaieri... Jucam pe un server in primavara, acelasi de pe care am si screenshot-ul dar datorita faptului ca am fost plecat in SUA toata vara, nu am mai putut face parte din guild datorita timpului prelugit in care am fost plecat cat si faptul ca eu lucram acolo de dimineata pana seara, iar fusul orar nu imi permitea sa fiu la raid-uri.
12. Detalii PC***.
mda... prima oara cand va intrebarea asta dar pe de-o parte ii vad si rostul... pai am un Dell Inspiron N17 2nd Gen, cu intel core i7, 2.9GHz, 8GB DDR3, 2.0GB Nvidia... nu am nicio problema cu jocurile zilelor noastre, imi merg toate lacrima.
Caut sa fac parte dintr-o guilda asa cum era cea pe serverul pe care eram in primavara (server care acum nu mai este, si habar n-am pe unde s-a disipat lumea). M-am cam saturat sa intru in wow si cam singurele lucruri pe care le am d facut ar fi Lvling (deja am 10 caractere de 85, deci s-a dus asta), Dailies (au devenit destul de plictisitoare) PvP (M-am plictisit si de asta, vreau o schimbare, inapoi in PvE). Deci sper ca sa gasesti acel ceva sa ma tina ocupat in wow, fara sa ma plictisesc -
Student, Fac. de Drept din Iasi, anu II. Prea multe nu fac, lasand la o parte facultatea si activitatile dedicate ei, ies mult cu prietenii, joc baschet cand prind (cam odata pe luna din pacate) si in rest ma gasesti online -
Ma gandeam sa va spun ce m-ar face pe mine un membru bun. Nu e caracterul/caracterele pe care le-as putea aduce in guild, insa este experienta mea in wow, motivatia de a-mi gasi ocupatie in joc, capabilitate de adaptabilitate atat la noi clase/bosi/jocuri cat si la oamenii cu care le joc. Itemele nu sunt importante in jocul asta, cu putin sprijin ti le iei imediat... insa un om care sa fie intr-atat de agil la minte incat sa se descurce (chiar si in jocul asta idiot, dar in care lumea pune mult suflet si timp liber) e greu de gasit.
16. Screenshot cu DPS:
http://i1099.photobucket.com/albums/g383/BJayR/WoWScrnShot_120511_035836.jpg
Din pacate, datorita oboselii din dimineata asta am cam trecut cu mult de cele 3 mil cerute si am cam ajuns la 30mil (sau sper sa nu fi citit eu gresit :">) Si nu bagati in seama lipsa multor spelluri de raid utility... eram inca in fazele testarii

0 0

Back to top
Catalepsia

[Account disabled]

Post Posted: 05-12-2011, 09:53:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Elieda - Esti nebun? 30 mil pe dummy ? Cauta-ma in joc astazi dupa amiaza, daca nu uit eu sa-ti dau whisper.

0 0

Back to top
Exdeus

[Mentally Stable]

Post Posted: 05-12-2011, 14:27:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Catalepsia wrote:
@Elieda - Esti nebun? 30 mil pe dummy ? Cauta-ma in joc astazi dupa amiaza, daca nu uit eu sa-ti dau whisper.

ei nah... imi cer scuze... era 4 dimineata cand am facut asta, si pe langa asta eram rupt d oboseala ca nu dormisem bine de vreo 2 zile... -

0 0

Back to top
Xeron

[Mentally Stable]

(since 18-12-2020 18:34)

Votes: 12

Post Posted: 10-12-2011, 01:34:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Cristi
2. Varsta: 20
3. Localitate: Bucuresti
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ?
Pai de pe la8.30-9.00 in fiecare zi
4. Clasa: Druid
5. Main Spec/OFF spec:
Balance main,Resto off
6. Link Armory*:
http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Drimlok
http://picz.ro/index.php?id=399f34469a6dd0e15c17acae899c5f1e
Am ales sa joc balance pentru ca am jucat destul de mult cu el si pe wotlk si imi place ca este foarte usor adaptabil la diferite situatii "dificile" -
Pentru druidul balance sunt in jur de 3 specuri in functie de mana regen(full dps no mana regen spec , partial mana regen spec sau full mana regen spec).Eu personal am ales specul de full dps(http://wowtal.com/#k=15ilyR2m.aei.druid.SLrs_n) pentru ca ma descurc cu mana in raiduri.In ceea ce priveste rotatia folosesc rotatia clasica( Moonfire,Insect Swarm,Wrath,Starsurge apoi wrath pana la eclipsa apoi Starfire pana la cealalta eclipsa si tot asa.Intre timp de pe target nu trebuie sa dispara moonfire si insect swarm si starsurge la cd).In ceea ce priveste stats importance: important e hit capul si intel>sp>haste>mastery>crit.Hitul se poate obtine si din spirit (1 spirit=1 hit) ceea ce ajuta si la mana regen.
Am inceput sa joc wow de pe tbc(pe Xwow,ultimate),apoi am inceput sa joc wotlk(am facut icc 25hc full,rs etc pe alte srv.Pe freakz m-am apucat decat cu vreo 2 luni inainte sa se bage cata.Apoi am continuat pe cata pe freakz unde am facut hc si bh10,25,bot.In ceea ce priveste scripturile imi place sa ma documentez inainte de fiecare raid ca sa imi reamintesc detalii importante.
Prima si singura mea guilda in care am fost este "Only lag can kill me" in care am intrat mai mult pentru lvling.Problema este ca nu sunt oameni on cu care sa poti face vreun raid.
12. Detalii PC***.
Intel Core 2 Quad CPU q9000 2ghz,4 gb ram
Vreau sa ma alatur acestei guilde datorita faptului ca e greu sa gasesti o guilda buna,dar e si mai greu sa gasesti o guilda in care oamenii stiu sa se ajute intre ei si sa se simta bine in wow (imi place sa cred ca daca tot te joci e mai bine sa te relaxezi nu sa te enervezi) si cred ca guilda asta imi poate oferi un mediu in care sa ma simt bine jucand.
Sunt student la medicina in anul II si putinul timp lier pe care il am il petrec cu prietenii sau prin wow.
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante):
Cele mai frumoase amintiri din wow le am de pe 2 servere diferite.Pe unul dintre ele imi placea foarte mult guilda in care eram si comunitatea serverului in general si ,desi serverul nu era cel mai reusit din punctul de vedere al scripturilor, a reusit sa ma tina acolo prin acest fapt.Al 2-lea server mi-a oferit placerea de a face raiduri frumoase si dupa ora 9.30-10.00 ceea ce mie imi face placere pentru ca atunci nu ma deranjeaza nimic:D Aceasta este principala cauza pentru care am facut aplicatia pentru guilda voastra(faptul ca programul de raiding e foarte convenabil si ca pare a avea o comunitate profesionista si care stie sa se simta bine in wow).
16. Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic) own buffs, no food, no flasks, no scrolls.
http://picz.ro/index.php?id=1a67078d6105840b7db239a500919177

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 130, 131, 132  Next    

The time now is 04-02-2025, 15:56:12
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x