User
Pass
2FA

Mists of Pandaria on Freakz Discutii
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Show only staff posts
Author Message25572
MagicName

[ HATER !!!]

Status: Offline
(since 09-10-2022 11:14)

Votes: 48

Post Posted: 13-04-2015, 16:10:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nici ei nu stiu sigur cand se va lansa, e inutil sa dea o data si poate nu va fi gata.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
unrelenting

[Mentally Stable]

(since 20-06-2015 18:21)

Votes: 3

Post Posted: 13-04-2015, 17:20:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

marius_xy wrote:
Mi-ar placea sa vad pe site un ceas care sa afiseze numarul de zile ramase pana la deschiderea MOP live.

Daca ai sti cum merge MOP ai vrea sa vezi cu ceas cu "cat mai e pana se inchide MOP"
Nu se baga curand clasele sunt mult prea baguite exp:Rogue clasa cu DMG te omoara inainte sa iasa din stelth - 1-1,5 sec +sute de buguri la spelluri
Logic nu are cum sa bage nu exista nici un fel de echilibru,daca il baga asa in stadiul care e acum o sa fie o nebunie toti o sa faca sute de topicuri din cazua asta.

0 0

Back to top
Magicqtz

[Do Nothing and Win]

(since 10-04-2020 14:57)

Votes: 50

Post Posted: 13-04-2015, 17:52:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

unrelenting wrote:
marius_xy wrote:
Mi-ar placea sa vad pe site un ceas care sa afiseze numarul de zile ramase pana la deschiderea MOP live.

Daca ai sti cum merge MOP ai vrea sa vezi cu ceas cu "cat mai e pana se inchide MOP"
Nu se baga curand clasele sunt mult prea baguite exp:Rogue clasa cu DMG te omoara inainte sa iasa din stelth - 1-1,5 sec +sute de buguri la spelluri
Logic nu are cum sa bage nu exista nici un fel de echilibru,daca il baga asa in stadiul care e acum o sa fie o nebunie toti o sa faca sute de topicuri din cazua asta.

Nu ai treaba cu patch notes si de ce te plangi ca da rouge cum da, afla de ce da asa si o sa-ti dai seama.

Ti-am pus la dispozitie un video de ce da intr-o anumita rotatie dmg calumea, in caz ca nu vrei sa faci research. Iti explica tipul ala tot.
https://youtube.com/watch?v=ZLKW-b6xhpw:

https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/sylvanas/mostfckedup
1 0

Back to top
marius_xy
[Banned user]

Banned

(since 18-12-2019 09:13)

Votes: 19

Post Posted: 13-04-2015, 18:15:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

unrelenting wrote:
marius_xy wrote:

Magicqtz wrote:

(Lasa rouge deoparte ca e singura clasa care merge cel mai bine in momentul actual pe Freakz MOP).
-

Pai Shocker a zis ca o sa dureze aprox o luna MOP PTR si peste 1 saptamana se implinesc 2 luni. Sper ca nu o sa apara acum un GM care sa ne spuna ca e vina noastra ca nu s-a lansat MOP live m-ai devreme pt ca nu am intrat mai multi pe MOP PTR pt testari.

Ideea e ca nu se pune problema sa nu mai avem noi rabdare pana se lanseaza MOP live si ca e posbil sa ne mutam pe alte servere. Problema e ca serverul de MOP nu va fi aducator de profit decat maxim 2 ani. O sa vedeti ca deja de la anul forumul si facebook-ul o sa fie invadat de linkuri catre cele mai bune servere de WOD, filmulete din WOD care sa convinga jucatorii sa treaca la WOD si intrebari de genul: "Cand se lanseaza WOD ca pe alte servere deja se testeaza expansionul 8...."

Ideea e ca nu e timp de pierdut cand te apuci sa lucrezi la un expansion si asta vede oricine care intra pe alte servere. Toti s-au ocupat doar de clase/spelluri/tallente si apoi dupa ce au avut un bg si un dungeon functional au deschis serverul. Nu a trecut nimanui prin minte sa se ocupe de questuri sau achievementuri. Pe toate forumurile la bug report nu am vazut vreun report pt vreun q sau achievement.

Am inteles ca sunt testeri care se pricep doar la questuri si e ok sa se repare si alea dar nu acum. Sa se creeze un topic la sectiunea Mists of Pandaria cu numele: "Quests - dupa anul 2020". Am inteles ca exista GM care se ocupa doar de sectiunea de questuri. Acei GM sigur erau capabili sa se ocupe de altceva mai important cum ar fi clasele/spelluri/talente.

Probabil a gresit si Shocker ca nu a angajat mai multi programatori si s-a bazat si pe faptul ca vor fi suficienti jucatori cu experienta care sa intre pe MOP PTR pt testari.

