User
Pass
2FA

Recrutari PVE
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 85, 86, 87 ... 130, 131, 132  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Show only staff posts
Author Message508384
tibanu

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 07-08-2020 12:16)

Votes: 7

Post Posted: 14-07-2013, 11:18:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Ciprian
2. Varsta: 16
3. Localitate: Gheboieni
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? :7 ore
4. Clasa: Prist
5. Main Spec/OFF spec: holy
6. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Yodauheal
7. Screenshot cu Interfata**:
8. De ce ai ales specul pe care joci acum? :Sa fi heal e putin mai greu si imi place clasa
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc). :In primu rand conteaza ce gear ai apoi rotatia si specul
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). :Eu mam reapucat de wow dupa o scurta pauza si pe sezonul trecut am jucat cam 2 ani
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) :Blue World ,Evo si cam atata
12. Detalii PC***. :Procesor 3 Ghz , 1,5 GB rami , placa video 512.
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? :Vreu sa fac progres
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) :Eu sunt un baiat care ii plcae sa rada serios la raiduri si de gasca si sunt licean
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante).:Imortant e daca o sa intru in guilda voastra e sa fac progres cu voi .
Multumesc anticipat pentru ca miati citit postul.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
neffy

[Mos Craciun e Hater]

(since 03-06-2016 17:02)

Votes: 33

Post Posted: 14-07-2013, 11:31:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

tibanu wrote:
1. Nume IRL: Ciprian
2. Varsta: 16
3. Localitate: Gheboieni

9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc). :In primu rand conteaza ce gear ai apoi rotatia si specul

Respins.

0 0

Back to top
Hopeqt

[Mentally Stable]

(since 26-04-2014 12:27)

Votes: 3

Post Posted: 14-07-2013, 12:59:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Bogdan
2. Varsta: 18
3. Localitate: Bucuresti
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? 5-6 ore
4. Clasa: Rogue
5. Main Spec/OFF spec: Combat / Sublety
6. Link Armory*: https://www.wow-freakz.com/armory/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Hopestab
7. Screenshot cu Interfata**: vedeti in poza cu dps.
8. De ce ai ales specul pe care joci acum? cel mai bun pve spec ( d.p.m.d.v )
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc). rotatia este standard , nu se schimba nimic nici pe AoE , trebuie mereu SnD tinut up pe tine , in rest 4 sinister ( sau mai putine daca ai glyph ) RS , Envenom . , KS la inceput pt burst dmg. cu trinkete , pots procs, etc.
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). joc wow dupa WoTLK , am facut full ICC , 4.0.6 full . 4.3.4. full.
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) Blue World -> s-a destramat.
12. Detalii PC***. 4 gb ram ddr3 , ati radeon 5800 HD 1 gb , quad core 2.8 ghz. 1 tb hdd.
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? seriozitate , progres si am multi prieteni din fosta gulida acolo.
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) sociabil , amabil , cu simtul umorului , am ca hobby fotbalul.
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante). nu am mai facut raiduri pentru ca s-a destramat guilda blue world. + ca am avut un deces in familie.
16. Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic) own buffs, no food, no flasks, no scrolls.
http://i39.tinypic.com/30cu4ur.jpg tin sa precizez ca m-au scazut doturile , avaem 34k , va puteti uita in chat

0 0

Back to top
trixxxye

[Mentally Stable]

(since 16-10-2013 18:37)

Votes: 2

Post Posted: 15-07-2013, 00:41:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ok Drodu!

Last edited by trixxxye on 15-07-2013, 23:26:17; edited 4 times in total
0 0

Back to top
Wocsi

[Mentally Stable]

(since 19-11-2017 18:15)

Votes: 9

Post Posted: 15-07-2013, 18:43:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1.Nume IRL: Roxana

2. Varsta: 19

3. Localitate: Arad

4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.): De la 5 ore in sus.

4. Clasa: Priest

5. Main Spec/OFF spec: Holy / Shadow, dar nu ma descurc asa de bine.

6. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Roxi

7. Screenshot cu Interfata**: http://i43.tinypic.com/11tn6sl.jpg

8. De ce ai ales specul pe care joci acum?: Am incercat Disci PvE prima data, nu eram asa cautata la raiduri, asa ca m-am apucat de holy deoarace pe TBC mainul meu era un holy priest. Cand m-am reapucat de WoW am mai incercat si alte clase (atat dps cat si healer), dar nah, priestul holy e ca si o parte din copilaria mea si experienta mea pe WoW + este o clasa si un spec foare nice if you can master it.

9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc).: In primul rand, mouseover = best thing ever. Talente- 6/32/3. Rotatia depinde de situatie. Single Target (tank for example)- Renew mereu activ, Chakra: Serenity, Flash Heals, daca cumva e low HP dau repede un Binding Heal si Greater Heal, shielduri. AoE Healing- Prayer of Mending mereu la CD, Circle of Healing la CD, Holy Word Sanctuary la CD si daca e nevoie (de preferinta inainte, cu putin timp, de a se lua damage), Prayer of Healing, Diving Hymn numai cand e chiar nevoie de el. Stat priority: Int- haste (min cap 12.51%)- mastery cat cuprinde- crit. Gemuri: Red- 50 Int / Yellow- 25 Int + 25 Mastery (iar daca nu se face capul din reforge va fi 25 Int si 25 Haste) / Blue- 25 Int + 25 Spirit.

10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm): Am jucat ceva timp bun pe WoW Scape, pe TBC (si foarte putin pe Blizz, contul unei prietene), dar nu aveau scripturile, m-am lasat de Scape deoarece s-a inchis. Pe WOTLK (Molten) am jucat foarte putin, am facut numai 5-men dungeons, nu am apucat sa joc prea mult din cauza ca au intervenit ceva probleme, m-am intors pe WoW acum +1 an jumate, pe Freakz (4.0.6) si am tot jucat aici pana acuma. Cand m-am apucat am facut PvE la allianta pe characterul unui prieten, druid resto (Lausine), m-am mutat la hoarda si mi-am facut priestu in septembrie anul trecut, am inceput raidurile dupa ce s-a bagat 4.3.4.

11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.): GMs & Donors- neintelegeri / EnS- inactivitate / Blue World- Went to Hawaii

12. Detalii PC***: AMD Athlon(tm) II 4 cores 620 Processor x2.6 GHz, 4 GB RAM DDR3, GeForce 9800 GT.

13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre?: WoWul e un online game awesome si ce merge bine cu un WoW awesome? O guilda awesome cu full progress si cunoscuti pe aici, pe acolo.

14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.): In toamna voi fi la facultate in TM, la psihologie. Timp liber si Hobby: Seriale si Filme, de preferinta horror/crime/thriller, Full Time Gamer, online / co-op cu prietenii si single player (am fost si pe afara, am vazut si cunoscut multa lume, multi fiind ignoranti, low brain score si fake personalities, de aceea prefer jocurile over full time social lifer). Two best friends, one social person and one gamer.

15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante): Any awesome Co-op games you might know? (Semi Off Topic- Nu sunt priestul Rocs cu care multi ma confunda)

Last edited by Wocsi on 15-09-2013, 18:05:36; edited 1 time in total
0 0

Back to top
music.baby

[Mentally Stable]

(since 28-09-2013 18:01)

Post Posted: 15-07-2013, 20:38:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL:
Gabriel
2. Varsta:
19
3. Localitate:
Baile 1 Mai
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ?
4-5 ore
4. Clasa:
Warrior
5. Main Spec/OFF spec:
Fury main si prot off
6. Link Armory*:
http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Piftel
7. Screenshot cu Interfata**:
http://tinypic.com/view.php?pic=t85ero&s=5
8. De ce ai ales specul pe care joci acum?
am ales sa joc acest spec deoarece
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc).
Pe specul de fury trebuie jucat cu mare atentie astfel incat sa pastrezi rage pt o rotatie corecta si un dps decent
incepand cu patch 4.3.4 am incercat sa ma adaptez situatiei deoarece war fury nu functioneaza cum ar trebui
de acea am facut niste modificari la stats dupa cum mi-a indicat un prieten care joaca pe retail ( 29 expertis in main hand >crit>hit>mastry>haste)
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm).
eu am inceput sa joc wow in vara trecuta pe patch pe cata 4.0.6 m-am adaptat foarte rapid si am ajuns sa fac full run raids heroic (datorita guildei Blue World) in doar 3-4 luni de la data de cand invatam sa merg cu charu prin durotar
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.)
Am in guild Blue World ,dar datorita faptului ca am avut de invatat pt bac si nu aveam cum sa intru la raiduri mi-au dat kick si asa am ajuns sa fac cerere pt guilda voastra
12. Detalii PC***.
windows 7/Procesor amd athlon x2 dual core 3600 (2.0 Ghz)/placa video GIGABYTE GT220 1Gb/128 bit / 4 Gb Ram DDR2 (aici as avea o mentiune in legatura cu internetul deoarece am net prin stik(pana imi bag prin cablu) si nush cat ma tine traficul de net de aceea nu o sa ma pot prezenta la chiar la toate raidurile de 25 in rest mere brici)
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre?
Doresc sa ma alatur guildei voastre deoarece ma potrivesc cu orarul vostru de raiduri,si as dori sa imi fac prieteni noi
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.)
Acum am terminat cu liceul urmeaza sa ma inscriu la facultate,lucrez de 2 ani ca agent asigurari,mie imi place sa imi petrec timpul liber cu prieteni sau gameing
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante).
16. Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic) own buffs, no food, no flasks, no scrolls.
http://tinypic.com/view.php?pic=t85ero&s=5

