User
Pass
2FA

[DISCUTII] Restoration Shaman
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message47445
soulkreep
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 17-07-2015 17:46)

Votes: 57

Post Posted: 19-02-2013, 00:20:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Meh...manatide e doar o umbra fata de ce a fost .Eu am in jur de 2600 spirit cu tot cu darkmoon card si la valoarea asta cred ca o sa raman. (nu vreau sa fiu o baterie de mana la costul outputului personal SHAMAN POWA' )
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
HrN

[mayhem]

(since 04-08-2014 20:54)

Votes: 17

Post Posted: 19-02-2013, 02:35:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

shamanul este un healer foarte bun pe 4.3 indiferent de situatie, dar pe patchul asta, fata de patchurile anterioare, a fost putin mai mult pus accentul pe raid utility, nu a mai ramas doar healeru cu healing done foarte mare, si evident acest raid utility vine din 2 toteme, unu e spirit linku, care folosit la momentul potrivit e pur si simplu genial, al doilea e mana tideu, care chiar si nerfat fata de 4.0.6 a ramas un cd de mana foarte important, mai ales in raidurile de 25, si trebuie exploatat la maxim
pe langa asta, stai tu linistit ca patchul e si gandit de asa natura incat sa ai nevoie pe shaman de tot spiritul pe care il poti obtine ca sa poti sa faci fata in toate encounterele, asa ca o sa vezi ca tot aici o sa ajungi

0 0

Back to top
soulkreep
[Banned user]

Banned

Post Posted: 19-02-2013, 07:17:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Asta daca alegi sa mergi pe mana regen masiv din spirit .
Nu este insa singura optiune .Imi exprim inca o data suportul pentru telluric currents un talent pur si simplu incredibil care te elibereaza intr'o oarecare masura de dependenta de spirit .

0 0

Back to top
Scarcrow

[Mentally Stable]

(since 08-05-2013 15:36)

Votes: 14

Post Posted: 19-02-2013, 10:10:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Roshkatul wrote:

Sa nu uitam ca pe acest patch, cu gear bis, este posibil sa atingi urmatorul cap pentru haste, si sa nu uitam ca suntem pe freakz... daca domnul HrN era atat de informat, ar fi observat ca haste cap-ul cel putin momentan, este mult mai mare de 916 ~in jur de 1150 pentru goblin

Mastery este mai important decat haste, dar de asemenea playstyleul meu pe shaman, cel putin mie, mia placut sa adaug ceva extra haste si sa sacrific 1 pct din mastery. (haste cap goblin in jur de 780)

Dafaq? Hotaraste-te. Ori e 1150 ori e 780? Vad ca te contrazici singur.

Cat despre cei care comentau de fight, ca stii fightul, stii cand sa dai heal, stii ce sa faci. Cataclysm este un patch cu foarte mult movement require in pve, de asemenea este un patch in care se pune accentul pe tank si pe healeri. Daca ei nu fac fata, raidul e inutil. Tankul ia foarte mult dmg, raidul ia foarte mult damage, healerii trebuie sa dea heal in timp ce fug, etc. La multi bossi v-a fi foarte mult aoe dmg si acolo shamanul poate excela.

Cat despre haste, si faptul ca reduce glc (globalcooldown pt cei care nu's obisnuiti cu acest terment), haste-ul functioneaza in modul urmator.
500haste - 0.1sec glc reduce
Am fii tentati sa spunem ca la 1000haste reduce dublu, adica 0.2sec, dar de fapt reduce 0.18sec
La 1500haste, in loc sa fie 0.3sec, de fapt e 0.24.
Cu cat adaugi mai mult haste, cu atat glc e scazut mai putin.
Termenii sunt alesi doar pentru a da un exemplu si nu sunt reali si asa merge haste-ul pe blizz inca de pe Burning Crusade (pe vanilla nu am jucat, nu am de unde sa stiu).

Din cat am jucat eu heal, si din ce am vazut de-a lungul timpului, singura clasa dependenta full de haste si de faptul ca reduce si glc este resto druid. Majoritatea spelurilor sunt instante, asa ca esti mult mai avantajat de un glc mai mic (more spam).

0 0

Back to top
soulkreep
[Banned user]

Banned

Post Posted: 19-02-2013, 11:43:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Da formula pentru haste este urmatoarea pentru cine este interesat :

Noul cast time=Vechiul cast time/1+haste

ca exemplu gcd este normal 1.5 secunde
la 10% haste =0.1 haste vom avea

1.5/1+0.1 =1.36 secunde

(asta se aplica si in cazul spelurilor castate nu doar la gcd)

0 0

Back to top
leocta
[Banned user]

Banned

(since 05-04-2013 12:52)

Votes: 12

Post Posted: 19-02-2013, 13:54:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Scarcrow wrote:
singura clasa dependenta full de haste si de faptul ca reduce si glc este resto druid. Majoritatea spelurilor sunt instante, asa ca esti mult mai avantajat de un glc mai mic (more spam).

un om care a pus punctul pe i . Singura clasa care a jucat la haste mare a fost dintotdeauna druidul ~2005 haste , comparativ cu shamanu 916 sau alte clase .

