User
Pass
2FA

Recrutari PVE
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 123, 124, 125 ... 130, 131, 132  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Show only staff posts
Author Message511575
ISREAL

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 15-08-2017 19:33)

Votes: 4

Post Posted: 01-06-2015, 21:02:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Zoltan
2. Varsta: 17
3. Localitate: Covasna
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? - 4/5 ore pe zi, in functie pana cat stau la scoala, in weekend mai mult
4. Clasa: Paladin
5. Main Spec/OFF spec: Holy/Prot
6. Link Armory*: https://armory.freakz.ro/character/genesis/greenway
7. Screenshot cu Interfata**:
8. De ce ai ales specul pe care joci acum? -Ca joc 3 ani cu holy palac, si imi place sa dau tare.
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc). -Eu cred ca pe talentu am facut bine asta e de ce still are omu care joace mie asta imi place. Rotatia trebe sa joci de procuri sa dai crituri cu Word of Glory si Divine Light. Stats joc la Hasta>Crit
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm).
Joc wow de WOTLK acolo am jucat cu druid feral si numa la cataclysm la 4.0.6 am facut paladin - Am aproapre full progress -
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.)
Am fost la multi guild , Revengers,Evolution,The Council of elders,The Betrayers , am avut si guild The Countries -
12. Detalii PC***. Sony vaio: procesor i3,Nvidia 750Mb
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? - Vreau o guilda cu progres cu oameni buni.
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.)Sunt student la clasa 11-A , sunt chitarist , cant la chitara de 7 ani , am 2 formatia de band - Wow deaia joc ca am prieteni care joace si mie imi place , am timp liber , dar cand am proba sau asa ceva o sati zic cand nu o sa fiu online -
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante). -Am 33day played pe char asta , ca mie imi place sa joc cu mai multe chare ca sa stiu sa joc cu mai multe chare -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Cosmin050895

[Who Cares]

(since 19-02-2022 21:27)

Votes: 27

Post Posted: 02-06-2015, 00:42:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@ISREAL (Greenway) - Respins.

Recrutãrile sunt în continuare deschise pentru:

- Death Knight (Blood) -
- Mage (Frost/Fire/Arcane) -
- Paladin (Protection/Holy) -
- Warrior (Protection/Fury/Arms) -
- Shaman (Elemental/Restoration) -
- Druid (Feral/Restoration/Balance) -
- Monk (Brewmaster/Mistweaver/Windwalker) -

Cerinþe minime: 480 ilvl, experienþã pve, 40 days char played.

Putem recruta ºi alte clase/spec-uri, insã doar cu un nivel al jocului foarte ridicat.

Legaþi cont-ul cu cel din joc.

Exorcizare Gets 100.000 Honorable Kills

Last edited by Cosmin050895 on 04-06-2015, 13:34:30; edited 2 times in total
0 0

Back to top
snake[ftw]

[Mentally Stable]

(since 15-07-2015 17:24)

Votes: 4

Post Posted: 02-06-2015, 21:01:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Vladut
2. Varsta:18
3. Localitate: Provita de Sus
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ?: Pai depinde acum , daca am treaba ... sau daca sunt pe afara cu prieteniii , dar in general cand sunt acasa imi petrec tot timpul pe wow .
5. Main Spec/OFF spec: Heal/Prot
6. Link Armory*: https://armory.freakz.ro/character/genesis/necrophobix
7. Screenshot cu Interfata**: http://postimg.org/image/qh6c94yzd/3dd78867/
8. De ce ai ales specul pe care joci acum? Pai, am ales sa joc paladin holy pentru ca este clasa cu , care am crescut de mic pot spune asa - , si care ma atrage din toate punctele de vedere.
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc). Talentele nu sunt prea complicate... , ca rotatie, trebuie tinut beacon of light pe tank sau pe persoana care isi ia damage foarte mare , judgement-ul trebuie dat la cd , pentru ca imi reduce cast time si mana cost la flash light, divine light si holy radiance .
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). Pai am jucat pe la sfarsitul lui 3.3.4 pe neverendless dupa m-am mutat pe freakz pe 4.0.6 si apoi pe 4.3.4 unde am jucat numai pve.
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) Pai am fost in HKP , dar m-am lasat de wow pentru ca era final de patch si nu prea mai aveam ce face ... iar acum vreau sa ma reapuc de wow .
12. Detalii PC***.1 gb video . 2 gb ram . procesor dual cpu (2.00) Ghz
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Doresc sa ma alatur guildei voastre pentru ca este o guilda cu , care poti face progress cu oameni capabili.
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.)
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante). Nu am alte mentiuni.
16. Screenshot Recount 20 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic) own buffs, no food, no flasks, no scrolls. Sunt healer.

0 0

Back to top
Cosmin050895

[Who Cares]

(since 19-02-2022 21:27)

Votes: 27

Post Posted: 02-06-2015, 23:55:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@snake[ftw] (Necrophobix) - Acceptat.

Exorcizare Gets 100.000 Honorable Kills

0 0

Back to top
Kutulu-

[Mentally Stable]

(since 16-01-2017 12:50)

Votes: 3

Post Posted: 03-06-2015, 21:57:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Edi
2. Varsta: 20
3. Localitate: Bucuresti
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ?: 3-4 ore pe zi, in weekend ceva mai mult
4. Clasa: Priest
5. Main Spec/OFF spec: Holy/Shadow..ish
6. Link Armory*: https://armory.freakz.ro/character/genesis/Edwardwoww
7. Screenshot cu Interfata**: http://i.imgur.com/mIMy8s9.jpg
8. De ce ai ales specul pe care joci acum? Am inceput sa joc holy de pe 4.0.6 mai mult din necesitate (guilda in care eram avea nevoie mai mare de un healer decat de un dps asa ca m-am conformat. ulterior a ajuns sa-mi placa holy mai mult asa ca am ramas cu specul asta ca main). pe mop mi se pare destul de ok ca heal atat single target cat si aoe deci continuam...
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc). noile talente sunt destul de flexibile...fiecare isi ia ce-i place (mai mult sau mai putin)
se vede in sceenshotul cu interfata pe ce am mers eu. necesar consider tierul 3 (surge of light care de exemplu procuie cu tickurile de la pw: sanctuary => mai multe instant cast/free mana flash heal decat pot eu spama) si tier 6 (halo e super useful pentru tons of aoe heal si ca sa fiu sigur ca il dau la range-ul care trebuie, folosesc un addon numit halopro). rotatie: ma adaptez in functie de situatia din raid dar in principiu...pt single target heal si greater heal, flash heal cand procuie surge of lightul, renew pe toata lumea, chiar si power word shield daca nu-i niciun disci priest in raid iar aoe prayer of healing, halo, prayer of mending, etc. stats...intelect>spirit>crit>haste
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). am jucat wotlk o perioada destul de scurta. cel mai mult timp l-am petrecut pe 4.0.6 unde facusem tot n/hc pana la atramedes (la scurt timp dupa ce l-au bagat pe atramedes m-am lasat)
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) hmm..pe 4.0.6 am fost in exiled si a mai fost o guilda dupa dar nu mai tin minte numele...le-am parasit pentru ca pregatire pt bac -
12. Detalii PC***. http://i.imgur.com/VCDURsO.png
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? vreau progres pe mop si pareti cam singura guilda care are playeri experimentati dar care si joaca (poate ca mi se pare mie dar serverul sta cam prost ca activitate a playerilor)
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.): student, microbist inrait, nu spun niciodata nu cand vine vorba de iesit la o bere...
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante). nimic
16. Screenshot Recount 20 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic) own buffs, no food, no flasks, no scrolls. nu e cazul

0 0

Back to top
Skidrow

[Cel mai frumos!]

(since 17-07-2018 15:59)

Votes: 19

Post Posted: 04-06-2015, 11:42:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Kutulu- (Eduardwoww) -Acceptat.

0 0

Back to top
Msf

[Mentally Stable]

(since 12-06-2015 18:50)

Votes: 2

Post Posted: 04-06-2015, 16:26:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut, mai jos aveti aplicatia mea:

1. Nume IRL: Mihai
2. Varsta: 27
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? - intre 2 si 10 ore
5. Main Spec/OFF spec: Holy/Prot
6. Link Armory*: https://armory.freakz.ro/character/genesis/heartentire http://eu.battle.net/wow/en/character/kazzak/Heartentire/advanced
7. Screenshot cu Interfata**: Inca nu am o interfata facuta pe freakz , o sa pun un video cu o interfata apropiata de ce am de gand : https://youtube.com/watch?v=5UE1adwEsp8:

8. De ce ai ales specul pe care joci acum? 90% din timpul in wow am fost healer asa ca merg in continuare pe asta
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc). In primele raiduri aici int>spirit>mastery>haste>crit (20% mastery ar fi perfect - are foarte buna sinergie cu eternal flame), talentele se schimba conform fightului, cat despre gear, cele mai importante sunt trinketele, gemming mostly spirit.
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). Am inceput pe freakz cu Wotlk, am reusit atunci LK25HC la alliance (aici am jucat resto shaman) (Supernatural - Evolution), apoi m-am mutat la hoarda in Requiem unde am jucat Mage putin pe cataclysm dupa care am trecut pe blizzard, am jucat inclusiv warlords of draenor dar nu m-a prins cum as fi sperat. Am facut tot content-ul pe blizzard din MoP, ceea ce reprezinta un plus din punctul meu de vedere.

11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) Supernatural - ne-am mutat toti (core) la horde din lipsa jucatorilor buni, Requiem (am trecut la blizzard).

12. Detalii PC***. i5 @ 3.50 ghz 16gb ram nvidia 750 gtx
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? - Imi dau seama ca vreti realm first, subscriu.
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) Am afacerea mea de organizari de evenimente, imi place gaming-ul, sa citesc, sa ma uit la filme, sa merg la bazin si altele.
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante). Cred ca as fi o piesa importanta adusa guildei avand in vedere cunostintele mele, mai ales ca in tot MoP am fost raid-leader in guilda mea. Sunt flexibil in ce priveste clasa si specul pe care il joc, si inteleg toate lucrurile care tin de organizarea guildei si a raidului (cand cineva trebuie sa stea pe bara la un anumit boss etc).

Astept un raspuns de la voi si ma apuc de levelat.

Seara frumoasa,

Mihai

0 0

Back to top
Jokedy
[Banned user]

Banned

(since 03-04-2016 15:49)

Votes: 91

Post Posted: 04-06-2015, 17:20:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

MSF / Mihai -> Acceptat.

0 0

Back to top
Instinkt

[Mentally Stable]

(since 21-08-2017 20:09)

Votes: 6

Post Posted: 04-06-2015, 19:10:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Toader Gabriel Alexandru

. Varsta: 20

4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? 5-10 ore, imi fac programul dupa guilda, pot sta si pana la 4 dimineata daca e nevoie
4. Clasa: Rogue

5. Main Spec/OFF spec: Combat/Sub/Assassination

6. Link Armory*: https://armory.freakz.ro/character/genesis/bocom

7. Screenshot cu Interfata**: Ceea de la link-ul cu recount, inca lucrez la ea

8. De ce ai ales specul pe care joci acum? Sunt combat, pentru ca la gear-ul pe care-l am , acesta imi ofera cel mai mult damage

9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc).
Talentele pe pandaria le poti schimba, depinzand de encounteru-l care urmeaza. De exemplu la unul pot lua Burst of speed, la altul este mai folositor Shadowstep-ul. Stats-urile sunt agil>haste(pana considerei ca energy regen e ok)<mastery=crit(prefer mastery, datorita armei)

10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm).
Am inceput de pe 4.0.6 si pot spune ca am invatat totul destul de repede, jocul acesta ma relaxeaza si imi place sa-l joc, pve sau pvp, imi place sa-l explorez pe tot. Full progres pe Cata(nu este totusi o mare realizare)

11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.)
Bad Example si Pride(dezmembrate), The Betrayers (m-a scarbit ca unul din offiteri a incercat sa-mi fure contul si am dat leave), Vs the world/ the dark ember, neseriozitate.(se anunta un raid si eram 5 oameni online, asta intamplandu-se la ordinea zilei).

12. Detalii PC***. Pc: Amd fx6100, 8 gb ram, gt 640/ laptop i5, 8 gb ram, gt 840

13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre?
Vreau seriozitate si respect, consider ca am aptidunile necesare sa fac fata unei provocari

14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.)
Am fost la Snspa, am studiat comunicarea), imi place sa cant(hip-hop), iar in timpul liber organizez conterte, ma plimb cu bicicleta, alerg si multe altele. Sunt sociabil si ma inteleg in general bine cu oamenii.

15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante).
Mentiuni foarte importante:
-am toate clasele si pana pe pandaria am fost main priest(acolo am cel mai mult played, pe rogue nu am atatea zile) aici link la priest :https://armory.freakz.ro/character/genesis/iinstinktt
-cred ca pot conta pe un review favorabil de la Oddi si Chloe care ma cunosc personal si stiu ce om sunt.
-sunt genul de om care poate invata orice clasa si atata timp cat este nevoie in guild de tank, pot deveni tank sau heal(asa cum am facut si in celelalte guild, veneam pe ce era nevoie ca sa-mi ajut colegii)

16. Screenshot Recount 20 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic) own buffs, no food, no flasks, no
scrolls.
http://i.imgur.com/yk1V2lR.jpg?1

0 0

Back to top
mnr2311

[ISANE-MAN]

(since 22-12-2016 17:18)

Votes: 49

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 04-06-2015, 20:45:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Instinkt wrote:
1. Nume IRL: Toader Gabriel Alexandru

. Varsta: 20

4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? 5-10 ore, imi fac programul dupa guilda, pot sta si pana la 4 dimineata daca e nevoie
4. Clasa: Rogue

5. Main Spec/OFF spec: Combat/Sub/Assassination

6. Link Armory*: https://armory.freakz.ro/character/genesis/bocom

7. Screenshot cu Interfata**: Ceea de la link-ul cu recount, inca lucrez la ea

8. De ce ai ales specul pe care joci acum? Sunt combat, pentru ca la gear-ul pe care-l am , acesta imi ofera cel mai mult damage

9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc).
Talentele pe pandaria le poti schimba, depinzand de encounteru-l care urmeaza. De exemplu la unul pot lua Burst of speed, la altul este mai folositor Shadowstep-ul. Stats-urile sunt agil>haste(pana considerei ca energy regen e ok)<mastery=crit(prefer mastery, datorita armei)

Am inceput de pe 4.0.6 si pot spune ca am invatat totul destul de repede, jocul acesta ma relaxeaza si imi place sa-l joc, pve sau pvp, imi place sa-l explorez pe tot. Full progres pe Cata(nu este totusi o mare realizare)

Bad Example si Pride(dezmembrate), The Betrayers (m-a scarbit ca unul din offiteri a incercat sa-mi fure contul si am dat leave), Vs the world/ the dark ember, neseriozitate.(se anunta un raid si eram 5 oameni online, asta intamplandu-se la ordinea zilei).

12. Detalii PC***. Pc: Amd fx6100, 8 gb ram, gt 640/ laptop i5, 8 gb ram, gt 840

Vreau seriozitate si respect, consider ca am aptidunile necesare sa fac fata unei provocari

Am fost la Snspa, am studiat comunicarea), imi place sa cant(hip-hop), iar in timpul liber organizez conterte, ma plimb cu bicicleta, alerg si multe altele. Sunt sociabil si ma inteleg in general bine cu oamenii.

Mentiuni foarte importante:
-am toate clasele si pana pe pandaria am fost main priest(acolo am cel mai mult played, pe rogue nu am atatea zile) aici link la priest :https://armory.freakz.ro/character/genesis/iinstinktt
-cred ca pot conta pe un review favorabil de la Oddi si Chloe care ma cunosc personal si stiu ce om sunt.
-sunt genul de om care poate invata orice clasa si atata timp cat este nevoie in guild de tank, pot deveni tank sau heal(asa cum am facut si in celelalte guild, veneam pe ce era nevoie ca sa-mi ajut colegii)

16. Screenshot Recount 20 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic) own buffs, no food, no flasks, no
scrolls.
http://i.imgur.com/yk1V2lR.jpg?1

Acceptat /w unui ofiter .

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
casmet
[Banned user]

Banned

(since 04-07-2016 15:05)

Votes: 24

Post Posted: 08-06-2015, 08:35:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Ionut
2. Varsta: 20
3. Localitate: Iasi
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? oricat de mult este necesar, unlimited
4. Clasa: shaman
5. Main Spec/OFF spec: enha/resto
6. Link Armory*: https://armory.freakz.ro/character/genesis/overshamy
8. De ce ai ales specul pe care joci acum? ma sperie ideea de a juca resto, la inceput de patch incepusem sa joc elemental, insa gm-ul anterior mi-a sugerat sa joc ceva care sa ajute guilda la dps, si asa am ajuns sa joc enha
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc). momentan sunt multe spell-uri buguite la clasa mea, mai ales maelstrom weapon
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm). joc de pe cataclysm, inca de cand s-a bagat atramedes, am avut parte si de 25h-uri si de normale
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) am jucat prin unele pe la alianta, dar de un an , aici , la hoarda, Allstar fiind ultima mea guilda, am primit kick, dintrun motiv neintemeiat, si totat absurd de catre ZZeuss
12. Detalii PC***. dispun de 2 pc-uri, un laptop si unul mare, laptopul are procesor dual core de 1.6 si 2gb ram, iar cel mare il folosesc indeosebi pentru placa video si pentru ca ma tine la 25h
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? consider ca este o experienta care trebuie incercata
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.) student la constructii, asta inseamna ca ai destul timp pentru tine, ideea de baza vreau sa ramana ca eu consider ca acesta trebuie sa ramana in continuare un joc, indiferent de timpul pe care il aloci
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante).-
16. Screenshot Recount 20 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic) own buffs, no food, no flasks, no scrolls.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
tulpan
[Banned user]

Banned

(since 19-10-2015 18:13)

Votes: 62

Post Posted: 08-06-2015, 08:43:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@overshamy Acceptat

"I'm selfish, impatient, and a little insecure. I make mistakes, I'm out of control, and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best."

0 0

Back to top
Victoor

[Curious & Creative]

(since 16-02-2022 20:35)

Votes: 46

Post Posted: 09-06-2015, 12:35:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL:

Alexandru

2. Varsta:

19

3. Localitate:

Deva, Cluj-Napoca soon tm

4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ?

mostly cand sunt raid times si oricand e nevoie de mine(anuntat, desigur)

4. Clasa:

Fac o micã poveste aici, deoarece vreau sã mã reapuc de freakz, și am în calcul douã clase. Dacã e sã luam dupã ce aveți nevoie, voi alege monk WW/MW (drodu's taking care of me) , voi alegeți ce main spec sã fiu, dar mai multã experiențã pe mop am pe priest disci/shadow ( http://eu.battle.net/wow/en/character/ravencrest/Bitzah/simple ) , toate kill-urile de pe mop sunt atunci când era patch-ul actual, nu dupã n patch-uri. Am mai avut tentative de monk, am înțeles cã e bistoș pe freakz și mi se pare o clasã ușoarã de stãpânit.

5. Main Spec/OFF spec:

Monk: voi alegeți , Priest (dacã vreți priest) : Disc/Shadow

6. Link Armory*:

- leveling/gearing up still

FragUI în mare parte, poate schimb pe ceva mai simplu (încerc sã fac un UI cu blizzard actionbars/unitframes , cu weakauras si vuhdo), este timp

8. De ce ai ales specul pe care joci acum?

Am ales WW/MW deoarece mi s-a spus cã merge bine monk-ul acum (ciudat, dar bine, nu știu dacã e buguit sau nu) , aș fi ales druid dar am înțeles cã e crap, rotația de dps la WW e foarte simplã, iar MW , trebuie doar sã fi jucat healer înainte mult, și te obișnuiești rapid.

MW- fistweaving când nu e raid damage, e un fel de atonement la priest, rotație nu existã la healer, mai degrabã prioritãți (prioritãțile din guide-ul lu' Drodu-san) stats priorities : Spirit>intelect>haste>crit>mastery (haste cap 9163 de preferat).

WW-maintaining the buffs and smart use of Chi, cam atât.

Pe freakz am fost de pe lich king, pânã la început de MoP, am fãcut toți bossii înafarã de madness HC pe urmãtoarele clase: Druid/Priest/Rogue/Warrior. Pe retail cam același progres l-am avut + WoD unde momentan sunt 10/10 mythic (106 ranked). Ce e de menționat e cã guilda îmi ofera zile de raiduri foarte flexibile, chiar și când e progress, pentru cã mai avem un priest => o sã ne roteascã, de aia vreau sã mã apuc și de freakz, mie unul mi-a plãcut MoP foarte mult PvE-wise, și aș vrea sã trec înca odata prin tot expansion-ul.

Nu cred cã e irelevant, dar cam toate, dacã e sã luam din LK pana în cata.

12. Detalii PC***.

i5 2500k la 4,3 ghz overclocked, 8gb ram ddr3 1800 mhz, HD5770 super oc edition(soon r9 290x)

Am mai fost, și mi-a plãcut, doar cã nu eram prea activ din cauza programului de rahat pe care l-am avut înainte, + cã de când a apãrut mop am vrut sã mã apuc de freakz, și în HKP am vrut tot timpul, am mai vorbit și cu drodu despre asta, și am zis sã rãmân pe hkp + cã sunteți buni, și vreau sã joc cu oameni care au skill-ul apropiat de al meu, sau poate chiar mai bun, cine știe -

clasa a 12-a momentan, mate-info bilingv engleza, intrat deja la facultate in cluj (trebuie doar sa trec bacul dar nici nu ma chinui ca nu-mi trebuie nota mare, doar de trecere), sunt DJ, pe-aici prin judetul hunedoara și puțin prin cluj mã cam știe lumea, de placere pun Minimal/techno/tech house, ma joc WoW mainly și puțin CS:GO , în rest salã și ieșiri casual.

Am încercat sã vã arat cã am o idee destul de mare despre monks, dar nu cred cã trebuia sã zic și despre priest (progresul cred cã spune cã știu clasa ca pe Tatãl Nostru), rãmâne sã vã decideți, dar sincer aș vrea un început nou, cu monk-ul, și când se apropie de ToT/SoO patch, fac un priest alt -

16. Screenshot Recount 20 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic) own buffs, no food, no flasks, no scrolls.

- momentan

0 0

Back to top
Anonimatia

[Celebru anonim]

(since 26-02-2021 20:45)

Votes: 72

Post Posted: 09-06-2015, 21:39:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Victoor - respins
0 0

Back to top
tarror21

[Mentally Stable]

(since 20-06-2017 13:56)

Votes: 1

Post Posted: 11-06-2015, 16:17:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: My name is Marco Antonio Fortes Leitão. Ingame name Desony

2. Varsta: I have 24 years old.

3. Localitate: I live in Portugal in the country capital Lisbon.

4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) : At moment i dont have a job so i have lots of time to play wow,im almost all day online in the game witch will let me make a good progress on my toon since im new on this server but not in the game.

5. Clasa: My favorite class since Burning Crusade Paladin -

6. