User
Pass
2FA

Problema e in voi nu in warrior
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message8232
Roshkatul

[Visul oricarui GM]

Status: Offline
(since 13-10-2019 16:42)

Votes: 118

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 26-03-2014, 21:03:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

"astia 2 pve"

Am avut rating pe 2 specuri mai mare decat ai tu pe ambii warriori adunati, chiar daca nu mai fac PvP

*****Hearthstone Arena Coaching*****

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
MorphinG

[Maniac]

(since 21-05-2022 22:47)

Votes: 92

Post Posted: 26-03-2014, 21:07:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

tudor1297 wrote:
MorphinG wrote:

Rage-ul care nu merge cum trebuie

Doamneee de unde scoateti prostiile astea?
Cred ca am explicat in zece mii de posturi ca nu e nimic gresit cu rage-ul. Incetati sa induceti lumea in eroare -

Nu ma bag in discutie pentru ca nu fac pvp, nu ma pricep la pvp si opinia mea nu conteaza in aceasta privinta.
Dar nu ma pot abtine cand vad astfel de ineptii pe care toata lumea le spune fara sa aiba vreo baza.

Explica-mi cum eu nu am o baza, si tu ai, in conditiile in care cu totii ne inselam si putem gresi calcule, uita mecanici, etc ?

Si explica-mi cum nu vezi tu nicio diferenta la rage regen la noi, fata de aici:

https://youtube.com/watch?v=_jTeRZNE4nE:

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
fkjavca

[Mentally Stable]

(since 19-12-2020 19:40)

Votes: 9

Post Posted: 26-03-2014, 21:41:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

MorphinG wrote:
fkjavca wrote:
deci daca te bazezi pe gurth si pe parteneru de arene, trag concluzia ca te cara spec, gear, partener
drept, bg e bg, dar! eu... un war simplu, cand dau damage mai mare ca donati, sau cand intrec cu cateva milioane damage pe toti playerii, vrei sa zici ca e slab waru? nu cunosti clasa...

Ba, tu ori esti la fel de destept ca un scaun, ori trollezi foarte degeaba, ca nu vad rostul. Stiu ca ai 13-14 ani, dar e imposibil sa fii asa de trist.

Deci trag concluzia ca esti la fel de destept ca un scaun, si o sa-ti explic, ca sa stau eu linistit. Poate chiar intelegi.

1. Daca dai tu, noob, damage mai mare decat un noob mai mare ca tine, nu inseamna decat ca ala e noob mai mare ca tine.

2. Daca gearul si partenerul bun nu cara pe nimeni, inseamna ca ar trebui sa jucam toti naked si singuri in arene, nu? Nu, fiindca si cel mai mic detaliu face diferenta, iar un Gurthalak face o diferenta enorma, insa tu nu ai de unde sa stii, ca nu ai asa ceva. Intre warri, exista aia cu Gurthalak, si restul. Daca nu ai Gurthalak, oricat de bun ai fi, esti ZERO.

3. 1900 rating e asa de mic, incat am si uitat ca exista. Daca ai ajuns la ratingul asta, insemana ... fix nimic.

4. Heroic strike e spell de spammat! Fiindca are low cooldown si nu imparte global cooldown cu alte spelluri. Daca nu ar fi de spammat, ar imparti global cooldown cu alte spelluri, logic nu?

5. Nu faci PvP, pana nu ajungi in top la 2v2, 3v3. Poti sa faci 10.000 de bg-uri si dueluri, ca nu avansezi deloc. Orice retard poate face un bg, nu orice retard poate face 2700+. Nu e obligat nimeni sa o faca, dar daca vrei sa zici ca ai ajuns la un nivel, intai tre' sa intelegi ca e o diferenta enorma intre bg-uri si arene si ca PvP fara arene, nu e PvP. E labareala. E ca si cum te-ai duce in PvE si nu ai omori bosii.

Deci ce concluzii tragem ? Si cu asta inchei, ca nu am timp de tine.