0 0

Back to top
Roshkatul

[Visul oricarui GM]

(since 13-10-2019 16:42)

Votes: 118

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 19-02-2013, 15:04:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Scarcrow am spus cat ar trebui sa fie (780) si cat este in momentul de fata pe freakz (aprox 1150.)

@HrN Ai zis ca orice pct de haste peste 916 este inutil, si ti-am demonstrat ca nu e. Hasteul este in continuare util, nu la fel de util ca masteryul, dar indiferent de ce spun altii, este destul de aproape. Fiecare pct pus in haste isi mareste eficienta FOARTE MULT in momentele de burst (heroism/bloodlust/T13 4p). Nu este de uitat ca la unii bosi pe patchul trecut, dar si pe acesta, Bloodlustul se va da nu numai sa ajute DPSii, dar sa ajute si healerii, momentele in care haste-ul o sa isi faca diferenta.
Haste-ul iti creste eficienta in burst, dar ti-o scade in momentele in care nu este nevoie de heal spam, deoarece 1 pct de mastery deobicei va fi mai folositor decat haste.
Momentan eu ma simt confortabil cu 15/16 pct in mastery.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
HrN

[mayhem]

Post Posted: 19-02-2013, 15:13:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@soulkreep, ala e cel mai situational talent posibil, sunt mult prea multe encountere in care este imposibil sa il folosesti ca sa poti sa te gandesti ca un shaman resto se poate construii bazandu-te pe talentul ala

@roshkatul, nu stiu ce ai tu impresia ca ai demonstrat, dar nu ai demonstrat nimic altceva decat faptul ca nu sti wow, atunci cand mi-ai zis ca gcd te ajuta pe shamanul resto, cand de fapt nu te ajuta cu absolut nimic

0 0

Back to top
Roshkatul

[Visul oricarui GM]

(since 13-10-2019 16:42)

Votes: 118

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 19-02-2013, 15:53:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

HrN wrote:
@soulkreep, ala e cel mai situational talent posibil, sunt mult prea multe encountere in care este imposibil sa il folosesti ca sa poti sa te gandesti ca un shaman resto se poate construii bazandu-te pe talentul ala

@roshkatul, nu stiu ce ai tu impresia ca ai demonstrat, dar nu ai demonstrat nimic altceva decat faptul ca nu sti wow, atunci cand mi-ai zis ca gcd te ajuta pe shamanul resto, cand de fapt nu te ajuta cu absolut nimic

Ai completa dreptate, imi cer scuze.
Numa daca ai avea un HoT instant care da foarte mult heal pentru putina mana cu 6 sec cooldown..
Sau daca ai avea toteme gen stoneclaw sau mana tide... sau eu stiu.. daca ai avea un scut de pamant pe care trebuie sa il pui pe tank.. sau macar un scut de apa care sa te inconjoara...

Baiete, sa fi un healer bun nu inseamna numai sa scoti HPS mare (lucru de care sunt sigur canuil scoti), inseamna si sa ai reflexe foarte bune care sa te ajute sa salvezi membrii raidului cu low HP cat mai repede. Fiecare milisecunda conteaza.

Daca tu crezi ca eu nu stiu WoW doar deoarece prefer sa joc shamanul intr-un stil diferit fata de tine, e problema ta. Specul shamanului cat si toate abilitatile lui ii permit playerului sa isi aleaga ce talent tree vrea, si sa il joace cum doreste, rezultatele fiind deobicei aceleasi cu orice spec/reforge.

Intr-adevar, telluric currents este un talent situational, dar pana si la ODS/Council aveai puncte moarte de 5-6 secunde cand puteai sa castezi 2-3 lightning bolts. Nu sunt un fan al acestui talent, dar daca intr-un fight haotic ramai cu 3-4k mana (lucru ce nu ar trebui sa se intample des), decat sa te rogi sa strangi suficienta mana de un healing wave, poti sa castezi 3-4 lightning bolturi...

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
soulkreep
[Banned user]

Banned

Post Posted: 19-02-2013, 16:44:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

HrN da-mi voie sa presupun ca nu ai testat intensiv talentul si de asta il judeci superficial .Nu este deloc situational si vad ca multa lume crede ca ai neaparat nevoie de o anumita perioada de timp in care sa spamezi lightning bolt .Ei bine nu e necesar asa ceva (desi e placut cand se intampla) .Lb'urile le introduci in cadrul rotatiei normale .Ai vreodata un moment cand vrei sa dai doar un healing wave ? Ei ala e un moment in care poti casta lb .

Ai vorbit de modul in care este conceput shamanul pe cataclysm si nu cred ca este centrat in jurul acestui talent .Talentul e doar ceva complementar .Din cauza la mastery healurile noastre vor fi mai puternice cu cat hp'ul raidului este mai mic si mai slabe cand raidul este aproape full HP .Cum vad eu shamanul -->heal all out cand este nevoie si regen atunci cand nu .