0 0

Back to top
Drodu

[Plictisit]

(since 25-09-2020 16:27)

Votes: 105

Post Posted: 15-07-2013, 23:14:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@ Ilbdll - Nu mai avem nevoie de s priest. ( Am vorbit cu kala)
@ trixxxye - Respins, nu recrutam nici retri pala, nici shamy resto.
@ Roxi - 2 saptamani de proba /w me ingame.
@ Piftel - Respins, nu mai am nevoie de warr.

Mistweaver Monk Guide PvE

0 0

Back to top
-CSK-

[Account disabled]

(since 04-01-2014 14:13)

Votes: 18

Post Posted: 16-07-2013, 00:02:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
1. Nume IRL: Cristi

Quote:
2. Varsta: fac 18 pe 2 august

Quote:
3. Localitate: Targu - Mures

Quote:
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) : Peste 2 ore zilnic

Quote:
4. Clasa: Hunter

Quote:
5. Main Spec/OFF spec: Survival - MM

Quote:
6. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Skyro

Quote:
7. Screenshot cu Interfata**: Poate va intrebati de ce am multe slot-uri cu bind fara nici un spell , deoarece joc si pvp si nu pot sa schimb tot timpul bindurile

Quote:
8. De ce ai ales specul pe care joci acum? : Stiu ca merge foarte bine si marksmanship , dar am ales acest spec deoarece m-am plictisit de mm , vreau ceva nou , si merge destul de bine si survival

Quote:
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc). Ce pot sa spun ...@ rotatie : trebuie tinut mereu ES/SS/BA pe target , cobra shot pt regen focus si burstul dat cand trebuie .. @ gear : fata de alte clase hunter nu este chiar asa pretentios dar totusi nu trebuie neglijat acest lucru/ Stats : haste pana la 1.5 cobra cast . 13-14 mastery apoi crit

Quote:
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). : am inceput pe TBC reusind sa fac Ilidan + archimonde ,apoi wotlk reusind LK pe 10h/25 N,iar acum pe cataclysm am facut yor pe 25h si restu pe N

Quote:
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) : Pride , parasesc guilda deoarece am mai fost in HKP si m-am simtit bine , dar din cauza inactivitatii mele am primit kick ..nu am mai jucat wow vreo 2-3 luni

Quote:
12. Detalii PC***. Procesor : AMD athlon II X2 220 Processor 2.80 GHz , 4 GB ram

Quote:
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Doresc sa ma alatur guildei deoarece doresc sa progresez in pve , este o guilda serioasa , si de ce nu ..mai multi prieteni...etc

Quote:
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) Sunt elev, acum trec in clasa a 12-a , imi petrec majoritatea timpului cu prietena/prietenii , sunt un tip ambitios , imi place sa petrec,sa cunosc lume..etc

Quote:
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante). -

Quote:
16. Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic) own buffs, no food, no flasks, no scrolls. http://i.imgur.com/vkHE4Pg.jpg

0 0

Back to top
Drodu

[Plictisit]

Post Posted: 16-07-2013, 00:34:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@ Skyro - Rejected.

0 0

Back to top
Shamyx

[Mentally Stable]

(since 18-04-2014 15:43)

Post Posted: 19-07-2013, 21:40:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Alex
2. Varsta: 17
3. Localitate: Bucuresti
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? : 5-6 ore pe zi,daca este nevoie se poate si mai mult
4. Clasa: Orc,Warrior
5. Main Spec/OFF spec: Arms
6. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Allxdrq
7. Screenshot cu Interfata**: http://i39.tinypic.com/bhhbol.jpg
8. De ce ai ales specul pe care joci acum? :Am testat si specul de fury si Arms mi se pare mai avantajos pentru raidurile care exista pe acest expansion.
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc). :rotatia mea este : charge,rend,mortal strike,deadly calm ,spam heroic strike ,in timp cd-ului la HS folosesc colossus smash,mortal strike,slam overpwer,la 3 stackuri de slaughter cand mortal strike,slam,overpower au damage increased by 30% dau burst,colossus smash,mortal strike,slam,overpower.Ca gemmuri am ales 50 Strenght,ca statsuri:Strenght>mastery>critical strike.
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). : full progres pe TBC si WOTLK in afara de Lich king
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) Pride:lipsa de seriozitate.
12. Detalii PC***. procesor I3 3.2 GHz,Placa video Nvidia GT 450 1 Gb,Ram 4 Gb DDR3.
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? : Pentru performanta si seriozitate.
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) : Sunt la liceu,muncesc ocazional,Imi place sa joc WoW,Fotbal si sa innot.
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante).
16. Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic) own buffs, no food, no flasks, no scrolls. :http://tinypic.com/view.php?pic=2rz3m03&&s=5

http://imageshack.us/a/img694/1167/md52.png
0 0

Back to top
freero

[Mentally Stable]

(since 21-01-2018 00:21)

Votes: 6

Post Posted: 22-07-2013, 14:43:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Stefan
2. Varsta:20
3. Localitate: Botosani momentan
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? 3-4h pe zi depinde de cate raiduri se fac -
4. Clasa:Hunter
5. Main Spec/OFF spec: Suv/Mark
6. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Allnightsex
7. Screenshot cu Interfata**: -
8. De ce ai ales specul pe care joci acum? Am observat ca Suv da mai binisor in momentul de fata
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc). Agility->Haste->Crit , Stats are prioritate Hit cap 8% , Haste cap este cast time-ul pentru Cobra shot 1.5sec dupa care Crit
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). Pot spune ca-s Novice , am inceput doar de pe Cataclysm dar am full progres exceptand noul boss Zon care nu-l am pe Heroic
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) Ground Zero -vreau sa o parasesc pentru ca nu mi se pare ca au o buna organizare a raidurilor gen Grupa1 si restul -_-
12. Detalii PC***. Dual core 2.4 2gb ram 512Nvidia
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Pot spune ca este una dintre cele mai serioase guilde , deci motivul este evident -
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) Sper c-o sa devin student o sa aflu in urmatoarele zile in rest sunt cat se poate de sociabil si intelegator
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante). Mai am alte charuri pe cont , am spus asta sa nu credeti ca este un offchar -

Dummy http://i44.tinypic.com/detyr4.jpg si am si un SS de la un 25h - http://i44.tinypic.com/281rejp.jpg

0 0

Back to top
Flopy

[Mentally Stable]

(since 25-03-2016 15:43)

Votes: 3

Post Posted: 24-07-2013, 13:31:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: David
2. Varsta: 18
3. Localitate: Pucioasa
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? : mult timp stau on si pana la 4-5 dimineata
4. Clasa: DK
5. Main Spec/OFF spec: Main frost/ Off blood
6. Link Armory*: Main spec frost:http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Flopy.
7. Screenshot cu Interfata**: http://imageshack.us/f/690/gyz4.jpg/
8. De ce ai ales specul pe care joci acum? : Joc frost de mult timp si imi place:D
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc). : Dk frost in opinia mea este simplu. Stats: strenght>expertise/hit(26expertise 5% hit pentru ca 3% se ia din talentul Nerves of Cold Steel (Rank 3)http:(//wow.freakz.ro/spells.php?spell=50138&name=nerves-of-cold-steel)>mastery>haste>crit(mereu dati reforge la crit este inutil pe dk frost pentru ca avem killing machine) o rotatie simpla single target: outbreak>obliterate(x2)>dupa spam frost strike>iar howling blast il dati la rime. Rotatie pentru aoe: Dots pe target pestilence dnd iar dupa spam de howling blast:D Am uitat sa mentionez ca dk frost are 2 builduri anume Master frost ce se bazeaza pe mastery si hastefrost ce se bazeaza pe haste. Eu prefer Masterfrost.
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). : Joc wow de pe wotlk.
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) :Havock in care am stat mult timp dar din pacate s-a destramat Bad commpany la fel ca si havock Si actuala The divinity.-
12. Detalii PC***. Ram 4gb placa video ati radeon HD 6650m 4gb procesor intel core i3
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? : Am vazut ca este o guilda buna si as vrea sa ma alatur ei am si cativa prieteni acolo:D 900:)
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) Student, in timpul liber stau cu prieteni prin cafenele baruri etc...
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante).Recount dps 3 mil no food no flask doar horn of winter:http://imageshack.us/f/690/gyz4.jpg/.

0 0

Back to top
Nytrox

[bored]

(since 13-05-2018 13:05)

Votes: 67

Post Posted: 24-07-2013, 13:44:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Robert
2. Varsta: 17
3. Localitate: Targu-Jiu
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? 5 ore pe zi.
4. Clasa: Death Knight
5. Main Spec/OFF spec: Unholy/Unholy PvP(sau blood daca aveti nevoie)
6. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Blackkv
7. Screenshot cu Interfata**: http://img22.imageshack.us/img22/3838/wowscrnshot061113235656.jpg
8. De ce ai ales specul pe care joci acum? Imi place sa joc dps,unholy mi se pare mai amuzant si ceva mai complex decat frost si e si mai avantajat de catre server.
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc).
Eu personal consider ca e mai bine sa joci la mastery>haste>critical,desi multi se bazeaza pe haste,expertise 0,hit e cam buguit,deci mai mult decat spell cap nu foloseste.De jucat joc la prioritati,sa zicem:
St:Diseases,Dark Transformation,dnd,ss,death coil la proc de sudden doom sau 100+runic power sau full cd pe rune,fs,blood tap sa convertesc o runa blood intr-una death,gargoyle cand sunt in full burst.
Aoe:Dnd,spread diseases cu prestilience,blood boil si rotatie de single target.
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). Full progres pe 4.0.6 pe mage,full progres pe 4.3.4 pe dk,exceptand warlord zon'ozz(doar pe 25 normal,pe hc am dat tryuri doar imediat dupa lansare cand pe 25hc mi s-a parut prea buguit).
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) Unstoppable,o guilda cu niste oameni extraordinari,dar prefer sa nu fac public motivul pentru care am iesit din ea.
12.Detalii PC***. Procesor Intel Dual Core 1.86 Ghz,placa video GeForce 7600,2 gb ram(nu e extraordinar,dar e destul de ok sa dau dps la yor'sahj:D).
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Datorita reputatiei pe care o aveti pe acest server,programului de raiduri si filmele pe care le-am vazut cu voi.
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) Sunt elev in clasa a 12-a,imi place sa fac sport,sa ies la bere cu prietenii,sa ma uit la filme,sa joc wow.
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante). In functie de raspunsul vostru voi decide daca fac sau nu transferul la hoarda.
16. Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic) own buffs, no food, no flasks, no scrolls. http://img832.imageshack.us/img832/4356/9uj6.jpg

0 0

Back to top
Drodu

[Plictisit]

Post Posted: 24-07-2013, 16:09:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@ Allxdrq - Respins, nu avem nevoie de warr.
@ Allnightsex - Respins.
@ Flopy - Asteapta raspuns de la Neffy.
@ Blackkv - Asteapta raspuns de la Neffy.

0 0

Back to top
neffy

[Mos Craciun e Hater]

(since 03-06-2016 17:02)

Votes: 33

Post Posted: 25-07-2013, 02:24:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@ Flopy respins numai recrutam frost + ca stai ciudat de aproape de dummyurile alea multe ..
@ Blackkv acceptat . Test 2 sapt si sa-ti pui specul de blood la punct , pentru cand e nevoie de offtank la raidurile de 10.

Quote:
HKP Recruteaza 1 Unholy Death Knight. 400 + ilvl

Last edited by neffy on 25-07-2013, 02:31:42; edited 2 times in total
0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 85, 86, 87 ... 130, 131, 132  Next    

The time now is 04-11-2024, 05:42:01
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password