User
Pass
2FA

Arme Dreadful
Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message6960
Shadowy

[Creep]

Status: Offline
(since 02-09-2017 16:49)

Votes: 40

Post Posted: 15-05-2015, 17:27:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Snoppy wrote:
Turbokill1337 wrote:
+1 pt armele dreadful

-1
O sã se foloseascã și-n PvE.

Serios? TAsta e un motiv cand deja lumea poate sa doneze pentru HC items?

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
tudor1297

[shefu' la luptatori]

(since 01-02-2020 14:06)

Votes: 250

Post Posted: 15-05-2015, 17:42:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Armele dreadful au 457 ilvl si dau crit + resil
Sunt aproape inutile in PvE, unde poti face rost de arme 463 cu 2 stats-uri din dungeonuri.

[RO]Warrior Fury PvE Guide 5.4.8

[EN]Warrior Fury PvE Guide 5.4.8

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
dkblood69
[Banned user]

Banned

(since 29-05-2015 14:20)

Votes: 2

Post Posted: 15-05-2015, 18:10:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Rageless wrote:
Drain wrote:
insistati asa de mult pe "retail feeling", dar nici macar nu poti omori pe unul de la alianta daca il vezi in tol'barad sau alte zone. Pe langa asta poti sa le intelegi injuraturile etc. Si va ***** pe voi de la niste arme dreadful. "oh nu, cum sa bagam, daca pe oficial nu erau nu pot exista nici aici". Srsly, una e retail alta e freakz, nu e ca si cum ati baga arme de pe patch 5.4, bagati niste jafuri de care ai nevoie pentru pvp power. sau o sa se planga donorii ca le'ati futut pay2win?

Daca dam enable la PvP o sa fie iar lag si dupa tot voi plangeti ca e lag si ca unplayable. Thinking Partea cum ca poti intelege ce scrie factiunea cealalta nu zic nimic, e bug, o sa rezolvam dar acum nu este o prioritate maxima asta. Armele dreadful nu stiu daca o sa fie bagate, probabil o sa dezbat asta in staff si vedem. Si nu, nu e din cauza ca plang donatorii.

ok dar pe alte servere cum nu e lag frate cand se face world pvp/bosses si numai aici pe freakz e?

de pe cata aceeasi problema, nu poti sa faci un raid de 20 de oameni sa mergi in orasul advers ca ia serveru fatal error, pe un alt server populat am facut un FTH cu raid full de 40 si n-a fost nici un pic de lag.

0 0

Back to top
david33
[Banned user]

Banned

(since 03-08-2017 14:46)

Votes: 62

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 15-05-2015, 18:21:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

dkblood69 wrote:
Rageless wrote:
Drain wrote:
insistati asa de mult pe "retail feeling", dar nici macar nu poti omori pe unul de la alianta daca il vezi in tol'barad sau alte zone. Pe langa asta poti sa le intelegi injuraturile etc. Si va ***** pe voi de la niste arme dreadful. "oh nu, cum sa bagam, daca pe oficial nu erau nu pot exista nici aici". Srsly, una e retail alta e freakz, nu e ca si cum ati baga arme de pe patch 5.4, bagati niste jafuri de care ai nevoie pentru pvp power. sau o sa se planga donorii ca le'ati futut pay2win?

Daca dam enable la PvP o sa fie iar lag si dupa tot voi plangeti ca e lag si ca unplayable. Thinking Partea cum ca poti intelege ce scrie factiunea cealalta nu zic nimic, e bug, o sa rezolvam dar acum nu este o prioritate maxima asta. Armele dreadful nu stiu daca o sa fie bagate, probabil o sa dezbat asta in staff si vedem. Si nu, nu e din cauza ca plang donatorii.

ok dar pe alte servere cum nu e lag frate cand se face world pvp/bosses si numai aici pe freakz e?

de pe cata aceeasi problema, nu poti sa faci un raid de 20 de oameni sa mergi in orasul advers ca ia serveru fatal error, pe un alt server populat am facut un FTH cu raid full de 40 si n-a fost nici un pic de lag.

Pentru ca avem host praf, de aia.

0 0

Back to top
Magicqtz

[Do Nothing and Win]

(since 10-04-2020 14:57)

Votes: 50

Post Posted: 15-05-2015, 19:28:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deviati de la subiect, exista alte topicuri sau faceti altul pt world pvp !!! Nu creati o ''salata'' de posturi aici.

Ok, inteleg ca trebuie sa va consultati intre voi(pretexte pe voi, mai rau ca femeile) , "poate e necesar si de-o adunare generala a membrilor din staf pt a lua o decizie atat de grea si apasatoare" ca sa luati o hotarare cu un impact atat de infim asupra pve/donatorilor/etc. si cu un impact MARE asupra pvp-ului. Niciodata nu am inteles cat de mult se pune problema pt niste ***** de iteme, zici ca cerem un boss X sau sa faca nush ce care presupune bataie de cap...

