User
Pass
2FA

[DISCUTII] Restoration Shaman
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message45868
laanah

[Maniac]

Status: Offline
(since 19-02-2022 08:52)

Votes: 26

Post Posted: 28-05-2012, 18:14:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

soulkreep wrote:
Pai fata de ce matematica faci u la gradinita ...da sunt mai bun .Vad ca nici engleza nu va invata acolo ca habar nu ai sa citesti un tooltip ."your next heal's manacost is reduced by 75% OF THE COST OF YOUR SHOCK SPELL" --deci reduce manacostul urmatorului heal cu 75% din costul shock'ului //nu reduce costul healului cu 75% intelegi dumneata?

Primesti 760 mana inapoi la fiecare cast in cazul tau (vezi ca ai la windows acolo un calculator dar nu cred ca la gradinita ati invatat sa calculati procente..)
si 1840 mana la fiecare crit d lb .In timp ce tu castezi lb tot regenerezi mana din spirit nu se opreste ca prin magie deci da regenerezi mai multa mana daca castezi lb decat daca stai degeaba sau daca spamezi hw .

La majoritatea raidurilor ai momente cand raidul e topped off si stai degeaba asa ca de ce sa nu iti faci niste mana? in + fighturile cu dmg increase --magmaw head exposed unde dai cu 100% mai mult dmg tu de exemplu ai regenera 2920 mana la fiecare hit d lb si 5080 mana la fiecare crit d lb .Ti se pare putin ?Inevitabil vei da si missuri dar asta e.eu tot consider ca se merita

unleash e instant shock e instant? si global cooldown tu nu ai? sau nici macar nu stii c e ala?

Posturi unite automat, 28-05-2012, 18:38:13

era sa uit .Da bufeaza doar primul tick .Healing rain are in mod normal 5 tickuri //6 daca ai destul haste .Deci daca folosesti focused insight
TIck 1+30%
tick 2 normal
tick 3 normal
tick 4 normal
tick 5 normal

savy?

mda ..poi fa tu calculele si eu iti spun situatia. Earth shock consuma 4200 mana deci (75% =3150 mana)
healing rain costa 10130, - 3150= 6980 mana cost + primu tick = 30% mai eficient.
casting healing rain este 1,86 sec dar are cd si durata de 10 sec
deci observi ca dai healing rain, 1,86 sec pauza (casting) healing rain, deci buffu la primu tick observi ca e binevenit ca sa compenseze pentru pauza in HOT
Eu am 3 k combat reg fara buffuri * 10 (cat dureaza HOT la healing rain) = 30 000 k mana
acuma in cazu tau, sa zicem 780 mana cum ai spus tu la 2,32 casting ar insemna sa dau de 4 ori LB in 10 sec (4,31 mai exact)
780 + 4,31= 3361 mana

Solutia ta iti ofera 3 k mana in 10 sec
solutia mea iti ofera 30 000 mana in 10 sec (sau 23 020 mana daca scazi pretul la HR)

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Scarcrow

[Mentally Stable]

(since 08-05-2013 15:36)

Votes: 14

Post Posted: 28-05-2012, 18:50:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sincer chiar vreau sa vad acel 30k mana in 10sec. Daca tu ai 3k mana regen combat, asta inseamna 3k la fiecare 5sec, 600mana pe secunda, adica 6k mana in 10sec, nu 30k. Spuneai de calcule? Poftim calcule aici.
0 0

Back to top
soulkreep
[Banned user]

Banned

(since 17-07-2015 17:46)

Votes: 57

Post Posted: 28-05-2012, 19:28:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

E asa cum zice scarecrow .Regeneul apare ca mp5 //mana / 5 secunde .Deci ai 6 k mana in 10 secunde daca stai si freci menta .
Daca castezi lb il loc sa freci menta ai 3361 cat ai calculat tu + cei 6 k pe care ii regenerezi din spirit deci 9361. Era inainte de cataclysm cva numit "the five second rule" prin care nu regenerai mana decat la 5 secunde dupa ce ai castat ultimul spell .Acum regerezi mana din spirit lafel indiferent daca stai degeaba sau castezi .

si da cu focused insight healing rain va fi 6980 dar trebuie sa adaugi si costul shockului pe care l'ai castat de 4200 si vei avea un cost total de 11180 mana.

