User
Pass
2FA

Recrutari
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message44625
vudu2121

[Paladin Chef]

Status: Offline
(since 05-03-2023 15:05)

Votes: 17

Post Posted: 12-08-2014, 07:14:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

zmith wrote:
Cine vrea invite in guilda /w zzmith ingame 40$ pregatiti , 10$ rank,5$ raid in care beneficiezi de intent/unh frenzy la cd/tricks etc,5$ stat pe boss
Fiind cam singura guilda pve capabila de pe freakz (realm 1st 25h la ultimi 2 bosi si cei mai dificili neparticipand la teste) preturile sunt acceptabile.
Spine pe 25 s au strans 3 guilde (alea de au fost la teste) sa l dea jos asta dupa o zi de la 1st 25h .
Detalii pc , skill, varsta,clasa,rasa ,spec ,gear nu conteaza o sa fi carat.

Damn`, -
P.s Au fost 3 bosi-:(de la ultraxion inclusiv, incoace)

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Jaiss

[Creep]

(since 25-03-2020 15:38)

Votes: 28

Post Posted: 12-08-2014, 10:41:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

zmith wrote:
Cine vrea invite in guilda /w zzmith ingame 40$ pregatiti , 10$ rank,5$ raid in care beneficiezi de intent/unh frenzy la cd/tricks etc,5$ stat pe boss
Fiind cam singura guilda pve capabila de pe freakz (realm 1st 25h la ultimi 2 bosi si cei mai dificili neparticipand la teste) preturile sunt acceptabile.
Spine pe 25 s au strans 3 guilde (alea de au fost la teste) sa l dea jos asta dupa o zi de la 1st 25h .

Ma intreb in contul cui intra $$$ - -

0 0

Back to top
PRFraresh

[Mentally Stable]

(since 18-06-2015 00:51)

Votes: 1

Post Posted: 15-08-2014, 17:28:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Numele IRL :Rares

Varsta :19

Cateva lucruri despre tine :Sunt student la USAMV Cluj fac inot,voley si tenis de camp...timpul liber mi-l petrec cu prietenii mergand pe munte la alpinism/river rafting/drumetie/cort etc sau pur si simplu sa boschetaresc cu un pet de bere+seminte -

Nume caracter :Muuc

Armory link :
http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Muuc

Clasa -K

Rasa :Tauren

Main spec :Blood

Offspec (specificati cat de bine stiti sa jucati acest spec, daca e cazul) : Frost ( pai sincer imi place mai mult frost spec[joc la haste] decat blood dar asa s-a nimerit sa-mi gearez specul de tank mai repede si a ramas ms tank)

Screenshot cu interfata : http://i59.tinypic.com/5o591l.jpg

Screenshot cu 5 mil dmg done la test dummy, cu recount-ul deschis pentru a vedea prioritatile la spells :http://i61.tinypic.com/b8pqgg.jpg

Explica-ne de ce ai ales aceasta clasa, ce rotatie, prioritati si stats preferi : Pai frost este off specul meu (am doar 397 ilvl cu o singura bucata set) am ales sa foc la frost si nu la mastery deoarece dupa nenumarate teste am ajusn la concluzia ca dau mai bine(cel putin la gearul pe care il am momentan) si este mai palpitant:D te tine mai bine in priza.

Te incadrezi programului nostru de raids? :Desigur

Guilde in care ai fost si motivul pentru care le-ai parasit? :"Destrucion Crew", "Cosa nostra" " The Betrayers" Pai din primile am iesit pentru ca efectiv erau degeaba - progres 0 si etc iar din "The Betrayers" am primit kick deoarece am fost inactiv 2 zile:)) oricum aveam de gand sa ies pentru ca anularea consecutiva a raidurilor imi dadea programul peste cap.