1. Esti atat de noob, incat sfidezi definitia cuvantului in sine.

2. Tot ce stii tu e de *****, fiindca e gresit si total irelevant.

3. Cand stii ca esti varza:

depinzi de gurth... esti inutil, obsedat... ce pvper mai esti, daca tot damageu in locu tau il da gurth?
heroic strike nu e de spamat, pentru ca consuma 70 rage, si cum voi faceti muci ca nu va ajunge rage, sa spamezi HS e cea mai mare prostie... de GCD nu zic nimic, e bun, dar consuma prea mult rage pentru a fi spamat... ia mai joaca tu fara gurth care da 10-k pe sec, spameaza heroic, si o sa vezi ca esti noobu ala despre care tot vorbesti, ramai ca o pu*a fara rage! incearca tu boule, fara gurth, cu HS spam sa ajungi in top! te crezi si tu cu 4 coaie... te cara gurth, evident ca tiai donat si gearu daca in 18 zile de joc, nici 5k pvp kills nu ai...
nu toti sunt disperati ca sa bage bani in joc
chestia cu SS e pentru a va demonstra ca waru poate da damage chiar si cu bugurile care le are, nu are treaba SS cu skillu meu
1900 nu e mult, dar nu ma screm sa ajung in top pentru da demonstra cuiva ceva, si mam oprit doar pentru ca deja am ajuns full gear, si nu avea pentru mine sens sa fac 2700+ pentru ca mai am si viata pe langa PC, in pvp nu e scopul de a ajunge in top! nu toti sunt guzgani de PC ca sa stea zi si noapte cu laba pe cva, si sa o miste sus si jos cand se logheaza in WOW
si btw... din ce ai scris, nu demonstrezi ca esti calm, doar un disperat care nush dc ai inceput asa cearta...
tot ce eu vreau sa zic, e ca waru chiar si cu bugurile lui, NU este cea mai sparta clasa din wow...
inca o intrebare... daca consideri waru asa kkt, dc drq mai joci? nu tu ai zis mai sus ca waru e slab de pute? fati drq un palac, ca e de tine sa spamezi un buton...
si daca ma consideri noob, demonstreazo! zi rotatia vs mag fire, hunter mm, dudu balance, dk frost/unholy... demonstreaza ca nu te cara gearu!
faptu ca ai 2.5k rating inca nu arata ca esti tare mare buba

Posturi unite automat, 26-03-2014, 21:41:14

Roshkatul wrote:
"astia 2 pve"

Am avut rating pe 2 specuri mai mare decat ai tu pe ambii warriori adunati, chiar daca nu mai fac PvP

in fine, imagineazati asa cva:

"sa zicem ca te bagi in bg, te prind 2 aliaci donati, deci e 2v1... ce o sa faci tu cu 2.2k rating atunci? o sa arunci in dansii cu ratingu tau useless? la ce te ajuta 2.2k daca in 1v1 primesti bataie de la cineva?

0 0

Back to top
Nytrox

[bored]

(since 13-05-2018 13:05)

Votes: 67

Post Posted: 26-03-2014, 21:43:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Demonstreaza-i tu ca esti in stare sa ajungi la 2.2k rating macar inainte sa te iei de el cum joaca.In bguri jumate din playeri au iteme albastre pe ei si tu te lauzi ca-i bati pe aia.(Dai bladestorm in mijlocul lor si ai facut 500k damage).Daca tu crezi ca o arma de boosteaza atat in pvp,te inseli.E adevarat ca te ajuta,dar tentaculele alea pot fi omorate din 1-2 lovituri.
Oricum foarte tare aia cu rotatia vs mage fire,hunter,etc:))
Tu in pvp folosesti rotatii?

Last edited by Nytrox on 26-03-2014, 21:51:35; edited 1 time in total
0 0

Back to top
tudor1297

[shefu' la luptatori]

(since 01-02-2020 14:06)

Votes: 250

Post Posted: 26-03-2014, 21:49:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

MorphinG wrote:
tudor1297 wrote:
MorphinG wrote:

Rage-ul care nu merge cum trebuie

Doamneee de unde scoateti prostiile astea?
Cred ca am explicat in zece mii de posturi ca nu e nimic gresit cu rage-ul. Incetati sa induceti lumea in eroare -

Nu ma bag in discutie pentru ca nu fac pvp, nu ma pricep la pvp si opinia mea nu conteaza in aceasta privinta.
Dar nu ma pot abtine cand vad astfel de ineptii pe care toata lumea le spune fara sa aiba vreo baza.

