User
Pass
2FA

Recrutari PVE
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 49, 50, 51 ... 130, 131, 132  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Show only staff posts
Author Message510907
lunasorab

[Regelee]

Status: Offline
(since 01-02-2013 16:51)

Votes: 4

Post Posted: 29-05-2012, 20:53:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Catalin
2. Varsta: 17
3. Localitate: Slatina
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ?:destul de mult
4. Clasa: Preist
5. Main Spec/OFF spec: Holy/Shadow
6. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Hefaystos
7. Screenshot cu Interfata**: http://postimage.org/image/647pl6co1/
8. De ce ai ales specul pe care joci acum? Pentru ca imi place mai mult decat disci
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc).Poi joc la mastery + spirit si 7% haste. Gemurile RED->40 int BLUE -> 40 spirit yellow -> 20 mastery + 20 spirit. NU exista o rotatie anume pe holy ... Daca e nevoie sa va spun la shadow o sa va spun in joc .
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). JOc priest pe WOTLK , HOly joc de pe Cataclysm . Stiu toate scripturile ! Nu am nici o problema
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.)Awaken , ELGG , The betrayers( nu am stat foarte mult)
12. Detalii PC***. Rezista!
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? O guilda serioasa!
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) Elev clasa a x-a.Timpu liber mi-l petrect cum si-l petrece oricine care nu e obsedat de WOW . Ies cu prietenii la o bere , la un biliard , la un fotbal, la un poker etc....
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante). Nu am nik de adaugat
16. Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic) own buffs, no food, no flasks, no scrolls.: Daca e nevoie va dau in game ..-

*** You!
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Ra1den*mZq

[THE BAWS]

(since 03-03-2015 10:40)

Votes: 10

Post Posted: 29-05-2012, 22:13:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Alex
2. Varsta: 17
3. Localitate: Bucuresti
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? 5-6 ore in fiecare zi
4. Clasa: Paladin
5. Main Spec/OFF spec: Retry / Prot
6. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Reynar
7. Screenshot cu Interfata**: http://tinypic.com/r/a6phe/6 <==== SS si cu recount la 3 mil
8. De ce ai ales specul pe care joci acum? pai acum 2 luni eram prea multi tanci in guild si pentru a prinde loc la raid mi-am facut acest spec... am observat ca ma descurc acceptabil si acesta a devenit main spec-ul meu.
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc). Sa incepem cu inceputul. sockete full STR / mastery = full reforge / crit = 0 / haste = un stat in care dai reforge numai in momentul in care acel item are deja mastery , iar tu ai hit/expertise cap. Rotatia : 3xcrusader strike 1x templar's verdict / exorcism la proc / holy wrath , judgement cand ai cd la spellurile spuse anterior. Burst = Zealotry + Aripi + Guardian
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). Am inceput sa joc wow prin 2007 pe un server privat numit Burning Fusion. In anii in care au urmat am jucat doar de fun , cu 2-3 ani in urma am inceput sa iau jocul in serios si sa ma apuc de PVP/PVE, am fost in RANDOMS cand au picat LK prima data , apoi mai mult m-am plimbat prin guilde , iar la cataclysm am dovedit ca sunt un adevarat jucator de wow , iar in celalalte guilde m-am impus in primul raid de 25 respectiv 10 man.
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) am fost in "i need a life" de unde am iesit deoarece nu ma intelegeam cu alta persoana si nu avea rost sa ne continuam activitatea impreuna.
12. Detalii PC***. Pana acum a rezistat tuturor testelor/chinurilor/modificarilor ...
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Deoarece vreau sa invat lucruri noi despre pve/cooperare .....
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) Pai sunt elev la un liceu acceptabil , nu lucrez , in timpul liber joc wow , ascult muzica , citesc cate o carte , ma uit la un film ...
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante). ---

0 0

Back to top
Catalepsia

[Account disabled]

(since 14-02-2016 02:31)

Votes: 95

Post Posted: 29-05-2012, 23:10:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Magiunator - cauta-l pe asiria in joc pentru live dps test(nu se da cu BL apropo).

@Hefaystos - momentan nu, vreau sa mai primim niste aplicatii si ma hotarasc apoi. In caz ca decidem sa colaboram, te cautam.

@Reynar - te-am adaugat in database, momentan am recrutat paladinii necesari. Sper sa colaboram pe viitor.

