User
Pass
2FA

Recrutari PVE
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 37, 38, 39 ... 130, 131, 132  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Show only staff posts
Author Message520554
raz1e

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 05-02-2014 03:29)

Votes: 2

Post Posted: 29-03-2012, 21:29:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Mihai
2. Varsta: 21
3. Localitate: Craiova
4. luni-miercuri 8 ore joi-duminica 14 /zi
4. Clasa: rogue
5. Main Spec/OFF spec: combat/sub
6. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Razye
7. Screenshot cu Interfata**:
8. Ca da cel mai bine pe combat
9. sinisper pana la 5 cp slice'n'dice sinister pana la 4 cp revealing strike eviscerate, adrenaline rush pt burst si trinkete etc
10. Am inceput sa ma joc de pe BC, eram varza -, am facut tot BT si Illidan si toate alea, si acum zic ca's destul de bun
11. Singura in care am stat mult era "Friends stick togheter" pe LK dar a disparut acum si acum ma mut prin diferite guilduri pt ca m am saturat de ninjalai
12. Detalii PC***. procesor intel i5, G force 520m 1gb video card, 4gb ddr3
13. Ca mi a zis Kaos ca e cea mai buna -
14. Om simplu, serios, si de treaba

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Palfi

[Mentally Stable]

(since 07-04-2014 15:04)

Votes: 4

Post Posted: 30-03-2012, 20:53:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL:Rares
2. Varsta:18
3. Localitate:Cluj-napoca
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? dupa ora 14:30.....pana seara (nu am ora fixa)
4. Clasa:Druid
5. Main Spec/OFF spec:Resto/tank
6. Link Armory*:http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Antot
7. Screenshot cu Interfata**:http://tinypic.com/r/a9om8k/5
8. De ce ai ales specul pe care joci acum?Am incercat multe specuri si asta l-am ales sa il folosesc
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc).
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm).
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.)Darkfall,sa cam destramat...
12. Detalii PC***.intel dual core 4gram
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre?Dorinta de a face progres
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.)Sunt elev in clasa a 11a..sunt o persoana calma si rabdatoare
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante).

0 0

Back to top
Barnie
[Banned user]

Banned

(since 26-04-2020 01:36)

Votes: 32

Post Posted: 30-03-2012, 21:28:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Rares

2. Varsta: 18

3. Localitate: Rm.Valcea

4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ?: Luni-Vineri-> dupa 14:30 pana in 01:00, Weekend->oricand. Daca e sa se intample ceva anunt dinainte

4. Clasa: Druid

5. Main Spec/OFF spec: Resto/Boomkin

6. Link Armory*: Link

7. Screenshot cu Interfata**: Link

8. De ce ai ales specul pe care joci acum?: Spec am ales unul de max healing in loc de mana regen/pool/conserve.

9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc).: Tin lifebloom pe offtank sau tank daca este doar unul WG la CD, Rejuvenation pe low hp/Regrowth. Three of Life & lifebloom spam, Mythical Mana Potion, Innervate pentru a-mi tine mana cat mai departe de low. Iar staturile sunt Int>Spirit>Crit>Haste>Mastery. O sa pun prioritate Int>Haste(cap pentru al 2lea tick->2k~)>spirit>Crit>Mastery atunci cand o sa am access la gear care sa imi permite acest haste+Leather Specialization.

10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm).Am inceput sa joc wow de la 3.3.5a( cand abia se bagase) Am facut absolut tot ce se putea pana la icc 25 hc la farm. Cataclysm: jumatate din timpul petrecut pe cata a fost pe Monster-WoW, de acolo am plecat fiindca scripturile erau de rasul lumii,Pe freakz joc de cateva luni bune si stiu scripturile Freakz-likefoarte bine, am reusit sa fac toti bossi inafara de Maloriak/Valiona (25hc) si OTS pe modurile heroice, (stiu scripturile).

11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.): Darkfall, a inceput bine, raiduri in fiecare zi care le puteam face, apoi a inceput sa plece lumea datorita lipsurilor de raiduri, inceputurile de invitatii se faceau cu oree fata de cat erau programate si pana la urma au plecat cei care imi erau prieteni buni si asta a dus la motivul de a parasi si eu guilda de asemenea. Pe scurt guilda s-a dus de rapa treptat.

12. Detalii PC***.: 2 GB rami 512MB Video Procesor: AMD Athlon de 2.7GHZ

13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre?: Organizare, putine conflicte, disciplina si evident success, sunt un pve'ist si ador sa explorez si sa testez toate contenturile de pve care le poate oferii serverul.

14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.): Student, clasa a 11-a, social, disciplinat.

