User
Pass
2FA

[DISCUTII] Restoration Shaman
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message48465
rektar92

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 14-09-2012 18:20)

Votes: 3

Post Posted: 31-05-2012, 11:09:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Iaanah te-ai autocaracterizat .. cam ironic " naspa ca singurii care vb sunt trolii "atotstiutori" care spun chestii de genu "asa ar trebuii sa fie " ~ si cand cineva le spune "wake up dude" trimit mesaje ofensatoare pe mail, pe forum pentru ca doamne fereste ...cei cu gear mai bun ca ei sunt " carati de guilda in spate". " Daca totusi ai venit pe forum sa " inveti chestii noi " nu mai posta pe forum
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
soulkreep
[Banned user]

Banned

(since 17-07-2015 17:46)

Votes: 57

Post Posted: 01-06-2012, 19:49:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- bun citat hrn .Nu ma deranjeaza warn'ul asa mult dar o sa incerc sa fiu mai bun la suflet de dragul minorilor care umbla p forum -

laanah wrote:
soulkreep wrote:
foarte simplu. Te'a carat guilda .astept print screenurile alea ca sa imi inchizi gura

sa imi treaca cd-urile si o sa le ai -

Posturi unite automat, 31-05-2012, 11:01:16

soulkreep wrote:
Dar stai ca nu m'am uitat atent la super macroul tau

"ideea e ca nu trebuie sa stai sa selectezi bossu sa dai intrerupt (hotkey la macro e suficient) si uite ce macro folosesc eu:
Cod:

/stopcasting
/cast [@target] winshear,purge "

ideea e ca daca tu reusesti sa dai intrerupt cu c ai scris tu acolo promit ca imi iau un pistol si ma impusc .

in primul rand e "wind shear" nu "winshear" [@target] inseamna ca trebuie sa ai targetul selectat ca sa mearga
cel mai probabil ti l'a facut cineva si u nu esti in stare sa il transcrii macar

oricum lasand asta la o parte cred ca ceea ce ai vrea u sa faca acest macro este sa dai wind shear si purge in acelasi timp profitand d faptul ca wind shear nu e p gcd nu? ei bine da ,scris corect o sa mearga dar dc dumnezeu ai face asa ceva ?daca tu dai intrerupt folosind acest tip d macro si arcanotron nu are nici un stack p el tu dai automat purge degeaba si arunci 3200 mana pe fereastra .Ma scuzi am uitat ca u ai super gear si ai destul mana regen incat iti permiti sa fi prost

Tre sa dai de 2 ori click si sa ai arcanotron (sau bossu la care dai intrerupt) in focus. Primu click opreste ce castezi si al doilea da intrerupt. merge perfect.

da ..defapt e [@focus] - am scris in graba ...deh daka nu folosesc copy paste ca tine. [@focus] e acelas lucru cu [target=focus]
deci corect e defapt asa:

Code:
/stopcasting
/cast [@focus] winshear,purge

toate macrourile mi le-am facut singur in functie de ce am avut nevoie - daca te uiti la comenturile mele de la tutoriale iti dai seama ca niciodata nu sunt multumit de ce vad acolo -

uite.. poti sa inveti sa faci macro de aici http://hydramist.tv/portfolio/advanced-macro-guide/ dar vezi ca unele comenzi nu merg in 4.0.6

si sa iti explic cum vine : dai wind shear daca nu ai cd la el, dar daka ai dat miss(ai castat prea devreme sau nu e bossu in raza) mai dai un click si ai dat purge - merge sa dai intrerupt si cu el-(are 30 yrd, iar wind shear are 25).

lannah daca tu chiar vrei sa ne arati macro'ul tau te rog eu da copy-paste asa cum face amaratul d mine ,sa vad si eu daca merge asa cum spui tu .Pentru a 2'a oara nu exista spellul "winshear"

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
kyoo

[Mentally Stable]

(since 18-10-2012 11:54)

Votes: 4

Post Posted: 01-06-2012, 22:33:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am citit posturile voastre si nu pot afirma deloc ca laanah are dreptate in totalitate, insa repet, nu este motiv sa va persiflati.
@ laanah: Din ce am inteles din afirmatia ta, purge da interrupte, tin sa te corectez ca nu da interrupte, doar da dispell la un buff de pe target ( daca am citit gresit, scuzele mele), iar cu un macro corespunzator, nu trebuie sa apesi de 2 ori pe buton.

0 0

Back to top
WtbtongueFTW

[Creep]

(since 06-07-2022 17:36)

Votes: 30

Post Posted: 12-06-2012, 05:46:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Un link ceva cu un tutorial de RESTO PVP >? dupa cum vedeti este cautat tare shamanu' resto ....