GMS, poate nu ati inteles, e o necesitate armele dreadful, asta incearca sa transmita toti, ce e asa greu.

https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/sylvanas/mostfckedup
0 0

Back to top
Burebysta

[Retired Veteran]

(since 27-08-2022 20:01)

Votes: 245

Post Posted: 15-05-2015, 19:44:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca sunt niste ***** de iteme atunci de ce le mai vreti?

Noi cand luam o decizie, o luam ca un tot. Daca nu exista comunicare intre noi, membrii Staff-ului, atunci ar fi un haos. Se discuta pe tema asta si o sa ajungem la o concluzie.

Am inteles punctele voastre de vedere si le analizam. Acuma be patient.

0 0

Back to top
Shadowy

[Creep]

(since 02-09-2017 16:49)

Votes: 40

Post Posted: 15-05-2015, 20:14:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Burebysta wrote:
Daca sunt niste ***** de iteme atunci de ce le mai vreti?

Noi cand luam o decizie, o luam ca un tot. Daca nu exista comunicare intre noi, membrii Staff-ului, atunci ar fi un haos. Se discuta pe tema asta si o sa ajungem la o concluzie.

Am inteles punctele voastre de vedere si le analizam. Acuma be patient.

Tu sigur nu faci parte din partea de support de la CS/LoL/Minecraft? Ca la sectiunea WoW, dai niste raspunsuri de te doare mintea si nu e prima data cand ma abtin sa nu iti dau report.
Cu cateva posturi mai sus ti`a explicat cineva de ce sunt itemele alea atat de importante, dar se pare ca tu, la fel ca si alti GMi de pe aici, citesti doar ce iti pasa tie.

Ca sa nu mai cauti, iti explic eu care e treaba cu armele astea si de ce sunt importante.
In primul rand, nu afecteaza PvE`ul pentru ca stats`urile pe care le aduce fiecare arma in parte nu sunt atat de bune.
In schimb, iti da acel PvP power care e foarte important pentru PvP (PvP power iti da increase damage versus alti playeri). De asta subiectul cu armele dreadful este legat de PvP si un motiv gen "s'ar folosii si in PvE" nici nu isi are rostul.

0 0

Back to top
Drain

[fan nrultimate]

(since 30-04-2020 22:31)

Votes: 32

Post Posted: 15-05-2015, 20:15:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

sunt convins ca sunt multe puncte de vedere de analizat, avand in vedere ca niciun gm nu va folosi armele alea pentru ca niciun gm nu face pvp. but, whatever makes you sleep better.
0 0

Back to top
Burebysta

[Retired Veteran]

(since 27-08-2022 20:01)

Votes: 245

Post Posted: 15-05-2015, 20:24:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Shadowy, n-ai inteles replica mea de la inceput, dar imi place ca esti ofensat de ea.

Incercam sa subliniez faptul ca putem discuta o problema cu un limbaj mai normal, dar ce sa ii faci...mereu exista discrepante intre Staff si Players.

Oricum, iti multumesc din partea Staff-ului ca nu ai fost doar Off-Topic ci ai adus si alte argumente.

P.S. Putin imi pasa de ce parere ai tu, altul sau Tanti Florea despre mine. Haters are everywhere. Now stick to the topic.

//Ce-am inteles e ca voiati armele astea pentru ca nu aveati altele pentru PvP din cauza ca donors au deja Malevolent si va rup in bucati chiar daca sunteti players cu skill. Rolling Eyes

Last edited by Burebysta on 15-05-2015, 22:47:00; edited 1 time in total
0 2

Back to top
bossutai

[Freakazoid]

(since 24-12-2020 23:35)

Votes: 55

Post Posted: 15-05-2015, 22:24:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Burebysta wrote:
@Shadowy, n-ai inteles replica mea de la inceput, dar imi place ca esti ofensat de ea.

Incercam sa subliniez faptul ca putem discuta o problema cu un limbaj mai normal, dar ce sa ii faci...mereu exista discrepante intre Staff si Players.

Oricum, iti multumesc din partea Staff-ului ca nu ai fost doar Off-Topic ci ai adus si alte argumente.

P.S. Putin imi pasa de ce parere ai tu, altul sau Tanti Florea despre mine. Haters are everywhere. Now stick to the topic.

Pe bune? Cred ca doar despre asta era vorba pana acum (de acel pvp power). Haters everywhere? Tu vezi ce scrieti prin topicurile astea? Aproape imi pare rau ca sandake nu mai e...

0 0

Back to top
kNz_^

[Uruk`hai]

(since 07-11-2021 14:33)

Votes: 11

Post Posted: 15-05-2015, 22:43:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

+1 pentru arme.

