User
Pass
2FA

Recruitments
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message51227
Blackkarrow

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 27-12-2017 20:03)

Votes: 37

Post Posted: 25-10-2011, 13:36:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nickname: Nightwatches
Rasa / Clasa: worgen / druid
Main spec(PvE): balance
Off spec(PvE): feral
Itemlevel (not average): 357
*Armory: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&&cn=Nightwatches
Guilda precedenta(si motivul plecarii): nu am avut guilda deoarece am lvl 85 de cateva zile
De ce alegi HUGE?: nu eu am ales huge - huge ma ales pe mn -
Ai prieteni in HUGE(nickname)? Congelata
Ce ar trebui sa stim despre tine(descrie)?: sunt un tip cu bun simt , am 18 ani , joc wow de 4 ani , pe druid am inceput de pe cataq dar invat ff repede
Cat timp esti dispus sa stai ONLINE(ingame)?: dimineata is la lik pana pe la 3 si restul zilei sunt in wow
**Cum crezi tu ca poti ajuta guilda pentru a putea fi promovata?:prin dps'ul meu

Last edited by Blackkarrow on 25-10-2011, 18:09:28; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Durs
[Banned user]

Banned

(since 09-04-2018 09:53)

Votes: 20

Post Posted: 25-10-2011, 17:57:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Blackkarrow wrote:
Nickname: Nightwatches
Rasa / Clasa: worgen / druid
Main spec(PvE): balance
Off spec(PvE): feral
Itemlevel (not average): 357
*Armory: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&&cn=Nightwatches
Guilda precedenta(si motivul plecarii): nu am avut guilda deoarece am lvl 85 de cateva zile
De ce alegi HUGE?: nu eu am ales huge - huge ma ales pe mn -
Ai prieteni in HUGE(nickname)? Congelata
Ce ar trebui sa stim despre tine(descrie)?: sunt un tip cu bun simt
Cat timp esti dispus sa stai ONLINE(ingame)?: dimineata is la lik pana pe la 3 si restul zilei sunt in wow
**Cum crezi tu ca poti ajuta guilda pentru a putea fi promovata?:prin dps'ul meu

cerere imcompleta (requestul este foarte sec, si trebuie completat ca atare pentru a putea primi un raspuns pozitiv),incearca inca odata dar mult mai elaborat

Zon'ozz banned our healers

0 0

Back to top
influxed

[Mentally Stable]

(since 09-12-2017 16:17)

Votes: 2

Post Posted: 25-10-2011, 22:31:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nickname: Durlyr(war)
Rasa / Clasa: warior dwarf,
Main spec(PvE):warrior (protection)
Off spec(PvE): warrior(fury)
Itemlevel (not average):war (353
*Armory:http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&cn=Durlyr(war)
Guilda precedenta(si motivul plecarii): none na fost alta guilda
De ce alegi HUGE?: oameni capabili de pve( in cataclysm)
Ai prieteni in HUGE(nickname)? Skullftw Beaver
Ce ar trebui sa stim despre tine(descrie)?:22 ani student bucuresti tehnica dentara,muncesc imi place sa joc wow sa ma relaxez nu sa ma cert is tankist de meserie sunt calm si imi place sa fie ordine si liniste
Cat timp esti dispus sa stai ONLINE(ingame)?:seara dupa 6 pana cand e nevoie
**Cum crezi tu ca poti ajuta guilda pentru a putea fi promovata?:raiduri selectie de oameni normali capabili sa invete pve sau sa se perfectioneze si care au rabdare

Multumesc

0 0

Back to top
Durs
[Banned user]

Banned

Post Posted: 25-10-2011, 23:04:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

influxed wrote:
Nickname: Durlyr(war)
Rasa / Clasa: warior dwarf,
Main spec(PvE):warrior (protection)
Off spec(PvE): warrior(fury)
Itemlevel (not average):war (353
*Armory:http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&&cn=Durlyr(war)
Guilda precedenta(si motivul plecarii): none na fost alta guilda
De ce alegi HUGE?: oameni capabili de pve( in cataclysm)
Ai prieteni in HUGE(nickname)? Skullftw Beaver
Ce ar trebui sa stim despre tine(descrie)?:22 ani student bucuresti tehnica dentara,muncesc imi place sa joc wow sa ma relaxez nu sa ma cert is tankist de meserie sunt calm si imi place sa fie ordine si liniste
Cat timp esti dispus sa stai ONLINE(ingame)?:seara dupa 6 pana cand e nevoie
**Cum crezi tu ca poti ajuta guilda pentru a putea fi promovata?:raiduri selectie de oameni normali capabili sa invete pve sau sa se perfectioneze si care au rabdare

