User
Pass
2FA

Recrutari PVE
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 122, 123, 124 ... 130, 131, 132  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Show only staff posts
Author Message515930
Cosmin050895

[Who Cares]

Status: Offline
(since 19-02-2022 21:27)

Votes: 27

Post Posted: 22-05-2015, 12:07:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Firelol (Guest) - Acceptat, /w me in-game.

PS: Leaga-ti Contul din WoW cu cel de pe Forum, ma refer la contul pe care este acest Rogue.

Recrutarile sunt in continuare deschise pentru:

-Warrior (Protection) -
- Priest (Holy/Shadow) -
- Death Knight (Blood) -
- Mage (Frost/Fire/Arcane) -
- Paladin (Protection/Holy) -
- Shaman (Restoration/Elemental) -
- Druid (Feral/Restoration/Balance) -
- Warlock (Destruction/Demonology) -
- Rogue (Combat/Assassination/Subtlety) -
- Monk (Brewmaster/Mistweaver/Windwalker) -

Cerinte minime: 480 ilvl, experienta pve, 40 days char played.

Putem recruta si alte clase/spec-uri, insa doar cu un nivel al jocului foarte ridicat.

Legati cont-ul cu cel din joc.

Exorcizare Gets 100.000 Honorable Kills

Last edited by Cosmin050895 on 26-05-2015, 17:26:42; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
BllaZze

[>I See DeaD PeoPle< ]

(since 23-11-2018 18:34)

Votes: 43

Post Posted: 22-05-2015, 13:05:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Radu
2. Varsta: 20
3. Localitate: Brasov
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? - 4-5h pe zi
4. Clasa: Hunter
5. Main Spec/OFF spec: MM si.... MM
6. Link Armory*: https://armory.freakz.ro/character/genesis/blowing
7. Screenshot cu Interfata**:
8. De ce ai ales specul pe care joci acum? Fiind patch nou, am avut o perioada de tranzitie in care am incercat fiecare spec dar am ramas , momentan cel putin , la MM deoarece merge cel mai bine neavand buguri majore care sa influenteze asa mult prioritatile sau gameplay-ul. Are un Aoe bunicel in care poti spama Multi Shot linistit iar single targetul sunt foarte multumit de cum se prezinta.
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc).
In acest Patch talentele nu mai sunt unele fixe de care nu te poti lipsi. Depinde de encounter: Glaive Toss in special la bosi unde nu sunt Adds sau sunt dar foarte putini iar Barrage unde encounterul e unul de tip AOE.
Rotatie....mai mult prioritati. Musai sa fie Serpent Sting pe targetul pe care te axezi in fight > Chimera la CD (da si nu, depinde de focus si secundele ramase din serpent sting)> Kill Shot la CD > Aim shot cand Chimera e pe cd > Steady x2 (pentru buff si Focus regen ) > Multi Shot pentru AOE ; de aici iti poti crea rotatia ta:
Agil Pots + Synaps + trinket sau ce mai am > Serpent > Murder Of crows > Rapid Fire > 2 steady > aim + chimera > 2 steady > 2 aim > 2 steady > aim chimera si de aici mai imi activez o rasiala (de troll) 2 steady> and so on.... N-am zis nic de Stampede pentru ca nu stric un Global Cd pentru maxim 50k dmg Overall (buguita)
Stats : Agil > 7.5 hit + 7.5 expertise ( deocamdata nu merge ex pe hunter asa ca am scos tot si am pus in altceva) > Crit > Haste > Mastery
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm).
Joc WOW de pe WOTLK unde dadeam cu Volley in bosi ca mi se parea ca sunt mai multe sageti si dau dmg mai mare dar mai apoi mi-am invatat cat de cat clasa renuntand la Volley pe single target reusind chiar sa fie in top dps. Pe Cata am facut o pauza de la wow reusind sa fac DS-ul pana la Warmaster.
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.)
Majoritatea patchului am fost in Gravity care mai apoi pe Cata si-a incetat activitatea. Pe urma am intrat in Madness , mai apoi Ascension iar ultima guilda a fost Deathwish care a "fuzionat" cu voi.
12. Detalii PC***.
Deocamdata am un Intel Core 2 Duo E7500 2,93 GHz , 4 Gb RAM , Video : AMD Radeon HD5670 2GB dar sunt planuri de inbunatatire in viitorul nu asa de indepartat.
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre?
Doresc o Guilda cu progres si in care oamenii stiu ce trebuie sa faca.
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.)
Lucrez dar acest lucru nu o sa afecteze timpul petrecut in Wow deoarece e un Job de 6 ore. Timpul liber mi-l petrec cu prietenii , la fotbal sau la gratare, chefuri, nebunii -. Sunt e persoana ambitioasa si foarte principiala.
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante). Stiu ca nu se mai recruteaza hunteri dar am zis sa incerc.
16. Screenshot Recount 20 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic) own buffs, no food, no flasks, no scrolls.
http://tinypic.com/view.php?pic=zisx10&&s=8#.VV8L_U-qpHw

0 0

Back to top
Pitiqh

[Mentally Stable]

(since 03-05-2020 18:32)

Votes: 13

Post Posted: 22-05-2015, 13:13:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

/w in game

0 0

Back to top
Deaglez

[Of The Freakz]

(since 10-03-2018 07:57)

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 23-05-2015, 17:22:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Flavius

2. Varsta: 21

3. Localitate: Oradea

4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) aproximativ 5-6 ore/zi, iar in weekend cat este nevoie

4. Clasa: Death Knight

5. Main Spec/OFF spec: Frost/Blood

6. Link Armory*: https://armory.freakz.ro/character/genesis/Deaglftw

7. Screenshot cu Interfata**: http://i.imgur.com/nVOYrbV.jpg

8. De ce ai ales specul pe care joci acum? Am ales sa joc ca main spec Frost deoarece cunosc acest class, pentru ca este un spec care da damage enorm atat single target cat si AoE si nu in ultimul rand pentru ca prefer sa joc ca mele. Ca off spec am ales sa joc blood pentru ca exista anumite situatii in care este nevoie de un tank cat de cat acceptabil, si decat sa absentez sau sa fiu nefolositor, prefer sa ajut ca tank.

9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc). O sa incep cu talentele: Ca prim talent am ales Unholy Blight deoarece este un bun spell de AoE; apoi am ales AMZ(Anti Magic Zone) Deoarece jucand pe acest pach nou am observat in instante, raiduri, bosi ca se incaseaza magic damage, iar acest spell ma ajuta nu doar pe mine ci si pe cei din range scazand damage-ul incasat; al treilea talent este Death`s Advance, deoarece la fel ca mai sus am vazut ca anumiti bosi imi dau slow, si asta poate sa ma faca sa mor ironic, cu acest talent si urmarind dbm-ul pot sa ma asigur timp de 6 secunde ca nu o sa iau reduce la movment speed; Al patrulea talent este Death Pact, jucand ca frost nu folosesc acel Ghoul, asa ca in cazuri critice il pot sacrifica pentru a-mi da heal singur; al cincilea talent este Runic Empowerment, l-am ales deoarece folosesc acel spell Frost Strike si am sansa sa primesc un random rune; si in cele din urma ultimul talent Desecrated Ground pe care il utilizez in momentele in care sunt stuck unde posibilitatea de a muri este ridicata.
Ca rotatie, probabil fiecare are una proprie, pentru un single target eu incep mereu cu potiunea urmata de obilitrate->frost strike procuie acel Killing Machine, dar eu urmaresc burst-ul, in momentele in care procuie killing machine folosesc Obilitrate, iar cand am procuit Killing Machine+Unholy Strenght folosesc si burst-ul(Trinket+Potion+Pillar of frost+Blood Fury(Orc Racial) si incerc sa mentin, acum mai am si acel spell Soul Reaper pe care in pun pe target cand are under 35% HP deoarece dupa 5 secunde imi da un damage maricel, si beneficiez de 50% haste.
Ca AoE incep, in momentul in care pot sa utilizez AoE, folosesc howling blast->Death and Decay->Unholy Blight->Pestilence si la nevoie Blood Boil.
Ca si stats in primul si in primul rand trebuie acele Cap-uri HIT/Expertise care sunt egale ca valori(7,5%), apoi critical este ceva gen main stat pentru damage, Mastery-ul si Haste-ul le-am dat reforge ca sa fie si ele cat de cat egale, deoarece mastery-ul ma ajuta doar pentru Frost Strike si haste-ul pentru rune regen si attack speed.
Legat de gemming ce pot sa spun, am incercat mereu sa ma apropiu de cap-uri prin gemming.
Ca si gear este adevarat, cu cat gear-ul este de ilvl mai mare cu atat dps-ul este mai mare, dar daca sti sa iti joci class-ul/spec-ul poti sa te mentii intr-un dps decent.

