User
Pass
2FA

[DISCUTII] Restoration Shaman
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message47431
soulkreep
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 17-07-2015 17:46)

Votes: 57

Post Posted: 23-05-2013, 17:51:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nah e cam fantezie situatia prezentata de tn -

"It takes the oozes approximately 23 seconds to reach the boss, from the moment that they spawn." deci nu prea are cum 40

Ideea este ca oricum o sa imi iau un ICD tracker sa stiu cand anume pot sa procuiesc trinketu .

a)daca am oaza albastra in combinatie nu dau lb stau si frec menta vreo 10 sec pana se apropie oazele si apoi incep lb spam ca sa se procuiasca cat mai aproape de momentul in care intra oazele in boss (15% sansa d proc parca are)

b)daca nu am oaza albastra asta e incep spamu d lb imediat ca sa fiu full mana cand intra oazele

Resto shaman PVE
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Calarasu

[Roaga'te la toteme]

(since 23-06-2016 16:49)

Votes: 30

Post Posted: 23-05-2013, 17:54:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

HrN wrote:
baieti, voi va laudati cu mana regenul dat de telluric currents la yorsahj, si cat de bine va descurcati cu mana acolo, la modul in care merge bossul pe freakz?

hai sa va dau o veste, mana voidul este buguit, cand se sparge, va da 100% din maximum mana inapoi, nu va da doar mana pe care v-a furat-o, NIMENI NU ARE PROBLEME CU MANA LA YORSAHJ PE FREAKZ, decat la primul mana void, sau in momentul in care prinzi multe combinatii la rand fara blue ooze, e adevarat, ar fi foarte util telluric currents daca ar functiona mana voidul cum trebuie, dar deocamdata singurul boss la care telluric currents este util este morchok, si considerand dificultatea scazuta a bossului nu este indispensabil nici acolo

inca odata, nu ma intereseaza cum jucati, dar ma amuz teribil cand te vad soulkreep ca esti atat de entuziasmat ca regenerezi 300k mana la un boss la care oricum esti full mana 90% din encounter, oricat de mult ai spama

Sau la Hagara intre faze cand isi ia stun.
Oricum asa cum vad eu bossi astia 3 pe care ii avem pana acum sunt bossi in care si healu trebuie sa dea dps asa mic cat o fi el dar trebuie ...pentru ca sunt momente cand chiar se sta cu degetul in gura. Deci undeva pentru clasa noastra e util TC ala.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
HrN

[mayhem]

(since 04-08-2014 20:54)

Votes: 17

Post Posted: 23-05-2013, 19:51:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

la hagara cand isi ia stun dabea ai terminat o faza in care s-a luat foarte mult damage, in alea 15 secunde trebuie sa urci raidu la 100%, e greu sa iesi din frost/light phase cu raidu 100% ca sa apuci sa dai bolturi, zic eu

0 0

Back to top
Roshkatul

[Visul oricarui GM]

(since 13-10-2019 16:42)

Votes: 118

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 23-05-2013, 19:53:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pun un healing rain pe jos, dau 2 chainuri si deobicei se umple raidul.. fiindca nu sunt singurul healer din raid.. + din BL apuc sa dau foarte repede lb

*****Hearthstone Arena Coaching*****

0 0

Back to top
Roshkatul

[Visul oricarui GM]

Post Posted: 25-05-2013, 11:28:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Hmm, am uitat sa precizez si vad ca nu a precizat nimeni.. Telluric currents este chiar destul de genial la hagara, deoarece 15 secunde dai damage dublu cu lightning bolt => de 2 ori mai multa mana..

0 0

Back to top
soulkreep
[Banned user]

Banned

Post Posted: 25-05-2013, 11:58:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mai ales dupa un nenorocit de lightning phase

Resto shaman PVE
0 0

Back to top
HrN

[mayhem]

Post Posted: 25-05-2013, 23:44:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

roshkatule, stiu ca nu esti singuru din raid, dar oricum, din cele 15 secunde o sa iti trebuiasca cel putin 5 sa ridici raidul daca nu mai mult, si nu stiu daca se renteaza sa folosesti telluric currents pentru 10 secunde, de 3 ori pe encounter, mai ales ca la hagara te ajuta si ghost wolfu instant, mai ales in frost phase, nu stiu daca se merita si sa renunti la el sau la 2% crit pentru telluric, just saying, jucati cum doriti evident, dar ganditi-va bine inainte, eu oricum totdeauna o sa raman la parerea ca telluric curents e un talent inutil, pus la deruta, ca sa separe shamanii competenti de cei de mana a doua (nu ca ati fi voi de mana a doua, daca reusiti sa dati randament asa, tot respectul, dar eu nu v-as lua niciodata la raid daca va bazati tot mana regenul pe talentu ala)

0 0

Back to top
soulkreep
[Banned user]

Banned

Post Posted: 26-05-2013, 01:22:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Personal am renuntat de mult la instant ghost wolf pentru ca de cele mai multe ori am lucruri mai bune de facut in timp ce ma misc .

Dar hai sa zicem ca vrei cu disperare talentu de ghost wolf . 1% crit=179 rating corect? Deci 2% crit cat e talentul =358
Asta inseamna ca daca aleg sa iau telluric currents in loc d talentul cu crit trebuie sa dau reforge la 358 spirit .

Bun hai sa vedem cata mana ne da 358 spirit.

Mie 1 spirit imi da 0.73125 mp5
358 spirit = 261.7875 mp5

Deci intr'un fight de 5 minute spiritul asta o sa iti regenereze 15707.25 mana

Mie tc imi da 2200 mana per cast (noncrit cu costul la lb scazut deja) .Deci regenerez mana aia in 7 casturi .

E o mica mare diferenta intre ceea ce a vrut blizzardu sa faca din telluric currents si ceea ce a devenit .Uite ce zice ghostcrawler

"To clear up th history of the mechanic, it was originally intended to be a way for Resto shaman to feel like they could contribute DPS when they didn't need to heal. It wasn't intended as a mana regen mechanic. It absolutely became one when mana pools became high. We try not to make changes just because the design ends up being something not originally intended, as long as we think the gameplay is acceptable. It was reasonably acceptable in say 4.2 and got to the point where we didn't like it in 4.3"

Daca te uiti prin world of logs o sa vezi ca foarte multi din shamanii ce au rezultate foarte bune au spec cu telluric currents .Este adevarat ca este mai folositor in unele fighturi (vezi madness cu 750k + mana regened) decat in altele .DAR nu exista nici un fight in care sa fie nefolositor .Repet opinia mea este ca ambele specuri sunt viabile .Din ce am vazut pe aici pe forum cunosti clasa destul de bine dar nu inteleg dc esti atat de inchis la minte in privinta acestui talent .

P.S. te'am intrebat cu cat spirit joci pe resto

Resto shaman PVE
0 0

Back to top
HrN

[mayhem]

Post Posted: 26-05-2013, 01:41:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

gearul il am predominant de elemental, cred ca doar trinketele le schimb cand trec resto, joc cu cat de mult spirit imi permite gearul, parca ajung undeva la 2700

nu sunt inchis la minte, l-am incercat, mi se pare inutil in mare parte pentru ca ma descurc mult prea bine si fara, nu vad de ce as vrea sa ma limitez la a avea mana regenul bazat pe un may or may not be cast spell

again, fiecare joaca cum vrea, te bazezi pe ce vrei tu, daca tie iti aduce satisfactii talentu ala bafta ta, dar cand o sa ramai singur la clona la morchok 25hc si in black blood of the earth phase o sa zici "STATI SA DAU LIGHTNING BOLTURI CA NU MAI AM MANA" in loc sa urci raidul, nu stiu cat de bine o sa te simti, cand eu o sa pot da heal, ca am regen din spirit, nu sunt dependent de stat degeaba

just saying, se poate intampla, si o sa te bata specul, tc is not bulletproof, asa cum vrei tu sa il faci sa para

0 0

Back to top
soulkreep
[Banned user]

Banned

Post Posted: 26-05-2013, 02:43:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Chiar si intr'o astfel de situatie trebuie sa te gandesti ca tu ai mai mult spirit care iti mareste mana regenul in timp ce eu avand mai putin spirit voi avea mai multe secondary stats care imi maresc raportul de heal/mana (mastery si crit in special) .De asemenea avand mai mult crit voi avea si mai multe procuri de resurgence .

O situatie care chiar am patit'o a fost urmatoarea . Eram 2 heal pe o parte la morchok 25 h eu si un priest si cineva a facut pull la boss cand noi eram amandoi pe la 40% mana .Nu am avut nici o problema si am terminat encounterul cu 65% mana .

Dar tu daca mori intr'un encounter si esti nevoit sa dai reincarnation inainte de o faza cu mult dmg ce faci ?

Resto shaman PVE
0 0

Back to top
HrN

[mayhem]

Post Posted: 26-05-2013, 05:01:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ce face orice om cu creier, dau reincarnation, NS+GHW, mana tide+potiune si dau heal linistit

singura problema este ca eu nu mor intr-un encounter cum spui tu, mai ales "daca urmeaza o faza cu mult damage" la ce encounter crezi ca sunt? de unde rahat sa mor daca URMEAZA FAZA CU MULT DAMAGE, mor de cancer, de sida, de ce mor?

again, eu nu mor aiurea in raid, daca se intampla sa mor, mor atunci cand e un pericol de wipe, si prefer sa tin in viata tankul sau pe cineva cu CR, stiind ca eu am reincarnation, dar asta se intampla in faza cand se ia damage mare, nu inainte de ea

0 0

Back to top
soulkreep
[Banned user]

Banned

Post Posted: 26-05-2013, 10:19:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bine bine poate nu am fost eu destul de explicit .Esti la morchok 10 hc si nu ai nici druid nici priest in raid .La grupa cealalta mor 2 inshi (in afara de tank) si bila lor te leaga pe tine in timp ce bossul tau te trage pentru a casta black blood . Mori si apoi dai reincarnation cand se termina faza de black blood .