0 0

Back to top
leocta
[Banned user]

Banned

(since 05-04-2013 12:52)

Votes: 12

Post Posted: 14-06-2012, 01:27:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

WtbtongueFTW wrote:
Un link ceva cu un tutorial de RESTO PVP >? dupa cum vedeti este cautat tare shamanu' resto ....

in primu rand tu trebuie sa ti in focus un player , de preferat healer pentru a-i da intrerupt , hex s.a.m.d . In al doilea rand , trebuie sa te joci cu totemele earth , stoneclaw grounding totem. Chestia cu healu .....hmmm , earth shield pe parteneru tau , iar pe tine water shield . Folosesti la nevoie sipiritwalker grace si nature swiftness si multa fuga in wolf + earthbind , stoneclaw si grounding totem .
P.S vezi un zid in fata?! i-al in brate -

0 0

Back to top
WtbtongueFTW

[Creep]

Post Posted: 14-06-2012, 04:47:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu am nevoie de un tutorial in legatura cu stats reforge sockets.... Stiu sa joc. Nu stiu chestiile de mai sus @ Cataclysm .

0 0

Back to top
leocta
[Banned user]

Banned

(since 05-04-2013 12:52)

Votes: 12

Post Posted: 14-06-2012, 06:49:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

WtbtongueFTW wrote:
Eu am nevoie de un tutorial in legatura cu stats reforge sockets.... Stiu sa joc. Nu stiu chestiile de mai sus @ Cataclysm .

La reforge eu zic sa joci cu 916 haste ( pragu pentru Earthliving bonus ) urmatorul e la 2005 , deci no chance , iar ce iti ramane faci reforge in mastery , desigur nu trebuie neglijat nici spirit . Sockete intelect/stamina intelect/haste intelect /mastery , sa ai o mana buna + un HP bunicel ( in arene crede-ma conteaza HP ) iar ca builid , foloseste http://www.wowhead.com/talent#hZbhMoZfGcGszcocd . ( builidu e facut de mine )
Uite aici si un link : http://www.tankspot.com/showthread.php?72575-Restoration-Spiritual-Guidance-through-the-Cataclysm

0 0

Back to top
SINNERDAKING

[Mentally Stable]

(since 01-09-2020 00:17)

Votes: 5

Post Posted: 14-06-2012, 13:02:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
La reforge eu zic sa joci cu 916 haste ( pragu pentru Earthliving bonus ) urmatorul e la 2005 , deci no chance , iar ce iti ramane faci reforge in mastery , desigur nu trebuie neglijat nici spirit . Sockete intelect/stamina intelect/haste intelect /mastery , sa ai o mana buna + un HP bunicel ( in arene crede-ma conteaza HP ) iar ca builid , foloseste http://www.wowhead.com/talent#hZbhMoZfGcGszcocd . ( builidu e facut de mine )
Uite aici si un link : http://www.tankspot.com/showthread.php?72575-Restoration-Spiritual-Guidance-through-the-Cataclysm

Tu nu bagi 2 puncte in CLEANSE?Dece sa dai 2k heal cand poti sa dai 5k , chiar 6k, sa luam mage..dupa ce ca e op, daca stii cum sa joci, gen :war-shaman vs spriest-fmage... iti prinde CS pe cast, 8 s stai si te uiti, cand poti sa il tii numai din dispel, pur si simplu spamezi un buton, 2k mana 5k heal + riptide si unleash elements, stai flex, mai dai un dispel la un dot, ca la cate freez-uri are mage-u il tii flex din dispel, mai da o clona una alta in favoarea ta:)
Cum sa nu bagi 2 pct in Totemic Focus ( reduce cost-u la toteme cu 30% si duratia cu 40% ) iti dau un exemplu.MANA TIDE, dece sa nu iei cu 40% mai mult timp + mana increase daca bagi 2 puncte acolo? altul, daca faci loss de un warrior la 2s, si pui earthbind, dureaza mult mai mult + economisesti mana, i-a gandestete ce inseamna shamanu fara toteme?TOTEME<SHAMAN.
1 punct in totemic reach , sa o luam asa totemele au 30 yarzi 15% din 30 = 4,5 . nu? intra tu in joc si calculeaza cat vin 4 yarzi si dupa revino si zimi ce parere ai:)
Focused Insight-Cand esti sub presiune, nu cred ca mai ai timp sa dai un shock + unleash elements + nature switftnes + greater....... aici joci cum crezi
Spec:parerea mea este ca asta e ce-l mai bun spec si iti face viata usoara vs toate comp http://www.wowhead.com/talent#hZbhMZfGbGszfocd

Sockete:yellow-40 rezil
red-20 intelect 20 rezil
blue-20 intelect spirit, decizi intre spirit si hit, cam cat hit ai vrea sa ai, eu la full gear (resto) am 1.80 . cap-u e de 4

Reforge:totate reforge in SPIRIT! Eu am 4174 mp5 non-combat
Astept alte intrebare/nelamuriri !