10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). Eu am inceput sa joc wow cand deja pe freakz era implementat pach-ul 4.3.4 Cataclysm, am avut un progres cursiv, adica la inceput nu prea stiam sa joc acest class mai ales ca Unholy Death Knight, cu timpul am invatat sa joc ca dps facand un gear full hc de dps si un gear de 407 ilvl ca blood. In acest moment am decis sa joc frost deoarece pe acest nou pach da un dmg AoE si single target mare, ceea ce pe pach-ul 4.3.4 nu se prea intampla!

11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) La inceput am fost in Urban Elite, unde au fost anumite dispute intre Guild Master si raid-eri de baza ai guildului, ducand la formarea unei noi guilde Old Renegades, unde se aflau raid-eri din Urban Elite si multi alti playeri din acel guild. Am continuat cu progresul in Old Renegades si am hotarat sa plec deoarece doream sa ma mut la Horde!

12. Detalii PC***. 8 Gb ram, procesor Intel Dual core 2,4 Ghz/ 2Ghz, video card Gigabyte NVIDIA GeForce GT 730

13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Doresc sa ma alatur guildei pentru a putea continua progresul, pentru a fi de folos sau de ajutor

14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) Am un loc de munca, iar timpul liber il impart de obicei in functie de ce activitati umeaza sa am in ziua respectiva, ca hobby-uri ar fi muzica, sportul, iesirile in aer liber.

15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante). Ca mentiunea as vrea sa precizez ca sunt disponibil oricand, adica daca e nevoie de mine cu un simplu telefon se poate rezolva

16. Screenshot Recount 20 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic) own buffs, no food, no flasks, no scrolls. Pe dummy nu am putut folosi Soul Reaper deoarece ramane la 50% hp
http://i.imgur.com/7TIER5F.jpg

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Cosmin050895

[Who Cares]

(since 19-02-2022 21:27)

Votes: 27

Post Posted: 23-05-2015, 17:48:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Deaglez (Deaglftw) - Respins.

Exorcizare Gets 100.000 Honorable Kills

0 0

Back to top
radu1995

[Șãfu']

(since 17-07-2016 11:18)

Votes: 32

Post Posted: 24-05-2015, 12:52:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Mihai
3. Localitate: Timisoara
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? - 4/5 ore pe zi, in functie de programul de la facultate
4. Clasa: Paladin
5. Main Spec/OFF spec: Holy/Holy
6. Link Armory*: https://armory.freakz.ro/character/genesis/destination
8. De ce ai ales specul pe care joci acum? -Avand in vedere ca joc paladin holy de 4 ani, e specul care il joc cel mai bine.
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc). -Avand in vedere ca pe MoP, talentele sunt la alegere,in functie de stilul de joc...nu pot sa ma pronunt...Rotatia ca healer,variaza in functie de procuri...despre gemm-uri: eu unul am preferat sa fac exces de spirit, iar statsurile...desi multi joaca la mastery, eu prefer sa joc la spirit>haste>crit.
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm).
Joc wow de pe tbc, dar pe freakz doar de cand s-a bagat wotlk...am jucat la hoarda la inceput(pe wotlk),apoi pe cata am venit la alianta...ceea ce pot spune e ca am dat toti bossi jos (tbc,wotlk si cata) pe toate dificultatile.
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.)
Pe wotlk ,nu mai tin minte ca a trecut ceva vreme,dar tin minte ca pe guildmaster il chema Amilo....guilda nu mai stiu...pe cata am jucat la inceput in Madness, apoi Ascension,iar in prezent sunt in SublimE. ( am facut postul asta in caz ca sunt acceptat, vreau sa ma mut la hoarda).
12. Detalii PC***. Sony vaio: procesor i5, memorie ram de 4 si placa video de 1 gb.
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? - Vreau o guilda cu progres cu oameni pro', cu care "ai ce discuta despre wow".
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.)
Sunt student la Politehnica, inginerie civila, iar in timpul liber imi place sa ma distrez, sa joc wow, sa ies la berica -....ca hobby....am jucat 11 ani fotbal.
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante). -repet, momentan sunt la alianta, dar daca sunt acceptat...o sa ma mut luni la hoarda... nu am 40d played, deoarece am mai avut un caracter,care era principal de pe wotlk,inclusiv cata.....dar am luat bann din motive ciudate, mai exact, cand jucam in madness am dat parola la unii membrii sa mai intre pe caracter si sa ajute raidul daca au nevoie,iar cand am iesit......pentru ca erau frustrati ca am iesit....au intrat pe cont si au vandut toate itemele si au facut tot posibilul sa iau ban permanent.

In viata cel mai bun sfat ti-l da frizerul : " Tine capul sus ! "

1 0

Back to top
Jokedy
[Banned user]

Banned

(since 03-04-2016 15:49)

Votes: 91

Post Posted: 24-05-2015, 15:12:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Destination - Acceptat. Dupa ce te muti la hoarda /w.

0 0

Back to top
soricel

[Mentally Stable]

(since 04-04-2020 14:03)

Votes: 10

Post Posted: 25-05-2015, 21:25:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL:Nicu
2. Varsta:27
3. Localitate:Sf.Gheorghe (live Spain)
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? pe zi in functie de orarul geografic de munca,aproximativ 4-6 ore
4. Clasa:Rogue
5. Main Spec/OFF spec:Combat
6. Link Armory*: https://armory.freakz.ro/character/genesis/vladislopol
7. Screenshot cu Interfata**: http://postimg.org/image/v4okko8jb/
8. De ce ai ales specul pe care joci acum?mereu mi s a parut un spec simplu si interesant de dps...
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc).
1spec: http://postimg.org/image/7h1o7yxyt/
2 glyphs http://postimg.org/image/8mkz4oevd/
3 rotatie in ce priveste rotatia e cam aceiasi ca multi alti jucatori presupun...f imp pt mine ca dps poison daggere,Leeching Poison(ajuta oarecum la mai putin heal din partea healerilor)/Deadly poison...rotatie...start stelth garrote/ambush,la 5 combo slice and dice/
dupa care andrenaline rush shadow blades + blade fury+trinket...la fiecare 5 combo eviscerate...f imp killing spree se fol la final...deoarece nu necesita energy,si cam atat
messerii fol insc + lw...bonusurile de agility pe wrist si sholderi...sochete agility+haste
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm).vanilla full pvp tbc putin pve imi amintesc de chain questurile ssc +black temple wotlk pvp pve nu mi a placut prea mult...cataclysm pvp
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) de moment am propria guilda name BFMV
12. Detalii PC***. http://postimg.org/image/wqg29kjwz/
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? va urm de mult timp pe progresul pve,si mi a placut f mult..am decis sa ma alatur voua
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) lucrez,fost sportiv de performanta(lupte libere)
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante).
16. Screenshot Recount 20 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic) own buffs, no food, no flasks, no scrolls.

