User
Pass
2FA

Recruitments
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message50913
Durs
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 09-04-2018 09:53)

Votes: 20

Post Posted: 04-03-2012, 20:38:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

wolf16 wrote:
Nickname: Ivoo
Rasa / Clasa: Human/Rogue
Main spec(PvE): Combat
Off spec(PvE): Assasination
Itemlevel (not average): 357
*Armory: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&&cn=Ivoo
Guilda precedenta(si motivul plecarii): Sunt in back to rule.Vreau sa plec neaparat Nu sunt in stare decat de 10man:|.Numi place
De ce alegi HUGE?: Aleg huge pt ca aici vad oameni seriosi si nu panarame . Imi place de cand vati combinat cu focus ..Eu tot intreb de unu altu is buni astia din huge ... Si toti miai zis ca e buna guilda si de cand vati combinat aveti progres pve fantanstic
Ai prieteni in HUGE(nickname)? Nu prea.Dar imi fac:D
Ce ar trebui sa stim despre tine(descrie)?: Sunt de incredere .O sa ma descoperiti in timp
Cat timp esti dispus sa stai ONLINE(ingame)?: Cand sunt programate raidurile sunt online si cu asta am spus tot sa zic asha 6-7h
**Cum crezi tu ca poti ajuta guilda pentru a putea fi promovata?: Depinde cum evoluez...
Recount heal/damage done (intr-un raid)

Accepted (last rogue). vei fi testat,

Zon'ozz banned our healers

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
bigslash

[Mentally Stable]

(since 02-05-2012 14:40)

Votes: 2

Post Posted: 05-03-2012, 17:54:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nickname: djterror
Rasa / Clasa:night elf warriow
Main spec(PvE): fury
Off spec(PvE): protection
Itemlevel (not average): 360
*Armory: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&cn=Djterror
Guilda precedenta(si motivul plecarii): spartanii am plecat pentru ca nu erau in stare nici de bh 10
De ce alegi HUGE?:playeri seriosi si sociabili
Ai prieteni in HUGE(nickname)?:icepower;jag
Ce ar trebui sa stim despre tine(descrie)?: sunt un tip sociabil prietenos nu vorbesc urat
Cat timp esti dispus sa stai ONLINE(ingame)?: sunt la liceu de simineata pana la ora 14:00 dar de la 14:00 pana la 23:00 sunt onlyne
**Cum crezi tu ca poti ajuta guilda pentru a putea fi promovata?:prin a merge la raiduri dungeonuri si eventuri

0 0

Back to top
Durs
[Banned user]

Banned

Post Posted: 05-03-2012, 19:23:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bigslash wrote:
Nickname: djterror
Rasa / Clasa:night elf warriow
Main spec(PvE): fury
Off spec(PvE): protection
*Armory: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&&cn=Djterror
Guilda precedenta(si motivul plecarii): spartanii am plecat pentru ca nu erau in stare nici de bh 10
De ce alegi HUGE?:playeri seriosi si sociabili
Ai prieteni in HUGE(nickname)?:icepower;jag
Ce ar trebui sa stim despre tine(descrie)?: sunt un tip sociabil prietenos nu vorbesc urat
Cat timp esti dispus sa stai ONLINE(ingame)?: sunt la liceu de simineata pana la ora 14:00 dar de la 14:00 pana la 23:00 sunt onlyne
**Cum crezi tu ca poti ajuta guilda pentru a putea fi promovata?:prin a merge la raiduri dungeonuri si eventuri

Rejected( cerere incompleta

0 0

Back to top
pali

[Mentally Stable]

(since 29-08-2016 14:50)

Votes: 5

Post Posted: 09-03-2012, 21:13:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nickname: pali
Rasa / Clasa: human paladin
Main spec(PvE): retry
Off spec(PvE): holy
Itemlevel (not average):359
*Armory: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&&cn=Pali
Guilda precedenta(si motivul plecarii):for the horde era guilda personala numai pt gold si mats
De ce alegi HUGE?: este o guilda in care se fac raiduri
Ai prieteni in HUGE(nickname)? denny
Ce ar trebui sa stim despre tine(descrie)? joc de 4 ani warcraft
Cat timp esti dispus sa stai ONLINE(ingame)?:3-5 ore seara
**Cum crezi tu ca poti ajuta guilda pentru a putea fi promovata?: prezenta la raiduri si devotament
Recount heal/damage done (intr-un raid) nu am fost in nici un raid ca acesta e un offchar care vreau sa il fac main

0 0

Back to top
Durs
[Banned user]

Banned

Post Posted: 09-03-2012, 21:34:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pali wrote:
Guilda precedenta(si motivul plecarii):for the horde era guilda personala numai pt gold si mats
**Cum crezi tu ca poti ajuta guilda pentru a putea fi promovata?: prezenta la raiduri si devotament
Recount heal/damage done (intr-un raid) nu am fost in nici un raid ca acesta e un offchar care vreau sa il fac main

fara recount nu poti fi admis
rejected

0 0

Back to top
pakman

[InspiratioN Leader]

