User
Pass
2FA

Recrutari PVE
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 48, 49, 50 ... 130, 131, 132  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Show only staff posts
Author Message521154
lariss

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 31-05-2012 15:53)

Votes: 2

Post Posted: 25-05-2012, 18:12:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: catalin
2. Varsta: 17
3. Localitate: oradea
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? :4-5 ore
4. Clasa: dk
5. Main Spec/OFF spec: frost/blood
6. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Lariss gear de dps e la interfata
7. Screenshot cu Interfata**: http://img403.imageshack.us/img403/1082/wowscrnshot052512191042.jpg
8. De ce ai ales specul pe care joci acum? : pai mai nu stiu cum sa ma exprim..
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc). :pai am vrut sa imi fac prima data spec tank miam facut si pentru voi mi-am facut si frost bine nu pentru voi am facut din placerea de a da dps
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). :full hc
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) : exiled nu e guild capabila de 10h full
12. Detalii PC***. Procesor: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4000+
Ram: 2.0 GB
Placa video: GeForce 8600 GT
pe scurt...nu cred ca voi avea probleme mari din cauza fps-urilor
conexiune net : Rds fiberlink ....pana acu nu prea am avut mari probleme cu netu
am microfon si posibilitatea de a sta pe ts3
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? :guild buna cu oameni capabili si foarte detraba
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) : sa ma joc cu photoshop si sa joc wow sau sa ies pe afara cu prieteni
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante).. vreau sa imi fac gear mai calumea ca sa dau dps mai mare !!
16. Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic) own buffs, no food, no flasks, no scrolls. http://img818.imageshack.us/img818/5927/wowscrnshot052512190804.jpg

Last edited by lariss on 25-05-2012, 19:30:48; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Catalepsia

[Account disabled]

(since 14-02-2016 02:31)

Votes: 95

Post Posted: 25-05-2012, 19:00:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Lariss - Respins, aplicatie incompleta.

0 0

Back to top
lariss

[Mentally Stable]

(since 31-05-2012 15:53)

Votes: 2

Post Posted: 25-05-2012, 19:25:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Catalepsia wrote:

done!!

0 0

Back to top
Catalepsia

[Account disabled]

Post Posted: 25-05-2012, 22:53:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

lariss wrote:
Catalepsia wrote:

done!!

Vorbeste cu zunkie in-game pt dps test.

0 0

Back to top
Flashmoo

[Skill Capped]

(since 18-01-2022 12:25)

Votes: 140

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 26-05-2012, 08:21:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL:
Cosmin

2. Varsta:
19

3. Localitate:
Adjud

4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ?
Deci pe putin 6 ore.. pe zi..

5. Clasa:
Paladin

6. Main Spec/OFF spec:
Retri./Retri.

7. Link Armory*:
http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Meow

8. Screenshot cu Interfata**: http://i47.tinypic.com/2s0ljsn.jpg clasic.

9. De ce ai ales specul pe care joci acum?
In cataclysm, paladinul a fost schimbat foarte mult fata de wolk, asta m-a atras foarte mult. Si este singurul spec pe care poti da un dps rezonabil..

10. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc).
http://www.wowhead.com/talent#sbhMZMZfbGsdkszfz:Rz0cRbmzM – specul pe care-l folosesc. Rotatie: Guardian of Anchient Kings, Synapse Springs ( pentru a avea un + in cele 12 secunde in care voi si strange strg +10..) apoi dau Zealotry + Inquisition, Poping Wings + trinket si dupa rotatia clasica : Crusader Strike ( la cd), Templar’s Verdict ( cel mai important spel dupa dmg, doar cu 3 holy power.) , Exorcism folosit mereu instant, Judgement , Hammer of Wrath – dupa cele 2 speluri de mai sus, de obicei in cele 3 secunde in care CS este in cd, trebuie sa folosesti 2 speluri.. respective Templar x2 daca procue.. )
Red slot - 40 strg.
Blue slot - 20 strg. 20 hit
Orange slot - 20 strg. 20 mastery
Prioritati: hit 8% > expertise(daca se merita sau nu) > haste 5% in special pentru o rotatie mai usoara.. si Mastery cat cuprinde.. iteme de tank pentru un plus mai bun..

11. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm).
Am inceput sa joc Wow cu mai multa dedicatie.. in pachul 3.3.5a pe Freakz, intr-o guilda foarte de treaba.. Realness cu performante maxime respective.. Lich-King in ICC si Halion in RS.. In prezent am doborat tot..

12. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.)
Realness pe wolk a fost prima mea guilda pana a primit disband.. de gm..
EliteNightStalkers.. o pauza bine meritata si Awaken – foarte multi au fost recrutati din EnS, printre care si eu.. -

13. Detalii PC***.
RAM 8 GB, placa video nVidia GT540M 2 GB, procesor Intel Core i5 2430..
microfon si casti.

14. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Sunteti renumiti si vreau sa asist la raiduri cu voi, sa socializez cu oameni ca voi.. cativa oameni deja ii cunosc..

15. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.)
Sunt student in clasa a 12-a, timpul liber il petrec cu prietenii la fotbal, handball si cu prietena.. Practic atletism de 8ani am fost campion la Aruncari Lungi- Sulita- pana m-am accidentat..

16. Alte mentiuni(pe care le consideri importante).
Sunt un timp calm, sociabil de felul meu si de asemenea, doresc sa ma alaturi guildei voastre pentru performanta voastra, stil, mai ales pentru a face raiduri cu persoanele cunoscute.

17. Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done - http://i49.tinypic.com/6zxbie.jpg

Retribution Paladin Guide PvE | In-Depth 7.3.5
Protection Paladin Guide PvE | In-Depth 7.3.5
Holy Paladin Guide PvE | In-Depth 7.3.5

Last edited by Flashmoo on 26-05-2012, 10:13:24; edited 2 times in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
darkky96

[Account disabled]

(since 24-08-2012 08:52)

Votes: 10

Post Posted: 26-05-2012, 10:00:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL : Adi

2. Varsta: 18

3. Localitate: Constanta

4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) : in weekend pot juca cam 2-3 ore dimineata iar seara sunt online mai mereu de la ora 6-7 pana pe la 2-3 iar in cursul saptamanii 3-4 ore pe zi.

4. Clasa: Druid

5. Main / Off spec: Balance / Restoration

6. Link Armory*:

http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Exodus&&cn=Emotional

..[+++ tin sa mentionez ca , characterul il voi muta in 2 maxim 5 zile depe exodus pe vote points ..am 125 in momentul de fata ..marog depinde cand cititi aceasta aplicatie +++]

7. Screenshot cu Interfata**:

http://i49.tinypic.com/357k934.jpg

8. De ce ai ales specul pe care joci acum?

Am acest acest spec deoarece mi.a placut foarte mult iar specul acesta mi se pare o arta si..zic eu.. ma reprezinta.

9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc).
Un Druid boomkin cand trece dintr.o eclipsa in alta isi recapata o anumita suma de mana astfel talentul dreamstate nu este util. Eu joc pe un spec 31/3/7.

Cel mai important stat pentru un balance druid este intellect care pe cataclysm pe langa mana iti mai da si spellpower si chiar crit.
Hit Ratingul este si el important , capul lui fiind de 1742 ( 17% ). Dupa ce ai facut Hit Capped urmatorul stats important este Haste.ul care influenteaza cast timeul..el trebuind sa depaseasca 23%.
Masteryul nu este asa important ca la alte clase dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa avem..eu optez pe undeva pe la 15-16% Mastery.
Critul nu iti mai procuie eclipsele deci nu mai e asa important ca pe wotlk.

Ca Gemuri eu folosesc :
Meta: http://www.wowhead.com/item=68780
Red : http://www.wowhead.com/item=52207
Blue : http://www.wowhead.com/item=52236
Yellow http://www.wowhead.com/item=52208

Dupa cum stim, Gearul determina dpsul. Ca trinkete la druid boomkin pe acest patch Theralion Mirror si Darkmoon Card Volcano mi se par BIS.Este bine sa avem Gearul cu toate piesele leather pentru ca Leather Specialization ne da 5% Intelect. La arme sunt mai multe alternative la un boomkin..ori poti sa joci cu staff ( ca staff pe patch.ul acesta stafful din archeologi mi se pare Bis ) ori sa joci cu main hand si off Hand ( Incineratus + Book of Binding Will ).

10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm).

Pe la inceputul Tbcului am inceput si eu sa joc acest joc .Din cate imi amintesc pe ultimate romania...in cateva luni incepusem sa pricep anumite lucrurii despre wow ( instante /bguri/raids/bosi)...
Cam pe patchul 2.3.0 - 2.4.3 deja aveam in parlmares Bt.ul / Tk.ul / hyjalul si kara.ul facut si un gear frumusel.

Ok , Wotlk.ul a venit si am facut urmatorii bosi :
Icc : 25H / 25N / 10N /10H ( FULL RUN inafara de lich king 10hc).
Ruby Sanctum : 25H /25N/ 10N /10H (Full Run)
Toc : 25h / 25n / 10n /10h (Full Run)

Cataclysmul a sosit si usor usor si pe freakz... pe cataclysm am facut urmatorii bosi:

Blackwing descent :

Magmaw - 10n / 25n / 10h / 25h
Omnotron Defense System - 10n / 25n / 10h / 25h
Maloriak - 10n / 25n / 10h / 25h
Chimaeron - 10n / 25n / 10h / 25h
Atramedes - 10n / 25n / 10h / 25h

Bastion of Twilight :

Halfus Wyrmbreaker : 10n / 25n / 10h / 25h
Valiona and Theralion : 10n / 25n / 10h / 25h

Screenshot cu achivementele : http://i46.tinypic.com/ogmloy.jpg

11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.)

Pai characterul meu initial era la alianta si am fost in Madness/ Showdown / Divide and conquer..am decis sa ii bag niste banutzi lu domnu shockeru in buzunar si ...m.am mutat la hoarda...la hoarda am fost in guilda Brootherhood dar nu a durat mult pentru ca se deschisese un realm nou numit exodus si mam mutat acolo...pe exodus am fost in guildele Might and magic / eminence eu / Ground zero iar acum am decis sa ma mut inapoi pe genesis si am postat aplicatie la guilda voastra.Pai in marea majoritate a cazului era vorba despre acelasi lucru ( injurii adresate aiurea ).Acesta ar fi motivul pentru care le.am parasit.

12. Detalii PC***.

Procesor : Intel core Quad Core 3.2 Ghz
Ram : 4GB DDR3
Video : Nvidia gtx 480 2gb
HDD : 500GB

13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre?

As dori sa ma alatur guildei deoarce vreau o guilda pve buna dar nu numai asta.Vreau o guilda care stie sa respecte playeri, care doresc sai ajute ..ca nah..de asta suntem o guilda...

14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.)

Pai sunt student..timpul liber mi.l petrec iesind afara cu prietenii si cantand la chitara.

15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante).

For The HORDE !

Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic) own buffs, no food, no flasks, no scrolls.

http://i48.tinypic.com/2v1nu5y.jpg

**** Am mai mentionat mai sus dar tin sa mentionez inca odata..Characterul meu se afla pe exodus si in 2 maxim 5 zile il voi muta aici ( pe genesis) . ****

MULTUMESC ANTICIPAT

0 0

Back to top
Catalepsia

[Account disabled]

Post Posted: 26-05-2012, 10:14:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Meow - Vorbeste cu Emanuelle pentru DPS Test in-game.

@Emotional - momentan stam bine la druizi, nu ducem lipsa, insa as vrea cand te muti la hoarda sa-l cauti pe Dixxy pentru un Live dps test, pentru ca ce-ai dat tu acolo nu e genuine.

0 0

Back to top
darkky96

[Account disabled]

(since 24-08-2012 08:52)

Votes: 10

Post Posted: 26-05-2012, 10:18:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ok ..mersi pentru raspunsul rapid xD

0 0

Back to top
cyclon

[Why so Serious]

(since 06-07-2015 22:54)

Votes: 25

Post Posted: 26-05-2012, 21:06:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Stefan

2. Varsta: 22

3. Localitate: Suceava

4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ?: Lucrez 2 zile cu 2 iar in timpul liber se poate si 6-7 ore sa stau in joc,daca am ce face

5. Clasa: Shaman

6. Main Spec/OFF spec: Enha/Resto

7. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Sallmonela

8. Screenshot cu Interfata**: http://postimage.org/image/5g67o79st/

9. De ce ai ales specul pe care joci acum?: Pe WotLK shamanu era o clasa invaluita in ceata,mi se parea ca nu stiu mai nimic despre ea,ca e prea grea dar pe Cataclysm am zis sa incerc si eu sa vad cum e si am ramas fascinat

10. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc). Ca talente am ales varianta 9/32/0 iar ca rotatie folosesc Unleash Elements (wowhead link)pentru activarea enchanturile pe weapons(Windfury si Flametongue) Stormstrike (wowhead link) Flame Shock (wowhead link) Lava Lash (wowhead link) iar cand se procuie 5xMaelstrom Weapon (wowhead link) folosesc Lightning Bolt (wowhead link) sau Chain Lightning (wowhead link) dupa situatie,pentru AoE.In plus de asta folosesc Fire Nova (wowhead link) la cd si Lave Burst (wowhead link) la finalul fiecarei rotatii.Ca Gemuri folosesc Delicate Inferno Ruby,Adept Ember Topaz si Glinting Demonseye.Ca gear momentan nu joc la bonus de 2 piese,astept ceilalti bosii pentru umeri si head T11

11. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm).Am jucat putin pe TBC dar nu prea l-am inteles iar pe WotLK am avut un Paladin Holy pve cu care am facut full ICC si un Warlock de plictiseala.Pe Cataclysm am dat jos toti bossi pe n+h.

12. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) HEAVEN.Am iesit pentru ca mai majoritatea playerilor buni s-au lasat si m-am plictisit sa nu fac niciun raid in afara de BH 10/25 cu Globalul -

13. Detalii PC***. Procesor AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4800+ 2.50GHz,2 GB Rami,Placa Video ATI Radeon HD 2400 XT

14. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre?: Sunteti cea mai serioasa guilda de pe server.

15. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.):Sunt o persoana care adapteaza usor in noile cercuri,glumeata dar si serioasa in acelasi timp.Acum recent mi-am gasit de munca dupa lungi cautari iar in timpul liber ies cu baietii,prietena sau joc WoW pe Freakz.Hobby-urile mele sunt Bautura,Tigarile,Femeile si WoW

16. Alte mentiuni(pe care le consideri importante).: Main spec este Enha dar daca este nevoie trec pe Resto

17. Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic) own buffs, no food, no flasks, no scrolls. http://postimage.org/image/6mqah19rn/ Am ajuns si la 21k,azi mi-a fost caracterul obosit -

0 0

Back to top
Catalepsia

[Account disabled]

Post Posted: 27-05-2012, 09:01:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Salmonella - am gasit shaman atm , te cautam pe viitor daca o sa mai fie nevoie .

0 0

Back to top
cyclon

[Why so Serious]

(since 06-07-2015 22:54)

Votes: 25

Post Posted: 27-05-2012, 13:45:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ok,multumesc pentru raspuns

0 0

Back to top
Soko

[Mentally Stable]

(since 24-06-2012 20:24)

Votes: 4

Post Posted: 28-05-2012, 18:30:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Madalin (Soko)
2. Varsta: 17
3. Localitate: Campina
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? Pai de la o vreme m-am tot "lasat" si nu prea am mai jucat asa,ce am mai intrat la raiduri in rest nu prea... Inainte jucam cateva ore bune,mai ales cand aveam ceva de facut,si acum as vrea sa ma joc iar,ca inainte.
4. Clasa: Death Knight
5. Main Spec/OFF spec: Frost/ Blood (nu prea am mai tankat,ma descurc la scripturi dar am gear de 360 i lvl.)
6. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Soko
7. Screenshot cu Interfata**: O sa vedeti interfata in ss-ul cu recount.
8. De ce ai ales specul pe care joci acum? Am ales frost pentru ca imi place sa joc da dps,nu neaparat sa ma intrec cu ceilalti dar mi se pare mai distractiv.
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc). Talente - Le am de pe un site,site-ul este destul de bun pentru ca prezinta si "cele mai mici" detalii despre dk si am vazut talentele la multi dk buni.
Roatie - La rotatie nu prea ma omor,mai ales la inceput. Incep cu 2 Bs sau unu,depinde daca se procuie repede Killing Machine si apoi imi dau burst-ul si continui cu Obliterate,Howling blast,depinde ce se procuie.
Gemming si Stats - Ca stats am ales sa joc la Haste. Mi se parea mult mai bun mastery,dar avand in vedere si stats-urile pe care la au itemele plate, si dmg Aoe atunci cand esti in Unholy Pressence,am ales sa joc haste,chiar daca trebuie sa ma misc repede la spells plus ca prin burst mai repede si dau dmg ceva mai tare ca pe mastery( nu exagerat de mult dar oricum e o "mica" diferenta - ). Ca sokete joc mai mult Str si haste.
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). Am jucat si pe woltk ca warr,am avut full progres exceptand Lich King 25hc,l-am facut ca boss,stiu ce se intampla in timpul encounterului dar nu l-am finalizat. WoW joc de vreo 2 ani si nu prea pot sa ma las,nu ca sunt dependent dar nu-mi mai plac asa mult jocurile SP si la WoW imi place ca in afara de pve si pvp pot face si achivuri,sa colectionez mounturi,pets etc...
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) . Am fost in multe guilde,am avut progres doar in cateva si ultima guilda a fost Divinity,nu am iesit dintr-un motiv anume dar ii lasasem contul unui tovaras si mi-a iesit el din guild cat s'a jucat.
12. Detalii PC***. Pc-ul nu-l am prea bun,pot juca wow si imi merge destul de bine,nu am probleme nici cu netu. Am 1 gb ram,video 256, 2,2 ghz.
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Doresc sa intru in HKP datorita progresului,pentru ca sunteti uniti si pentru ca vreau sa cunosc persoane noi,sa-mi fac prieteni.
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) Pai sunt elev in clasa a X-a. Imi place sa ies cu prietenii,sa ne distram,sa facem caterinca,nimic special.-
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante). Nimic.
16. http://i42.tinypic.com/fz92xu.jpg

0 0

Back to top
Killars

[Mentally Stable]

(since 01-11-2015 08:17)

Votes: 11

Post Posted: 28-05-2012, 19:02:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@ Soko - cauta-ma ingame pe Zunkie.

