User
Pass
2FA

Recrutari PVE
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 130, 131, 132  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Show only staff posts
Author Message517501
laurentiudll

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 01-02-2014 14:56)

Votes: 7

Post Posted: 27-10-2011, 12:35:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

RECRUTAM:

- Shadow Priest
- Rogue
- PALADIN RETRI / TANK

@recrutari shadow priest
Avand in vedere ca ati redeschis recrutari shadow priest nu e nevoie sa recopiez postul.este pe aceeasi pagina. (16)

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Catalepsia

[Account disabled]

(since 14-02-2016 02:31)

Votes: 95

Post Posted: 27-10-2011, 15:07:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@ dotyourface - vreau recount la 3 mil dmg done pe Normal training dummy . + explicatia pentru multiplele conturi si la hoarda si la alianta, atat genesis cat si evolution(vreau si numele acestor caractere). Nu vreau sa recrutez un offchar in guilda, sau un char pe care tu o sa joci 3 luni dupa care o sa ti se ia.

0 0

Back to top
rea

[tu dã bi dã best]

(since 23-01-2018 15:18)

Votes: 67

Post Posted: 27-10-2011, 17:34:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Reah

2. Varsta: aproape 18

3. Localitate: Bucuresti

4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? dupa ora 14 pana la 23 in cursul saptamanii iar in weekend cat este nevoie -

4. Clasa: priest shadow

5. Main Spec/OFF spec: shadow ambele (1pve main / off pvp)

6. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Reah

7. Screenshot cu Interfata**: http://imageshack.us/f/528/wowscrnshot102211220933.jpg/

8. De ce ai ales specul pe care joci acum? de cand m-am apucat sa joc pe priest am ales shadow nu stiu de ce probabil dupa nume preotul intunecat - ... si pentru faptul ca imi place sa fiu in top la dps desigur ca la inceput nici nu stiam cu ce se mananca priestul .. dar cu timpul incet incet m-am prins de rotatie si totul e foarte usor acum

9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc).
--in primul rand talentele sunt cam tipice adica nu selectezi in silece sau stun(cu disarm) deoarece nuti sunt de folos in pve ... si alegi in talente care iti ofera reduce mana sau reduce cd la spelluri de threat pentru a nu crea neplaceri tancilor
--rotatia nu e foarte complicata depinde de la om la om cum vrea sa inceapa : pain->d.p->v.t->m.b apoi le reimprospatezi cand se duce timpul
--gearul dupa parerea mea este foarte important deoarece iti schimba mult din performante in toate privintele ..dar daca esti om si te respecti te gandesti si iti propui sa fi mai bun pe zi ce trece sau de la un raid la altul ... (de ex: ai fost pe 6 din 10 la dps si ai in gear de sparge gura targului ... ti se face observatie si te straduiesti sa iti depasesti limitele si sa fi mai practic )
--gemurile sunt diferite mult fata de wotlk unde puneai spell power cu haste ... acum mastery`ul ajuta enorm de mult (cel putin la priest) la cresterea dmg`ului doturilor .. insa intellectul este limitat si nu poti face abuz de spamm pe 1 singur spell .. haste`ul isi face si el treaba dar nu in primele locuri (poate din equip din iteme) ... dupa parerea mea : intellect->crit->haste->mastery->spirit

10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm).
am inceput sa joc pe spidernet de pe 3.0.9 nu stiam nici cum se creste 1 char ... omoram mobi sa fac lvl dar cu ajutorul unor prieteni am inceput sa invat cum se joaca
raidurile au fost un lucru important in aprofundarea cunostintelor in materie de clasa spec rotatie
pe wotlk stiu toate dungeons/raids posibile cu scipturile de rigoare iar pe cataclysm suntem cu totii la inceput .. cu totii inca invatam dat fiind ca este un expansion nou , lucruri noi de la un patch la altul , nici nu se pune problema de scripturi (numai din curiozitate te uiti macar pe youtube/wowhead sa vezi care e scriptul la raidurile noi si iti faci o idee ceea ce ar trebui sa faci)

11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.)
prima guilda de pe Freakz a fost The Army of Lightness unde am crescut mainul de pe wotlk (pala holy- Rea) unde lam dus pana la best in slot apoi am trecut la off char adica priestul la care am ramas pana in momentul de fata

12. Detalii PC***.
placa video 512 , 2 gb ram , amd athlon dual core procesor , microfon+ casti on
internetul il am de 4 ani si nu a facut nici macar 1 data vreo problema , cum zic unii wber imba awesome speed -

13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre?
n-am de gand sa fiu ca altii gen "ptr ca e cea mai smekera guilda" NU
vreau sa intru in aceasca guilda ptr :
1- raiduri organizate cu oameni care isi cunosc clasa foarte bine
2- socializare cu membrii care au cel putin cei 7 ani de acasa
3- dupa munca depunsa , dkp primite ca rasplata voi bida pentru itemele muncite fara a suferii daca altcineva vai doamne mi-a luat itemu

14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.)
ma numesc ionut dar de cand am intrat in liceu lumea mi-a spus johnny ,, peste 5 luni fac 18 ani , elev in clasa a 11-a , inca nu am un job desi as dori unul . timpul liber il petrec in funtie de dispozitie dar si de vreme , nu toata ziua cu ochii in WOW Hypnotized pwe pwe i`m the best (life is good) .

Good luck !

0 0

Back to top
Catalepsia

[Account disabled]

Post Posted: 27-10-2011, 17:40:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@ Reah - am nevoie de screenshot cu recount la normal target dummy @3 mil dmg done.

0 0

Back to top
rea

[tu dã bi dã best]

Post Posted: 27-10-2011, 17:59:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

sorry am uitat de asta -
http://imageshack.us/f/94/wowscrnshot102711184252.jpg/

0 0

Back to top
Catalepsia

[Account disabled]

Post Posted: 27-10-2011, 18:15:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Reah - m-am gandit mai bine, si nu cred ca te-ai potrivi guildei noastre. Sorry daca ti-am irosit timpul cu aplicatia.

0 0

Back to top
rea

[tu dã bi dã best]

Post Posted: 27-10-2011, 18:18:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ok no offence - bafta in continuare

0 0

Back to top
laurentiudll

[Mentally Stable]

Post Posted: 27-10-2011, 18:38:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Catalepsia wrote:
@ dotyourface - vreau recount la 3 mil dmg done pe Normal training dummy . + explicatia pentru multiplele conturi si la hoarda si la alianta, atat genesis cat si evolution(vreau si numele acestor caractere). Nu vreau sa recrutez un offchar in guilda, sau un char pe care tu o sa joci 3 luni dupa care o sa ti se ia.

Screen Recount dummy : http://imageshack.us/photo/my-images/573/14km.jpg/
In legatura cu caracterele.Posed un singur shaman pe evolution pe care l-am abandonat si nu am niciun gand de reactivare pe el.Main char si singurul caracter: Dotyourface

0 0

Back to top
Catalepsia

[Account disabled]

Post Posted: 27-10-2011, 18:47:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Dotyourface - respins. 16k dps e minim l spriest. 13k cat ai tu acolo dau cu gear de holy, no joke.

0 0

Back to top
laurentiudll

[Mentally Stable]

Post Posted: 27-10-2011, 18:48:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Catalepsia wrote:
@Dotyourface - respins. 16k dps e minim l spriest. 13k cat ai tu acolo dau cu gear de holy, no joke.

nu-i nici-o suparare..am facut acel test full bloodthirsty.succes

0 0

Back to top
dinulorenzo

[Mentally Stable]

(since 24-09-2013 15:43)

Votes: 2

Post Posted: 27-10-2011, 20:32:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: maciucasize

2. Varsta:32

3. Localitate: san dona di piave (italy)

4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? dupa ora 18 ora romaniei pana la 23 in cursul saptamanii iar in weekend la fel

4. Clasa: priest holy

5. Main Spec/OFF spec:holy/shadow

6. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Maciucasize

0 0

Back to top
Catalepsia

[Account disabled]

Post Posted: 27-10-2011, 20:45:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Maciucasize - Respins

0 0

Back to top
wolfmane

[Mentally Stable]

(since 19-11-2011 17:45)