De exemplu pentru mine la azibal telluric currents genereaza in jur d 30 k mana (valoare obtinuta dupa ce am scazut costul lb;urilor) Deci in cazul asta pentru mine talentul este echivalentul a 730 spirit .Nu ti'ar place sa ai 730 mastery de exemplu in locul la spiritul ala ?

0 0

Back to top
HrN

[mayhem]

Post Posted: 19-02-2013, 17:30:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nici nu stau sa ma complic sa calculez care e diferenta si de ce in marea majoritate a cazuril talentul nu este folositor pentru ca e prea complicat sa iti fac o paralela pe care sa o intelegi, ideea simpla este ca intr-un encounter solicitant prefer sa am un regen pe care sa ma pot baza 100%, care provine din spirit, care sa imi permita sa imi ajut raidul cat mai mult castand doar spelluri de heal 100% din timpul encounterului, in loc sa fiu dependent de acel lightning bolt ca sa fac fata cu mana, si sa ajung sa imi moara oameni in raid ca eu in loc sa dau heal am stat sa castez bolturi
evident, tu joci cum vrei, daca tu consideri ca stilul ala ti se preteaza tie mai bine si guilda din care faci parte accepta sa joci asa, norocul tau, knock yourself out, eu personal prefer sa fiu folositor in raid cand joc healer, nu sa stau sa castez 3 bolturi ca sa am mana de un healing rain

0 0

Back to top
soulkreep
[Banned user]

Banned

Post Posted: 19-02-2013, 17:56:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu ma intelege gresit nu spun ca telluric currents e singurul spec care merita .Spun ca ambele specuri sunt lafel de viabile .Daca tu imi spui ca ai o cantitate de sprit suficienta sa spamezi healuri (in afara de healing wave) 100% din timp pentru 5 min ma scuzi dar nu prea cred .Nu iti vor muri oameni decat daca gresesti stilul de heal fiind mult mai greu decat cel normal pentru ca nu te opresti niciodata din castat .
Am mai spus eu cu alta ocazie parca optiunea nu este intre a casta 1 heal si a casta un lb ci intre a casta un lb sau a sta degeaba .Sper sa fac un video la urmatorul bh sa vada lumea practic despre ce vbesc .

0 0

Back to top
HrN

[mayhem]

Post Posted: 19-02-2013, 18:20:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

eu stiu la ce te referi si intelegi ce ai in cap, incerc doar sa iti explic ca sunt situatii in care efectiv nu ai timp sa castezi lb-u ala
nu zic ca nu e un spec viabil, e normal ca e viabil ca daia au introdus talentu respectiv, sa poata fi folosit, singura chestie e ca avem 2 moduri de a juca shamanul, unul care este 100% eficient in orice situatie, si altul care exista situatii in care nu ma poate ajuta, de ce sa il joc pe cel pe care uneori nu ma pot baza, cand pot sa il joc pe cel pe care ma pot baza absolut totdeauna si care da randament cel putin la fel de bun? nu e chiar fizica cuantica sa iti dai seama de lucrurile astea
-si ce imi spui tu acolo cu castat bolturi intre casturi, introdus in rotatie si alte tampenii, e o prostie, in primul rand pe healeri nu ai rotatie, ai prioritati, in al doilea rand, niciodata nu sti dinainte ce o sa castezi, ca sa iti faci un plan cand sa dai bolturi, totdeauna castezi ce e nevoie, atunci cand e nevoie, nu-ti faci planuri dinainte
si inca o data nu, nu sunt la fel de viabile, unul e viabil in 100% din situatiile intalnite in joc, celalalt nu, asta nu inseamna egalitate

0 0

Back to top
Scarcrow

[Mentally Stable]

(since 08-05-2013 15:36)

Votes: 14

Post Posted: 19-02-2013, 18:30:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

soulkreep wrote:
Nu ma intelege gresit nu spun ca telluric currents e singurul spec care merita .Spun ca ambele specuri sunt lafel de viabile .Daca tu imi spui ca ai o cantitate de sprit suficienta sa spamezi healuri (in afara de healing wave) 100% din timp pentru 5 min ma scuzi dar nu prea cred .Nu iti vor muri oameni decat daca gresesti stilul de heal fiind mult mai greu decat cel normal pentru ca nu te opresti niciodata din castat .
Am mai spus eu cu alta ocazie parca optiunea nu este intre a casta 1 heal si a casta un lb ci intre a casta un lb sau a sta degeaba .Sper sa fac un video la urmatorul bh sa vada lumea practic despre ce vbesc .

Spune-mi si mie, cata mana iti ofera un singur cast de lb (tinand cont de mana cost la lb care trebuie scazuta).

0 0

Back to top
soulkreep
[Banned user]

Banned

Post Posted: 19-02-2013, 19:52:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

3049-1405=1644 mana la hit
4714-1405=3309 mana la crit

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Burebysta, 01 February 2016 00:41

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18  Next    

The time now is 24-04-2025, 21:04:59
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password