Multumesc

promoted to phase 1 (cand intru online)

0 0

Back to top
Sonti
[Banned user]

Banned

(since 26-05-2012 07:54)

Post Posted: 26-10-2011, 11:38:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nickname: Jijel
Rasa / Clasa: Human / Warrior
Main spec(PvE): Fury
Off spec(PvE): in curand tank
Itemlevel (not average): 345
*Armory: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&&cn=Jijel
Guilda precedenta(si motivul plecarii): Nici o guild
De ce alegi HUGE?: pentru ca am mai fost in aceasta guilda cand era la hoarda si a mers foarte bine
Ai prieteni in HUGE(nickname)? Khaz
Ce ar trebui sa stim despre tine(descrie)?: o sa vin unde are guilda nevoie de mine, daca nu prind loc la raiduri nu ma supar...
Cat timp esti dispus sa stai ONLINE(ingame)?: cand sunt acasa
**Cum crezi tu ca poti ajuta guilda pentru a putea fi promovata?: O sa vin la raiduri , sa bag iteme in gv sa ajut pe cei din guild si multe altele....

0 0

Back to top
eazzule

[Mentally Stable]

(since 19-11-2011 12:14)

Post Posted: 26-10-2011, 16:17:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

VOTE ME PLZZ
0 0

Back to top
Durs
[Banned user]

Banned

Post Posted: 26-10-2011, 18:12:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sonti wrote:
Nickname: Jijel
Rasa / Clasa: Human / Warrior
Main spec(PvE): Fury
Off spec(PvE): in curand tank
Itemlevel (not average): 345
*Armory: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&&cn=Jijel
Guilda precedenta(si motivul plecarii): Nici o guild
De ce alegi HUGE?: pentru ca am mai fost in aceasta guilda cand era la hoarda si a mers foarte bine
Ai prieteni in HUGE(nickname)? Khaz
Ce ar trebui sa stim despre tine(descrie)?: o sa vin unde are guilda nevoie de mine, daca nu prind loc la raiduri nu ma supar...
Cat timp esti dispus sa stai ONLINE(ingame)?: cand sunt acasa
**Cum crezi tu ca poti ajuta guilda pentru a putea fi promovata?: O sa vin la raiduri , sa bag iteme in gv sa ajut pe cei din guild si multe altele....

promoted to phase 1

0 0

Back to top
dan38

[Mentally Stable]

(since 08-02-2012 14:31)

Post Posted: 27-10-2011, 10:09:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nickname:Lepfall
Rasa / Clasa:Human Warrrior
Main spec(PvE):fury
Off spec(PvE):
Itemlevel (not average):345
*Armory:http://armory.freakz.ro/search.xml?searchQuery=lepfall&searchType=all
Guilda precedenta(si motivul plecarii):ghost legends,am iesit pentru ca nu se facea nimic.
De ce alegi HUGE?-e ce aleg Huge?e simplu vreau sa fac pve si sa ma distrez
Ai prieteni in HUGE(nickname)?:nu am prieteni acolo
Ce ar trebui sa stim despre tine(descrie)?:imi place sa ma distrez,sunt calm,imi place sa ajut oameni sa fac pve,pvp si lvl(ingame)
Cat timp esti dispus sa stai ONLINE(ingame)?:Dimineata si seara
**Cum crezi tu ca poti ajuta guilda pentru a putea fi promovata?:facand raiduri,ajutand lume sa faca gear.

