User
Pass
2FA

Recrutari PVE
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 130, 131, 132  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Show only staff posts
Author Message515635
Catalepsia

[Account disabled]

Status: Offline
(since 14-02-2016 02:31)

Votes: 95

Post Posted: 10-12-2011, 01:52:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Drimlok - Respins, average dps la balance druid pentru a fi acceptat e 16-17k pe target dummy @3mil dmg done

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
dmwcrewfox

[Mentally Stable]

(since 14-12-2011 14:21)

Votes: 2

Post Posted: 10-12-2011, 16:19:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL:
Fox
2. Varsta:
21 de ani
3. Localitate:
Timisoara
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ?
4-5 ore pe zi, mai mult in weekend
4. Clasa:
Druid
5. Main Spec/OFF spec:
Main spec : feral , Off spec : resto
6. Link Armory*:
http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Firstaidspec
7. Screenshot cu Interfata**:
http://imageshack.us/photo/my-images/856/wowscrnshot121011154356.jpg/
8. De ce ai ales specul pe care joci acum?
Pentru ca pe patchul acesta feral e top dps (cel putin asa consider eu ). Si pentru ca am o lunga experienta (5 ani ) in druid resto si feral
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc).
Pai stats importante pentru feral , in ordinea prioritatii, ar fi : agility mastery crit hit haste expertise . Socketat pentru bonus si doar cu stats care lipsesc gearului. In princpial feral druidu se bazeaza pe DoTs deci rip si rake trebuie sa fie tot timpu active, un mangle la fiecare minut, savage roar la CD , ferocious bite cand bossu are sub 25% si in rest spam shred:)
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm).
Am jucat druid inca de pe TBC pe sv LastWoW, am continuat sa joc WotLK pe RoWoW iar apoi pe Frezk, iar cataclysm am ramas pe Freakz. In materie de raiduri am facut tot ce este posibil de la BT SWP la ICC TOC si BoT BH acum pe server -
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.)
Am fost in The Betrayers mare parte din timp, am plecat din cauza lipsei de bun simt din partea colegilor de raid.
12. Detalii PC***.
procesor : amd athlon 64 x2 dual core 5000+ Video card : Radeon 3650 gt Rami : 2 gb ddr3
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre?
Vreau sa excelez pe ramura pve a jocului si consider ca imi va fi foarte usor la voi in guilda
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.)
Sunt student anu 3 la politehnica, nu lucrez, am destul de mult timp liber, joc baschet mult si beau si fumez, cam atat
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante).
Sunt un achievement freak deci stiu foarte multe chestii marunte si pentru unii nesemnificative despre wow.
16. Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic) own buffs, no food, no flasks, no scrolls.
Momentan nu am o mica problema cu InterWapul dar revin si cu screenshot cu dps .

0 0

Back to top
Xeron

[Mentally Stable]

(since 18-12-2020 18:34)