0 0

Back to top
Mihaiciprian

[Mentally Stable]

(since 24-01-2019 16:15)

Post Posted: 26-05-2015, 12:04:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Ciprian
2. Varsta: 17 ani
3. Localitate: Targoviste
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? :sunt mai mereu on pe wow
4. Clasa: Mag
5. Main Spec/OFF spec: Frost / Frost
6. Link Armory*: https://armory.freakz.ro/character/genesis/Wzzy
7. Screenshot cu Interfata**: http://i.imgur.com/lPcVgH4.jpg
8. De ce ai ales specul pe care joci acum? :Am ales frost pentru ca are dmg mare si pe single targer si aoe
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc). :Eu joc la Haste/Crit /Mastery..conteaza si gearu foarte mult
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). :Vanilla,Tbc,Wotlk nu am jucat decat pe cataclysm am jucat si m-ia plcaut foarte mult am avut full progress pe hc .
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) :the diviniti m-au dat ei afara ca nu am mai intrat o perioada
12. Detalii PC***. :procesor dual-core de 3GHz /4GB RAM /placa video de 2GB
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? :Sunteti o guilda buna si cu progres
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.):sunt elev ,pasionat de fotbal si bautura -
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante). :nu
16. Screenshot Recount 20 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic) own buffs, no food, no flasks, no scrolls. :o sa vezi in game

0 0

Back to top
Anonimatia

[Celebru anonim]

(since 26-02-2021 20:45)

Votes: 72

Post Posted: 26-05-2015, 16:49:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Vladislopol -acceptat

@Wzzy-respins (cerere incompleta/gresita)

0 0

Back to top
Sanctify

[Mentally Stable]

(since 13-05-2020 10:00)

Votes: 1

Post Posted: 31-05-2015, 21:16:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Andrei
2. Varsta: 19
3. Localitate: Bucuresti
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ?
Pe zi , incepand cu ora 18:00 pana urmatoarea zi , toata saptamana .
4. Clasa: priest
5. Main Spec/OFF spec: Holy/Disc
6. Link Armory*: https://armory.freakz.ro/character/genesis/sanctify
7. Screenshot cu Interfata**: http://s18.postimg.org/5bvilg4i1/Wo_WScrn_Shot_053115_220344.jpg
8. De ce ai ales specul pe care joci acum?
Am ales Holy pt PVE , pentru ca , dupa parerea mea , este un spec perfect pentru healing , atat single, cat si multiple target.
Disc este pentru PVP.
In primul rand , ar trebui sa folosesti un addon , ca HealBot , pentru a-ti fi mai usor sa folosesti spell-urile pe intreg raidul.
In an doilea rand , talentele , se pot vedea in SS , unul esential dupa mine fiind TIER 3 ( procuie foarte des , mai ales cand folosesti Holy Word:Sanctuary) . Ca healer nu prea am o rotatie stabilita , dar spre exemplu pentru hard-heal pe intreg raidul folosesc Halo , pentru AoE pe 5 playeri , Prayer of Healing , in rest spam Flash Heal cand procuie , cast Greater Heal / Prayer of Healing pe 2 stackuri de Serendipity , Renew up all time etc. Gearul perfect este cel de healer , int , spirit pt mana regen cat sa te simti confortabil , dupa care crit(un crit la heal poate salva vieti ). Gemuri cu intellect sau spirit daca mai este nevoie.
Wow joc inca din TBC , si tot de-atunci fac si PVE . Am inceput cu BT , swp , am trecut prin toate , pana in prezent , la MGV . -
heaven , drunken badgers , inca cateva , dar nu le mai tin minte . Le-am parasit,din cauza unor neintelegeri .
12. Detalii PC***. Procesor Intel pentium dual 2.40 ghz , 4gb ram , gfroce 9600 gt , am internet bun de la rds , nu am si nici nu am avut probleme cu lag , net picat etc , am microfon .
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Pentru a progresa in de-ale pve-ului alaturi de cei mai buni + sunt total de-acord cu regulile , deci pareti oameni ok
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) In prezent sunt student la facultatea de informatica , in timpul liber job basket , nu lucrez.