Detalii PC (TS3/Microfon/Hardware) : Pai dispun de microfon de TS3/Skype/RC/Ventrilo orice program de genul, pot vorbi oricand la orice ora...Si detalile pc ului...pai aici acasa am un pc mai slabut gen: 1 gb placa video,4gb rami,3.2 procesor insa conexiunea la internet este mai slaba, dar nu indeajuns incat sa ma impiedice sa joc..in schimb la facultatea am asa zisa o "mini racheta" -

0 0

Back to top
nam
[Banned user]

Banned

(since 16-10-2014 20:05)

Votes: 32

Post Posted: 15-08-2014, 18:04:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

PRFraresh -respins
1. Nu ai fata de Hamster
2. Nu recrutam oameni care au ofchare in hkp sau alte guilde afiliate hkp ului

0 0

Back to top
ukk

[Mentally Stable]

(since 21-11-2015 09:04)

Votes: 1

Post Posted: 16-08-2014, 20:58:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Numele IRL : Eduard
Varsta : 15
Cateva lucruri despre tine : licean, .. multe lucruri nu am de zis. Practic bodybuilding... nu prea multe.
Nume caracter : Fabulousatix
Armory link : http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Fabulousatix
Clasa : Druid
Rasa : Tauren(eram retard cand m-am apucat de wow. ma uitam doar la aspect)
Main spec : Restoration
Offspec (specificati cat de bine stiti sa jucati acest spec, daca e cazul) : Feral(in progress)
Screenshot cu interfata : Clasica interfata, Healbot si Extra CD
Screenshot cu 5 mil dmg done la test dummy, cu recount-ul deschis pentru a vedea prioritatile la spells : Healar.
Explica-ne de ce ai ales aceasta clasa, ce rotatie, prioritati si stats preferi : Imi place foarte mult clasa asta, pentru ca sunt foarte multe aoe heal.. e foarte buna pt stilul meu de healing. Folosesc 3xLifeblood pe tank, wild growth la CD, swiftmend la CD(undeori), rejuvenation cand e dmg minor, nourish cand nu am multa mana(nu prea muult il folosesc) sau cand necesita un heal minim, regrowh(=panica), tree of life+volcanica+tranquil (depinde de encounter). Mastery cat cuprinde, dar sa am si niste haste caps. la gearul meu, majoritatea spiritului il dau reforge.
Te incadrezi programului nostru de raids? : DA.
Guilde in care ai fost si motivul pentru care le-ai parasit? : fosta guilda a lui Logged-inactivitate(dat afara) am avut examenul. Evolution-1 grupa de hc , guilda doar de formare.
Detalii PC (TS3/Microfon/Hardware) :TS3 am. Microfon am. Momentan am un acer aspire 5755G i5 2,5GHz-Turbo 3,1GHz, 8GB DDR3. nvidia geforge 2GB. acum o saptamana mi-am comandat un Asus 12GB DDR3, nvidia geforge 4GB, i7 2,5GHz-turbo 3,5GHz. Laptopul pe care il am acum deja suporta jocul la grafica ULTRA.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Jaiss

[Creep]

Post Posted: 16-08-2014, 21:27:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

zmith wrote:

Sa nu se uite ideea.

0 0

Back to top
MarsAcasa

[Mentally Stable]

(since 02-12-2014 18:27)

Votes: 2

Post Posted: 18-08-2014, 14:19:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Numele IRL : Tony Avutu' Hardcor

Varsta : la 25 asa

Cateva lucruri despre tine : Smeker, sala muschi, pizde bani gramada.

Nume caracter : Vacamusita

Armory link : e leval 1 nu apare acolo

Clasa : S Class

Rasa : Alb

Main spec : Popa

Offspec (specificati cat de bine stiti sa jucati acest spec, daca e cazul) : Popa negru no1

Screenshot cu interfata : IMG: http://s27.postimg.org/8yhrd8cu7/are_ce_manca.jpg

Screenshot cu 5 mil dmg done la test dummy, cu recount-ul deschis pentru a vedea prioritatile la spells : IMG: http://s30.postimg.org/4i0u71sxp/media_140024695637196700.jpg

Iam dat vreo 10 milioane in total...

Explica-ne de ce ai ales aceasta clasa, ce rotatie, prioritati si stats preferi : Pentru ca e lux, rotatia ? pai se stie din 4 in 2 sa ii depasesti pe aia cu daci, prioritate sunt gagicile, Chivas Regal 25.

Te incadrezi programului nostru de raids? : Da frate sunt taticu vostru...

