User
Pass
2FA

Recrutari PVE
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 69, 70, 71 ... 130, 131, 132  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Show only staff posts
Author Message511728
minima

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 21-04-2018 17:44)

Votes: 4

Post Posted: 03-02-2013, 18:25:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Razvan
2. Varsta:24
3. Localitate: Bucuresti
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? Toata saptamana de la ora 21 pana la 2-3 dimineata inafara de sambata
4. Clasa: Shaman
5. Main Spec/OFF spec: Resto/Elemental
6. Link Armory*:http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Zagarel
7. Screenshot cu Interfata**:
8. De ce ai ales specul pe care joci acum? Asta joc de pe WoTLK si Blizz
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc). Intel>Mastery>918 haste pt un extra tick HR un crit de 600 ii de ajuns
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). In mare stiti cum joc
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) Awaken, GM's and Donors, The Betrayers
12. Detalii PC***.2GB RAM, Intel DC 2000 Nvidia 8800GTS OC
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Full Progress
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) Respect oamenii cu mai multa experienta ca mine, glumet, nu ma deranjeaza glume facute la adresa mea atat timp cat stie sa si primeasca, imi asum consecintele greselilor
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante). Cunosc toate scripturile din DS

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Ovidiu_vL

[Paladin Master]

(since 08-07-2018 00:11)

Votes: 12

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 06-02-2013, 23:32:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Ovidiu
2. Varsta: 18
3. Oras: Roma
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? : De la 4 pana seara la 00:00 (scoala),Martea si vinerea de la 21:00 (inot)si in weekend nu am program.
4. Clasa: Paladin
5. Main Spec/OFF spec: Retri / off spec de ce va avea nevoie guilda.
6. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Ovidiuvl , daca nu apare gearu pve imi puteti da inspect.
7. Screenshot cu Interfata**: check nr 16.
8. De ce ai ales specul pe care joci acum? Pentru ca e un spec special din multe puncte de vedere si ma descurc bn cu el si imi place sa dau dps nu sa stau degeaba.
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc).
Rotatia mea incepe cam asa - 1cs , Gardian astept sa fac 3 HP dau inq dupa spamez templar pana se duce burstu . Cand am cd mai mare de 1 sau 2 sec castez exo poate mai prind si procur . AOE dau ds si cons. Strength Hit 8% exp 23-26% dupa mastery >haste/crit , eu prefer crit.
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm).Pe woltk 3.3.5a am inceput mi-au ramas cateva amitiri placute de pe woltk sper sa imi ramana si acum pe Cataclysm.
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) Awaken - , Gms and donors ,The beateryes , the divinty , ens.
12. Detalii PC***. 3gb ram 2.6GHz 32bit dual core , placa video nvidia gtforce 100 1gb ,
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Pentru ca este o guilda cu un parcurs foarte bun in pve si aici sunt oameni maturi cu experienta .
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) Stundent , practic sport lucrez in vacante mai mari , petrec timpu liber pe afara la o vb cu prieteni sau daca nu la mall sau la fotbal (ca oricare altu)
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante).Cunostinte la majoritatea scripturilor de pe 4.3.4 (dc sa mint ca le stiu pe toate?). AM o explicatie pt orice .
16: http://i.imgur.com/F5a7FHh.jpg

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Catalepsia

[Account disabled]

(since 14-02-2016 02:31)

Votes: 95

Post Posted: 07-02-2013, 00:52:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ovidiu, paladini nu recrutam pentru moment, te-am adaugat pe lista mea in caz de nevoie te anunt.

0 0

Back to top
tulpan
[Banned user]

Banned

(since 19-10-2015 18:13)

Votes: 62

Post Posted: 09-02-2013, 04:41:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Recrutari Deschise

Recrutam

Hunter

Item LvL minim : 370

Inainte sa postati va rog sa cititi Regulile Guildei si Modelul de Postare.

"I'm selfish, impatient, and a little insecure. I make mistakes, I'm out of control, and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best."

0 0

Back to top
Ssjvask

[Mentally Stable]

(since 20-01-2016 17:23)

Post Posted: 12-02-2013, 23:57:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Cosmin
2. Varsta: 19
3. Localitate: Iasi
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ?: Minim 3 ore pe zi
5. Main Spec/OFF spec: Resto/Encha, momentan in viitor probabil resto/ ele.
6. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Ssjvssk
7. Screenshot cu Interfata**: http://i49.tinypic.com/qporaw.jpg
8. De ce ai ales specul pe care joci acum?
Imi place sa joc heal.
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc).
haste(916)>mastery
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm).
Joc wow de la tbc. Ca raiduri de cataclysm am facut tot ce a fost pe freakz mai putin councilul, nu am mai jucat o vreme.
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.)
The haters e ultima guilda in care am facut raiduri, guilda s-a destramat.
12. Detalii PC***. 8 gb ram, procesor 3.4 ghz
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre?
Progres full pe ce a fost 4.0.6 si mai sunt niste playeri din fosta guilda Haters.
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.)
Sunt student in anul I.
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante).
Am mai fost in HKP dar a fost o perioada de inactivitate a guildei si m-am lasat de wow pana s-a facut updateul la 4.3.4.

0 0

Back to top
Catalepsia

[Account disabled]

Post Posted: 13-02-2013, 00:41:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ssjvask wrote:
1. Nume IRL: Cosmin
2. Varsta: 19
3. Localitate: Iasi
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ?: Minim 3 ore pe zi
5. Main Spec/OFF spec: Resto/Encha, momentan in viitor probabil resto/ ele.
6. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Ssjvssk
7. Screenshot cu Interfata**: http://i49.tinypic.com/qporaw.jpg
8. De ce ai ales specul pe care joci acum?
Imi place sa joc heal.
haste(916)>mastery
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm).
Joc wow de la tbc. Ca raiduri de cataclysm am facut tot ce a fost pe freakz mai putin councilul, nu am mai jucat o vreme.
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.)
The haters e ultima guilda in care am facut raiduri, guilda s-a destramat.
12. Detalii PC***. 8 gb ram, procesor 3.4 ghz
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre?
Progres full pe ce a fost 4.0.6 si mai sunt niste playeri din fosta guilda Haters.
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.)
Sunt student in anul I.
Am mai fost in HKP dar a fost o perioada de inactivitate a guildei si m-am lasat de wow pana s-a facut updateul la 4.3.4.

Si main char e druidu' sau shamanu' ?

0 0

Back to top
Ssjvask

[Mentally Stable]

(since 20-01-2016 17:23)

Post Posted: 13-02-2013, 14:01:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Shamanu e main, cu druidu am jucat pe 4.0.6 si wotlk.
0 0

Back to top
Catalepsia

[Account disabled]

Post Posted: 13-02-2013, 17:23:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Gufu, inspect la baiatu pls

0 0

Back to top
Drodu

[Plictisit]

(since 25-09-2020 16:27)

Votes: 105

Post Posted: 16-02-2013, 22:02:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Recrutam :
2 Warrior Protection
1 Druid Feral ( tank)
1 Warlock
1 Hunter

Mistweaver Monk Guide PvE

Last edited by Drodu on 17-02-2013, 13:40:03; edited 1 time in total
0 0

Back to top
hataka

[Mentally Stable]

(since 10-03-2013 17:54)

Votes: 2

Post Posted: 17-02-2013, 03:58:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Nicolas

2. Varsta: 17

3. Localitate: Bucuresti

4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.): 3-5 ore in fiecare zii LUCRATOARE , 24/24h in week-end

5. Clasa: Feral Druid DPS

5. Main Spec/OFF spec: Feral Druid DPS, Feral Druid TANK

6. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Hataka

7. Screenshot cu Interfata**: http://imageshack.us/photo/my-images/197/wowscrnshot021713033414.jpg/

8. De ce ai ales specul pe care joci acum: am ales Feral DPS deoarece are un damage output foarte mare.

9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc). AGI>HIT CAP>MASTERY> CRIT. specul este specul basic de dps 0/35/6 nu este rotatie si doar o lista de prioritati, mai pe scurt trebuie sa aveam toate bleedsurile tot timpul pe boss.

10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). Am inceput sa joc wow pe retail la sfarsitul expansiei vanilla, am lasat de o parte retail pentru freakz deoarece MOP nu imi place pentru diferite motivuri.

11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) Yaspresents RELOADED ... guilda PVP iar eu vreau PVE .

12. Detalii PC***. i3 2.6 gHz, 4 RAM, ATI mobility radeon HD 5000 series

13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Doresc sa ma alatur guildei voastre fiindca este cea mai buna guilda de PVE de pe server iar eu am multa experienta in PVE (stiu toate scripts din 4.0.6, 4.2, 4.3.4 ca e pe 10/25N sau 10/25H).

14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) Sunt un student la lyceul francez din bucuresti ANNA DE NOAILLES hobby-ul meu este tennis-ul, si jucatul la calculator.

15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante). stiu toate scripts din 4.0.6, 4.2, 4.3.4 ca e pe 10/25N sau 10/25H

16. Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic) own buffs, no food, no flasks, no scrolls.

IMG: http://img268.imageshack.us/img268/1885/wowscrnshot021713035654.jpg

Uploaded with ImageShack.us

http://imageshack.us/photo/my-images/268/wowscrnshot021713035654.jpg/

0 0

Back to top
Drodu

[Plictisit]

(since 25-09-2020 16:27)

Votes: 105

Post Posted: 17-02-2013, 11:37:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Hataka - RESPINS

Doar ca idee:
hataka wrote:
Sunt un student la lyceul francez din bucuresti

gimnaziu ( 5-8 ) si liceu (9-12) ELEV in clasa a ...
Facultate (anul 1-3,4,5,6) STUDENT in anul ...

Nu esti singurul care zice chestia asta.

Mistweaver Monk Guide PvE

0 0

Back to top
ihatespammerzz

[Mentally Stable]

(since 28-04-2013 17:39)

Post Posted: 17-02-2013, 21:57:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Ionut
2. Varsta: 16
3. Localitate: Sibiu
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? 3-4 ore pe zi
4. Clasa: Warrior
5. Main Spec/OFF spec: Protection/Arms
6. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Shiiva
7. Screenshot cu Interfata**: Interfata este cea clasica... daca stiti una mai buna pentru warrior sunt bucuros sa va aud sfatul!
8. De ce ai ales specul pe care joci acum? : M-am plictisit sa fiu dps si sa nu fiu luat la raid cu celelalte guilde... stiam cu ce se mananca protection si am spus ca incerc si eu dupa care a inceput sa imi placa mai mult ca arms/fury si am ajuns sa fiu bun pe protection
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc).: o rotatie specifica nu am... aplic doar 3 sunder armor prin devastation iar shockwave folosesc cand am 3 thunderstruck care procuie de la thunder shock si creste damage la shockwave... refresh la rend din cand in cand! la gemmming ma bazez pe mastery si stamina pt ca mastery da block rate .
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). Joc cataclysm din iarna 2012.Pe cata nu am facut doar Ascendant Council hc pentru ca nu am avut cu cine .am avut putina experienta pe tbc dar nu foarte multa
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) Evo-am decis sa parasesc pt ca foarte multi playeri au iesit(s-au mutat pe genesis sau in alte guilde) iar guilda s-a dus de rapa... am intrat in the Betrayers si am fost dat afara pt inactivitate... din pacate mi s-a stricat placa video dar nu am incercat sa le explic pentru ca oricum cei de acolo erau foarte aroganti (marea majoritate)
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre?: sunteti o guilda de Top si mereu as fi vrut sa vin la voi
12. Detalii PC***. Intel pentiun 2.8 Ghz placa video 512 MB 2 gb ram teamspeak3 si microfon -
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) Timpul liber imi place sa mi-l petrec cu prietenii in oras cabane etc... sunt o persoana foarte sociabila si imi place sa ma inteleg bine cu toata lumea... Tratez pe oricine cu respect atat timp cat si ei ma respecta pe mine dar nu sunt omul sa ma iau in gura cu nimeni... pur si simplu ii ignor -
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante). nu am pus screenshot cu dps pt ca e offspec... daca doriti as putea sa il pun... Astept raspuns cat mai repede! Multumesc Anticipat!

0 0

Back to top
balustrada11

[Mentally Stable]

(since 17-02-2013 20:31)

Post Posted: 17-02-2013, 22:30:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL:ANGHEL ADRIAN TEODOR
2. Varsta:24
3. Localitate:BRASOV
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) PE SAPTAMANA APORXIMATIV 90 ORE.....
4. Clasa:WARRior
5. Main Spec/OFF spec:TANK/arms
6. Link Armory*:http://armory.freakz.ro/search.xml?searchQuery=BALUSTRADA&searchType=all
7. Screenshot cu Interfata**:joc cu bartender4 +msb text + quartz 3 +
8. De ce ai ales specul pe care joci acum?pt ca mi se para ca warrior tank este cel mai MOBIL tank dintre toti si ajuta raidul destul de mult.
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc).main stats warr tank 1masteri 2 stamina 3 parry 4 doge
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm).vanilla
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.)speci,inl........pt ca se ii interesa mai mult offchars gear decat main altora.
12. Detalii PC***.joc de la sala de net este.suporta cam 7 wow deschise in acelas timp:S
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre?ca am niste amici akolo
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.)lucrez 2 cu 2 dar de obicei sunt prezent la raid sau anunt daca nu sunt onn/munca.
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante).ms pt timpul acordat

