User
Pass
2FA

Recrutari PVE
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 54, 55, 56 ... 130, 131, 132  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Show only staff posts
Author Message508605
balacaibos

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 04-06-2015 16:33)

Votes: 4

Post Posted: 28-06-2012, 13:47:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL:Vlad=Angelinajoly(In-Game)
2. Varsta:18
3. Localitate:Drobeta Turnu Severin
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ?min 3 ore pe zi si max no limit
4. Clasa:Mage
5. Main Spec/OFF spec:fire/arcane
6. Link Armory*:http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&&cn=Angelinajoly&&gn=Defiance
7. Screenshot cu Interfata**:http://postimage.org/image/tw2a6trkv/
8. De ce ai ales specul pe care joci acum?Deoarece scot mai mult dps ca fire
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc).Pentru inceput,statusurile care trebuie sa le am sunt:17%hit,mastery ,critik. Si rotatia care o folosesc mentin tot timpu pe moob/boss living bomb si spamez fireball, si cand prind instant pyroblast si dau critik dau combustion, si continui , si tot asa!. si la aoe dai flame strike ,living bomb fire blast ,blast wave si continui sa spamez ,flame strike , si same in continuare!
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm).Pai am jucat wow cu pauze, ce am jucat a fost doar TBC, si abia acm ceva timp am reinceput sa ma joc
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.)peste 4 zile o sa ma mut pe Genesis , dar doresc sa fac postu mai repede sa stiu daca o sa vin la voi , am sa plec din guilda care sunt acm (defiance) deoarece nu exista respect unu fatza de celalalt si numai gura este de ei .
12. Detalii PC***.2 G-rami
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre?Vad ca voi va intelegeti si nu va jigniti , adika sunteti uniti .
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.)Sunt elev inka , dar in vacanta lucrez ca si bucatar si sunt si calificat, am facut volley de performanta.
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante).Alte mentiuni sper sa nu va deranjeze despre persoanele cu alta orientare sexuala . Sunt ***!, Sper sa ma primit oricm voi hotarati.Multumesc!
16. Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic) own buffs, no food, no flasks, no scrolls.
http://postimage.org/image/4779hx53b/ La dummy nu prea nimer critik la dummy ca as fi scos mai mult!

Last edited by balacaibos on 28-06-2012, 14:01:02; edited 2 times in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
aisso

[Mentally Stable]

(since 02-09-2019 22:24)

Votes: 2

Post Posted: 28-06-2012, 13:52:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Logik = Aisso (nume real)
2. Varsta: 20
3. Localitate: Bucuresti
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? : destul de mult 5 ore pe zi si dupa ora 7-8 seara
4. Clasa: priest
5. Main Spec/OFF spec: main disci= off shadow
6. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Logik
7. Screenshot cu Interfata**: http://tinypic.com/r/11m3qmv/6
8. De ce ai ales specul pe care joci acum? \: ma descur mai bine pe disci
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc). healeru nu trebuie sa ramana fara mana si sa tina si raid in viata
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). am inceut sa joc de pe wotlk ca paladin retri/tank si priest shadow pvp dar pe cata am ales sa fiu priest disci , trebuie sa ascult de raid leader si de cei mai mari in rank decat mine
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) guildele mele The Elder Gods wotlk, HoLyDaY cata, ultima in care sunt One Fast Killer
12. Detalii PC***. 2 gb ram 1 gb video 2.20 proc duo
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? : am inteles ca se fac raiduri bune si as vrea sa invat mai multe
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.): persoana calma imi place sa ies pe afara cu prietena la un suc in oras, sunt student, deocamdata nu lucrez
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante).: nimic important

0 0

Back to top
RaW_StriKeR

[Mentally Stable]

(since 18-11-2015 02:07)

Votes: 3

Post Posted: 28-06-2012, 18:54:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@ Vlad=Angelinajoly - respins low ilvl gear
3+ heroic items
Ai dat si cu BL, ceea ce nu ar trebui sa faci

0 0

Back to top
Catalepsia

[Account disabled]

(since 14-02-2016 02:31)

Votes: 95

Post Posted: 28-06-2012, 20:36:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Logik - Imi place aplicatia ta, simpla, punctuala, decenta. Totusi, as vrea sa mai astept sa mai faci gear si sa postezi din nou cand ai 365 item level. Acesta e standardul minim al guildei momentan. Cele bune iti doresc -

0 0

Back to top
aisso

[Mentally Stable]

(since 02-09-2019 22:24)

Post Posted: 28-06-2012, 21:37:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pai problema ar fi ca eu am vazut in felul urmator eu am vazut asta a) Sã fii printre cei mai buni în clasa/specul tãu (iLvl 355+ ºi best in raid-slot cu guilda actualã este, de regulã, un bun punct de plecare). Poþi obþine detalii specifice (cifre) de la class-master. (Receptivitatea la sfaturi/sugestii confera un avantaj aici.)
ce pot sa inteleg? ca daca am 355 minim pot intra..... nu 365 de unde mai pot sa fac 365 daca nu pot face cu o guilda -? deci am raspuns cu o intrebare -
Si mi-a atras atentia "(iLvl 355+"

0 0

Back to top
Catalepsia

[Account disabled]

Post Posted: 28-06-2012, 22:46:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

aisso wrote:
pai problema ar fi ca eu am vazut in felul urmator eu am vazut asta a) Sã fii printre cei mai buni în clasa/specul tãu (iLvl 355+ ºi best in raid-slot cu guilda actualã este, de regulã, un bun punct de plecare). Poþi obþine detalii specifice (cifre) de la class-master. (Receptivitatea la sfaturi/sugestii confera un avantaj aici.)
ce pot sa inteleg? ca daca am 355 minim pot intra..... nu 365 de unde mai pot sa fac 365 daca nu pot face cu o guilda -? deci am raspuns cu o intrebare -
Si mi-a atras atentia "(iLvl 355+"

Trebuie sa-mi cer eu scuze atunci pentru neactualizarea informatiilor, acolo a ramas asa de la inceputul cataclysm-ului. De atunci s-a mai ridicat stacheta - Sugestia mea e sa cauti o guilda putin mai buna decat ce ai acum si sa mai pui niste gear.

0 0

Back to top
FeeLGooD

[I♥House Music]

(since 24-11-2020 12:54)

Votes: 7

Post Posted: 28-06-2012, 23:20:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Claudiu
2. Varsta: 20
3. Localitate: Bucuresti
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? 3-4h (si mai mult si mai putin, da prefer sa intru cand e ceva de facut eventual sa nu pierd timpul degeaba)
4. Clasa: Paladin
5. Main Spec/OFF spec: Holy/Retri
6. Link Armory*: Feeldance.
7. Screenshot cu Interfata**: Screen.
8. De ce ai ales specul pe care joci acum? Joc holy de pe TBC si nu imi vine sa schimb specu daca imi place.
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc).Talentele le-am facut dupa cum am crezut eu ca este mai bine. Gemuri prefer Intel, Haste si unde se poate spirit. Statsurile nici nu stiu cum sa zic, eventual Intel>Haste>Spirit>Crit cele mai importante cred.
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). Am inceput sa joc inca de pe TBC inainte de 2.4.3 numai stiu exact. Pe WOTLK am jucat tot pe freakz si pe Cataclysm la fel si vro 2 luni pe blizz.
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) EliteNightStalkers, a fost ok dar numai joaca nimeni de acolo cred si momentan in Awaken pt ca nu am scapat de uni ca sa nu imi dea invite pe care ii cunosteam mai demult.
12. Detalii PC***. Core 2 Duo E8400, GT8800, 2GB Ram. (cam vechi dar inca se tine)
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Cunosc cativa membri din guild si eventual organizarea buna in raiduri.
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) Anu asta o sa dau la facultate, am terminat liceu, lucrezi part time. Si cum imi place mie sa petrec timpul? Cu Shizuma, Emanuelle, Kevorkian in Player in piscina si alte iesiri (l-am convins pe emanuel sa sara in piscina probabil nu conteaza asta da e interesant)
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante). Nu cred ca am alte mentiuni.

Last edited by FeeLGooD on 30-06-2012, 09:32:18; edited 1 time in total
0 0

Back to top
xiph27

[Mentally Stable]

(since 21-07-2013 19:48)

Votes: 5

Post Posted: 30-06-2012, 03:34:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Vali

2. Varsta: 15

3. Localitate: Braila

4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) acum ca a venit vara, am timp cat vreau -

5. Main Spec/OFF spec: Blood/Frost

6. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Xiph

7. Screenshot cu Interfata**: http://imageshack.us/photo/my-images/804/wowscrnshot063012043806.jpg/

8. De ce ai ales specul pe care joci acum? La inceput cand eram intr-o guilda mai slaba, aveam nevoie de Tanki. Cand am tankat prima oara am stiut ca asta e vocatia mea -

9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc).Stamina si Mastery sunt cele mai importante pentru un dk blood,rotatia e spam deathstrike, cand am rune , runestrike.Parerea mea e ca stamina e mai importanta decat mastery, deoarece masteryul ofera mult mai putin absorb decat pure hp.

10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). Pe vanilla nu am jucat. pe TBC , jucam pe alt server 1x, am facut BT,SwP,TK,pe atunci jucam retri pala.Pe WOTLK am facut icc 25h, ruby sanctum 25h fara probleme, pe atunci jucam rogue.

11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) Showdown. Nu se tineau de programul de raid. In timpul scolii imi faceam timp sa ajung la raiduri si ei le amanau.

12. Detalii PC***. 2gb Ram, placa video 1550x ati radeon, procesor dual core 2.2 gh.

13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? organizare buna, si progress cat cuprinde.

14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) Elev, am trecut a 10-a. Cum imi petrec timpul ? fumez rulez beau.Hobby..breakdance.

15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante). Professional HardCore tank -

0 0

Back to top
Catalepsia

[Account disabled]

Post Posted: 30-06-2012, 11:33:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

xiph27 wrote:
1. Nume IRL: Vali

2. Varsta: 15

3. Localitate: Braila

4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) acum ca a venit vara, am timp cat vreau -

5. Main Spec/OFF spec: Blood/Frost

6. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Xiph

7. Screenshot cu Interfata**: http://imageshack.us/photo/my-images/804/wowscrnshot063012043806.jpg/

8. De ce ai ales specul pe care joci acum? La inceput cand eram intr-o guilda mai slaba, aveam nevoie de Tanki. Cand am tankat prima oara am stiut ca asta e vocatia mea -

9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc).Stamina si Mastery sunt cele mai importante pentru un dk blood,rotatia e spam deathstrike, cand am rune , runestrike.Parerea mea e ca stamina e mai importanta decat mastery, deoarece masteryul ofera mult mai putin absorb decat pure hp.

10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). Pe vanilla nu am jucat. pe TBC , jucam pe alt server 1x, am facut BT,SwP,TK,pe atunci jucam retri pala.Pe WOTLK am facut icc 25h, ruby sanctum 25h fara probleme, pe atunci jucam rogue.

11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) Showdown. Nu se tineau de programul de raid. In timpul scolii imi faceam timp sa ajung la raiduri si ei le amanau.

12. Detalii PC***. 2gb Ram, placa video 1550x ati radeon, procesor dual core 2.2 gh.

13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? organizare buna, si progress cat cuprinde.

14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) Elev, am trecut a 10-a. Cum imi petrec timpul ? fumez rulez beau.Hobby..breakdance.

15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante). Professional HardCore tank -

Cauta-l pe Kaos in joc pentru teste si inspect, spune-i ca ai postat pe forum.

Posturi unite automat, 30-06-2012, 12:33:06

@Feelgood - momentan avem paladini suficienti.

0 0

Back to top
zeFoXro

[Mentally Stable]

(since 01-01-2018 08:23)

Votes: 31

Post Posted: 30-06-2012, 22:14:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Razvan
2. Varsta: 27
3. Localitate: Ploiesti
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? De la 18:00 - 01:00
4. Clasa: Shaman
5. Main Spec/OFF spec: Enha / Resto (incomplet)
6. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Zzef
7. Screenshot cu Interfata**: http://imageshack.us/photo/my-images/855/wowscrnshot063012225708.jpg/
8. De ce ai ales specul pe care joci acum? Imi place sa ajut raidul si prin dmg si prin heal.
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc). hit cap , expertize cap , agi , mastery , crit / gear cu mastery in loc sa reforjez in mastery / rotatia este simpla cu lightning bolt la proc si lava lash la 5 stack
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). joc de pe TBC (wowscape) WOTLK (magic-wow) si Cata pe freakz. Exp pe freakz full run bot/bwd 10h/25h.
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.)
12. Detalii PC***. dual core 2.6 / 4bg ddr3 la 800 / 8800 GT / hdd 1tb 32mb buffer
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Doresc sa ma laturi unei guilde cu progres pentru a face raiduri reusite.
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) Lucrezi ca agent de vanzari iar t liber il petrec ori cu prietenii ori pe pc
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante).
16. Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic) own buffs, no food, no flasks, no scrolls.
http://imageshack.us/photo/my-images/52/wowscrnshot063012232739.jpg/

0 0

Back to top
flameblast

[Mentally Stable]

(since 26-07-2016 18:35)

Post Posted: 30-06-2012, 22:31:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Alex
2. Varsta: 19
3. Localitate: Husi
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? 6-7 ore
4. Clasa: Shaman
5. Main Spec/OFF spec: Enha / resto
6. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Flameblast
7. Screenshot cu Interfata**: http://i48.tinypic.com/aw2fkm.jpg
8. De ce ai ales specul pe care joci acum? am jucat si inainte pe tbc si lk ..si am zis sa joc si pe cata si mi se pare la fel de bun ca orice alt spec de dps .melee
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc). cel mai important stat mi se pare agility .fara el pot sa am eu 8% melee hit si expertiza 26 ..daca nu are putere si crit indeajuns incat sa fac diferenta in pve
dupa stats mam uitat pe net atunci cand miam facut talentele si gearul cu tot cu stats .nu stiu dar poate ati auzit de site-ul http://www.noxxic.com stats dupa cum urmeaza Agility > 17% Spell Hit > 26 Expertise > Mastery > Crit > Haste .rotatia nu zic ca e relativ simpla da nici foarte grea nu e .cel mai important spell de la enha mi se pare .searing totem fara el damage de la lava lash este fara folos .dupa
1.searing totem 2.stormstrike . 3.lava lash . 4. lightning bolt .doar atunci cand avem 5 maelstrom weapon 5.5 unleash elements .+flame shock . .7 earthshock
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). am inceput sa joc wow .pe un server TBC .la inceput mi sa parut o prostie jocu da fratemiu incepuse sa joace si mam apucat si eu .am jucat 2 ani jumate pe tbc .dupa am jucat pe LK .1 an pe retail .si acum joc pe cata .freakz.de cand sa bagat la raiduri ..cred ca ma pricep destul de bine prind repede si ma interezeaza orice boss nou care apare pe Freakz .
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) ..foste guilde ..am fost in showdown .si unstoppable in care sunt si acum . in showdown mia placut mult dar nu stiu din ce motive am fost dat afara ..mam trezit fara guilda ..cel mai mult imi placea ca era egalitate ..adica fiecare ppl avea dreptu la gear .chiar daca eu sa zic nu stiam un script ei ma lua si imi explicau si ma corectau daca cumva greseam .in unstoppable nu mia placut pentru ca de fiecare data cand se incercau bosii grei .aka ODS .la care nu am achiv de hc .nu se lua decat ppl care aveau relatii ..
12. Detalii PC***. 3GHZ.dual Intel Dual -Core
3 GM ram .palaca video .7300 GT nvidia .512 ram

13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? cred ca fiecare isi doreste sa realizeze cat mai multe in game .sa aibe gear cat mai bun si sa fie cred eu in cea mai organizata guilda..evident sa invat cate ceva de la fiecare ppl ..si ..sper sa-mi fac prieteni
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) ..sunt elev a 12 .liceu lucrez doar in timpul zilei ajutand pe afara .nu stau la oras . ..stau la tara ..hobby ..nu am in mod special ..imi place sa pescuies ..si sa butonez..in timpul liber la o bere cu colegii
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante). ..ma consider un baiata foarte rabdator si calm .

linku cu armory sar putea sa fie la fel .inca numi arata iteme care leam schimbat dupa ultimul test ..head+umeri+trinket
ss .dmg done 3 mil .faceam 20k ..dar nu am mai apucat sa activez trinketa :d ..ca am uitat sai pun binds .e inconjurat ..
http://i48.tinypic.com/2zohmx3.jpg

0 0

Back to top
Furyel

[Mentally Stable]

(since 16-10-2016 19:17)

Votes: 22

Post Posted: 30-06-2012, 22:33:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Zzef = respins

0 0

Back to top
zeFoXro

[Mentally Stable]

Post Posted: 30-06-2012, 22:41:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Furyel wrote:
@Zzef = respins

Nu intreb motiv ca e evident daca ai raspuns tu -

0 0

Back to top
Furyel

[Mentally Stable]

(since 16-10-2016 19:17)

Votes: 22

Post Posted: 30-06-2012, 22:53:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

zeFoXro wrote:
rotatia este simpla cu lightning bolt la proc si lava lash la 5 stack

Serios ? atat ?

zeFoXro wrote:
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.)

Si la asta tot tu trebe sa raspunzi....

Of spek incomplet

Dps mic

Sorry

0 0

Back to top
zeFoXro

[Mentally Stable]

Post Posted: 01-07-2012, 11:06:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Furyel wrote:
zeFoXro wrote:
rotatia este simpla cu lightning bolt la proc si lava lash la 5 stack

Serios ? atat ?

zeFoXro wrote:

Si la asta tot tu trebe sa raspunzi....

Of spek incomplet

Dps mic

Sorry

Pai 18.5k pe dumy io zic ca e ok la 362 cu pvp pe mine....avand in vedere ca armele nu se gasesc de 372 ....cele mai importante...in sf...
Nu vad care mai e rostul sa vin cu in char de 370 ..... Atata timp cat stiu scripturile si nu dau wipe....
ms de reply

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 54, 55, 56 ... 130, 131, 132  Next    

The time now is 05-11-2024, 16:53:00
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x