Guilde in care ai fost si motivul pentru care le-ai parasit? : DamBineSalut, eu am infintato dar meam bagat pulau' in ea ca nu stiau sa faca morcioc la 25 de oameni eroici, am fost si pren HKP dar erau labari cu cosuri pe fata multi acolo tristi rau baetii, leam zis sa bem un shpritz cu geatza si au zis ei beau doar roby babal.

Detalii PC (TS3/Microfon/Hardware) : ce detalii ma, e adus din state neam da neamu vostru nu ati mai vazut asa ceva uitativa la mine.

Staff message (Pato):

Caterinca ieftina, jigniri la adresa altei guilde, limbaj colorat.
+1 warn.

0 0

Back to top
side_fx

[Veni,Vidi,Vici]

(since 10-07-2023 20:13)

Votes: 65

Post Posted: 18-08-2014, 15:32:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

MarsAcasa wrote:
Numele IRL : Tony Avutu' Hardcor

Varsta : la 25 asa

Cateva lucruri despre tine : Smeker, sala muschi, pizde bani gramada.

Nume caracter : Vacamusita

Armory link : e leval 1 nu apare acolo

Clasa : S Class

Rasa : Alb

Main spec : Popa

Offspec (specificati cat de bine stiti sa jucati acest spec, daca e cazul) : Popa negru no1

Screenshot cu interfata :

Screenshot cu 5 mil dmg done la test dummy, cu recount-ul deschis pentru a vedea prioritatile la spells :

Iam dat vreo 10 milioane in total...

Explica-ne de ce ai ales aceasta clasa, ce rotatie, prioritati si stats preferi : Pentru ca e lux, rotatia ? pai se stie din 4 in 2 sa ii depasesti pe aia cu daci, prioritate sunt gagicile, Chivas Regal 25.

Te incadrezi programului nostru de raids? : Da frate sunt taticu vostru...

Guilde in care ai fost si motivul pentru care le-ai parasit? : DamBineSalut, eu am infintato dar meam bagat pulau' in ea ca nu stiau sa faca morcioc la 25 de oameni eroici, am fost si pren HKP dar erau labari cu cosuri pe fata multi acolo tristi rau baetii, leam zis sa bem un shpritz cu geatza si au zis ei beau doar roby babal.

Detalii PC (TS3/Microfon/Hardware) : ce detalii ma, e adus din state neam da neamu vostru nu ati mai vazut asa ceva uitativa la mine.

Acceptat
/w Sharpenclaws ingame

0 0

Back to top
Whysoimba

[Busy being the best]

(since 08-03-2023 11:21)

Votes: 39

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 19-08-2014, 11:14:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

zmith wrote:

chiar la ultimii 3 bosi pe 25h, realm1st

0 0

Back to top
simesis

[Mentally Stable]

(since 25-04-2016 22:18)

Votes: 3

Post Posted: 19-08-2014, 22:15:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Numele IRL : Andrei
Varsta : 16
Cateva lucruri despre tine : Imi plac cartofii.
Nume caracter : Tarrio
Armory link : http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Tarrio
Clasa : Warrior
Rasa : Taurean
Main spec : Protection
Offspec (specificati cat de bine stiti sa jucati acest spec, daca e cazul) : Arms, 8.5/10. Exista tot tipmul loc pentru mai bine.
Screenshot cu interfata : Blizzard default, cu exceptia la recount si cateva binduri.
Screenshot cu 5 mil dmg done la test dummy, cu recount-ul deschis pentru a vedea prioritatile la spells : http://tinypic.com/view.php?pic=55lc1g&&s=8#.U_OwCPmSyHg
Explica-ne de ce ai ales aceasta clasa, ce rotatie, prioritati si stats preferi : O clasa mobila si eficienta, rotatia pe baza de prioritati a warriorului arms 4.3: Rend > Mortal Strike > Colossus smash > Overpower > Slam > Heroic strike avand ca stats prioritare: Hit cap > Critical Strike >= Mastery.
Te incadrezi programului nostru de raids? : Da.
Guilde in care ai fost si motivul pentru care le-ai parasit? : Minahonda, guilda a luat sfarsit.
Detalii PC (TS3/Microfon/Hardware) : TS3, microfon, iar hardware cat de pe scurt posibil: Pot participa la raiduri 10/25 si sa mentin 40+ FPS.

