User
Pass
2FA

Recrutari PVE
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 110, 111, 112 ... 130, 131, 132  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Show only staff posts
Author Message511096
Flashmoo

[Skill Capped]

Status: Offline
(since 18-01-2022 12:25)

Votes: 140

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 30-07-2014, 12:08:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Spawnish123 - Respins
@Emylol - Respins

Retribution Paladin Guide PvE | In-Depth 7.3.5
Protection Paladin Guide PvE | In-Depth 7.3.5
Holy Paladin Guide PvE | In-Depth 7.3.5

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
iulian7

[Mentally Stable]

(since 06-07-2015 20:07)

Votes: 1

Post Posted: 01-08-2014, 23:13:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Lifegood(Iulian)
2. Varsta: 17 aproape 18
3. Localitate: Roman
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ) Cam 5 ore pe zi depinde ..
4. Clasa: Druid
5. Main Spec/OFF spec: Main spec resto of spec feral
6. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Lifegood
7. Screenshot cu Interfata**: http://speedy.sh/XqRua/WoWScrnShot-072914-220226.jpg
8. De ce ai ales specul pe care joci acum? Am jucat resto pe tbc mult timp vriun an si ma atras .
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc). Joc la full intelect cat cuprinde dupa haste dupa mastery o rotatie batuta in cuie nu este dar ar fi 3 Lifebloom pe tank si dupa rejuvenation pe toate persoanele care apuc in special tanku sau playeri care stiu ca urmeaza sa ia dmg wild groth la cd balta pe jos .
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). Joc wow de vreo 3 ani am jucat pe tbc 1 an doar druid si un hunter si dupa am jucat cataclysm 4.0.6 ,sunt o persoana care nu ma gandesc doar la mine in legatura cu mana nu sunt genu sa fiu rupt de recount prioritatea e sa cada bosu .
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) Am fost in Evolution The Council of Elders leam parasit deoarece se facea prea putin hc si cand se facea nu mia acordat shansa la raid . Tot cu globalu mam imbracat.
12. Detalii PC***. 6 gb rami palaca video de 2 procesoru 2.9
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Sincer imi doresc sa fiu cel mai bun
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) Inca nu am terminat liceu imi place sa joc footbal .
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante). Am vazut ca nu recrutati druid resto da am zis sa incerc ... Ms Anticipat

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Askiosu

[LEGEND]

(since 09-11-2017 14:45)

Votes: 9

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  Askios 
Post Posted: 02-08-2014, 21:01:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am revenit in betrayers, bye.

Last edited by Askiosu on 03-08-2014, 11:04:39; edited 1 time in total
0 0

Back to top
elizaa
[Banned user]

Banned

(since 17-11-2014 23:14)

Votes: 17

Post Posted: 02-08-2014, 23:31:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@ iulian7,Askiosu Respinsi.
0 0

Back to top
Redstrikers

[Mentally Stable]

(since 14-08-2014 18:21)

Post Posted: 04-08-2014, 10:11:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Andrei
2. Varsta: 13
3. Localitate:
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? mult timp in jur de 6 ore
4. Clasa: warr
5. Main Spec/OFF spec: arms / prot in constructie
6. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Redstrikers
7. Screenshot cu Interfata**: http://i.imgur.com/Mg97M3m.jpg
8. De ce ai ales specul pe care joci acum? pentru ca nu se merita fury pe patch asta
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc). http://imgur.com/BiPweQ7
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). Woltk pe molten dupa cateva luni m-am bagat pe freakz 4.0.6
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) Watcher am iesit sa fac cat mai mult pve, si Hemmorhage aia nu au o treaba cu pve..
12. Detalii PC***. am PC bun
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? parerea mea este ca sunteti cei mai buni de pe serv
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) elev, imi place sa joc fotbal
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante). hmm, nu am
16. Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic) own buffs, no food, no flasks, no scrolls.

0 0

Back to top
Flashmoo

[Skill Capped]

Post Posted: 04-08-2014, 11:07:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Redstrikers - Respins

0 0

Back to top
foxreed31

[Mentally Stable]

(since 05-08-2014 06:05)

Post Posted: 04-08-2014, 19:00:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Denis
2. Varsta: 16
3. Localitate:bucuresti
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ?:4-5 ore pe zi
4. Clasa:Druid
5. Main Spec/OFF spec: feral 401/resto400
6. Link Armory: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Foxreed
7.Screenshot cu Interfata**: http://i.imgur.com/g3Qznvk.jpg
8. De ce ai ales specul pe care joci acum?:Ca este interesant si usor pentru mine.
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc).Eu jok la crit si mastery deoarece este cel mai important la feral.
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm).sti scriptu la multe raiduri din lk si din cata.
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) Mam mutat nu de mult la horda si nu am avut guilde serioase.
12. Detalii PC: windows 7 nividia,2GB ram, 2,27GHz
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? am vazut ca aveti un progress bun.
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) sunt student jok fotbal
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante).
16. Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic) own buffs, no food, no flasks, no scrolls.http://i.imgur.com/DUQoumT.jpg