Sa zicem ca faza asta se intampla pe la inceput si aia 2 care au murit primesc cbr deci fightul poate continua .

Cum dumnezeu iti tii tu grupa in viata tot encounterul cu 2700 spirit ?

(credeam ca vorbim despre situatii teoretice ca nici mie nu imi mor healerii aiurea in raid)

Resto shaman PVE
0 0

Back to top
Roshkatul

[Visul oricarui GM]

Post Posted: 26-05-2013, 10:46:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

HrN, neglijezi importanta reforgeurilor, nu numai gameplayului intr-un raid..

Am atins urmatorul haste cap de 2005 (ajuta la chain heal spam in lightning, etc), mentinand usor 18 mastery si 2300 spirit (2600 cu tsunami proc) utilizand telluric currents..

Sa nu uitam ca la hagara, nu poti casta doar in acele 20-30 de secunde in care bossul are 100% dmg increase..

Poti ajuta la dps-ul pe ice tombs, in timp ce iti regenerezi si mana, avand in vedere ca in acea faza nu ia nimeni altcineva dmg.

Eu personal la morchok 10h am timp lejer sa prind 3 lightning bolturi intre stompuri.. Deobicei cu 1 riptide + 2 greater, datorita procurilor de trinkete/ancestral awakening umplu tot raidul, aceasta combinatie luandumi vreo 5-6 secunde in total, restul timpului fiind alocat lightning bolturilor

La yor'sahj in caz de mana void, cum fac 1k mana, castez 2 lightning bolturi, ajungand USOR la 13k mana (in aprox 3-4 secunde) ceea ce nu as avea ocazia cu 3400 spirit (cam cat as ajunge full proc cu tsunami daca as fi pe full spirit)

0 0

Back to top
HrN

[mayhem]

Post Posted: 26-05-2013, 14:45:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

tie iti ia 5 secunde pana la primul heal de cand apare mana voidul, mie imi ia o secunda, folosind mana tide+mana potion (pentru ca asa se face, singurul mana void prin care tre sa healezi cu 0 mana este primul, acolo se dau toate cd-urile de mana), cine e mai eficient? pana te-ai apucat tu sa healezi eu deja am 2 GHW date, la o combinatie de yellow+red+black e mult mai probabil sa iti moara tie cineva din raid, decat mie.

in afara de asta, voi vorbiti de stats si alte tampenii, nu uitati ca spiritul shamanului nu este important doar pentru el, ci si pentru restul raidului, prin intermediul mana tideului, mai ai in joc doar 2 cd-uri globale de mana, si voi va bateti joc de unul dintre ele, si cand o sa ramana priestul sau druidul fara mana o sa ziceti "iauite frate ce slab e ala nu-l tine mana la 25hc", cand de fapt e si din cauza voastra, ca nu va folositi mana tide la full potential.

Last edited by HrN on 26-05-2013, 15:32:20; edited 1 time in total
0 0

Back to top
soulkreep
[Banned user]

Banned

Post Posted: 26-05-2013, 15:23:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Folosind manatide + ce? ca sigur nu ai vrut sa zici TC poate mana potion sau cva .

Tu ai impresia ca un shaman cu TC are 0 spirit ? Nivelul recomandat pt TC este undeva la 2500-2600 Deci stai linistit ca avem si noi mana sa healam prima oaza albastra .Mai eficient ? shamanu cu tc normal pt ca are raport de heal/mana mai bun .Asta inseamna eficient .

De asemenea uiti ca intre faze ai timp sa regenerezi mana deci daca dupa prima oaza albastra urmeaza un red yellow black un shaman cu tc o sa aiba mult mai multa mana de cat tine deci cui o sa'i moara ?
SI daca ai prima faza cu oaza albastra urmat de 2 faze cu red yellow black .Tu de unde naiba o sa ai mana sa healezi prin asa ceva ?O sa incepi sa urli sa sparga manavoidu ca esti oom .

De manatide si'a batut blizzardu joc cand l'a scazut de la 400 la 200 .Si da ,daca ramane un priest sau druid oom chiar este slab si este vina lui .Si priestu si druidu au abilitati foarte bune de mana regen .Daca vrei sa fii o baterie de mana pentru ceilalti healeri din raid e optiunea ta dar facand asta iti vei slabi mult propriul heal

Resto shaman PVE
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Burebysta, 01 February 2016 00:41

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18  Next    

The time now is 24-04-2025, 20:04:23
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password