0 0

Back to top
lavluc

[Mentally Stable]

(since 04-03-2020 11:09)

Votes: 2

Post Posted: 29-05-2012, 23:33:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL:
Lucian

2. Varsta
25 ani

3. Localitate

4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ?
Sunt zile si zile dar o medie cam 4-6 ore pe zi

4. Clasa:
Warlock

5. Main Spec/OFF spec:
Destruction

6. Link Armory*:
http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Luciy

7. Screenshot cu Interfata**:
http://i48.tinypic.com/mq684.jpg

8. De ce ai ales specul pe care joci acum?
Warlock am avut si pe Wotlk si am continuat si aici

9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc).
O rotatie ptr. warlock nu prea exista, aici ai prioritati. Cred ca cel mai bn ptr single target ar trebui sa procedezi in felul urmator: aplici Curse of the Elements - Bane of Doom - Soulburn (care cosuma un soul shard si iti face Soul Fire instant) - Soul fire - Demon Soul - Immolate (ptr. Immolate ar trebui sa faci un Macros care in timp ce il castezi sa-ti atace si Imp-ul) - Corruption - Conflagrate - Incinerate.Daca esti langa boss din cand in acnd mai poti da si cate un Shadowflame, iar daca ai probleme cu mana din cand in cand poti sa mai dai si cate un Chaos Bolt (poti sa il dai si la cd).Intre Soul Fire si Immolate poti scoate si Doomguard.
La warlock stat principal este intelectul urmat de haste , critical si mastery asta dupa ce ai atins hit cap-ul (17%)
Talentele pe Destruction ae pute fi puse asa : http://i47.tinypic.com/6routu.jpg

10.Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm).
Wotlk am jucat aproximativ un an si 6 luni pe un server privat din Cehia, iar Cataclysm joc de aprox. 7-8 luni.
Experienta: - BOT : Halfus Wyrmbreaker si Valiona and Theralion 10/25 hc
-BWD : Magmaw..............................10/25 hc
Atramedes............................10/25 hc
Maloriak........................... ....10/25 hc
Chimaeron............................10/25 hc
Omnotron Defense System......10hc (doar o singura data)

11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.)
Am fost intr-o singura guilda de cand am inceput sa joc pe Cataclysm " Wicked "

12. Detalii PC***.
Processor : Amd Athlon 64 X2 Dual Core 3800+
Placa Video: Nvidia 8600gts 512 mb
Casti + Microfon
Internet: Rds

13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre?
Pentru ca este o guilda serioasa, unita si in principal ca este o guilda unde reguliile se respecta cu strictete (nu ca in alte guilde unde reguliile sunt facute doar ptr. a avea reguli si nu ptr a se respecta), iar cel mai important lucru toti sunt egali la voi in guilda si nu se fac favoruri (de ex.: x e prieten cu guild master-ul si are prioritate la raid)

14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.)
Momentan cel mai mult timp il petrec in fata calculatorului, nu sunt angajat nicaieri, ma ocup cu agricultura cultura cartofului, a graului si porumbului : (sa nu imi spuneti taran:)) ). Iubesc foarte mult caini de aceea mi-am si cumparat unul pe care il cresc de la varsta de o luna (acum are 9 luni) si care se numeste Max si face parte din rasa Pitbul (nu este 100% pur deoarece tatal lui a fost o amestecatura intre pitbul si boxer).

15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante)
Nimic

16. Reccoun 3 mil. dmg.:
Fara Bane of Havok : http://i47.tinypic.com/dxedm8.jpg
Cu bane of Havok : http://i45.tinypic.com/24l7gcz.jpg

0 0

Back to top
Ravenous

[Retired E5150]

(since 28-12-2023 12:30)

Votes: 234

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 30-05-2012, 11:45:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Luciy - Respins

I AM NO LONGER A GAMEMASTER, PLEASE SEE SERVER STAFF

0 0

Back to top
BunicuFTW

[Mentally Stable]

(since 13-06-2012 09:40)

Post Posted: 02-06-2012, 18:41:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL:
Mihai

2. Varsta:
17

3. Localitate:
Romania,Bucuresti

4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ?
Nu am un program anume. Depinde de zi daca am sau nu treaba. Dar in general cand nu am treaba stau 5-6h, iar cand am treaba prefer sa fac totul mai incet dar macar stiu ca imi iese asa cum am vrut eu, iar dupa stau la calculator, mai ies pe afara cu prietenii etc., depinde de zi si de chef.