Votes: 12

Post Posted: 11-12-2011, 23:51:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Cristi
2. Varsta: 20
3. Localitate: Bucuresti
Pai de pe la8.30-9.00 in fiecare zi
4. Clasa: Druid
5. Main Spec/OFF spec:
Balance main,Resto off
6. Link Armory*:
http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Drimlok
http://picz.ro/index.php?id=399f34469a6dd0e15c17acae899c5f1e
Am ales sa joc balance pentru ca am jucat destul de mult cu el si pe wotlk si imi place ca este foarte usor adaptabil la diferite situatii "dificile"
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc).
Pentru druidul balance sunt in jur de 3 specuri in functie de mana regen(full dps no mana regen spec , partial mana regen spec sau full mana regen spec).Eu personal am ales specul de full dps(http://wowtal.com/#k=15ilyR2m.aei.druid.SLrs_n) pentru ca ma descurc cu mana in raiduri.In ceea ce priveste rotatia folosesc rotatia clasica( Moonfire,Insect Swarm,Wrath,Starsurge apoi wrath pana la eclipsa apoi Starfire pana la cealalta eclipsa si tot asa.Intre timp de pe target nu trebuie sa dispara moonfire si insect swarm si starsurge la cd).In ceea ce priveste stats importance: important e hit capul si intel>sp>haste>mastery>crit.Hitul se poate obtine si din spirit (1 spirit=1 hit) ceea ce ajuta si la mana regen.
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm).
Am inceput sa joc wow de pe tbc(pe Xwow,ultimate),apoi am inceput sa joc wotlk(am facut icc 25hc full,rs etc pe alte srv.Pe Freakz m-am apucat decat cu vreo 2 luni inainte sa se bage cata.Apoi am continuat pe cata pe Freakz unde am facut hc si bh10,25,bot.In ceea ce priveste scripturile imi place sa ma documentez inainte de fiecare raid ca sa imi reamintesc detalii importante.
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.)
Prima si singura mea guilda in care am fost este "Only lag can kill me" in care am intrat mai mult pentru lvling.Problema este ca nu sunt oameni on cu care sa poti face vreun raid.
12. Detalii PC***.
Intel Core 2 Quad CPU q9000 2ghz,4 gb ram
Vreau sa ma alatur acestei guilde datorita faptului ca e greu sa gasesti o guilda buna,dar e si mai greu sa gasesti o guilda in care oamenii stiu sa se ajute intre ei si sa se simta bine in wow (imi place sa cred ca daca tot te joci e mai bine sa te relaxezi nu sa te enervezi) si cred ca guilda asta imi poate oferi un mediu in care sa ma simt bine jucand.
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.)
Sunt student la medicina in anul II si putinul timp lier pe care il am il petrec cu prietenii sau prin wow.
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante):
Cele mai frumoase amintiri din wow le am de pe 2 servere diferite.Pe unul dintre ele imi placea foarte mult guilda in care eram si comunitatea serverului in general si ,desi serverul nu era cel mai reusit din punctul de vedere al scripturilor, a reusit sa ma tina acolo prin acest fapt.Al 2-lea server mi-a oferit placerea de a face raiduri frumoase si dupa ora 9.30-10.00 ceea ce mie imi face placere pentru ca atunci nu ma deranjeaza nimic:D Aceasta este principala cauza pentru care am facut aplicatia pentru guilda voastra(faptul ca programul de raiding e foarte convenabil si ca pare a avea o comunitate profesionista si care stie sa se simta bine in wow).
16. Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic) own buffs, no food, no flasks, no scrolls.
http://picz.ro/index.php?id=fdbcca493a2cb62870603ab1140f4eac
PS:Aveam nishte ench lipsa in momentul postului trecut.

0 0

Back to top
cxze
[Banned user]

Banned

(since 26-02-2013 21:56)

Votes: 20

Post Posted: 12-12-2011, 00:18:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Drimlok Respins

Last edited by cxze on 12-12-2011, 21:25:01; edited 2 times in total
0 0

Back to top
Catalepsia

[Account disabled]

Post Posted: 12-12-2011, 00:29:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Recrutarile oprite la druid atm.

0 0

Back to top
Catalepsia

[Account disabled]

Post Posted: 12-12-2011, 01:46:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cxze wrote:
Firstaid si Drim /w me (dixxy)

Ok nvm se pare ca
Catalepsia wrote:
Recrutarile oprite la druid atm.

Poti sa vorbesti cu ei, si imi zici ce si cum.

0 0

Back to top
SmackLance

[Mentally Stable]

(since 03-08-2017 08:56)

Votes: 8

Post Posted: 13-12-2011, 14:24:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: You can call me "Dori" . Alias Nw .
2. Varsta: 22
3. Localitate: Galati
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) : Variabil , 4-6 ore poate , nu am cronometrat exact -
4. Clasa: Warrior
5. Main Spec/OFF spec: Prot/Arms pvp
6. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Nw (Se updateaza greu vad... )
7. Screenshot cu Interfata**: http://img825.imageshack.us/img825/82/wowscrnshot121311140251.jpg
8. De ce ai ales specul pe care joci acum? Tankez de la Tbc incoace , am jucat si fury dar tinand cont ca am si un mag aici , am ales tank si nu dps.
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc). : Talentele , asa cum le am puse . Gearul ... la ce nivel de pve avem pe server , ma cam abtin , dar totusi : IN afara de stamina , parry si mastery sunt must-have pentru mine . Parry/Stamina gems , all the way . Rotatie ... Blah , Charge- block-slam-devastate pentru 3xstack, rend/TC/DS pe target , revenge la proc si HS spam , stunurile la cd. Simple as... you know what.
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). Full content TBC. WotlK patch 90% (ICC-ul nu avea toti bossii) . Cata : Bot , bh , bwd inca nu am fost la bossul nou , recunosc.
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) Last guild : Heaven. Full of noobs. Raiduri facute RAR cu programare. De ce am iesit? Raspuns : "E multi , da' e prosti!"
12. Detalii PC***. Intel i3 @ 3.07 GHZ , gforce 8400gs , 4gb ram... ajunge.
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Un raspuns scurt si la obiect : Vreau sa fac pve , putinul ala care il avem pe server , eu vreau sa il fac ! Si nu stiu altii mai capabili .
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) Student , da. (ID) Lucrez , 8 ore pe zi , 5 zile pe sapt. In timpul liber... iesiri in oras/adunari de prieteni la cine apucam acasa/bautura si femei ieftine -
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante). Haters gonna... hate.

Va salut. -

Horde > Alliance LOL
0 0

Back to top
Killars

[Mentally Stable]

(since 01-11-2015 08:17)

Votes: 11

Post Posted: 14-12-2011, 02:02:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Kinda shitty gear, sa te vad in joc /w Killars.

0 0

Back to top
Mirific

[Mentally Stable]

(since 07-11-2015 20:35)

Post Posted: 14-12-2011, 16:10:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Florin

2. Varsta: 20

3. Localitate: Bucuresti

4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.): aproape in fiecare seara online

4. Clasa: DK

5. Main Spec/OFF spec: Frost DPS /Blood Tank

6. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Liljoon

7. Screenshot cu Interfata**: http://imageshack.us/photo/my-images/840/wowscrnshot121211214946.jpg/

8. De ce ai ales specul pe care joci acum: Pentru ca pe acest patch este cel mai bun.

Pai in primul rand tin cont de Strength > Hit to cap >= Expertise to cap > Mastery > Crit > Haste
Gemming: RED: 40 str; Orange: 20str+20mast iar blue 20 str+20hit
Rotatia
Pai joc de pe TBC , am facut toate instantele care sunt pe freakz momentan.

ENS din cauza ca m-am certat cu un ofiter care se credea prea important.

12. Detalii PC***. Motherboard Asus P5E64-WS-PRO
CPU Core™2 Quad Processor Q6600 3.2GHz
Memorie 8 GB DDR3 1033MHz Kingmax
HDD 2TB 7200 RPM CAVIAR BLACK
Placa video:SVGA: Leadtek 9800 GX2 | 600 MHz | 1GB DDR3 | 2000MHz, 1024x512bit
Mouse Razer Imperator si Tastarura Logitech Gaming
Carcasa: ANTEC P182 EU + Sursa: ANTEC

Pentru ca am vazut ca este o guilda serioasa si cunosc cativa membrii cu care am mai fost in alte guilde

Timpul liber il petrec cu prietenii la fotbal sau la pc , lucrez la firma unui unchi.

15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante). ....

0 0

Back to top
acatalin

[Mentally Stable]

(since 07-06-2015 20:06)

Votes: 3

Post Posted: 15-12-2011, 06:36:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL:Catalin
2. Varsta:21
3. Localitate:Tg-jiu
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ?: de la 1900-23:00
4. Clasa:Undead Mage
5. Main Spec/OFF spec:Fire/arcane
6. Link Armory*:http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Firelod
7. Screenshot cu Interfata**:am decat dmb nu folosesc alceva sunt obisnuit sa joc clasic
8. De ce ai ales specul pe care joci acum?imi place sa dau dps mare si acest spec mi se potriveste
rotatia o cunosc destul de bine,am ilvl 363,cunosc clasa deoarece joc pe fire mage de 4 ani.
am jucat wow decand a aparut si am avut timp sa invat aproape orice despre jocul acesta.clase,specuri,gear,SCRIPT,tot.
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.)Eternal Gathering si specii
12. Detalii PC***dual core 3.00 1 gb ram 1 gb placa video
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre?am auzit ca sunteti profesionisti in raiduri si asta caut o guilda bine organizata
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.)student lucrez la calculator
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante).nu am nimik de adugat sper sa fii acceptat in guild
16.http://imgur.com/EK0q1 dar asta e facuta la ora 6 dimineatza as dorii sa fiu testat

0 0

Back to top
cxze
[Banned user]

Banned

(since 26-02-2013 21:56)

Votes: 20

Post Posted: 15-12-2011, 11:40:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Liljoon Respins

By Kaos

0 0

Back to top
taylowswift

[Mentally Stable]

(since 23-06-2012 13:08)

Post Posted: 15-12-2011, 18:17:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Cristian
2. Varsta: 18
3. Localitate: Sibiu
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? 4-5 ore pe zi
4. Clasa: Death Knight
5. Main Spec/OFF spec: Blood/frost
6. Link Armory*:http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Ihazbigcuck
7. Screenshot cu Interfata**:http://tinypic.com/view.php?pic=1zvzw8y&&s=5
8. De ce ai ales specul pe care joci acum?Pentru ca tot timpul mia placut sa tankez si fac asta de pe vanilla -
Desi este destul de bugguit bloodul este totodata combinatia perfecta la un tank (hp/absorb/stats)
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). poi eu cand am inceput sa joc wow am inceput pe serverul wowscape atunci fiind vanilla odata cu lansarea tbc-ului am decis sa ma joc pe retail impreuna cu niste prieteni si de atunci pana cand s-a lansat wotlk am jucat pe retail (stormscale-eu) iar dupa ce a fost lansat am inceput sa joc dk.
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) pe Cata am fost doar intr-o guilda de leveling Deathdealers cu care am facut dungeonuri si din pacate atat.
12. Detalii PC***.
Procesor: AMD Athln(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4000+
Ram: 4.0 GB
Placa video: GeForce 8600 GT
Conexiune net : Rds fiberlink
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Doresc raiduri ca si pe "vremuri" si o guilda sociabila.
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.)Sunt elev in clasa a XII-a si in timpul liber ascult muzica, ies cu prietenii si datul cu snowboardul.
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante). Well that's all volks - ---

0 0

Back to top
xorius

[Mentally Stable]

(since 21-08-2017 13:43)

Post Posted: 17-12-2011, 11:10:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume:
Radu
2. Varsta:
18
3. Localitate:
Bucuresti
De luni pana vineri sunt disponibil de la ora 14:00 pana la 22:00 , sau chiar mai mult, iar in weekend stau destul de mult online.
4. Clasa:
Warrior
5. Main Spec/OFF spec:
Main spec arms PvE , off spec dps(nu prea folosesc atat de mult specul de dps)
6. Link Armory*:
http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Xorius
http://uploadimage.ro/images/69215580917648352384.jpg
Am ales protection pentru ca imi place foarte mult sa joc pe acest spec , si vreau sa am mari progrese utilizandu-l(Il practic in PvE).Imi dau toata silinta cand sunt in raid ca totul sa iasa cum trebuie.
Nu cred ca este mare chestie sa joci protection atat timp cat sti tacticile si rotatiile cand mergi in raid.Trebuie sa fi foarte atent cand sa dai taunt , sau sa il misti , etc (toate aceste chestii tin cont de tactica),dar trebuie sa ai si un gear decent dar si un spec care sa corespunda.
Am inceput sa joc inca din vanilla , afland de la fratele meu care tocmai cumparasa jocul din a 2a zi a lansarii.Am avut sansa sa fac raidurile din vanilla (zg , aq 20-40, mc , bwl , onyxia si naxx) dar am avut si ceva progress in pvp.Prima clasa cu care am jucat a fost desigur warrior , clasa pe care o joc si acum.In pvp am fost rank 12 , fiind al 8-lea de pe server ( Sylvanas ) .In TBC am continuat cu acelasi warrior tot pe retail, dar nu pentru mult timp , deoarece am incercat si clasa warlock.Am facut mai mult PvE pe tbc dar si putin pvp.In pvp nu am avut foarte mari progrese de data asta.In PvE am reusit sa termin multe dintre raiduri precum BT , Karazhan , Sunwell , sau altele.Pe wotlk am jucat la inceput pe retail , dar am terminat sa joc pe un privat ceva timp.De data aceasta nu am mai jucat pe warrior , dar avand alt cont am jucat paladin (protection , holy).Am jucat de asemenea PvE unde am facut cam toate raidurile , inclusiv dungeonurile.Am avut mari progrese pe acest expansion , care m-a captivat destul de mult dar sincer sa fiu vanilla a fost mult mai bun .Am terminat jucandu-ma pe un privat unde am legat stranse prietenii.Pe cataclysm am jucat foarte putin timp pe contul lui pe retail unde am reusit sa fac cateva dungeonuri si raiduri, dupa care am ajuns sa joc aici
Am mai fost in guilda Freedom , dar este cam moarta si de aceea m-am decis sa plec.Nu puteam rezista singur acolo , eram singurul online zi de zi , si oricum vreau o guilda serioasa.
12. Detalii PC***.
Desktop,Windows xp proffesional SP3 , AMD Sempron(tm) Processor 2800 + , 1,61 GHz , 3,00 GM ram, placa video de 1gb , tastatura serioux s2 , mouse genius navigator 535 gaming mouse, casti serioux.
Deoarece imi doresc o guilda serioasa , care sa se tina de treaba si este o guilda in care as putea avea mari progrese
Sunt un om linistit , imi place sa ies pe afara cu prietenii in timpul liber , sa ma joc fotbal dar si sa ascult muzica
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante).
Sper sa faceti alegerile corecte si sper sa fiu recrutat Noroc