0 0

Back to top
Catalepsia

[Account disabled]

Post Posted: 28-05-2012, 19:55:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Recrutam mai multe clase, asteptam aici aplicatiile voastre.

1 DK frost
1 Mage
2 Holy Priest
2 Rogue

-> Aplicatiile incomplete vor fi respinse.
-> Cine nu are contul de forum legat de cel din joc va fi respins.

0 0

Back to top
Chrystian

[Mentally Stable]

(since 21-08-2014 04:21)

Votes: 3

Post Posted: 29-05-2012, 15:32:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1.Nume IRL:Florin
2. Varsta: 18
3. Localitate:Targoviste
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? : cam 4-5 ore pe zi..dar pot oricand sa raman mai mult daca e nevoie de mine.
4. Clasa: Mage
5. Main Spec/OFF spec: Maine spec fire,offspec arcane(pt focus magic si arcane potency )
6. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Magiunator
7. Screenshot cu Interfata**: http://picz.ro/index.php?id=89a933a4596d205b725f903a2179051b
8. De ce ai ales specul pe care joci acum?:In primul rand fire a fost primul spec pe care am jucat(era cel mai bun pe wotlk) si imi place ca spre deosebire de arcane unde dai un burst de 80-90k iar apoi iti scade dps la 15-16k,pe fire dps-ul e cat de cat constant si considerabil mai mare.Inca un avantaj la specul pe fire este ca ai foarte mult aoe.
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc). 5/26/3 Majoritatea magilor folosesc de pe freakz folosesc iteme cu mult mastery pentru ca au ilvl mai mare..eu incerc sa imbrac caracterul doar cu itemele potrivite chiar daca au ilvl mai mic sau joc diferit fata de restul (uite burst la 356 ilvl ..dar itemele perfecte pt mag >>>> http://picz.ro/index.php?id=30694657b66ad8102800914765acf047 <<<<>>> http://picz.ro/index.php?id=05560975b759ddad161f74f1d058fc16 <<<).Dupa parerea mea cele mai importante statusuri sunt :hit17% intelect cam la egalitate cu critical>haste>mastery.
Rotatie:Incep cu Flame orb>living bomb>scorch apoi spamez Fireball si Fire blast si dau Pyroblast instant cand se procuie hot streak, tin tot timpul living bomb pe target si dau la cd flame orb si mirror image.Combustion il dau cand activez burstul si prind critical cu pyroblast instant.
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). Am inceput sa joc wow de pe Wotlk si inca mi se pare cel mai frumos patch..multe instante,multi bosi,multe posibilitati de a-ti compune gearul...
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.)
Twinkiez-la inceput a fost o guilda buna ,dar apoi au hotarat sa se faca numai raidurile de 10 cu raiduri fixe,iar eu nu am fost online in ziua in care au stabilit ce playeri vor fi in fiecare raid si am ajuns in raidul3(mai mult alt-uri).
Light of Dawn-aici Gn-ul si ofiterii erau de treaba,dornici sa te ajute sau sa te invete cum sa joci,dar erau multi membrii cam neseriosi si nu mergeau mereu bine raidurile.
12. Detalii PC***.
Procesor: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4000+
Ram: 2.0 GB
Placa video: GeForce 8600 GT
Net:100Mbps de la RDS
Am microfon si pot sta pe ts..
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre?:imi doresc sa progreses si pentru asta am nevoie de o guilda capabila si...sa fim seriosi..ce guilda e mai capabila decat HkP?!Plus ca aici sunt si niste prieteni cu care mi-ar placea sa fac raiduri.
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) :Sunt student la mate-info.In timpul liber ies cu prietenii/prietena pe undeva sau ma duc la alergat.
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante):nimic:-d

16. Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic) own buffs, no food, no flasks, no scrolls.: http://picz.ro/index.php?id=c673f6c680aa8730a3dc8dcce3f54be4

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 48, 49, 50 ... 130, 131, 132  Next    

The time now is 15-02-2025, 23:04:36
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x