0 0

Back to top
Durs
[Banned user]

Banned

Post Posted: 27-10-2011, 14:42:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

dan38 wrote:
Nickname:Lepfall
Rasa / Clasa:Human Warrrior
Main spec(PvE):fury
Off spec(PvE):
Itemlevel (not average):345
*Armory:http://armory.freakz.ro/search.xml?searchQuery=lepfall&&searchType=all
Guilda precedenta(si motivul plecarii):ghost legends,am iesit pentru ca nu se facea nimic.
De ce alegi HUGE?-e ce aleg Huge?e simplu vreau sa fac pve si sa ma distrez
Ai prieteni in HUGE(nickname)?:nu am prieteni acolo
Ce ar trebui sa stim despre tine(descrie)?:imi place sa ma distrez,sunt calm,imi place sa ajut oameni sa fac pve,pvp si lvl(ingame)
Cat timp esti dispus sa stai ONLINE(ingame)?:Dimineata si seara
**Cum crezi tu ca poti ajuta guilda pentru a putea fi promovata?:facand raiduri,ajutand lume sa faca gear.

promoted to phase 1

0 0

Back to top
Lorencia

[Mentally Stable]

(since 21-11-2011 02:31)

Post Posted: 27-10-2011, 15:13:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nickname: Lorencia
Rasa / Clasa: Human / Paladin
Main spec(PvE): Holy
Off spec(PvE): Protection
Itemlevel (not average):348
http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&cn=Lorencia
Guilda precedenta(si motivul plecarii):Nu am avut.Asta e primul char de cand patch-ul nou
De ce alegi HUGE?:Este o comunitate serioasa cu multi useri competenti si de treaba.Alte guilde nu au asa ceva -
Ai prieteni in HUGE(nickname)? :Fascist -
Ce ar trebui sa stim despre tine(descrie)?:Sunt o persoana sociabila si de treaba si imi place sa ma joc foarte mult pe Freakz.
Cat timp esti dispus sa stai ONLINE(ingame)?:Pai depinde...pana la 8 ore
**Cum crezi tu ca poti ajuta guilda pentru a putea fi promovata?:Ajutand ceilalti membri cu lvl-up,cu gear,contribuind la gv.

Last edited by Lorencia on 27-10-2011, 15:45:31; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Durs
[Banned user]

Banned

Post Posted: 27-10-2011, 15:16:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Lorencia wrote:
Nickname: Lorencia
Rasa / Clasa: Human / Paladin
Main spec(PvE): Holy
Off spec(PvE): Protection
Itemlevel (not average):348
http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&&cn=Lorencia
Guilda precedenta(si motivul plecarii):Nu am avut.Asta e primul char de cand patch-ul nou
De ce alegi HUGE?:Este o comunitate serioasa cu multi useri competenti si de treaba.Alte guilde nu au asa ceva -
Ai prieteni in HUGE(nickname)? :Fascist -
Ce ar trebui sa stim despre tine(descrie)?:Sunt o persoana sociabila si de treaba si imi place sa ma joc foarte mult pe Freakz.
Cat timp esti dispus sa stai ONLINE(ingame)?:Pai depinde...pana la 8 ore
**Cum crezi tu ca poti ajuta guilda pentru a putea fi promovata?:Ajutand ceilalti membri cu lvl-up,cu gear,contribuind la gv.

promoted to phase 1 [last edited]

0 0

Back to top
Chael
[Banned user]

Banned

(since 06-03-2012 10:07)

Post Posted: 27-10-2011, 16:59:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nickname: Chelios
Rasa / Clasa: humman / dk
Main spec(PvE): tank blood
Off spec(PvE): dps / frost sau unholy nu mam decis inca
Itemlevel (not average):359 ilvl
*Armory: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&&cn=Chelios
Guilda precedenta(si motivul plecarii): Addicted (neam despartit si am luato fiecare pe cararea noastra )
De ce alegi HUGE?: O guilda interesanta cu oameni cu un potential destul de mare
Ai prieteni in HUGE(nickname)? inca nu pot spune ca am prieteni , dar sper ca pe viitor o sa am foarte multi
Ce ar trebui sa stim despre tine(descrie)?:Sunt nebun imi place viata nu imi plac glumele proaste
Cat timp esti dispus sa stai ONLINE(ingame)?: stau destul cand am timp stau si 20 de ore cand am treaba sunt permanet off dar in general sunt destul de activ
**Cum crezi tu ca poti ajuta guilda pentru a putea fi promovata?:Foarte multe dungeonuri , raiduri , eventuri

0 0

Back to top
Durs
[Banned user]