(since 13-08-2014 17:01)

Votes: 15

Post Posted: 11-03-2012, 13:03:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nickname: Pkpakman
Rasa / Clasa: Worgen / Priest
Main spec(PvE): Shadow
Off spec(PvE): Disci-dar nu prea joc
*Armory: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&&cn=Pkpakman (dak apare cumva trinket pvp inseamna ca nu s-a updatat inca ) am pve tot
Guilda precedenta(si motivul plecarii): Am fost pe Genesis in Deathwish dar am jucat Blizz si acum m-am transf pe Evo.
De ce alegi HUGE?: Mi se pare cea mai buna de la Alianta
Ai prieteni in HUGE(nickname)? Nu
Ce ar trebui sa stim despre tine(descrie)?: Pai ca joc de ff mult timp wow ... de pe patch 2.00 , stiu scripturile in detaliu si sunt adept PVE 90%
Cat timp esti dispus sa stai ONLINE(ingame)?: Pai am si munca dar stau online la raiduri mai mult de obicei intru dak sunt luat
**Cum crezi tu ca poti ajuta guilda pentru a putea fi promovata?: Hmm ... Prin playeri cu experienta astfel cand cnva da inspect pe tn si vede ca ai gear bun ...zice ca uite asta e din guilda X , guilda buna ..nush nu mi-a trecut prin cap ceva anume ...
Recount heal/damage done (intr-un raid) imi pare rau dar nu am mai jucat de mult si nu mai am print ...adica aveam un print la halfus cu 170k dmg - dar era buguit devouring plague ...nu mai am ca am reinstalat wow , dar stiu shadow priest joc de 2 ani ... uite linkul de pe blizz poate te convinge http://eu.battle.net/wow/en/character/sylvanas/Pakman/simple

0 0

Back to top
Durs
[Banned user]

Banned

Post Posted: 11-03-2012, 13:27:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pakman wrote:
Nickname: Pkpakman
Rasa / Clasa: Worgen / Priest
Main spec(PvE): Shadow
Off spec(PvE): Disci-dar nu prea joc
*Armory: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&&cn=Pkpakman (dak apare cumva trinket pvp inseamna ca nu s-a updatat inca ) am pve tot
Guilda precedenta(si motivul plecarii): Am fost pe Genesis in Deathwish dar am jucat Blizz si acum m-am transf pe Evo.
De ce alegi HUGE?: Mi se pare cea mai buna de la Alianta
Ai prieteni in HUGE(nickname)? Nu
Ce ar trebui sa stim despre tine(descrie)?: Pai ca joc de ff mult timp wow ... de pe patch 2.00 , stiu scripturile in detaliu si sunt adept PVE 90%
Cat timp esti dispus sa stai ONLINE(ingame)?: Pai am si munca dar stau online la raiduri mai mult de obicei intru dak sunt luat
**Cum crezi tu ca poti ajuta guilda pentru a putea fi promovata?: Hmm ... Prin playeri cu experienta astfel cand cnva da inspect pe tn si vede ca ai gear bun ...zice ca uite asta e din guilda X , guilda buna ..nush nu mi-a trecut prin cap ceva anume ...
Recount heal/damage done (intr-un raid) imi pare rau dar nu am mai jucat de mult si nu mai am print ...adica aveam un print la halfus cu 170k dmg - dar era buguit devouring plague ...nu mai am ca am reinstalat wow , dar stiu shadow priest joc de 2 ani ... uite linkul de pe blizz poate te convinge http://eu.battle.net/wow/en/character/sylvanas/Pakman/simple

accepted

0 0

Back to top
pali

[Mentally Stable]

(since 29-08-2016 14:50)

Votes: 5

Post Posted: 12-03-2012, 20:52:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Recount heal/damage done (intr-un raid) http://imageshack.us/photo/my-images/7/wowscrnshot031112150233.jpg/

0 0

Back to top
Durs
[Banned user]

Banned

Post Posted: 12-03-2012, 21:02:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pali wrote:
Recount heal/damage done (intr-un raid) http://imageshack.us/photo/my-images/7/wowscrnshot031112150233.jpg/

Accepted

0 0

Back to top
asher

[Mentally Stable]

(since 14-03-2012 20:51)

Post Posted: 14-03-2012, 11:21:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nickname: Uriashu
Rasa / Clasa: Gnome/DK
Main spec(PvE): Blood TANK
Off spec(PvE): Frost DPS
Itemlevel (not average): 353 fara arma
*Armory: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&&cn=Uriashu
Guilda precedenta(si motivul plecarii): Sublime,Back to rule - Oameni incapabili din toate punctele de vedere
De ce alegi HUGE?: Vreau sa ma integrez si eu cat pot de mult la voi deoarece imi caut o guilda foarte stabila si de ce nu , sa ma puteti ajuta in dezvoltarea mea ... multumesc!
Ai prieteni in HUGE(nickname)?
Ce ar trebui sa stim despre tine(descrie)?:Tot ce va pot spune e ca scripturile le cunosc foarte bine iar cat despre experienta nu stiu concret de cat timp joc wow deoarece am mai facut si pauze in trecut dar sunt un om care prinde foarte repede , deci ma descurc!
Cat timp esti dispus sa stai ONLINE(ingame)?:aprox 6-7 ore
**Cum crezi tu ca poti ajuta guilda pentru a putea fi promovata?:Guilda este deja promovata pe cat se poate de mult din cate am auzit eu , sunteti o guilda foarte buna ...

0 0

Back to top
Durs
[Banned user]

Banned

Post Posted: 14-03-2012, 19:28:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

asher wrote:
Nickname: Uriashu
Rasa / Clasa: Gnome/DK
Main spec(PvE): Blood TANK
Off spec(PvE): Frost DPS
Itemlevel (not average): 353 fara arma
*Armory: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&&cn=Uriashu
Guilda precedenta(si motivul plecarii): Sublime,Back to rule - Oameni incapabili din toate punctele de vedere
De ce alegi HUGE?: Vreau sa ma integrez si eu cat pot de mult la voi deoarece imi caut o guilda foarte stabila si de ce nu , sa ma puteti ajuta in dezvoltarea mea ... multumesc!
Ai prieteni in HUGE(nickname)?
Ce ar trebui sa stim despre tine(descrie)?:Tot ce va pot spune e ca scripturile le cunosc foarte bine iar cat despre experienta nu stiu concret de cat timp joc wow deoarece am mai facut si pauze in trecut dar sunt un om care prinde foarte repede , deci ma descurc!
Cat timp esti dispus sa stai ONLINE(ingame)?:aprox 6-7 ore
**Cum crezi tu ca poti ajuta guilda pentru a putea fi promovata?:Guilda este deja promovata pe cat se poate de mult din cate am auzit eu , sunteti o guilda foarte buna ...

Accepted

0 0

Back to top
PaladinTrainer
[Banned user]

Banned

(since 07-06-2012 07:41)

Votes: 9

Post Posted: 15-03-2012, 20:48:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nickname: Blazkowiczz
Rasa / Clasa: Worgen DK
Main spec(PvE): Frost
Off spec(PvE): - Blood Tank.
Itemlevel (not average): 356
*Armory: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&&cn=Blazkowiczz
Guilda precedenta(si motivul plecarii): no guild. vin de pe alt realm.
De ce alegi HUGE?: aici cunosc membrii cu care am jucat pe alt server din alta guild.
Ai prieteni in HUGE(nickname)? da pe Vindicated, Dragonwarr, Aurelianx, Shaggz etc.
Ce ar trebui sa stim despre tine(descrie)?: stiu toate scripturile pve, de la vanilla pana la cata.
Cat timp esti dispus sa stai ONLINE(ingame)?: destul, nu am program fix pt. wow, dar am destul timp liber.
**Cum crezi tu ca poti ajuta guilda pentru a putea fi promovata?: -
Recount heal/damage done (intr-un raid): nu am print cu recount, nu stau sa fac la fiecare dps print. dar scot peste 17K+ la gearu care il am.

// am facut apply pt guild dupa contul lui vindicated. nu am mai dat relog de la pc-u lui. @ forum.

Respect!

0 0

Back to top
Winnex

[Mentally Stable]

(since 21-07-2013 15:24)

Post Posted: 15-03-2012, 21:52:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nickname: Winnex
Rasa / Clasa: Human Priest
Main spec(PvE): Holy
Off spec(PvE): Shadow/Disci
Itemlevel (not average): 362
*Armory: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&cn=Winnex
Guilda precedenta(si motivul plecarii): Back to rule...Probleme cu membri guildei...si vrea cv progres.
De ce alegi HUGE?: Pt k ii o guilda Foarte buna si cu membri cu bun simt
Ai prieteni in HUGE(nickname)? Nu nu am
Ce ar trebui sa stim despre tine(descrie)?: pai sunt un om de treaba am experienta destula in wow,stiu scrpturile de la all boss,ajut pe oameni care ma ajuta, respect pe oameni care ma respecta,nu ma enervez repede,
Cat timp esti dispus sa stai ONLINE(ingame)?: am destul de mult timp pt wow,dak nu pot veni la raiduri anunt.
**Cum crezi tu ca poti ajuta guilda pentru a putea fi promovata?: sa particip la raiduri,sa ajut guilda, sa ajut guilda cu dungeonuri de 5 hc,sunt un om saritor si nu fac aceste lucuri pt a fi provovat pot fi si ultimu rank dak nu respecatat si am locuri la raid.stiu k tre sa demostrez mai intai k am loc la raid.
Recount heal/damage done (intr-un raid)nuhs sa pun poza aici dar vio pot trimite pe mess sau skype dak imi dati add.