15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante). pretuiesc mai mult prietenii decat jocul

Twitch
Vand wow gametime
0 0

Back to top
Catalepsia

[Account disabled]

(since 14-02-2016 02:31)

Votes: 95

Post Posted: 30-03-2012, 21:39:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Barnie, de ce nu joci tu la leather specialization ? Also, da-i leaga conturi aici pe forum.

0 0

Back to top
Barnie
[Banned user]

Banned

(since 26-04-2020 01:36)

Votes: 32

Post Posted: 30-03-2012, 21:46:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

O sa joc, am pasat din bunavointa itemele la toti cei din guilda din simplul fapt ca nu aveam foarte mare nevoie s a imi cresc healingul, ceilalti aveau nevoie mai mare.
O sa joc si scuze de cit-chat offtopic.

Twitch
Vand wow gametime
0 0

Back to top
Palfi

[Mentally Stable]

(since 07-04-2014 15:04)

Votes: 4

Post Posted: 30-03-2012, 23:11:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Palfi wrote:
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? dupa ora 14:30.....pana seara (nu am ora fixa)
8. De ce ai ales specul pe care joci acum?Am incercat multe specuri si asta l-am ales si il folosesc deoarece am facut diferenta cu ce am avut inainte
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc).Stats principale ar fi spirit - haste -crit ,dupa modul meu de a juca....Rotatie lifebloom spam pe tank,wild grouth spamat la cd , si Rejuvenation pe low hp/Regrowth
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm).Pe WOLTLK am jucat dudu tank ...pe TBC am jucat dudu feral....iar pe CATA joc resto
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.)Darkfall,sa cam destramat ...iar playeri nu prea erau dornici de progres...
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Doresc sa fac progres , si imi dau interesu in ce fac
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.)Sunt elev in clasa a 11a..sunt o persoana calma si rabdatoare

0 0

Back to top
Catalepsia

[Account disabled]

Post Posted: 30-03-2012, 23:42:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Palfi wrote:
Palfi wrote:
8. De ce ai ales specul pe care joci acum?Am incercat multe specuri si asta l-am ales si il folosesc deoarece am facut diferenta cu ce am avut inainte
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc).Stats principale ar fi spirit - haste -crit ,dupa modul meu de a juca....Rotatie lifebloom spam pe tank,wild grouth spamat la cd , si Rejuvenation pe low hp/Regrowth
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm).Pe WOLTLK am jucat dudu tank ...pe TBC am jucat dudu feral....iar pe CATA joc resto
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.)Darkfall,sa cam destramat ...iar playeri nu prea erau dornici de progres...
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Doresc sa fac progres , si imi dau interesu in ce fac

Palfi...respins..sorry -

0 0

Back to top
RaW_StriKeR

[Mentally Stable]

(since 18-11-2015 02:07)

Votes: 3

Post Posted: 31-03-2012, 08:50:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Qiu verifica si ultimele 3 posturi de pe pag 37 :/
0 0

Back to top
Catalepsia

[Account disabled]

Post Posted: 31-03-2012, 10:22:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Talipwns - low dps

@Raaw - /w Asiria in joc pentru un test & inspect cand il prinzi.

0 0

Back to top
Catalepsia

[Account disabled]

Post Posted: 31-03-2012, 12:24:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Recrutam:

1 Rogue
1 Shaman Resto, offspec Enha

0 0

Back to top
alexove

[tHe InSaNe]

(since 17-04-2020 08:08)

Votes: 8

Post Posted: 31-03-2012, 13:44:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

second try

0 0

Back to top
sinistrul

[Mentally Stable]

(since 01-11-2022 19:28)

Votes: 3

Post Posted: 01-04-2012, 20:57:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

. Nume IRL: Adi
2. Varsta: 16 ani
3. Localitate: Targu-Jiu
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? aproape toata ziua -
4. Clasa: Druid
5. Main Spec/OFF spec: Main/ Resto OFF/feral
6. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Dridsof
7. Screenshot cu Interfata**: http://imageshack.us/photo/my-images/252/wowscrnshot072907052207.jpg/
8. De ce ai ales specul pe care joci acum? Am mai avut caractere holy(priest,paaldin)jucam numai pe paladin si priest inainte,la un momendat mam gandit sa incerc altceva aveam de ales dintre shaman si druid, am ales druidul ,iarasi experienta in clasa druid sa dezvoltat in ani..
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc).
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). Prima data cand am jucat wow a fost pe serverul oficial TBC,eram nedumerit pentru ca nu stiam ce sa fac,unde sa cresc... dar in timp miam dezvoltat experinta.
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) exiled
12. Detalii PC***. AMD Athlon(tm)64 X2 Dual Core Processor 4000+ 2.10 GHz...2.0 GB 32-bit
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre?
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) In unele zile timpul liber mil petrec cu prietenii la footbal....
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante).Nu sunt....