Si daca ne gandim ca afecteaza doar primul tick cu 30 % inseamna ca defapt healul de la healing rain va fi marit per total (considerand 6 tickuri) cu doar 5 %

Nu mi se pare o afacere foarte buna sa dau 1 k mana in + si sa irosesc un gcd pt 5% increase la healing rain

0 0

Back to top
laanah

[Maniac]

Post Posted: 28-05-2012, 21:55:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

soulkreep wrote:
E asa cum zice scarecrow .Regeneul apare ca mp5 //mana / 5 secunde .Deci ai 6 k mana in 10 secunde daca stai si freci menta .
Daca castezi lb il loc sa freci menta ai 3361 cat ai calculat tu + cei 6 k pe care ii regenerezi din spirit deci 9361. Era inainte de cataclysm cva numit "the five second rule" prin care nu regenerai mana decat la 5 secunde dupa ce ai castat ultimul spell .Acum regerezi mana din spirit lafel indiferent daca stai degeaba sau castezi .

si da cu focused insight healing rain va fi 6980 dar trebuie sa adaugi si costul shockului pe care l'ai castat de 4200 si vei avea un cost total de 11180 mana.

Si daca ne gandim ca afecteaza doar primul tick cu 30 % inseamna ca defapt healul de la healing rain va fi marit per total (considerand 6 tickuri) cu doar 5 %

Nu mi se pare o afacere foarte buna sa dau 1 k mana in + si sa irosesc un gcd pt 5% increase la healing rain

Se spune ca a gresii e omeneste, dar a persevera in greseala este diabolic, dar in cazul tau e de-a dreptul stupid. .. dar in speranta ca poate tu stii ceva ce eu nustiu..am aruncat un ochi peste shamanu tau. Nici un item de tier pe heroic (poate doar chestu, deh ..halfus), nu tu scut de atramedes, (atramedes 1 singur kill? pe normal cumva? ). Nu-i asa ca tu mereu esti ultima persoana invitata in raid ...stii tu ..ca umplutura

Poti sa joci cum vrei tu ..e charu tau, e raidu tau, dar nu mai da lectii de heal, de "mana efficiency"pentru ca e clar ca tu ai probleme serioase la acest capitol (2 k spirit? wtf? )

Si apropo eu nu am inclus in calcul buffele specifice de raid+ water shield+ totemuri, etc

Posturi unite automat, 28-05-2012, 22:55:17

Scarcrow wrote:
Sincer chiar vreau sa vad acel 30k mana in 10sec. Daca tu ai 3k mana regen combat, asta inseamna 3k la fiecare 5sec, 600mana pe secunda, adica 6k mana in 10sec, nu 30k. Spuneai de calcule? Poftim calcule aici.

Erau calcule aproximative, pentru ca eu in 10 sec daka stau degeaba am peste 50 de k - (stii tu ...buffuri de raid, water shield, totemuri etc) dar pe de alta parte eu am gear asa ca imi permit sa dau heal in prostie -..., dar cred ca mi-ar fi rusine pe bune ca pe shaman sa raman fara mana -

0 0

Back to top
Scarcrow

[Mentally Stable]

Post Posted: 29-05-2012, 01:39:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tu, fara mana tide, fara innervate, fara Hymn, mai mult de 20k mana in 10sec nu iei. Credema, am jucat wow dc tbc pe retail, pana pe cataclysm. Am jucat toate clasele de heal, toate specurile, pvp si pve. N-o sa cred niciodata acea porcarie, ca tu raid buffed iei 50k mana in 10sec. Pur si simplu n-o cred.

P.S. Daca se face folosinta de bugul de la mana tide, care se stackeaza, da, poti sa faci 120k mana in 10sec. Dar cu buffurile normale din raid, credema, nu scoti tu 50k mana decat pe MoP, care, din cate stiu, nici pe retail nu e bagat :d.