0 0

Back to top
buchurlica

[Mentally Stable]

(since 19-09-2013 10:44)

Post Posted: 17-02-2013, 22:32:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL:Bogdan Marius
2. Varsta:17
3. Localitate:Bucuresti
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ?:Programul meu este foarte flexibil de obicei de la 3 ore in sus dar pot acorda si mai mult.
4. Clasa:Druid
5. Main Spec/OFF spec:Main spec ( FERAL) Off spec ( Restoration) 3rd(Boomkin) 4th( Tank)toate depasesc 370 ilvl.
6. Link Armory*:http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Druveradru
7. Screenshot cu Interfata**:http://imageshack.us/f/854/wowscrnshot021813221336.jpg/
8. De ce ai ales specul pe care joci acum?: Pe 4.0.6 am jucat main moonkin dar cu trecerea acelei versiuni si cu noile minunati ale acestui server am observat mai multe bug-uri legate de balance si m-am decis sa inlocuiesc balance cu feral totodata am fost impins si de faptul ca feral-ul este un pic buffat.
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc).:0/32/9 pentru talente pretty basic.Rotatie folosesc mangle/shred ca main sursa de combo points dupa care folosesc aceste combo point-uri pentru a aplica Rip pe targetul, dupa care urmatoarele 5 combo pointuri vor fi folosite pentru Savage Roar.In tot acest timp tin rake pe targetul meu. Pana ce targetul scade la 25% HP rotatie se repeta.
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm).Aici, rusine sa-mi fie, nu este prea mult de spus 4.0.6 full mai putin Consiliul pentru ca atunci cand a aparut guilda mea s-a destramat.
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.):HEAVEN nu am decis sa parasesc aceasta guilda din pacate toti membri acesteia s-au reprofilat in diferite domeni(jocuri).
12. Detalii PC***.
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre?: Inca de cand eram in heaven mi-am dorit sa fac parte dintr-o guilda de top cum este HKP desi nu prea imi dadeam sanse mai azi am decis sa incerc.
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.):Sunt elev in liceu(mai am un pic si scap, legat de scoala sunt un elev cu bursa de meri, si cred ca ramane timpul liber pai timpul liber mi-l petrec in fata calculatorului sau la sala, rareori ma las corupt de tovarasi mei sa mergem sa jucam fotbal .
16. Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic) own buffs, no food, no flasks, no scrolls. http://imageshack.us/f/72/wowscrnshot021813221331.jpg/

0 0

Back to top
Ghost Ryder

[Mentally Stable]

(since 21-12-2015 02:29)

Votes: 5

Post Posted: 17-02-2013, 22:37:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL:Andrei
2. Varsta:17
3. Localitate:Bucuresti
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) 2 ore in timpul saptamanii >5 in weekend
4. Clasa: Rogue
5. Main Spec/OFF spec: Combat/assasination
6. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Gabano
7. Screenshot cu Interfata:
8. De ce ai ales specul pe care joci acum? Imi place rogue, si am ales combat pentru ca e mai usor de gasit one-hand axe decat dagger din care rezulta evident dps-ul
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc). slice and dice sa fie mereu pe target, eviscerate dupa 4 puncte + revealing stirke eviscerate. Adrenaline rush la cooldown la fel si ks. Gear-ul este foarte important pentru rogue ca pe orice alta clasa. Hit pana cap 17% expertise cap, dupa reforge crit >haste
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.)/ m-am apucat de rogue in 4.3.4 deoarece este o clasa interesanta cu potential de top dps.
12. Detalii PC***.
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Caut o guilda serioasa.
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) Sunt la liceu.
16. Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic) own buffs, no food, no flasks, no scrolls.

Uploaded with ImageShack.us

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 69, 70, 71 ... 130, 131, 132  Next    

The time now is 04-12-2024, 18:56:40
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x