0 0

Back to top
mihai25

[Winter is here!]

(since 13-11-2022 10:56)

Votes: 153

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 13-04-2015, 18:26:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

^da pai programatorii ii gasesti la fiecare colt de strada.
Numai vorbi aiurea, questurile au fost reparate si scriptate de GM care de asta se ocupa, asta e specializarea lor.
Cat despre spell/talents, acolo repara doar persoane care inteleg foarte bine core-ul si il stiu cap coada.

Diferenta dintre noi si altii e simpla, noi avem foarte mult content scriptat si foarte multe fixuri, pe care alte servere de MoP nu le au, desi au trecut de foarte mult timp pe mop. Si tine minte noi avem toate astea pe PTR, alte servere cu MoP live doar viseaza la ce avem noi.

0 0

Back to top
Rageless
[Banned user]

Banned

(since 27-01-2022 16:06)

Votes: 255

Post Posted: 13-04-2015, 19:07:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Code:
 Probabil a gresit si Shocker ca nu a angajat mai multi programatori si s-a bazat si pe faptul ca vor fi suficienti jucatori cu experienta care sa intre pe MOP PTR pt testari.

Wtf. Ce legatura au TESTERS cu FIXERS ? - Nici una. Cum a zis si Mihai, wannabe devs se gasesc peste tot dar putini sunt cei care stiu sa faca un spell\boss\script simplu cap coada si sa inteleaga ce e scris acolo nu doar int main \ while \ for \ etc.

0 0

Back to top
justyn17x

[KONVICT]

(since 21-10-2022 19:50)

Votes: 33

Post Posted: 13-04-2015, 19:55:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Rageless wrote:
Wtf. Ce legatura au TESTERS cu FIXERS ? - Nici una. Cum a zis si Mihai, wannabe devs se gasesc peste tot dar putini sunt cei care stiu sa faca un spell\boss\script simplu cap coada si sa inteleaga ce e scris acolo nu doar int main \ while \ for \ etc.

Wtf. De ce mai exista PTR daca TESTERS != FIXERS ?

0 0

Back to top
unrelenting

[Mentally Stable]

(since 20-06-2015 18:21)

Votes: 3

Post Posted: 13-04-2015, 23:19:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

mihai25 wrote:

Diferenta dintre noi si altii e simpla, noi avem foarte mult content scriptat si foarte multe fixuri, pe care alte servere de MoP nu le au, desi au trecut de foarte mult timp pe mop. Si tine minte noi avem toate astea pe PTR, alte servere cu MoP live doar viseaza la ce avem noi.

Si daca spun EU ca nu se poate face PVP,probabil ca PVP script acum in momentul de fata,dupa ce am vazut eu e undeva la 2% deci nu se poate juca mai nimic bg,arene si toate cele
Nimeni care face cel putin un pvp decent nu o sa vina sa joace vreodata pe MOP cu asemea buguri....De Cataclysm ziceau ca un expantion FAIL&UNBALNCE la PVP inseamna ca nu au vazut MOP cel mai propabil ca 99% o sa-si dea delete la GAME cand o sa vada asa ceva
Si gandeste-te ca acum sunt 20-30 de playeri pe test realm dar peste o luna cand vina 1-2k de jucatori si o sa vada toate bugurile alea masive la PVP cum o sa reactioneze ???

Cum se lauda si mihai "cel mai probabil iau murit laudatori" ca nu vad pe nimeni pe aici care sa aprecieze scriptule de la MOP e adevarat ce spune mihai :e foarte mult content scriptat si foarte multe fixuri, dar de o importanta aproape de nesemnificativa pe majoritatea nu-i intereseaza ca merg 2 questuri si un dungeon ca pe BLIZZ cum va place voua sa laudati ,majoritatea playeri-lor vor CLASS FIX PT PVP
Acum sper sa nu o luati ca pe critica sau ceva sau ca va reprosez ceva sau sa-mi sariti in cap cu cine stie ce nebuni e doar o opinie personala acum doar timpul va spune daca am dreptatea sau nu...
-

1 0

Back to top
Burebysta

[Retired Veteran]

(since 27-08-2022 20:01)

Votes: 245

Post Posted: 13-04-2015, 23:37:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tind sa te contrazic. Playerilor nu le place Class Fix pentru PvP. Ce le place lor la WoW e sa aibe cu ce sa-si umple timpul jucand, sa progreseze si asta e posibil datorita
Quests care merg
Dungeons care merg
Achievements care merg
Raids care merg
Battlegrounds care merg
Arene care merg
si toate astea pe o clasa care sa fie functionala.

Singura majoritate (si singurul lucrul pe care il vor toti playerii) e sa se poata juca, iar noi asta OFERIM!