IS JAMAICAAAAA
0 0

Back to top
HrN

[mayhem]

(since 04-08-2014 20:54)

Votes: 17

Post Posted: 25-06-2012, 01:50:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

sinner, avand in vedere ca pe freakz inca merge sa iei de 2 ori bonusul de 400 spirit de la 2 piese de set, nu se folosesc sockete cu resil absolut deloc, si chiar daca s-ar fi folosit, in rosu de baga 40 intellect, in albastru 20 int 20 spirit si doar in galben ai fi bagat int cu resil, ca iteme, incerci sa iei toate itemele disponibile cu spirit, si unde nu ai cu spirit iei cu mastery
referitor la ce a spus omu mai sus cu "916 haste pentru cap", e o aberatie facuta de un om care nu gandeste, nu ai cum sa ajungi la 916 haste pe resto shaman in pvp decat daca te apuci sa scoti spirit de pe tine, deci nu, nu se joaca cu haste absolut deloc, pentru ca foarte rar o sa castezi, in principiu tii parteneru in viata din shield+riptide+dispel+ eventuale healing surge la nevoie, deci prioritatea la stats e cam int>spirit>mastery

enchanturi, cu intellect pe unde poti, in rest mastery, cel pe boots cu +speed nu se merita pentru ca oricum cand ai de kitat, o faci in ghost wolf, si oricum nu se stacheaza nici macar cu acel 15% (parca atat e) pe care il ai de la talent

hit rating, aici e cu dus si intors, daca joci pentru top10 ai nevoie de el, pentru ca orice miss la hex te poate costa, altfel nu prea se merita mai mult decat iti iei dintr-un inel, jucand cu adversari mai slabi te poti redresa usor dupa un miss

specul lui leocta evident ca e foarte slab si n-are nici o legatura cu shamanul resto, este mult mai bun cel al lui sinner

0 0

Back to top
sundaysfantasy

[The Human Equation]

(since 16-10-2018 18:20)

Votes: 55

Post Posted: 25-06-2012, 12:04:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@HrN de acord ca nu se joaca la haste in pvp, dar nu poti sa tii partenerul doar in instante oricat ai vrea, la ce retarded burst e pe patchul asta de la warriori/hunteri/mages.
0 0

Back to top
WtbtongueFTW

[Creep]

Post Posted: 29-06-2012, 06:39:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bun....dar la 3v3 trebuie sa castezi... Trebuie fake cast incontinuu... si tinand cont ca trebuie sa faci fake-cast si sa fugi si sa te misti repede eu zic ca ai nevoie de ceva haste.

0 0

Back to top
HrN

[mayhem]

(since 04-08-2014 20:54)

Votes: 17

Post Posted: 29-06-2012, 12:33:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

inca odata nu, nu ai nevoie de haste, intr-adevar e mai greu la 3v3, dar trebuie sa gandesti practic, hasteul te ajuta doar atunci cand castezi, masteryul te ajuta absolut totdeauna

0 0

Back to top
laanah

[Maniac]

(since 19-02-2022 08:52)

Votes: 26

Post Posted: 29-06-2012, 12:59:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

kyoo wrote:
Am citit posturile voastre si nu pot afirma deloc ca laanah are dreptate in totalitate, insa repet, nu este motiv sa va persiflati.
@ laanah: Din ce am inteles din afirmatia ta, purge da interrupte, tin sa te corectez ca nu da interrupte, doar da dispell la un buff de pe target ( daca am citit gresit, scuzele mele), iar cu un macro corespunzator, nu trebuie sa apesi de 2 ori pe buton.

Dai doar un click daka nu obishnuiesti sa spamezi speluri (ar trebuii sa te misti in mod normal ca sa poti sa castezi alt spell). Purge nu da intrerupt ma rog ...decat foarte rar dar merge super cu windshear (+ ca te scapa de dureri de cap - aka buffuri, scuturi, etc)

0 0

Back to top
sundaysfantasy

[The Human Equation]

(since 16-10-2018 18:20)

Votes: 55

Post Posted: 29-06-2012, 13:09:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

HrN wrote:
inca odata nu, nu ai nevoie de haste, intr-adevar e mai greu la 3v3, dar trebuie sa gandesti practic, hasteul te ajuta doar atunci cand castezi, masteryul te ajuta absolut totdeauna

exact, ma gandesc doar la frustrarea echipei adverse cand ii prind cate un 60-70k crit instant pe greater healing wave + nature's swiftness

0 0

Back to top
laanah

[Maniac]

(since 19-02-2022 08:52)

Votes: 26

Post Posted: 29-06-2012, 13:12:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
aberatie, cenzurat pentru a evita informatiile total gresite sa ajunga la playerii de pe freakz

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Burebysta, 01 February 2016 00:41

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18  Next    

The time now is 30-07-2025, 14:10:37
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password