0 0

Back to top
soulkreep
[Banned user]

Banned

Post Posted: 29-05-2012, 08:07:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

lannah tu ori joci pe alt server d'ala fun cu 10 X ori esti retardat mintal .E imposibil sa faci 50 k mana in 10 sec fara exploit.Ca sa stii si u nu prea am jucat in ult vreme si abia acum cateva zile am intrat intr;o guilda capabila .Atramedesul ala e 25 hc si fiind nou nu am inca destule dkp sa-mi iau alte iteme.Oricum si cu iteme verzi pe mine ti'as da lectii la shaman . Iti repet HABAR NU AI DE MECANICILE JOCULUI .Am 3 k spirit in combat care imi este mai mult decat de ajuns .(Am dat reforge la vreo 500 spirit pentru ca nu ma incanta cu nimic sa termin unii bosi full mana)

Dar stai putin poate chiar sunt eu prost si esti u destept explica'mi ce am spus gresit mai devreme ?

0 0

Back to top
laanah

[Maniac]

Post Posted: 29-05-2012, 10:20:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Scarcrow wrote:
Tu, fara mana tide, fara innervate, fara Hymn, mai mult de 20k mana in 10sec nu iei. Credema, am jucat wow dc tbc pe retail, pana pe cataclysm. Am jucat toate clasele de heal, toate specurile, pvp si pve. N-o sa cred niciodata acea porcarie, ca tu raid buffed iei 50k mana in 10sec. Pur si simplu n-o cred.

P.S. Daca se face folosinta de bugul de la mana tide, care se stackeaza, da, poti sa faci 120k mana in 10sec. Dar cu buffurile normale din raid, credema, nu scoti tu 50k mana decat pe MoP, care, din cate stiu, nici pe retail nu e bagat :d.

De cand fac heroice n-am primit odata innervate si nici n-am mai vazut vreun priest care sa dea hymn, iar cu asa zisul bug de la mana tide, un singur mana tide e de ajuns sa umple raidul in 6 secunde, 2 mana tide date unu la diferenta de 1 minut e de ajuns sa mentina mana raidului peste 30 %... asta daca ar fi 2 shamani resto.
Acuma eu am 3 k spirit nebufat ( 3200 daca pun chestu pe mine de la ods in loc la tier)+ 400 de la tsunamy (BIS - parerea mea)+ 300 spirit de la flask (daca tot am toate profesiile ..ar fi pacat sa nu le folosesc) + 90 de la food-> deci undeva la 4 k combat reg+ might sau totem + water shield
Asta e ceea ce se intampla in permanenta nu?. Acuma sa zicem ca ai si un warlock in raid (cel putin un warlock) + un SW priest (vb de vampiric touch nu de hymn) +boomkin, etc
Si da ...dudu te ajuta sa iti refaci mana prin simplul fapt ca da traquility (cand casteaza tu n-are rost sa mai dai heal pentru ca dai degeaba ..asa ca mai bine stai si astepti sa treaca channelingu si .. sa iti refaci mana)

Posturi unite automat, 29-05-2012, 11:20:28

soulkreep wrote:
lannah tu ori joci pe alt server d'ala fun cu 10 X ori esti retardat mintal .E imposibil sa faci 50 k mana in 10 sec fara exploit.Ca sa stii si u nu prea am jucat in ult vreme si abia acum cateva zile am intrat intr;o guilda capabila .Atramedesul ala e 25 hc si fiind nou nu am inca destule dkp sa-mi iau alte iteme.Oricum si cu iteme verzi pe mine ti'as da lectii la shaman . Iti repet HABAR NU AI DE MECANICILE JOCULUI .Am 3 k spirit in combat care imi este mai mult decat de ajuns .(Am dat reforge la vreo 500 spirit pentru ca nu ma incanta cu nimic sa termin unii bosi full mana)

Dar stai putin poate chiar sunt eu prost si esti u destept explica'mi ce am spus gresit mai devreme ?

bosi de normal? -))
dai reforge la spirit...dar tii Jar pe tine - (uite o alternativa de 100 de ori mai buna: Tear of blood )

Da ..joc pe fun server ..se cheama FREAKZ! Ai auzit de el? Despre ce exploit vb? Sa iti explic ca ar fi inutil sa dai 2 mana tide simultan?
uite charu meu din armory: Gyugyuka
sau poate vrei print cu toti bossi pe heroic + recount la heal ..asa ca sa intelegi ce inseamna sa fii shaman healer
Ai zis ca ai dat reforge la 500 spirit? in ce? -

0 0

Back to top
soulkreep
[Banned user]

Banned

Post Posted: 29-05-2012, 10:30:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am dat reforge la spirit TOCMAI PT CA AM JAR care imi acopera necesarul d spirit .Am dat reforge in mastery dar nu t doare p tn ca fiecare din cele 3 secondary stats are valoarea lui si tine de preferintele fiecaruia .