4. Clasa:
Tauren Druid

5. Main Spec/OFF spec:
Main Spec: Restoration
OFF Spec: Balance

6. Link Armory*:
Imi da eroare cand intru pe Armory, nu inteleg de ce... va rog daca puteti sa imi dati un inspect in-game.

http://imageshack.us/photo/my-images/694/56053097.jpg/

8. De ce ai ales specul pe care joci acum?
Am ales sa joc acest spec deoarece este foarte cautat, imi place si ridic foarte mult un raid atat in cazuri de urgente ( toti low HP ) dar si ca ajut tot raidul prin ( o sa dau cateva exemple ) : Warp Stom dau cand ies oozele de la ODS; Dash + Stampending Roar dau la Atramedes;Removed Curse dau la Baradin Hold cand pune acel debuf pe player. S.a.m.d.

9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc).
Talente : 6/3/32
Rotatie : La druidul restoration nu este o anumita rotatie. Mereu tin pe tank 3x lifebloom;cand playerul are 85% dau rejuvenation;daca playerul are 40% dau de 2 ori regrowth + rejuvenation s.a.m.d depinde de cauzri si de bossi respectivi.Iar ca AOE heal dau Wild Growth,Swiftmend; In cazuri de urgenta (Exemplu ) : La maloriak in phase 2 cand da acel aoe pe toti playeri , dau tranquility. Iar Tree of Life mereu la cd.
Stats: Spirit > Intelect > Haste ( cele de baza ) dar bineinteles am vazut si druizi care joaca la mastery,crit. Depinde de fiecare player.

10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm).
Am inceput sa joc de pe WOTLK doar aici pe freakz, din pacate nu stau foarte bine cu $ ca sa imi pot permite sa ma apuc de blizzard.
WOTLK : Icc : 10n/10hc ( Full run ) 25n/25hc ( fara lich king )
Rs : 10n/10hc/25n/25hc ( full run )
Cataclysm : Bot 10n/10hc/25n/25hc ( full run )
Bwd 10n/10hc/25n/25hc ( full run )
Bh 10/25 (full run)

Pe cataclsym full run ma refer tot ce este momentan.

11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.)
Am jucat pe Evolution dar m-am decis sa ma mut si pe genesis sa vad si sa incerc cum e. Stiti cum e incercarea moarte nu are.
Evo ( acuzatii false la adresa mea + bataie de joc )
Fallen Angels ( Disband )
Ground Zero ( Motive persoanle, daca liderul guildei sau un alt ofiter crede ca este destul de important ii voi zice. )

12. Detalii PC***.
http://imageshack.us/photo/my-images/651/49940796.jpg/

13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre?
Doresc sa ma altur guildei voastre fiindca aveti un progress deosebit dar si cunosc 2 playeri din guild ( Lemans, Prozacel ).

14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.)
Sunt elev la liceu.Timpul liber il petrec alaturi de colegi, prieteni la un bashcet ( am facut 5 ani de performanta dar din pacate toti au plecat pe la alte cluburi si m-am lasat ), am inceput sa lucrez si sa invat usor usor photoshop.

15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante).
Am teamspeak 3 + microfon.

16. Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic) own buffs, no food, no flasks, no scrolls.
Main spec sunt restoration asa cum am spus si mai sus,dar ca druid balance pe dummy single target @ 3 mil scot in jur de 17-18k.

P.S: Am vazut ca numai recrutati dudu resto, dar din ce am vorbit cu cativa din HKP mi-au spus totusi sa incerc ca poate am o sansa -.

0 0

Back to top
Sarius4Ever
[Banned user]

Banned

(since 13-06-2014 12:28)

Votes: 33

Post Posted: 02-06-2012, 22:45:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Andrey
2. Varsta: 17ani
3. Localitate: Bucuresti
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? Oricat este nevoie
4. Clasa: Mage
5. Main Spec/OFF spec: Fire/Frost
6. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Luryess
7. Screenshot cu Interfata**: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Luryess de obice in raiduri imi bag Dominions
8. De ce ai ales specul pe care joci acum? Pentru ca este cel mai bun
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc). Stat> Hit-Crit-Haste.,,, Rotatia> schorch lv firebal Impac( fire blast) Am adon combustion helper si cand Imi arata Up pun fire orb si combustion Si Full Burst,,
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). TBC cateva luni woltk 2ani si cataclysm 1an si 2luni cam asha
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) Vin dupa genesis
12. Detalii PC***. 2gb ram 1gb placa video 2,2GHz Internet : RDS nam probleme..
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Pentru ca Este o Guilda Serioasaa + am fost Si pe WOLTK in guilda voastra.- 6luni. park
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) : Student la liceu cl a11a..
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante). : Am zis sa incerc sa fac aplicatie pentru ca stiu ce pot. dar sunt si realist si stiu ca am sanse ft mici SA fiu Acceptat..
16. Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic) own buffs, no food, no flasks, no scrolls. : http://imageshack.us/photo/my-images/690/dpswn.jpg/ pot mult mai mult..la gearu meu.