Banned

Post Posted: 27-10-2011, 17:59:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Chael wrote:
Nickname: Chelios
Rasa / Clasa: humman / dk
Main spec(PvE): tank blood
Off spec(PvE): dps / frost sau unholy nu mam decis inca
Itemlevel (not average):359 ilvl
*Armory: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&&cn=Chelios
Guilda precedenta(si motivul plecarii): Addicted (neam despartit si am luato fiecare pe cararea noastra )
De ce alegi HUGE?: O guilda interesanta cu oameni cu un potential destul de mare
Ai prieteni in HUGE(nickname)? inca nu pot spune ca am prieteni , dar sper ca pe viitor o sa am foarte multi
Ce ar trebui sa stim despre tine(descrie)?:Sunt nebun imi place viata nu imi plac glumele proaste
Cat timp esti dispus sa stai ONLINE(ingame)?: stau destul cand am timp stau si 20 de ore cand am treaba sunt permanet off dar in general sunt destul de activ
**Cum crezi tu ca poti ajuta guilda pentru a putea fi promovata?:Foarte multe dungeonuri , raiduri , eventuri

promoted to phase 1

0 0

Back to top
scratchclaw

[Mentally Stable]

(since 04-09-2012 21:36)

Post Posted: 28-10-2011, 22:02:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nickname: Crusher
Rasa / Clasa: Draenei / Shaman
Main spec(PvE): heal
Off spec(PvE): elemental
Itemlevel (not average): 344
*Armory: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&cn=Crusher
Guilda precedenta(si motivul plecarii): Focus (Neseriozitate.....cand intrebam ceva, batea vantul pe guild chat)
De ce alegi HUGE?: Aleg HUGE deoarece am observat ca e o guilda capabila de orice.
Ai prieteni in HUGE(nickname)? nu am inca dar sper sa imi fac.
Ce ar trebui sa stim despre tine(descrie)?: sunt un pusti cu experienta de 3 ani in wow si foarte de treaba,sunt o fire calma si ajut oameni in pve dar imi place enorm de mult sa ma distrez in pvp, am jucat pe freakz de pe 3.3.5 si stiu unele scripturi din instante.
Cat timp esti dispus sa stai ONLINE(ingame)?: sunt dispus sa stau online cat pot in functie de viata mea sociala, in timpul saptamanii pot sta in jur de 2 ore pe zi dar nu este garantat si in weekened in jur de 5-6 ore.
**Cum crezi tu ca poti ajuta guilda pentru a putea fi promovata?: cred ca pot ajuta guilda prin activitate si prin ajutor in timpul raidurilor dar si contribuirea la gv prin diverse iteme sau prin profesii.

Last edited by scratchclaw on 30-10-2011, 18:18:27; edited 1 time in total
0 0

Back to top
stork23

[Mentally Stable]

(since 23-06-2012 21:45)

Post Posted: 28-10-2011, 23:44:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nickname: Mojicu
Rasa/Clasa: Worgen Druid
Main spec: DPS
Offspec: Resto
Itemlevel:332
Guilda precedenta: Focus (am ajuns acolo accidental pe un alt)
De ce alegi HUGE?: Aleg HUGE pentru ca e mult mai primitoare decat majoritatea celorlalte guilde si dozeaza seriozitatea ca sa fie si fun in acelasi timp =)
Ai prieteni in HUGE?(nickname): Not yet, looking forward to making some
Ce ar trebui sa stim despre tine(descrie)?: In primul rand vreau sa spun ca joc WoW for the lulz si ATAT. Am 16 ani, joc WoW din TBC, nu prea stiu cu ce se mananca raidurile/dungeonurile din Cataclysm dar invat -. Daca e nevoie de ajutor il ofer cu placere, doar sa-mi fie cerut. Probabil cel mai notabil lucru despre mine e faptul ca atentia mea este indreptata spre scoala, justificand inactivitatea mea in majoritatea zilei - ... Si imi plac pisicile. Mult Q.Q
Cat timp esti dispus sa stai online(ingame)?: Luni-Vineri numai seara dupa 8; in weekend vreo 6 ore pe zi sau mai mult. Thinking
Cum crezi tu ca poti ajuta guilda pentru a putea fi promovata?: Sunt dispusa sa ajut in orice fel pot, de la profesii si dungeons pana la a omori timp cu un coleg plictisit de level -

note: scuze anticipate, in caz ca am zis ceva nelalocul sau...

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19  Next    

The time now is 12-12-2024, 19:49:58
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x