Explica-mi cum eu nu am o baza, si tu ai, in conditiile in care cu totii ne inselam si putem gresi calcule, uita mecanici, etc ?

Si explica-mi cum nu vezi tu nicio diferenta la rage regen la noi, fata de aici:

https://youtube.com/watch?v=_jTeRZNE4nE:

Nu, nu ai nicio baza. Daca vrei sa vii pe forum si sa scrii ca nu merge rage generation trebuie sa vii cu dovezi competente. Un filmulet de pe blizz nu-mi zice absolut nimic.
Click!
Ai aici formulele pentru rage generation din dmg taken. Testeaza-le, gaseste ceva in neregula, si-apoi poti face un bug report.
Pana atunci nu ai niciun motiv sa plangi.

[RO]Warrior Fury PvE Guide 5.4.8

[EN]Warrior Fury PvE Guide 5.4.8

0 0

Back to top
fkjavca

[Mentally Stable]

Post Posted: 26-03-2014, 22:11:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

XRobert01 wrote:
Demonstreaza-i tu ca esti in stare sa ajungi la 2.2k rating macar inainte sa te iei de el cum joaca.In bguri jumate din playeri au iteme albastre pe ei si tu te lauzi ca-i bati pe aia.(Dai bladestorm in mijlocul lor si ai facut 500k damage).Daca tu crezi ca o arma de boosteaza atat in pvp,te inseli.E adevarat ca te ajuta,dar tentaculele alea pot fi omorate din 1-2 lovituri.

a deci inca unu care crede ca e ca la palac... 2 butoane si dai bataie?

2.2k rating pot face, dar nu am timp, dar o sa ma apuc!

sunt deacord ca bladestorm in turma e ceva bun, si imi place sa dau aoe in turma cu Nice Damage addon, dar ma abtin... bladestorm nu irosesc pe aoe damage, pentru asta am un spec special, si pentru aoe am bone link fetish... prefer bladestorm sa folosesc pentru a iesi din root, sau sa nu ma prind in trapurile hunterului

si gurth boosteaza, pala retri cu gurth vrei sa zici ca nu taie in 10 sec pe oricine? dk unholy cu gurth nu taie pe oricine?
tenatulele le omori, dar pana bagi targetu pe tentacula... poate ca unii joaca cu HP bar si la pets, guardians, totems, dar asta umple ecranul prea tare

si am mai zis... nu ma laud! SS e dovada de damage care da warrioru fata de celelalte clase, nu killurile mele!

eu am alte idei: SKILL -> GEAR -> DAMAGE

daca ai rating 2.2k dar in 1v1 esti ***** de caine, wtf mai demonstreaza 2.2k rating? deacord ca 2.2k rating nabu nu face, dar totul e posibil...

si da... in pvp am o anumita rotatie pe care o folosesc pentru a nu irosi avantajul de la CS si HS

rend- CS - HS - MS - OP, pe care o folosesc contra tuturor, nu spamez ce imi cade sub deget... cred ca sunt unicul care folosesc macro CS cu HS sau HS cu execute...

0 0

Back to top
tudor1297

[shefu' la luptatori]

Post Posted: 26-03-2014, 22:24:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

fkjavca wrote:
XRobert01 wrote:

sunt deacord ca bladestorm in turma e ceva bun, si imi place sa dau aoe in turma cu Nice Damage addon, dar ma abtin... bladestorm nu irosesc pe aoe damage, pentru asta am un spec special, si pentru aoe am bone link fetish... prefer bladestorm sa folosesc pentru a iesi din root, sau sa nu ma prind in trapurile hunterului

si gurth boosteaza, pala retri cu gurth vrei sa zici ca nu taie in 10 sec pe oricine? dk unholy cu gurth nu taie pe oricine?
tenatulele le omori, dar pana bagi targetu pe tentacula... poate ca unii joaca cu HP bar si la pets, guardians, totems, dar asta umple ecranul prea tare

si am mai zis... nu ma laud! SS e dovada de damage care da warrioru fata de celelalte clase, nu killurile mele!

daca ai rating 2.2k dar in 1v1 esti ***** de caine, wtf mai demonstreaza 2.2k rating? deacord ca 2.2k rating nabu nu face, dar totul e posibil...