0 0

Back to top
soldar

[Mentally Stable]

(since 26-08-2020 15:42)

Votes: 5

Post Posted: 01-04-2012, 22:58:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Catalin(Bursuk)
2. Varsta: 17ani si 10luni
3. Localitate: Vaslui
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? (atata timp cat sunt anuntzat ca este nevoie de mn imi fac timp )
4. Clasa: a 11-a
5. Main Spec/OFF spec: Druid:MS:Resto.OS:feral/Balance(am gear pt ambele)
6. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Exodus&&cn=Bursuk
7. Screenshot cu Interfata**: Pass
8. De ce ai ales specul pe care joci acum? Am ales sa joc resto deoarece mi se pare ca se simte mai mult prezenta mea in raid!
-Imi cer scuze dar sunt prea multe de zis ,si in primul rand dupa mine chestia asta se discuta cu un membru al guildei pe ts/skype ca sa vada el ce fel joci u clasa ,,,
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm).
-am inceput sa joc wow pe server de tlk pe 3.1.3 pe un server de 12Xp rate .dupa pe ultimate iar dupa pe freakz.Pe cataclysm am facut toti bosi dp freakz pe toate dificultatile pana la ora actuala (am mai bine de 3ani de wow )
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) we play naked (am fost dat afara ca nu eram activ in acea perioada)si ground 0 (am decis sa ies ca gm-ul era afemeiat si dadea la o fata orice item care il putea purta .si ca am fost prea calm si cuminte cu ei si au inceput sa ma ia in batie de joc!)
12. Detalii PC***. (am pc slabutz si trebuie sa il schimb si sa strang bani de transfer in caz de sunt acceptat de asta am zis ca sunt interesat de recrutare pe viitor
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? (pentru ca vreau sa interactionez cu alte persoane mai bune ca mn la acest joc si ca sunt obisnuit sa fiu printre playeri buni)
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) sunt elev...
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante). Tutunul dauneaza grav sanatatii!

0 0

Back to top
tomel

[Mentally Stable]

(since 24-04-2012 17:15)

Post Posted: 02-04-2012, 11:19:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL:Ionut
2. Varsta:23
3. Localitate:Iasi
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ:4-6 ore,dar pt progres more hours
4. Clasa:hunter
5. Main Spec/OFF spec:mm/sv
6. Link Armory*:http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Loco
7. Screenshot cu Interfata**:http://img543.imageshack.us/img543/9130/wowscrnshot010502201939.jpg
8. De ce ai ales specul pe care joci acum: dearece sv este momentan sub nivelul specului marksmanship si datorita cunoasterii acestui spec.
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora:talentele dupa cum stiti nu is toate bune la mm spec,rotatia bazata pe hard castului aimed dearece nu pot juca la cele 4 faze ale rotatiei ale specului deoarece cum am mai specificat pt talent nu sunt toate corectate,gear bun=more dmg (mail in slot ofc) fara finger de la omnotron defense system am toate itemele ce se pot lua din raiduri,gems agility+crit/haste(mai putin),stats...am incercat mastery,dar nu is asa convins de acesta asa ca joc la crit.
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm):joc de pe wotlk pe serverul rowow,cu experienta vasta in in raidurile si dungeonurile de pe patchul trecut...pe cataclysm stiu scriturile...la bosii care i-am facut si teoretic omnotron pt ca n-am apucat sal fac pe hc(pve addicted)
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti:guilda:Pride,deoarece nu se mai ridica la nivelul care vroiam sa-l ating,dar si datorita inactivitatii acesteia.
12. Detalii PC***.placa baza:A8N SLI DELUXE,PROC:AMD X2 3800+ 64 BIT,RAM:3 GB 800 Mhz , Placa video:2x Gforce 7800 SLI crossed,Placa sunet:CREATIVE SOUND BLASTER XFI,PLACA RETEA GYGABYTE 1000 MB/S
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre:deoarece este o guilda buna cu progrese si seriozitate.
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri:despre mine....imi place sa calatoresc(canada,europa),timpul liber mai vizionez un meci de fotbal,filme,sport si hobby-ul preferat pescuitul.
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante:in 2 cuvinte: voi decideti
16.Screenshot cu dmg done la 3 milioane:http://img28.imageshack.us/img28/4927/wowscrnshot010502205732.jpg

0 0

Back to top
tomel

[Mentally Stable]

(since 24-04-2012 17:15)

Post Posted: 02-04-2012, 12:04:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

imi pare rau ca nu merg link-urile de la imageshack...ii dadusem cu direct link,dar daca sunteti binevoitori selectati links si vedeti acolo despre ce este vb!mc
0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 37, 38, 39 ... 130, 131, 132  Next    

The time now is 13-02-2025, 08:06:20
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x