0 0

Back to top
Flashmoo

[Skill Capped]

Post Posted: 04-08-2014, 21:08:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@foxreed31 - Respins

0 0

Back to top
ssmecheru

[Mentally Stable]

(since 24-04-2020 09:04)

Votes: 2

Post Posted: 04-08-2014, 21:35:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Ciubotariu Ionut
2. Varsta: 17
3. Localitate: Brasov
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? - in fiecare zi pot sa intru( dimineata si seara )
4. Clasa: Priest
5. Main Spec/OFF spec: Holy/Shadow
6. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Furelise
7. Screenshot cu Interfata**: http://tinypic.com/view.php?pic=2lsw9qh&&s=8#.U96LhRH4LA0
8. De ce ai ales specul pe care joci acum? : Pentru ca imi place sa ajut...nu am un motiv anume... imi place sa dau heal, pur si simplu ^_^
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc). : Talentele le folosesc pe cele de pe freakz si sunt ok, rotatie...in raid, renew pe tank tot timpul, pentru un heal aoe mai bun folosesc chakra-Sanctuary, pentru un heal aoe mai eficient pun balta pe jos(sanctuarul) dau prayer of healing si dupa repede circle of healing..boosteaza foarte mult Echo of Light si tot timpul prayer of mending la CD , Divine Hymn la Cd cand este nevoie...Hymn pentru mana...raciala de la blood elf tot pentru mana ma ajuta...Pe single target folosesc renew si dupa dau cu greater heal, in caz ca sunt si eu mai low dau cu binding heal.
Pe mine ma ajuta mult 4 piese...adica balta de pe jos tine mai mult si economisesc mana.
La gemming - Red- +50 int.
-Yellow- +25 int. +25 mastery(orange)
-Blue- +50 spirit / +25int. +25 spirit(purple)
Stats: Intelect>Spirit>Mastery>haste>crit, joc la mastery deoarece ma ajuta mult la echo of light, mai mult heal/sec.
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). Joc de cand a aparut patch-ul Cataclysm, mi-a placut mai mult Pve...stiti cum e, lucru un echipa, coordonare, ordine.
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) : Pride (nu am jucat wow timp de 3 luni si am fost dat afara ) , Evo ( nu mi-a placut atmosfera de pe ts3 asa ca am iesit...se injurau, tipau , si nu-mi plac chestiile de genul)
12. Detalii PC***. : Procesor- I5 4460-3.2GHZ / 8GB ram / Nvidia gtx650 2GB / 1TB hard disk.
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? : Am auzit si stiu ca e renumita pentru performanta raidurilor, am mai avut parte de jucatori din guilda voastra cu care am participat la raiduri si si-au facut treaba bine, si vreau si eu sa fac acelasi lucru.
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) : Sunt elev in clasa a XI-a , prietenos, intelegator ... joc basket, dansez, ies pe afara cu prietenii etc...
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante). : O sa am o problema cu vorbitul pe TS3 pana imi cumpar microfon, dar important e ca aud.

0 0

Back to top
Dardrayx

[Mentally Stable]

(since 22-07-2018 21:34)

Votes: 123

Post Posted: 05-08-2014, 11:29:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Furelise - respins

0 0

Back to top
gRaphhh.

[Mentally Stable]

(since 26-02-2024 02:41)

Votes: 26

Post Posted: 15-08-2014, 13:16:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: N.Stefan
2. Varsta: 21
3. Localitate: Bucuresti
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ) Timp liber am dupa ora 19:00
4. Clasa: Paladin
5. Main Spec/OFF spec: Main Spec: Retribution ; OffSpec: Holy
6. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Aimerik
7. [color=orange] Screenshot cu Interfata**
: http://s14.postimg.org/xa7m2k6lt/Wo_WScrn_Shot_081514_123813.jpg
8. De ce ai ales specul pe care joci acum? Am ales retribution pentru ca este unul dintre cei mai buni dps .. si alte clase nu ma pasioneaza asa mult
9.Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc).:
Ca paladin retribution este o rotatie oarecum simpla , inainte de intrarea in combat [cand DBM PULL ajunge la sec 3 / 5] incepem cu golemblood + guardian , dupa care acumulam cele 3 HolyPower necesare pentru a putea da burstul , burstul consta in Zealotry + Inquisition + Avenging Wrath , acum ca suntem in burst vom folosi numai Crusader strike si templar verdict , pentru ca benificiem de Zealotry activ acesta ne acorda la fiecare Crusader Strike 3 HP instant. Dupa terminarea burstului ca sustain dps va trebuii sa avem tot timpu activat pe noi Inquisition , daca acesta este pe noi , deja treaba devine prea usoara , de acum folosim Crusader strike + judegement + crusader ceea ce rezulta 3 HP dupa aceste 3 HP folosim templar ... cand avem CD prea mare pe Judgement vom folosi Exorcism [doar daca e procuit] daca nu folosim Holy Wrath.
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). Fiind fost jucator de CS 1.6 nu pot spune ca am o experienta super bogata in celelalte patchuri dar pe acest patch pot spune ca nu am probleme [chiar sunt deschis unor noii "lectii"]
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.): eXo [disband] , Knight Of Honor [disband] , Pride [actuala , unde nu prea mai este in picioare... ]
12. Detalii PC***:
Procesor : i7 4700MQ 3.4Ghz
Ram: 16GB DDR3L frecventa 1600
Placa video : AMD Radeon R9 M290X ,
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Un gameplay mai diferit fata de ceea ce am jucat eu pana acum si acumularea a noii cunostinte in WoW
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) In momentul de fata lucrez am un program lejer 11:00 - 18:00
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante). Tin doar sa multumesc ca ati pierdut timpu pentru a citit acest pamflet -