Aha si tu tot sustii ca raid buffed tu ai 50 k in 10 secunde da ?Pai inseamna ca tu poti sa spamezi ghw si healing rain toata ziua si tot ramai la 100% mana .Mana regenul nu se opreste atunci cand castezi intelege odata .Si da chiar vreau ca la urmatoarele raiduri d hc sa faci cate un print la fiecare bos sa vad si eu cum arata un super shaman resto ca vad ca dupa c ca esti prost mai ai si gura mare .

si tot nu mi-ai explicat ce am gresit

replenishment e mult mai slab fata de ce a fost p wotlk. aujuta dar nu te duce la numerele pe care le spui tu.faptul ca ai 1 lock si un sw priest nu face nimic pt ca replenishment nu se stackeaza.(chestia cu druidu si tranquility e retardata ca nu faci tot raidu full dintr'un tranquility)

0 0

Back to top
laanah

[Maniac]

Post Posted: 29-05-2012, 11:14:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

soulkreep wrote:
Am dat reforge la spirit TOCMAI PT CA AM JAR care imi acopera necesarul d spirit .Am dat reforge in mastery dar nu t doare p tn ca fiecare din cele 3 secondary stats are valoarea lui si tine de preferintele fiecaruia .

Aha si tu tot sustii ca raid buffed tu ai 50 k in 10 secunde da ?Pai inseamna ca tu poti sa spamezi ghw si healing rain toata ziua si tot ramai la 100% mana .Mana regenul nu se opreste atunci cand castezi intelege odata .Si da chiar vreau ca la urmatoarele raiduri d hc sa faci cate un print la fiecare bos sa vad si eu cum arata un super shaman resto ca vad ca dupa c ca esti prost mai ai si gura mare .

si tot nu mi-ai explicat ce am gresit

replenishment e mult mai slab fata de ce a fost p wotlk. aujuta dar nu te duce la numerele pe care le spui tu.(chestia cu druidu si tranquility e retardata ca nu faci tot raidu full dintr'un tranquility)

am spus ca in 10 sec imi fac 50 k mana daca stau degeaba cu raid buff etc - dar nu ca am in permanenta 50 k combat reg -) (ar fi fost ceva nu gluma)
Oricum, mana sub 20 % nu imi scade niciodata (si jar e cam cel mai varza item pe care puteai sa il pui pe tine - ) si da ...spamez healing rain si chain heal continuu - (de aia de multe ori fac si overheal)
Daca nu joci la target casting (healing wave) degeaba bagi in mastery.

Iar in legatura cu tranquility se pare ca nu cunosti druizii de la mine din guilda - Tranquility se da cand toata lumea e low HP (cand ai 70 % sanse de wipe la boss- vezi omotron,etc) Atunci da critical heal pe toti low HP si se face raidu full. Acuma daca n-ai destula incredere in ei ..spamezi ca disperatu heal..sau pui mana tide totem jos (pentru raid mai mult) si astepti..sau spamezi healing wave pe tank si grabesti procesu de healing la raid (ancestral awakening) fara sa consumi prea multa mana.

0 0

Back to top
soulkreep
[Banned user]

Banned

Post Posted: 29-05-2012, 11:23:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Stai ca scriu mai mare poate vezi acum MANA REGENUL DIN SPIRIT NU SE OPRESTE ATUNCI CAND CASTEZI

Deci daca tu ai 50 k mana in 10 secunde cand stai degeaba ai tot 50 k mana daca spamezi ca disperatu => ca tu ar trebui sa ramai la 100% mana

inca astept sa imi spui c am gresit

Posturi unite automat, 29-05-2012, 12:23:48

"Daca nu joci la target casting (healing wave) degeaba bagi in mastery."

inca odata dovedesti ca nu ai habar de mecanicile jocului

As of 4.06, Mastery operated under the following conditions:

It affected all single-target heals, including HW, HS, GHW, and UL
It affected select multi-target heals, including Healing Rain and Chain Heal
It affected all of Chain Heal’s jumps
It affected all of Healing Rain’s ticks
It affected ONLY the initial hit of RT, it did not affect RT’s hots
It did not affect Cleansing Waters’ heal, ES or HST
It did not double-dip on AA, meaning that AA’s heal was 30% of the initial heal with no Mastery bonus applied

0 0

Back to top
Scarcrow

[Mentally Stable]

Post Posted: 29-05-2012, 12:00:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tu tot nu intelegi ca toata mana regen care o faci tu, este pt 5sec? Ca daca ai 5k mana regen, in fiecare sec tu iei 1k? Ce nu pricepi? Vrei sa-ti desenez?
0 0

Back to top
laanah

[Maniac]

Post Posted: 29-05-2012, 15:27:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

soulkreep wrote:
Stai ca scriu mai mare poate vezi acum MANA REGENUL DIN SPIRIT NU SE OPRESTE ATUNCI CAND CASTEZI

Deci daca tu ai 50 k mana in 10 secunde cand stai degeaba ai tot 50 k mana daca spamezi ca disperatu => ca tu ar trebui sa ramai la 100% mana

inca astept sa imi spui c am gresit

Posturi unite automat, 29-05-2012, 12:23:48

"Daca nu joci la target casting (healing wave) degeaba bagi in mastery."

inca odata dovedesti ca nu ai habar de mecanicile jocului

As of 4.06, Mastery operated under the following conditions:

It affected all single-target heals, including HW, HS, GHW, and UL
It affected select multi-target heals, including Healing Rain and Chain Heal
It affected all of Chain Heal’s jumps
It affected all of Healing Rain’s ticks
It affected ONLY the initial hit of RT, it did not affect RT’s hots
It did not affect Cleansing Waters’ heal, ES or HST
It did not double-dip on AA, meaning that AA’s heal was 30% of the initial heal with no Mastery bonus applied

a da ..poi spamez heal ca disperatu in raid pentru ca am de unde. Ies pe primele 3 locuri la healing done in raiduri de 10 hc / 25 hc si de multe ori ies si pe primu loc la overheal (promit sa iti fac un print cu toti bossi din bwd cu recount la healing la fiecare pe heroic imediat ce imi expira cd-urile...sau poate preferi din BoT? ).
Cu alte cuvinte imi permit sa fac risipa de mana si sa dau continuu + ca mai dau si intrerupt uneori sau dispell, ceea ce tu nu o sa poti face probabil niciodata ca tu esti obligat sa spamezi LB ca sa iti refaci mana

Acuma sa iti explic mecanica jocului la shaman:
Crit - iti da mana Resurgence (wowhead link) (cred ca ii zice altfel in joc)
crit - provoaca Ancestral Awakening (wowhead link) pe raid - nu procuie din speluri de aoe
Mastery- deep healing- ofera mai mult " healing" pe cei cu low HP (exact cei afectati de Ancestral Awakening)

---Eu dau reforge la mastery in haste pentru ca imi place sa spamez chain heal intre 2 casturi de healing rain ---uuu---greeen lines ---

Daca nu ai destula mana/combat reg, tre sa inveti sa dai heal EFICIENT pentru ca nu se stie cand se intampla sa ramai singuru healer in viata ..sau singuru cu destula mana de heal si cd la mana tide si atunci sa te vad pe tine cum tii raidu in viata (singuru lucru care conteaza e sa tii raidu in viata....nu full hp)

Acuma fiecare are stilul sau de joc.

Scarecrow stiu ce inseamna combat reg (mp5), dar am preferat sa te ignor pentru ca mai mult ca sigur esti un trol (lipsa link de armory e primul meu indiciu cu privire la tine)

0 0

Back to top
Scarcrow

[Mentally Stable]

Post Posted: 29-05-2012, 15:34:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ai semnatura mea. Nume, guilda, clasa, spec. Ce vrei mai mult? Sau nu poti sa-ti dai seama dintr-o semnatura care este caracterul si numele meu? SI nu, nu sunt troll. Sunt cat se poate de serios. Si vreau si eu dovara, cum raid buffed ajungi la 25k mp5, daca tinem cont si calculam, 50k mana in 10sec inseamna 25k mp5.
0 0

Back to top
soulkreep
[Banned user]

Banned

Post Posted: 29-05-2012, 16:16:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In primul rand nu sunt OBLIGAT sa castez lb sa-mi fac mana. Traiesti sub impresia ca 3 k spirit e putin sau c?.De obicei daca dau heal intr'un mod calculat nu am nici o problema cu mana pana la sfarsitul fightului .

