User
Pass
2FA

[DISCUTII] Restoration Shaman
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message47458
soulkreep
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 17-07-2015 17:46)

Votes: 57

Post Posted: 21-02-2013, 18:10:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Te asigur ca nu au cum sa ramana lafel la un salt de la 370 la 410 ilvl . Chestia este ca pentru telluric currents da intelect bagi cat cuprinde dar spirit odata ce ajungi la un anumit nivel gen 2600-2800(depinde de tine) nu mai bagi in el si ii dai reforge in alte stats haste/mastery/crit .Prioritatea tot tu ti'o alegi .

Critul e mai bun in termeni de regen pt TC dar si haste are avantajele lui .Imi place ca la shaman nu e un model batut in cuie pt ca sunt de luat in calcul foarte multe variabile:D

Faptul ca apari la dmg done e doar un bonus .Cat despre healing poti sa scoti cu varf si indesat daca stii ce faci

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
leocta
[Banned user]

Banned

(since 05-04-2013 12:52)

Votes: 12

Post Posted: 21-02-2013, 20:16:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

soulkreep wrote:
spirit odata ce ajungi la un anumit nivel gen 2600-2800(depinde de tine) nu mai bagi in el si ii dai reforge in alte stats haste/mastery/crit

n-as face niciodata alegerea asta:< dar acum depinde , de la om la om.

0 0

Back to top
soulkreep
[Banned user]

Banned

Post Posted: 12-03-2013, 16:02:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am reusit in sfarsit sa fac un video cu TC sa vada lumea despre ce vbesc (e un raid cu globalu)

https://youtube.com/watch?v=KlQj1LEnZIA:

Am avut 22 d lb'uri deci 22*1405=30910 mana consumata pe lb'uri
TC mi-a adus inapoi 73662 mana deci eu am regenerat 73662-30910=42752 mana

Am 2557 spirit cu tot cu darkmoon card .
Sper ca v'ati mai lamurit cum sta treaba cu TC .Urmeaza sa mai fac un video la Morchok cand oi avea timp .

0 0

Back to top
Roshkatul

[Visul oricarui GM]

(since 13-10-2019 16:42)

Votes: 118

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 12-03-2013, 22:21:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pai da TC este util, dar nu necesar.. De curand am avut un bh 10n destul de intens.. cu 1 singur tank low gear, si eu solo healer.. + low dpsi.. Am terminat cu 28k hps cu un total de 7 mil healing done, doar cu cooldownurile mele (fara boomkin/priest in raid) si doar 400k overhealing done..

Este un talent util, dar care poate fi inlocuit cu mana management si grija... Again, este un talent bun dar nu este necesar.. Oricum curand, probabil cand vom avea mai multi bosi voi schimba si eu pe TC spec + focused insight sa vad cam care ar fi rezultatul..

*****Hearthstone Arena Coaching*****

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Calarasu

[Roaga'te la toteme]

(since 23-06-2016 16:49)

Votes: 30

Post Posted: 19-03-2013, 09:01:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Roshkatul wrote:
Pai da TC este util, dar nu necesar.. De curand am avut un bh 10n destul de intens.. cu 1 singur tank low gear, si eu solo healer.. + low dpsi.. Am terminat cu 28k hps cu un total de 7 mil healing done, doar cu cooldownurile mele (fara boomkin/priest in raid) si doar 400k overhealing done..

Este un talent util, dar care poate fi inlocuit cu mana management si grija... Again, este un talent bun dar nu este necesar.. Oricum curand, probabil cand vom avea mai multi bosi voi schimba si eu pe TC spec + focused insight sa vad cam care ar fi rezultatul..

La 2 piese de t13 nu mai se merita nici 1 din astea 2 nici TC nici focused insight, bagi frumos glyph in Totemic Recall si salut pa cu problemele de mana, nu neg este bug nu stiu daca il repara sau nu dar la fiecare 15 sec faci refresh de toteme , si iti procuie bonusul de 2 si anume 25% less mana pentru orice spell de heal , deci daca :

Call of the Elem te costa 5738 mana , si Totemic Recall iti da 2049 mana bk...e o diferenta de 3689 mana pierduta care o castigi pe partea ailalta din 2 greatere.... in 4-5 sec, si mai ramai cu inca 10 sec de 25% less mana. Practic din cauza bugului asta stai permanent cu 25% less mana in raid....

Iar cu spiritul peste 2600 , ii dau dreptate lui soulkreep , nu se prea merita mai mult, cat heal sa dai?, nu esti singur, intradevar se mai slacuieste, dar totusi , uite eu cel putin eu dau heal in functie de DBM , cunosc scriptul stiu ce urmeaza asa ca stiu din timp ce fel de heal sa dau , ex: la Morchok inainte de stomp care il arata pe DBM ma asigur sa am healing rain jos cu 1-2 sec inainte sa il dea , in timp ce castez chain , deci am totem de heal jos, am rain jos , probabil am si ript pe 2 targeturi, si stompul ma prinde in cast la chain heal, acelasi lucru si la cupola, si tot asa in functie de boss. Este stilul meu de joc ,dar fiecare are stilul lui bineinteles.

sau : https://youtube.com/watch?v=fBnWUzANcmk:

0 0

Back to top
Roshkatul

[Visul oricarui GM]

Post Posted: 19-03-2013, 16:19:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pretty sure (nu am 2 piese de tier) nu ai nevoie de 4 toteme summonate sa se activeze bonusul de t13 (ajunge unul), care momentan este buguit si o sa se repare.. nu are rost sa te bazezi pe el..

Cat despre spirit.. Am mastery pe toate itemele (am ajuns abea la 16 mastery (multe din itemele valabile sunt cu haste sau crit) si tot am mai avut loc de aprox 3k spirit si suficient haste incat sa ma simt confortabil..

Si eu dau heal dupa scriptul bossului.. totusi nu folosesc DBM.. dupa 2-3 fighturi retin cam la ce hp/dupa cat timp casteaza fiecare spell..

0 0

Back to top
Calarasu

[Roaga'te la toteme]

Post Posted: 19-03-2013, 17:07:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Roshkatul wrote:
Pretty sure (nu am 2 piese de tier) nu ai nevoie de 4 toteme summonate sa se activeze bonusul de t13 (ajunge unul), care momentan este buguit si o sa se repare.. nu are rost sa te bazezi pe el..

Cat despre spirit.. Am mastery pe toate itemele (am ajuns abea la 16 mastery (multe din itemele valabile sunt cu haste sau crit) si tot am mai avut loc de aprox 3k spirit si suficient haste incat sa ma simt confortabil..

Si eu dau heal dupa scriptul bossului.. totusi nu folosesc DBM.. dupa 2-3 fighturi retin cam la ce hp/dupa cat timp casteaza fiecare spell..

Bineinteles - , ori il repara ori il strica de tot asta e clar -

Eu joc la mastery , am 20 , si capul ala de haste de 13% unbuff parca ,pt un +tick pe rain , pacat ca nu merge si cel pe earthliving. Iar cu spiritul sunt undeva la 2.5k, nu am avut pb pana acu cu mana, mai dau un spam de potiuni de mana ca mai ia si alea cate 3-4 odata in caz de "panica" -

0 0

Back to top
HrN

[mayhem]

(since 04-08-2014 20:54)

Votes: 17

Post Posted: 19-03-2013, 21:14:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

observi ca tu in doua posturi nu ai spus absolut nimic constructiv pentru shamanii resto, in schimb ai mentionat doua exploituri? ideea jocului e sa il respecti si sa il joci cat mai bine, nu sa il pacalesti

0 0

Back to top
Calarasu

[Roaga'te la toteme]

Post Posted: 19-03-2013, 22:02:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

HrN wrote:
observi ca tu in doua posturi nu ai spus absolut nimic constructiv pentru shamanii resto, in schimb ai mentionat doua exploituri? ideea jocului e sa il respecti si sa il joci cat mai bine, nu sa il pacalesti

GG

E freakz man ne adaptam cum putem , reportam buguri, facem tot ce se poate si ne sta in putinta sa jucam si sa suportam si sa ridicam moralul la cei ce repara bugurile, cat pt tine o pereche de ochelari de +10 dioptrie si filmul ala postat pe care nu il vezi , in care explica tot ce tre sa stii pt resto sham cu rotatii spell etc in functie de encounter pentru 4.3, te pup esti un scump si nu mi'o lua in nume de rau, da stii cum e "fiecare cu ce il doare"

0 0

Back to top
HrN

[mayhem]

(since 04-08-2014 20:54)

Votes: 17

Post Posted: 20-03-2013, 03:16:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

prietene, joci healer si mentionezi "rotatii", de aici demonstrezi cat de mult cunosti clasa, lasand asta la o parte, daca vrei sa "explici tot ce tre sa sti pt resto sham" te duci frumos si faci un guide, aici e topic de discutii despre ce si cum sa faci sa il joci mai bine, nicidecum ce exploituri noi au mai aparut

si daca vrei sa joci pe un server decent nu "te adaptezi cum poti", cand gasesti exploituri te duci frumos si le raportezi la bug report, eventual direct printr-un pm lui Zohl, nu vi aici si te lauzi cu ce exploituri mai faci tu in timp ce speri sa se rezolve cat mai greu cu putinta, ca sa scoti si tu peste 10k hps pe amaratu tau de shaman

0 0

Back to top
Calarasu

[Roaga'te la toteme]

Post Posted: 20-03-2013, 06:47:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

HrN wrote:
prietene, joci healer si mentionezi "rotatii", de aici demonstrezi cat de mult cunosti clasa, lasand asta la o parte, daca vrei sa "explici tot ce tre sa sti pt resto sham" te duci frumos si faci un guide, aici e topic de discutii despre ce si cum sa faci sa il joci mai bine, nicidecum ce exploituri noi au mai aparut

si daca vrei sa joci pe un server decent nu "te adaptezi cum poti", cand gasesti exploituri te duci frumos si le raportezi la bug report, eventual direct printr-un pm lui Zohl, nu vi aici si te lauzi cu ce exploituri mai faci tu in timp ce speri sa se rezolve cat mai greu cu putinta, ca sa scoti si tu peste 10k hps pe amaratu tau de shaman

Pacat ca esti pus pe raca , in loc sa discutam ca oamenii seriosi , pentru heal nu exista o rotatie si nici nu am specificat vreo rotatie in posturile anterioare ( diferenta era de a da heal cand trebuie si de a spama heal mereu ca sa ramai sau nu fara mana), ti-am spus ce as face in functie de fiecare boss, ar fi trebuit sa privesti partea buna a lucrurilor, eu nu profit de bugul ala nu ma intereseaza ce crezi, si nu esti omul potrivit cu care sa port o discutie. Esti prea Gica Contra omule. Fie ca vb de buguri sau chestii ajutatoare , etc iti propun sa ne rezumama la joc si fara chestii gen "amarat" sau alceva de genu tip jigniri.

Numa bine.

0 0

Back to top
Roshkatul

[Visul oricarui GM]

Post Posted: 11-04-2013, 10:56:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bump.

Nu mai discuta nimeni aici? Incep eu..

Telluric currents 90% necesar la bossul nou.. Cand apar oazele si la mana void ajuta ff mult

*****Hearthstone Arena Coaching*****

0 0

Back to top
soulkreep
[Banned user]

Banned

Post Posted: 11-04-2013, 12:06:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Vom vedea cum merge noul boss.

Am facut saptamana asta morchok 10 hc si am folosit glyph of unleashed lightning.Nu pot sa zic ce bine a mers .Am terminat cu 75% mana fara innervate manatide sau altcva .Am regenerat peste 100 d k mana:))

Am facut si video pt necredinciosi dar trebuie sa il editez ca vreau sa pun la guide .

On a side note am terminat de editat video'ul cu azibal si acum i'am dar render .Sper sa il uploadez pana deseara si sa il bag la guide :d

0 0

Back to top
Roshkatul

[Visul oricarui GM]

Post Posted: 19-04-2013, 13:51:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@soulkreep sunt curios sa vad cam cat dai la yor'sahj. Cam asta a fost performanta mea de saptamana trecuta la 45% HP din boss ( nu l-am batut saptamana trecuta ) Pe 25h.. astazi cunoscand mai bine scriptul ma astept sa mearga mai bine..
Oricum am regenerat in jur de 250k mana din telluric currents..

http://i45.tinypic.com/244xg12.jpg

P.S. castam lightning bolt deoarece am decis sa lasam wipe, altfel nu as fi dat lightning bolt cand murea juma de raid -

0 0

Back to top
soulkreep
[Banned user]

Banned

Post Posted: 19-04-2013, 14:45:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mdea nici noi nu l'am facut sapt trecuta .Nici nu m'am uitat c hps aveam .Saptamana asta poate e mai cu noroc .

P 10 hc din cate imi aduc aminte tot cam asa in jur de 250k mana aveam din telluric currents . Sper sa fac si video ori sapt asta ori sapt viitoare .

Abia am terminat video la morchok -->http://forum.wow-freakz.com/RO-Shaman-Restoration-PvE-Guide-t214535.html#encounter

recountu e la 6:19 . telluric currents powa!

Resto shaman PVE
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Burebysta, 01 February 2016 00:41

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18  Next    

The time now is 25-04-2025, 01:10:55
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password