Last edited by gRaphhh. on 15-08-2014, 13:42:51; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Drodu

[Plictisit]

(since 25-09-2020 16:27)

Votes: 105

Post Posted: 15-08-2014, 16:57:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

gRaphhh. - Respins

Last edited by Drodu on 15-08-2014, 22:36:09; edited 2 times in total
0 0

Back to top
snake[ftw]

[Mentally Stable]

(since 15-07-2015 17:24)

Votes: 4

Post Posted: 15-08-2014, 20:17:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Vlad
2. Varsta: 18 ani
3. Localitate: Campina
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? depinde ... dar sunt mai mereu onnline .
4. Clasa: Paladin
5. Main Spec/OFF spec: holy/retry
6. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Necrophobix
7. Screenshot cu Interfata**: http://postimg.org/image/u8o1fs8bv/b4682a99/
8. De ce ai ales specul pe care joci acum? Pentru ca imi place , si pt ca este un healer foarte bun -
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc). O rotatie anume nu am , in AOE heal folosesc cel mai mult holy randiance si Light of Dawn , iar in single target pun beacon pe el si spam de flash sau divine light , cd de heal folosesc doar la nevoie iar Holy Shock il dau la cd -
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). Am inceput sa joc wow de pe WOtlk atunci ma jucam mai mult pvp dar acum ma axez de pve.
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) Am fost in Betrayers am iesit pentru ca am vreut sa imi schimb mainul , dar sa dovedid a fii o decizie proasta asa ca m-am hotarat sa raman pe asta sa joc -
12. Detalii PC***. 1 gb video , 1,5 ram
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? pt ca sunteti o guilda care faceti full run si aveti oameni capabili de aceea vreau sa ma alatur guildei voastre.
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) Sunt stundent , in timpul liber ies cu prietenii la o bere o samanta - si imi place sa joc footbal -
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante). Nu am .
16. Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic) own buffs, no food, no flasks, no scrolls.

0 0

Back to top
Dardrayx

[Mentally Stable]

(since 22-07-2018 21:34)

Votes: 123

Post Posted: 15-08-2014, 20:36:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Necrophobix - whisper in game.

0 0

Back to top
Gonnzal

[Mentally Stable]

(since 15-03-2015 14:15)

Votes: 3

Post Posted: 16-08-2014, 11:21:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

MesajTrimis: 10-08-2014, 18:33:25 Rãspunde cu citat (quote) Report this post to the moderators of this forum
1. Prenume:Adi.Andrei
2. Varsta (minim 16): 25
3. Localitate: Bucuresti
4. Nume In - Game: Fancydroodd
5. Clasa / Rasa: nightelf/druid
6. Link armory: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Fancydroodd
7. Main spec (iLVL) / Offspec (iLVL): 407 balance, 403 feral.402 resto, 402 balance pvp
8. Profesii: Tailoring/engi
9. Microfon + ts3: DA
10. La ce stats joci (explica de ce)!: Hitcap>intelect>haste>mastery
11. La ce bossi nu sti script in acest moment?cunosc la toti scriptul dpdv al dpsului range
12. Care este Bossul care ti-a creat probleme pana acum (de ce)? nici-unul momentan
13. Foste guilde (de ce ai primit kick sau ai dat leave): Opus dei ,neintelegeri
14. Poza Interface (macrouri + binduri) sa se vada: http://i61.tinypic.com/eq9tz8.jpg
15. Screenshot la 3 mil damage done (Self buffed - no food , no flask): http://i61.tinypic.com/i2o6ro.jpg

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 110, 111, 112 ... 130, 131, 132  Next    

The time now is 01-12-2024, 09:25:03
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x