0 0

Back to top
ks18492

[Maniac]

(since 02-11-2019 11:25)

Votes: 77

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  Sugarushgod 
Post Posted: 19-08-2014, 22:21:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

simesis wrote:

Explica-ne de ce ai ales aceasta clasa, ce rotatie, prioritati si stats preferi : O clasa mobila si eficienta, rotatia pe baza de prioritati a warriorului arms 4.3: Rend > Mortal Strike > Colossus smash > Overpower > Slam > Heroic strike avand ca stats prioritare: Hit cap > Critical Strike >= Mastery.
[/u]

Stiu ca ar trebui sa te ignor si sa nu postez aici dar spui ca joci 8.5/10 Arms dar esti pamant,se vede si in recount si in asa zisa rotatie pe care o folosesti. E vorba de prioritati si ca sa sti si tu dai Charge,pui Rendu,Colossus si dupa faceroll pe tastatura. Spor la prajit cartofi.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Seyrox
[Banned user]

Banned

(since 24-11-2018 18:47)

Votes: 201

Post Posted: 19-08-2014, 22:57:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu cred ca faci fata la porcii din durotar - dau foarte tare

Demonolgy Warlock Guide 5.4.8

0 0

Back to top
Jaiss

[Creep]

Post Posted: 19-08-2014, 23:31:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ks18492 wrote:
simesis wrote:

[/u]

Stiu ca ar trebui sa te ignor si sa nu postez aici dar spui ca joci 8.5/10 Arms dar esti pamant,se vede si in recount si in asa zisa rotatie pe care o folosesti. E vorba de prioritati si ca sa sti si tu dai Charge,pui Rendu,Colossus si dupa faceroll pe tastatura. Spor la prajit cartofi.

Daca da mai mult de 3 dispeluri eu zic sa il acceptam.

0 0

Back to top
simesis

[Mentally Stable]

(since 25-04-2016 22:18)

Votes: 3

Post Posted: 19-08-2014, 23:35:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Seyrox wrote:
Nu cred ca faci fata la porcii din durotar - dau foarte tare

Nici nu-i nevoie, n-o sa fac niciodata raid la porci. La DS in schimb, e mai probabil.

Posturi unite automat, 20-08-2014, 00:35:36

ks18492 wrote:
simesis wrote:

[/u]

In relatie cu ILVL-ul meu cer sa adaug in legatura cu acel "8.5/10". Am vazut de 395+ care aveau acelasi / dps mai slab ca al meu. Dupa cum am spus, exista loc de imbunatatire.

0 0

Back to top
HolyStrikers

[Mentally Stable]

(since 22-08-2016 02:02)

Votes: 8

Post Posted: 20-08-2014, 14:08:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Numele IRL : Razvan
Varsta : 17
Cateva lucruri despre tine : Sunt sociabil si am simtul umorului..
Nume caracter : Holystrikers
Armory link : http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Holystrikers
Clasa : Paladin
Rasa : Blood Elf
Main spec : Retri
Offspec (specificati cat de bine stiti sa jucati acest spec, daca e cazul) : Tank(pamant), Holy(ceva mai bine)
Screenshot cu interfata : http://i58.tinypic.com/ifbnnl.jpg
Screenshot cu 5 mil dmg done la test dummy, cu recount-ul deschis pentru a vedea prioritatile la spells : http://i60.tinypic.com/xpy45g.jpg
Explica-ne de ce ai ales aceasta clasa, ce rotatie, prioritati si stats preferi : Am ales paladin pentru ca e o clasa echilibrata avand specuri pentru toate cele 3 roluri. Rotatie+Prioritati: Inq up mereu, 3HP=Tv in rest HoW>Cs>Exo(proc)>jud>Hw, Stats: Hit(8%)> Exp(20)>Mastery>crit>haste
Te incadrezi programului nostru de raids? : Da.
Guilde in care ai fost si motivul pentru care le-ai parasit? : Minahonda- s-a spart
Detalii PC (TS3/Microfon/Hardware) : Da/Da/ Intel Celeron 2,40 GHz , 4Gb Ram, Video: NVIDIA Geforce 210(1 Gb)

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Next    

The time now is 29-11-2024, 14:55:07
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x