0 0

Back to top
antykappa

[Mentally Stable]

(since 07-01-2017 20:32)

Votes: 7

Post Posted: 31-05-2015, 22:49:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: bogdan
2. Varsta: 22
3. Localitate: bucuresti
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? : in fiecare zi din sapt dupa ora 8:30, 9:00...pana cand vreti voi...in weekend dupa ora 6-7 prezent
4. Clasa: paladin
5. Main Spec/OFF spec: prot/holy
6. Link Armory*:
8. De ce ai ales specul pe care joci acum? am jucat holy pe 4.0.6...am avut full progres...vreau tank pt k merge mai ok
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc). rotatie personala
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). experienta am si pot sa invat repede...nimenii nu a fost nascut direct invatat..daca nu sunt capabil sa invat accept kick cu cea mai mare placere
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) am fost in vs the world...de ce parasesc...imi pare rau sa plec din guild..dar nu se respecta ora de raid...raid de progres
12. Detalii PC***. am pc...nu e asta o problema
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? stiti exista o vorba:cum sa fi u fericit k om daca nu esti cel mai bun daca nu ai ce-a mai frumoasa femeie, daca nu ai banii, daca nu ai cei mai buni prietenii, daca nu te joci in cel mai bun loc
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) sunt student la medicina veterinara anu 3...lucrez intr-un cabinet veterinar de 2 anii
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante).

0 0

Back to top
Jokedy
[Banned user]

Banned

(since 03-04-2016 15:49)

Votes: 91

Post Posted: 31-05-2015, 23:54:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sanctify / Oddi - Accepted

0 0

Back to top
witty

[Mentally Stable]

(since 12-05-2019 09:00)

Votes: 9

Post Posted: 01-06-2015, 01:00:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Andrei

3. Localitate: Bucuresti

4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ?: in fiecare zi dupa ora 20

4. Clasa: Warlock

5. Main Spec/OFF spec: Destruction

6. Link Armory*: https://armory.freakz.ro/character/genesis/Bumfunk

7. Screenshot cu Interfata**: http://postimg.org/image/8txmxar0j/

8. De ce ai ales specul pe care joci acum?: La momentul actual este specul cel mai viabil pe care poti juca si pe care poti da un dps considerabil.

9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc): Joc cu talentele: Soul Leech, Shadowfury, Soul Link, Burning Rush, Grimoire of Sacrifice si Kil'Jaeden's Cunning deoarece majoritatea encounterelor necesita miscare. Se incepe cu CoE, Dark Soul, Doomguard, Immolate, Conflagrate, Incinerate, apoi CB in functie de Burning Embers. Pentru aoe folosesc Havoc pe un target si dps pe targetul dorit, Fire and Brimstone si Rain of Fire. Sub 20% se foloseste Shadowburn in loc de CB. Joc la hit rating-15%, apoi mastery, haste si crit. Pentru gemming aleg intellect si mastery ca principal stats, urmate de hit rating: in red soket pun 80 int 160 mastery, in yellow socket pun 320 mastery si in blue socket pun 160 hit 160 mastery

10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm): Am inceput sa joc wow de pe wotlk, am invatat foarte multe, am facut tot ICC,RS, a urmat Cataclysm unde am acumulat si aici experienta si am ajuns pe MOP, la MGV.

11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.): Pe WOTLK am fost in guilda PVE cu care am facut toate raidurile posibile. S-a destramat odata cu venirea noului patch, apoi au urmat o suita de guilde precum Might and magic, Drunken Badgers, Ground Zero, iar acum pe MOP am fost in Heaven si The Forgotten Heroes. Am decis sa le parasesc deoarece doresc sa invat la un nivel inalt, sa evoluez, sa devin mai bun.

12. Detalii PC***: Procesor Intel Core 2 Duo 2.20 GHz, ATI Radeon 2600 Pro, 2Gb RAM, Internet RDS, fara probleme, fara lag, am microfon

13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Doresc sa ma alatur unei guilde capabile, in care sa ajut, sa evoluez, sa progresez, sa invat, sa ma simt bine. Sunt de acord cu regulile guildei.

14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.): Sunt student, imi place sa ies cu prietenii, imi place tot ce tine de sport, in special basketul.

15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante): -

16. Screenshot Recount 20 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic) own buffs, no food, no flasks, no scrolls: http://postimg.org/image/3sbx27dsv/

0 0

Back to top
Ghosteyelol

[┌∩┐]

(since 07-09-2015 08:34)

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 01-06-2015, 20:04:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@ witty - Accepted.
0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 122, 123, 124 ... 130, 131, 132  Next    

The time now is 21-01-2025, 12:49:40
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password