Ca o nota aditionala:
Daca nu erau quests functionale ar fi fost lume care urla pentru asa ceva. Lucrul asta se aplica pentru orice alt aspect care nu "pare" complet sau "pare" nesemnificativ.
Eu va recomand sa apreciati munca depusa de cei ce au reparat ce se poate. Fiecare are rolul lui. Unii cu quests, alte cu class spells, altii cu dungeons/raids, altii cu spawns etc. Noi reparam ce se poate dupa cum ne permite timpul.

La inceput am fost si eu ca gloata de oameni care cereau cat mai mult content, cat mai repede si daca nu vedeam mesaje de la GMs mi se parea ca stau degeaba, dar dupa am inceput sa ii inteleg. Altfel vezi lucrurile dupa ce te pui in postura lor. De cand sunt GM inteleg mult mai bine in ce consta acest rank. E mai complicat decat pare, dar si mai satisfacator cand vezi ca playerii se bucura de munca ta si asta te face sa continui.

0 0

Back to top
mihai25

[Winter is here!]

(since 13-11-2022 10:56)

Votes: 153

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 14-04-2015, 00:19:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Suntem constienti ca inca sunt unele bugs majore la clase, nu vor intra stadiul actual pe live (de asta inca suntem pe PTR) se vor face fixuri la clase, acum au fost sarbatorile de Paste, majoritatea dintre noi ca si voi au fost ocupati zilele astea.
0 0

Back to top
Magicqtz

[Do Nothing and Win]

Post Posted: 14-04-2015, 00:57:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

O singura chestie vreau sa punctez, 6/10 playeri(pe fiecare clasa) pe PTR in momentul actual nu stiu PvP, nu stiu cu ce se mananca o clasa, nu stiu mecanica fiecarei clase, nu isi dau interesul sa o inteleaga, singura frustrare a lor e sa comenteze pe forum(sau spun pur si simplu ^Mama ce de buguri^ si omul joaca ca o petarda). Nu vreau sa se simta cineva atacat dar asta e adevarul.
Da, inca mai sunt buguri majore dar s-au fixat multe pt un PTR.

@Burebysta, toate cele spuse de tine pe un spec functional, ca nu poti obliga tu pe unul sa joace fire mage, daca el doreste frost.
Si cand ne referim functionala, ne referim la un echilibru, de aici vine si frustrarea multora(de ex al druidului feral care acum are 0 dmg, am dat ex lui ca e singurul spec care nu prea face dmg in egala masura cu celelalte specuri).

0 0

Back to top
tudor1297

[shefu' la luptatori]

(since 01-02-2020 14:06)

Votes: 250

Post Posted: 14-04-2015, 01:25:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Problema e ca nici nu sunt oameni care sa se ocupe de testing. Pe mine nu prea ma intereseaza pvp-ul asa ca nu am stat sa fac duele, am testat spelluri, dungeons si niste quests. Am incercat sa fac cateva bg-uri, dar factiunile erau dezechilibrate (gen 4 playeri vs 10 and stuff like that). Sunt prea putini playeri pe PTR ca sa mai poti testa chestii.

So, eu cred ca ar trebui reparate majoritatea bug-urilor care se afla momentan la confirmed si-apoi bagat MoP live asa cum o sa fie. Fara un numar mai mare de playeri sunt anumite chestii care nu pot fi testate. Parerea mea e ca va lungiti prea mult cu PTR-ul, stiu ca scopul este nobil, dar lumea devine nerabdatoare.

[RO]Warrior Fury PvE Guide 5.4.8

[EN]Warrior Fury PvE Guide 5.4.8

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Magicqtz

[Do Nothing and Win]

Post Posted: 14-04-2015, 10:15:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

tudor1297 wrote:
Problema e ca nici nu sunt oameni care sa se ocupe de testing. Pe mine nu prea ma intereseaza pvp-ul asa ca nu am stat sa fac duele, am testat spelluri, dungeons si niste quests. Am incercat sa fac cateva bg-uri, dar factiunile erau dezechilibrate (gen 4 playeri vs 10 and stuff like that). Sunt prea putini playeri pe PTR ca sa mai poti testa chestii.

So, eu cred ca ar trebui reparate majoritatea bug-urilor care se afla momentan la confirmed si-apoi bagat MoP live asa cum o sa fie. Fara un numar mai mare de playeri sunt anumite chestii care nu pot fi testate. Parerea mea e ca va lungiti prea mult cu PTR-ul, stiu ca scopul este nobil, dar lumea devine nerabdatoare.

Era ceva sa se repare toate bugurile de la confirmed dar nu cred ca are timp Sockeru intr-o saptamana(poate o sa ne surprinda).

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12    

The time now is 12-01-2025, 13:08:18
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x