si da... in pvp am o anumita rotatie pe care o folosesc pentru a nu irosi avantajul de la CS si HS

rend- CS - HS - MS - OP, pe care o folosesc contra tuturor, nu spamez ce imi cade sub deget... cred ca sunt unicul care folosesc macro CS cu HS sau HS cu execute...

plz, stahp...
nu ai o treaba si esti penibil
te faci de ras

0 0

Back to top
MorphinG

[Maniac]

(since 21-05-2022 22:47)

Votes: 92

Post Posted: 26-03-2014, 22:33:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

tudor1297 wrote:

Nu, nu ai nicio baza. Daca vrei sa vii pe forum si sa scrii ca nu merge rage generation trebuie sa vii cu dovezi competente. Un filmulet de pe blizz nu-mi zice absolut nimic.
Click!
Ai aici formulele pentru rage generation din dmg taken. Testeaza-le, gaseste ceva in neregula, si-apoi poti face un bug report.

Smartass, tu vorbesti de calcule inainte sa te uiti la ce merge si ce nu ?

E ca si cum ai spune ca masinile nu exista, in timp ce conduci, fiindca ai citit tu nu stiu unde ..

Si nu, nu faceam bug report, nu mai fa off topic.

0 0

Back to top
Nytrox

[bored]

(since 13-05-2018 13:05)

Votes: 67

Post Posted: 26-03-2014, 22:35:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

fkjavca wrote:
cred ca sunt unicul care folosesc macro CS cu HS sau HS cu execute...

Nu mai folosi macroul cu execute si hs decat in deadly calm.
Executeul da damageul maxim la 30 rage si tu irosesti rageul cu heroic strike,ajungand sa il dai pe 10 rage..

0 0

Back to top
fkjavca

[Mentally Stable]

Post Posted: 26-03-2014, 22:51:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

XRobert01 wrote:
fkjavca wrote:
cred ca sunt unicul care folosesc macro CS cu HS sau HS cu execute...

Nu mai folosi macroul cu execute si hs decat in deadly calm.
Executeul da damageul maxim la 30 rage si tu irosesti rageul cu heroic strike,ajungand sa il dai pe 10 rage..

mdaaa... de unde ai luat ca dau execute cu hs fara deadly? in primul rand burstez cand are sub 50% hp, si dau destul damage ca sa il duc sub 30% HP cand imi da execute, la momentul ala mai am vreo 4-5 sec ramas din deadly, si atunci dau execute cu hs, plus la asta dupa ce expira deadly, mai am 100 rage, deci imi mai ajunge pe un macro

chestia cu deadly si execute + HS am descoperito in pve, si o folosesc cu cea mai mare placere in pvp

Posturi unite automat, 26-03-2014, 22:51:20

tudor1297 wrote:
fkjavca wrote:
XRobert01 wrote:

plz, stahp...
nu ai o treaba si esti penibil
te faci de ras

si prin ce ma fac de ras? vrei sa zici ca nu am dreptate in privinta gurth? ia mai iesi la pvp, si o sa vezi... ti se pare rotatia de kkt? bravo tie, dar dau damage enorm...
e topic pentru pvp, vad ca nu prea ai treba cu waru in pvp... iti zic o smecherie, poti da disarm la hunter... nu cred ca ai stiut, acum sa stii
si daca crezi ca stii mai multe, impartaseste ce stii

0 0

Back to top
tudor1297

[shefu' la luptatori]

Post Posted: 26-03-2014, 22:57:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

MorphinG wrote:
tudor1297 wrote:

Click!

Smartass, tu vorbesti de calcule inainte sa te uiti la ce merge si ce nu ?

E ca si cum ai spune ca masinile nu exista, in timp ce conduci, fiindca ai citit tu nu stiu unde ..

Si nu, nu faceam bug report, nu mai fa off topic.

wat?
nu inteleg ce ai vrut sa zici -

Tu zici ca nu merge rage generation doar pentru ca asa ti se pare tie, ca ai vazut un film de pe blizz, sau pentru ca asa ai auzit de la altii, fara sa ai dovezi concrete.
Din cauza ta si a celor ca tine tot forumul plange ca rage gain-ul e buguit, cand de fapt merge foarte bine, nu e nimic buguit.
Ti-am dat formulele ca sa te ajut. Daca vrei sa spui ca rage gain-ul este buguit, demonstreaz-o mai intai, folosindu-te de ele, nu mai face afirmatii nefondate.

0 0

Back to top
ks18492

[Maniac]

(since 02-11-2019 11:25)

Votes: 77

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  Sugarushgod 
Post Posted: 27-03-2014, 00:15:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

fkjavca wrote:

heroic strike nu e de spamat, pentru ca consuma 70 rage

Heroic Strike
Nu ma mai obosesc sa citesc si restul,observ cat de bine iti cunosti clasa,nu ai inteles ce a vrut sa zica omu,faci degeaba umbra pamantului. Mai bine pune mana pe un abecedar si nu mai fa posturi aiurea pe forum. Have a nice day.

0 0

Back to top
hdtv

[Mentally Stable]

(since 04-04-2017 08:15)

Votes: 5

Post Posted: 27-03-2014, 09:11:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. warru e praf pe patchu asta end of story
2. rage generation a fost mereu mult prea mic pe private daca ati fi intrat macar odata pe retail ati fi vazut asta , orice server pe care la lvl 1 dupa ce dai un hit pe un mob nu ai rage sa dai aproape 2 HS are formula gresita de rage gen end of story

0 1

Back to top
fkjavca

[Mentally Stable]

Post Posted: 27-03-2014, 18:38:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ks18492 wrote:
fkjavca wrote:

Heroic Strike
Nu ma mai obosesc sa citesc si restul,observ cat de bine iti cunosti clasa,nu ai inteles ce a vrut sa zica omu,faci degeaba umbra pamantului. Mai bine pune mana pe un abecedar si nu mai fa posturi aiurea pe forum. Have a nice day.

mda my bad... ma gandeam la hs in pve, cand tre de folosit la 70+ rage, si mi sa bagat cifra in cap

in fine... vad ca nu ati inteles sensul postului... credeti mai departe ca stiti voi waru, folositiva de charge + heroic throw, sau hs+ms imd dupa charge, dati cs al 3-lea spell...
tipic romanesc sa faceti din musca, un elefant...
eu imi bag pu*a...

0 0

Back to top
tudor1297

[shefu' la luptatori]

Post Posted: 27-03-2014, 19:51:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

fkjavca wrote:
ks18492 wrote:
fkjavca wrote:

Heroic Strike

mda my bad... ma gandeam la hs in pve, cand tre de folosit la 70+ rage, si mi sa bagat cifra in cap

in fine... vad ca nu ati inteles sensul postului... credeti mai departe ca stiti voi waru, folositiva de charge + heroic throw, sau hs+ms imd dupa charge, dati cs al 3-lea spell...
tipic romanesc sa faceti din musca, un elefant...
eu imi bag pu*a...

nu, tu nu intelegi ca nu esti in masura sa ne inveti pe noi warrior cand in mod evident nu ai o treaba cu aceasta clasa sau cu acest joc, lucru pe care l-ai dovedit prin ineptiile pe care le-ai scris aici.
si mai si continui sa vorbesti si sa te crezi destept.

hdtv wrote:
1. warru e praf pe patchu asta end of story
2. rage generation a fost mereu mult prea mic pe private daca ati fi intrat macar odata pe retail ati fi vazut asta , orice server pe care la lvl 1 dupa ce dai un hit pe un mob nu ai rage sa dai aproape 2 HS are formula gresita de rage gen end of story

Altu' care n-are o treaba...
Formula pentru rage gain din damage dealt este 6.5*(weapon speed)
Experimentalul are 3.60 weapon speed

6.5*3.6 = 23.4 rage
23.4 + 23.4 * 25%(din anger management) = 29.25 rage

intra in-game si vezi cat rage primesti la un hit, o sa vezi ca e fix 29.
daca ai alta arma in loc de experimental calculezi folosind formula, si o sa vezi ca rage-ul merge foarte bine.

nu mai vorbiti aiurea... inventati si sustineti buguri pe care nu le testati, doar pentru ca vi se pare voua asa ca warru nu merge cum trebuie
go l2p and stop qq-ing

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Burebysta, 27 January 2016 17:33

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next    

The time now is 12-08-2025, 16:09:52
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password