2 deoarece eu nu am bagat atat de mult spirit ca tine (observ k folosesti food si flask d spirit lol) imi permit sa bag mai mult in stats d output -mastery ,haste crit si daca apare vreo situatie in care sa raman singurul heal probabil ca da o sa pot sa il tin .Tu pe de alta parte cu tot spiritul tau daca esti nevoit sa dai heal in continuu o sa ramai oom si o sa t uiti la raidul tau cum moare stiind ca tot c poti sa faci este sa astepti sa ti se regenereze mana .Ce spun eu este ca telluric curents ofera o metoda activa de a regenera mana .(Atentie! se poate juca foarte bine si fara el dar eu consider ca face shamanul mai versatil)

3 nu am nevoie de lectii despre ce face critul .(si AA e un talent cel mult mediocru in raidurile d 25 ,putin mai folositor in 10 si daca ai stii sa citesti si el este afectat de mastery deoarece healul initial este afectat de mastery)

4Tii intrerupt uneori ?c fel d raid d idioti ai care isi pune healerul sa dea intrerupt?(si oricum sa presupunem prin absurd ca nimeni altcnva nu ar putea sa dea intrerupt iti trebuie 17% hit sa nu dai miss pt ca dupa cum stim de obicei p hc 1miss=1wipe) chiar daca gemuiesti/reforge in hit sau te duci la talentul de p elemental pierzi mult prea mult din healing output cand un dps sau chiar tankul ar putea da foarte usor fara sa piarda nimic.

Dai dispell uneori ?Singurul fight la care se da dispell e Algaloth .Eu la raid d 10 tin si healul si dispellul singur .O sa incerc si p 25 sa vad daca pot asa ca nu venii cu d'astea la mn baietas .

si la bot si la bwd. le astept cu nerabdare

0 0

Back to top
HrN

[mayhem]

(since 04-08-2014 20:54)

Votes: 17

Post Posted: 30-05-2012, 10:50:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

http://www.wowhead.com/talent#hhb0hZbZsGbMsdMRcd

asta este un spec ideal pentru shaman resto low gear, bazat pe mana regen din lightning bolt si in plus foarte folositor in raiduri pentru interrupt, se vede foarte clar ca am bagat 3/3 in elemental precision tocmai pentru a elimina variabila "miss" din ecuatia voastra

o sa imi spuneti ca e lame, pentru ca nu am putut sa mai ajung la improved shields si nici sa bag 3/3 la ancestral awakening, dar va spun sigur ca la fighturile unde ti se permite sa dai light bolt e mult mai folositor specul asta (fights gen magmaw, ODS, maloriak, valiona, chiar si chimaeron cateodata)

evident este recomandat sa aveti la voi al doilea spec tot resto, cel clasic, pentru fighturile unde gameplayul cu lightning bolt nu e asa eficient

iannah, iarasi, aberezi in cel mai grav stil posibil, matematica si logica s-au aliat impotriva ta si te-au facut KO mai rau decat l-a facut Froch pe Bute
nu exista niciodata asa ceva gen 50k mana in 10 secunde fara cd-uri de mana (mana tide, hymn of hope, innervate, potiuni), dabea regenerezi atat cand esti in balti la ODS

tactica cu lightning bolt este viabila DOAR in pve, si doar la gear slabut, cand ajungi la un ilvl decent, daca te duce capul putin, nu ai nevoie de asa ceva, iti ajunge regenul pasiv pe care il iei din specul clasic

focused insight pe de alta parte, e folositor DOAR in pvp, unde mai dai un frost/earth shock ca sa iti ajuti partenerul, si mai "recuperezi" din mana si timpul pierdut (gcd) folosind talentul asta

asta e gameplayul la shaman gandit de developerii de la blizzard si pus in practica de cei mai buni playeri de pe retail, asa ca oricine vrea sa ma contrazica il astept cu un punct de vedere bine structurat, nu aberatii ca cele ale lui iannah

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Burebysta, 01 February 2016 00:41

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18  Next    

The time now is 13-01-2025, 16:43:17
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x