Votes: 4

Post Posted: 27-10-2011, 22:33:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Mihai
2. Varsta: 18 o sa implinesc 19 in cateva luni
3. Localitate: Madrid ( Spania)
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? 4/5 ore pe zi sau mia mult depinde daca am ce face in joc normal stau de la 18 pana pe la 1 sau 2
4. Clasa: Paladin
5. Main Spec/OFF spec: Retribution/Holy
6. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Renata (sar putea sa fie setu de holy pvp )
7. Screenshot cu Interfata**: http://imageshack.us/photo/my-images/573/wowscrnshot102711212521.jpg/
8. De ce ai ales specul pe care joci acum? Retry lam ales pentu ca mi se pare frumos cum lau facut pe cataclym si imi place cum da dps , Holy lam ales maim ult pentru pvp .
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc). Paladinu retry mie mi se pare simplu de jucat principalele lucruri care trebuie sa le stit sunt:Rotatie Inq > CS> TV> HoW > Exo > Judge > HW > Cons fara Glyph of Exorcism: Inq > CS> TV> Exo> HW > Judge > HW > Cons cu Glyph of Exorcism Aoe rotation DS > HoW > Ex> Judge > HW > Cons.Stats; Strength,Hit Rating 8%, Expertise 26 sau 6,5%, Mastery, Critical Strike, Haste. Glyphs: Prime Glyphs; Glyph of Seal of Truth, Glyph of Templar's Verdict, [Glyph of Exorcism sau [Glyph of Crusader Strike Major Glyphs Glyph of Ascetic Crusade, Glyph of Consecration, Glyph of Lay on Hands ai mai multe optiuni. Minor Glyphs: Glyph of Blessing of Might si Glyph of Blessing of Kings.
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). Am inceput sa joc wow pe un servar privat pe wotlk mia plactu am fauct lvl 80 ceva de gs si mia plact mult jocu am jucat cam 2 sau 3 luni si dupa mam bagat pe retail acolo am jucat cam 1 an sau mai putin facusem lvl 80 eram intro guilda buna eram holy paladin pve mam lasat un timp de wow pentu ca aveam de invatat foarte mult etc. cand mam reapucat iar mam bagat pe freakz miam facut pto paladin holy am facut toate raidurile de pe wotlksitu toate scripturile care mergeau la servar .Duap ce sa bagat cataclysm pe retail mam bagat cu niste prienten am facut lvl 85 377 ilvl experienta in raidurile din cataclysm am destula si din cate am vazut pe servar nu merg prea mult bossi.
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) In prima guilda in care am fost pe serva a fost la alianta Friends stick togheter era o guilda destul de organizata am stat cateva luni bune in ea , am parasit guilda pentru ca de multe ori se dadeam iteme pe preferinte la prieteni etc si nu mai convenit si am dat leve . Dupa am intrat in Razer o guilda foarte buna era abine organizata sistem dkp etc facema tot boossi din icc din guilda asta nu am iesit eu dar am plecat pe retail dupa ce sa bagat cataclysm si am luat cick pt ca nu mai intram pe servar. Urmatoarea guilda de pe servar a fost EliteNightStalkers la horde si am stat in guild pana ce sa bagat cataclysm pe servar.
12. Detalii PC***. Procesor: Inter core i5---Ram: 6 giga DDR3 --- Placa Video: Nvide Gforece GTS 250 Windows 7 64
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Vreau sa ma alatur guildei pentu ca mi se pare o guilda foarte buna chiar cea mai buna de pe servar si se vede ca e organizata si partenetu meu de arene Dixxy e in guild.
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) Sunt studen in timpu vacantei de vara lucrez ca salvamar la piscina de la bloc. Imi place sa vizitez foarte multe locuri , imi place arta si sa schiez.
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante). Sar putea sa am greseli de ortografie nus obisnuit sa scriu corect in romana sunt de 7 ani plecat din tara .
16.http://imageshack.us/photo/my-images/254/wowscrnshot102411153727.jpg/

0 0

Back to top
Catalepsia

[Account disabled]

Post Posted: 27-10-2011, 22:58:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Renata - Respins - low dps la in-game test.

0 0

Back to top
micutzu08

[Mentally Stable]

(since 11-01-2015 14:54)