The one ring !
0 0

Back to top
Drain

[fan nrultimate]

(since 30-04-2020 22:31)

Votes: 32

Post Posted: 15-05-2015, 22:59:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Burebysta wrote:
//Ce-am inteles e ca voiati armele astea pentru ca nu aveati altele pentru PvP din cauza ca donors au deja Malevolent si va rup in bucati chiar daca sunteti players cu skill. Rolling Eyes

defapt era vorba de ce se va intampla cand se vor deschide arenele. cum balansezi faptul ca o sa fie playeri care au t2 wep, si tu ai ***** pe bat.
si daca nu se deschid arenele prea curand, tot nu vad de ce nu le'ati baga, ar fi iteme in plus pentru care sa faci BGuri.

0 0

Back to top
Bigblackjoe

[Mentally Stable]

(since 12-03-2019 19:54)

Votes: 13

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 15-05-2015, 23:15:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Aici ca si in viata de zi cu zi in Romania.
Implementezi ceva fara sa gandesti problema din toate unghiurile , apar tot felul de probleme si pana le rezolvi te omoara birocratia. "decizii , protocoale si alte balarii aberante"

0 0

Back to top
Fair

[^^ Events MC ^^]

(since 28-08-2022 08:30)

Votes: 414

Post Posted: 15-05-2015, 23:39:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Burebysta wrote:

1. Snoppy, cand te voi vedea pe tine top 1 dps cu arma aia iti donez ce vrei tu, nu stiu cum poti spune asta despre o amarata de arma in ceea ce priveste "Pve-ul".
2. Burebysta, ar trebui sa iti peste deoarece nu mai primesti respect daca vii cu astfel de replici gen "daca nu va trebuie de ce mai cereti" pentru ca tu nu poti citi niste amarate de posturi relevante.
3. Cei care au donat pana acum in pvp, din ce am vazut eu, sunt niste randoms players fara habar in pvp, asa ca nu isi face nimeni vreo grija neaparat de chestia asta, desi logic ca ala donat are un avantaj imens fata de "noi" care umblam cu arme BoE sau din dungeon.
4. Pe blizz toti au inceput de la acelasi gear, nu au dat in arene/world pvp/bgs de playeri full malevolent elite si etc. Nu stiu cum unii din voi, care nu calcati in pvp, va permiteti sa va dati cu parerea intr-un topic despre o arma PvP care nu afecteaza cu nimic omoratul de dragoni/ursi panda si alti monstrii.

0 0

Back to top
? askyourself.

[Mentally Stable]

(since 03-06-2017 15:28)

Votes: 6

Post Posted: 15-05-2015, 23:52:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Magicqtz wrote:
o hotarare cu un impact atat de infim asupra pve/donatorilor/etc. si cu un impact MARE asupra pvp-ului.

Ai foarte mare dreptate, armele sunt problema, NOT; Ramai la a fi un BG Hero, nu mai posta aici.

Snoppy wrote:

-1
O sã se foloseascã și-n PvE.

De cand au PVE Heroes voie sa se bage in astfel de topicuri si sa isi dea cu parerea? Afirmatii / comentariu invalid(e). Nici nu are rost sa iti explic sau sa imi bat capul sa fac asta, nu meriti osteneala.

dkblood69 wrote:
ok dar pe alte servere cum nu e lag frate cand se face world pvp/bosses si numai aici pe Freakz e?

Du-te inapoi sub piatra de unde ai venit, irelevant ce spui cand topicul e legat de armele Dreadful // DMG // Resil situation.

Burebysta wrote:
Noi cand luam o decizie, o luam ca un tot. Daca nu exista comunicare intre noi, membrii Staff-ului, atunci ar fi un haos. Haters are everywhere.

Tu chiar nu ai ce cauta pe aici, nu stiu de ce iti permiti sa postezi aici in topic, te mai miri de ce nu te suporta X si Y. Also de asemenea, ce ''decizie'' ai putea lua tu? Restul ok, dar tu in niciun caz nu.

//// Se putea discuta civilizat in maxim 1 pagina la topicul asta, dar era imposibil sa nu apara ''BG Heroes'', ''PVE Heroes'', Randomii de n-au trecut niciodata de 2500, si toti de vorbesc alandala pe aici.

Nu de la arme e problema, get over it. Base resilience-ul e prea MIC pentru hotfixurile de 5.4 (nerfs / buffs). Pricepeti ca PVP Power-ul ala nu iti previne 140k de la Rising Sun Kick, 100k Chimera / Aimed Shot, 130k + Slam-urile, 90k/ tick Fists of Fury and so on; Dupa ce se vor adauga armele nu are decat sa apara mai mult QQ decat este acum. Suntem pe patch-ul unde pe Blizzard era gearul Prideful, nu au bagat ei de ''idioti'' base resil-ul ala mare; La noi asta e problema, ca e prea mic. Get over it.

1 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Snoppy, 16 May 2015 00:25

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next    

The time now is 12-06-2025, 18:42:55
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password