P.S: stiu ca am sansa mica sa intru in Guild dar am zis sa incerc .. + ca am fost si pe woltk in guilda Voastra.. si daia..

Last edited by Sarius4Ever on 03-06-2012, 16:30:02; edited 1 time in total
0 0

Back to top
cxze
[Banned user]

Banned

(since 26-02-2013 21:56)

Votes: 20

Post Posted: 03-06-2012, 01:31:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Shiftdudu Respins

0 0

Back to top
Catalepsia

[Account disabled]

(since 14-02-2016 02:31)

Votes: 95

Post Posted: 03-06-2012, 22:57:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Luryess - cauta-l pe Asiria pentru test in-game.

Asiria, ai facut testul cu Magiunator? Am nevoie de un feedback la el te rog, cand ai timp. Multumesc

0 0

Back to top
Chrystian

[Mentally Stable]

(since 21-08-2014 04:21)

Votes: 3

Post Posted: 04-06-2012, 07:46:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Il astept pe asiria de o saptamana sa intre sa pot da testul...dar nu l-am gasit on.Pot da cu altcineva?
0 0

Back to top
speaksoftly

[Mentally Stable]

(since 12-09-2016 10:46)

Votes: 15

Post Posted: 04-06-2012, 09:35:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am vazut ca nu mai recrutati Warriori dar imi incerc norocu.

1. Nume IRL: Sergiu
2. Varsta: 18
3. Localitate: Satu Mare
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? Nu pot spune exact cat timp am la dispozitie pentru WoW dar ma pot prezenta la raiduri seara si dupamasa sau dimineata la hcs.
4. Clasa: Warrior
5. Main Spec/OFF spec: Furry / Arms
6. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Snailhead
8. De ce ai ales specul pe care joci acum? De pe TBC am jucat Warrior Furry si Prot , de tankat mi sa luat si m`am gandit sa incerc dps.
In mare Talentele si Rotatia o stiu , defapt rotatie nu exista e doar pe prioritati. Gemming`u e in functie de stats`urile care le ai.
E prima data cand jos pe Cataclysm Warrior , dar invat repede.

10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm).
Vanilla nu am jucat. In TBC am avut clear la toti bossi , chiar First Realm la Illidan "pe alt server nu dau nume , eventual pe PM -"
WotLK am jucat pe Freakz in ENS. 2nd realm la Lich King , restu bosilor erau farmati de toata lumea nu are rost sa mai zic.
Pe Cataclysm am jucat tot in ENS si in Divide la aly unde am facut 1st realm la Valiona pe 10hc.
Cam atat e in mare..

EliteNightStalkers (s`au lasat baietii)
D&C (l`a fel , s`au lasat)

12. Detalii PC***. Nu duc lipsa de fps`uri in 25man`uri am undeva la 40 (nici prea multe nici prea putine)
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Vreau o guilda axata in special pe PVE
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) Sunt elev in clasa a 11`a profil Arhitectura. Timpu liber? La fel ca tot omul ies la un fotbal la o poveste cu prietenii.
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante).
16. Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic) own buffs, no food, no flasks, no scrolls.

Momentan am lvl 84 , in seara asta fac 85 si imi farmez de gear.
Eventual revin cu SS la Dummy si altele dupa ce fac 85 si gear. (mai pe seara)
p.s. Nu va ganditi ca sunt vreun newbie doar pentru ca am lvl 84. :keke:

Last edited by speaksoftly on 05-06-2012, 17:19:04; edited 1 time in total
0 0

Back to top
mariusgudal

[Mentally Stable]

(since 19-07-2012 19:08)

Post Posted: 04-06-2012, 15:26:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume:
Marius
Varsta:
19
Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ?
poi in timpul saptamanii : pot aproape zilnic sa joc 1 ora pe zi sa zicem - .Iar in timpul saptamanii toata ziua on !
Clasa:
Warrior
Main Spec/OFF spec:
Main Spec arms pentru PvP, off spec fury
Link Armory:
http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Mozen
Screenshot cu Interfata:

De ce ai ales specul pe care joci acum?
Pai eu am ales acest spec doarece cand m-am reapucat de wow un prieten mia spus ca arms ii ff bun pentru pvp iar fury pentru pve . mda el ma invatat cum sta vorba in Catclysm - ( gem , glyphs , raiduri .. )
Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm).
Poi prima data cand mam apucat de wow era intro vara parca - in 2005 si jucam just for fun si acuma nu mai pot pleca de la PC -
Detalii PC.:
Desktop, Procesor Intel Core 3,1 Ghz, 4 GB DDR3, Placa Video: NVIDIAŸ GeForceŸ GTX , Windows 7 64 biti, Periferice: Mouse Microsoft , Casti Microsoft, Tastatura Microsoft
De ce doresti sa te alaturi guildei noastre?
Am vazut ce instante facet si nu prea gasesc guilda care sa faca instante zilnic -
Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.)
SUnt stundent la satu mare la liceu german si imi place sa ma distrez dar voi nu ar trebui sa stiti viata mea publica -

0 0

Back to top
GigiSpartu

[Mentally Stable]

(since 17-10-2024 09:51)

Post Posted: 04-06-2012, 18:23:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Cristi
2. Varsta: 18
3. Localitate:bv
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? 5-6 ore pe zi
4. Clasa: Shaman
5. Main Spec/OFF spec: Resto/enha
6. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Gigispartu
7. Screenshot cu Interfata**: http://imageshack.us/f/403/wowscrnshot060412192016.jpg/
8. De ce ai ales specul pe care joci acum? Pentru ca imi place Shamanul atat resto cat si enha
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc). Ca resto prefer sa joc mastery/haste iar ca enha mastery/crit
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). am jucat putin pe wotlk doar pvp
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) "I need a life" o mica cearta cu unul din ofiteri
12. Detalii PC***. intel core i3, procesor 3.07ghz , 4 gb rami, harddisk de 500gb si placa video nvidia 8400 de 1 gb ram
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Caut o guilda calumea
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) Sunt elev la liceu
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante). -

0 0

Back to top
c1up1k
[Banned user]

Banned

(since 23-06-2013 10:59)

Post Posted: 06-06-2012, 01:24:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Catalin
2. Varsta: 20
3. Localitate: Iasi
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) : 3-4 ore...depinde de zi.
4. Clasa: Priest
5. Main Spec/OFF spec: Holy / Disci
6. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Feea
7. Screenshot cu Interfata**: http://imageshack.us/photo/my-images/825/wowscrnshot060612020629.jpg/
8. De ce ai ales specul pe care joci acum? : Priestul si dk-ul mi-ai placut foarte mult(heal vs tank),importanta in raid
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc).Pot da copy-paste la un tutorial cu toate rotatiile si stats-urilor.
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). : Wotlk 3.0.5 daca imi aduc bine aminte(@ ultimate.ro => apoi Hysteria.ro)am ajus pe cataclysm pe freakz unde am gasit cativa playeri cu care am progresat(ma refer la full progres)
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) : Majoritatea guildelor au fost cele facute pt lvl,prost organizate,pvp.etc
12. Detalii PC***. procesor dualcore 1,8 GB ,3GB Ram,placa video Radeon HD 6310(Total Graphycs Memory : 1461 MB.Provider RDS,conexiune wifi,TS=on + microfon
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? : Progres,nu imi place mult timp in raiduri,nu in raidurile in care mi se par mie foarte usoare.
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) : Viata de student : Alarma,cateva laboratoare/seminare/cursuri/bere,wow,somn/sex/bere,mancare,wow,somn/sex/bere,wow,somn
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante). : -

0 0

Back to top
tulpan
[Banned user]

Banned

(since 19-10-2015 18:13)

Votes: 62

Post Posted: 06-06-2012, 07:47:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Chrystian wrote:
Il astept pe asiria de o saptamana sa intre sa pot da testul...dar nu l-am gasit on.Pot da cu altcineva?

Incerc in seara asta sa ajung la o sala de net ca nu reuesesc deloc in camin sa ma conectez

"I'm selfish, impatient, and a little insecure. I make mistakes, I'm out of control, and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best."

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 49, 50, 51 ... 130, 131, 132  Next    

The time now is 30-11-2024, 02:35:37
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x