0 0

Back to top
Killars

[Mentally Stable]

(since 01-11-2015 08:17)

Post Posted: 17-12-2011, 16:20:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

xorius wrote:
De luni pana vineri sunt disponibil de la ora 14:00 pana la 22:00 , sau chiar mai mult, iar in weekend stau destul de mult online.

Imi pare rau, raid times la noi sunt 21:30-01:00+, din motivul acesta trebuie sa te resping sorry -.

0 0

Back to top
silvrbunu

[YOU SEXY MADAFACA`!!]

(since 05-06-2019 23:15)

Votes: 4

Post Posted: 18-12-2011, 16:54:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL:
Catalin

2. Varsta:
24

3. Localitate:
Constanta

4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? :
Timpul nu e o problema (intre 4 si 7 ore daily)

4. Clasa:
Rogue

5. Main Spec/OFF spec:
Combat / Subtetly(pvp)

6. Link Armory*:
http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Roroco

http://imageshack.us/photo/my-images/862/wowscrnshot121811151021.jpg/

8. Screenshot damage done/dps:
http://imageshack.us/f/259/wowscrnshot121311001546.jpg/

9. De ce ai ales specul pe care joci acum?:
Cel mai bun spec pve, cu toate ca nu este unu complex, dar este potrivit pt orice tip de raiding.

10. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc).

- rogue pe combat ca orice clasa de 2 butoane se bazeaza foarte mult burst + sustain damage. Exceptand cap`urile pt hit (5%) si expertise (25),avem asa: main ability - agility(gemming + enchant). Second ability - haste (reforge + enchant). Crit si mastery in egala masura.

- ca si rotatie : stealth (redirect) -> tricks of the trade -> ambush(opener) -> sinister strike (once) -> slice and dice -> 2 x sinister strike -> killing spree -> revealing strike -> eviscerate -> adrenaline rush -> *2 x sinister strike -> revealing strike -> eviscerate* (rotatie dintre * * este practic rotatia de baza)

11. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm).
Experienta mea nu este una vasta, dar pot spune ca intr`un an jumate (tbc , woltk si ulterior cataclysm) am invatat cat altii in 5 ani.

12. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.)
EliteNightStalker (motivul pt care am renuntat la acea guilda a fost unul personal: fiind o perioada incarcata la facultate am decis sa parasesc guilda si sa renunt la tot ce inseamna wow)
Twinkiez (prea mult "fun" si atat)

13. Detalii PC***.
Procesor: IntelŸ Core™ i5-2540M (3M Cache, 2.60 GHz)
Ram: 4.0 GB
Placa video: GeForce GTX 460M Cuda (1.5GB)
conexiune net : RDS

14. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre?
In ultima perioada, cand intru in joc singuru lucru pe care`l fac e sa pierd vremea aiurea. Motivul pt care vreau sa ma alatur este unu simplu: vreau sa ma implic in tot ceea ce inseamna pve si ce ar putea aduce un beneficiu guildei.

15. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.)
Succint: am terminat Universitatea Maritima Constanta, in cautare de job ( cam greu de gasit pe criza asta, dar orice oportunitate e bine venita ). Timpul liber petrecut alaturi de prieteni: mai un poker cu baietii veseli, mai un cingo, mai o samanta. Hobby`uri: scos fetele la o ciorba in oras *tilt*.

16. Alte mentiuni(pe care le consideri importante).
Alte mentiuni nu as avea de adaugat. Cu Dumnezeu inainte.

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 130, 131, 132  Next    

The time now is 20-01-2025, 00:04:35
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x