0 0

Back to top
Durs
[Banned user]

Banned

Post Posted: 16-03-2012, 10:49:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

PaladinTrainer wrote:
Nickname: Blazkowiczz
Rasa / Clasa: Worgen DK
Main spec(PvE): Frost
Off spec(PvE): - Blood Tank.
Itemlevel (not average): 356
*Armory: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&&cn=Blazkowiczz
Guilda precedenta(si motivul plecarii): no guild. vin de pe alt realm.
De ce alegi HUGE?: aici cunosc membrii cu care am jucat pe alt server din alta guild.
Ai prieteni in HUGE(nickname)? da pe Vindicated, Dragonwarr, Aurelianx, Shaggz etc.
Ce ar trebui sa stim despre tine(descrie)?: stiu toate scripturile pve, de la vanilla pana la cata.
Cat timp esti dispus sa stai ONLINE(ingame)?: destul, nu am program fix pt. wow, dar am destul timp liber.
**Cum crezi tu ca poti ajuta guilda pentru a putea fi promovata?: -
Recount heal/damage done (intr-un raid): nu am print cu recount, nu stau sa fac la fiecare dps print. dar scot peste 17K+ la gearu care il am.

// am facut apply pt guild dupa contul lui vindicated. nu am mai dat relog de la pc-u lui. @ forum.

Respect!

fara recount nu te pot adminte.
Respins

Winnex wrote:
Nickname: Winnex
Rasa / Clasa: Human Priest
Main spec(PvE): Holy
Off spec(PvE): Shadow/Disci
Itemlevel (not average): 362
*Armory: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&&cn=Winnex
Guilda precedenta(si motivul plecarii): Back to rule...Probleme cu membri guildei...si vrea cv progres.
De ce alegi HUGE?: Pt k ii o guilda Foarte buna si cu membri cu bun simt
Ai prieteni in HUGE(nickname)? Nu nu am
Ce ar trebui sa stim despre tine(descrie)?: pai sunt un om de treaba am experienta destula in wow,stiu scrpturile de la all boss,ajut pe oameni care ma ajuta, respect pe oameni care ma respecta,nu ma enervez repede,
Cat timp esti dispus sa stai ONLINE(ingame)?: am destul de mult timp pt wow,dak nu pot veni la raiduri anunt.
**Cum crezi tu ca poti ajuta guilda pentru a putea fi promovata?: sa particip la raiduri,sa ajut guilda, sa ajut guilda cu dungeonuri de 5 hc,sunt un om saritor si nu fac aceste lucuri pt a fi provovat pot fi si ultimu rank dak nu respecatat si am locuri la raid.stiu k tre sa demostrez mai intai k am loc la raid.
Recount heal/damage done (intr-un raid)nuhs sa pun poza aici dar vio pot trimite pe mess sau skype dak imi dati add.

Rejected, nu mai avem nevoie de priest

0 0

Back to top
vermynalolz

[Mentally Stable]

(since 20-04-2012 09:37)

Post Posted: 16-03-2012, 16:07:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nickname: VERMYNA
Rasa / Clasa: human/hunter
Main spec(PvE): marksmanship
Off spec(PvE): survival
Itemlevel (not average): 361
*Armory: VERMYNA
Guilda precedenta(si motivul plecarii): "DEATH GROUND" Nu am un motiv pt care am parasit guilda...problema este lagul de pe GENESIS
De ce alegi HUGE?: stiu ca este una din cele mai bune guilde de pe server cu oameni de calitate(sper -) si de asemenea imi place sa progresez in ceea ce fac
Ai prieteni in HUGE(nickname)? nu, sunt nou pe realm
Ce ar trebui sa stim despre tine(descrie)?: elev.cl a XI-a la "Colegiul de Arta "Ciprian Porumbescu" Suceava" ,imi place sa pierd timpul in photoshop , cu prietenii la o cafea,la o tigara si bineinteles imi place sa joc WoW
Cat timp esti dispus sa stai ONLINE(ingame)?: de la ora 14-15 pana la ora 1-2
**Cum crezi tu ca poti ajuta guilda pentru a putea fi promovata?: prin munca, seriozitate si bineinteles dps-ul meu:D
Recount heal/damage done (intr-un raid)DPS

[b]In functie de raspuns ma voi muta pe EVOLUTION

Multumesc pt intelegere

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19  Next    

The time now is 09-11-2024, 19:59:31
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x