Votes: 5

Post Posted: 28-10-2011, 08:26:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL:
Adrian (Ady)
2. Varsta:
19
3. Localitate:
Campia-Turzii Jud. CJ
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ?
5-6 h/day in weekend 8+
4. Clasa:
Priest
5. Main Spec/OFF spec:
Holy/Shadow (Nu am un main spec il voi alege dupa dorinta guildei)
6. Link Armory*:
http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Balastiera
7. Screenshot cu Interfata**:
Holy ( http://img810.imageshack.us/img810/6131/wowscrnshot102811070322.jpg )
Shadow ( http://img545.imageshack.us/img545/3171/wowscrnshot102811070417.jpg )
8. De ce ai ales specul pe care joci acum?
Holy pentru ca mi se pare probabil cel mai bun heal pe acest patch. Nu doar one target ci si AOE heal.
Shadow pentru ca joc inca de pe TBC shadow si mia placut, imi palce si sper sa imi placa si pe viitor.
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc).
Shadow - http://www.wowhead.com/talent#bcGoZZGbGdRzrd0fo:sMRobMzVm (Talente + Glyphs)
- Rotatie - 3MS>MB>VT>SwP>DP>MB>SwD>2MF>Arch>3MS>MB>3MS>MB si revin la aplicarea Dot-urilor + spam MF si MB/SwD la cd
- Importanta Gear/Importanta unor stats(...) - Ca SPriest te bazezi pe haste pentru timpul redus de tick a damage-ului din DOT. Si ca orice clasa mai este important si Mastery care creste DMG-ul orburilor
Holy - http://www.wowhead.com/talent#bf00bZfhrrokrkszoh:aVmo0qzVM (Talente + Glyphs)
- Rotatie - Ca HPriest nu ai o rotatie. Singura rotatie care poate fii asa numita rotatie e cea de la 2Flash Heal urmate de cast redus la Prayer of Healing sau Greater Heal; Sau activarea Chakra in functie de ce e nevoie AOE heal sau One Target heal
- Importanta Gear/Importanta unor stats(...) - HPriest se bazeaza foarte mult pe mastery datorita Spec-Mastery-ului(Echo of Light). Mai este folositor si Haste care este prezent in majoritatea itemelor de heal.
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm).
Vanilla - Aici am jucat o perioada foarte scurta de timp ... pentru ca nu intelegeam eu prea multe lucruri ... doar LVL-ing
TBC - Pe TBC am jucat patch 2.4.3 pe un server privat provresele fiind BT/SWP/HYJAL tot ce a fost scriptat pe server (in jur de 1 an)
- Pe TBC am avut si experienta de Retail unde am jucat jumate de an
WOTLK - WOTLK l'am inceput pe Retail primele patchuri in care erau doar Naxx/OS/EOE progresul fiing 100% in toate.(6-7 luni)
- Am continuat apoi pe private si in final am ajuns pe freakz unde am facut tot ce a fost posibil ICC tot ce era scriptat RS 4/4
Cataclysm - Am apucat sa joc doar pe Freakz unde la fel am facut HC's full BH 10/25 BoT Halfus toate dificultatile Valiona&Theralion doar 10N pentru ca mai mult nu a putut guilda in care eram (la A)
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.)
Foste guilde ... pai sa incep cu Confusion care sa destramat apoi am fost in Divinity care la fel sa destramat, a urmat Addicted in care am stat o perioada buna de timp 6-7 luni pana sa destramat si aceasta si de cand sa format Deathwish am jucat acolo si am optat sa o parasesc pentru lipsa de atentie pe care o dau ofiterii unor idei a guild mamber-ilor
12. Detalii PC***.
Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2140 @ 1.60 GHz 1.60 GHz / 3GB RAM / RDS 100Mbs / Skype / TS / Mic On
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre?
Pentru ca am observat ca sunteti una dintre singurele ... defapt singura guilda care ati reushit sa gasiti un grup de oameni capabili sa prinda o tactica de boss din mers si eu asta imi doresc ... sa lucrez cu oameni care isi folosesc, creierul.
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.)
Mda ... pai ce sa va zic despre mine ... Am terminat liceul acum lucrez la o firma de asamblari mecanice ... imi petrec timpul liber cu prietenii, joc wow o.O si hobby-uri ... probabil fotbalul - ...
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante).
Alte chestii care v'ar interesa ... sunt o persoana care daca incepe un lucru ii palce sa il termine si sa il faca in proportie de 99% perfect ... nu imi place sa ma dau batut si sunt o peroana care respecta in aceeasi masura cat este respectat ... am simtul umorului (deci nu sunt incuiat)
16. Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic) own buffs, no food, no flasks, no scrolls.
http://img269.imageshack.us/img269/5050/wowscrnshot102811091019.jpg
http://img217.imageshack.us/img217/8168/wowscrnshot102811091014.jpg
Nu prea ma lasa gearul mai mult -

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 130, 131, 132  Next    

The time now is 01-02-2025, 05:55:00
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password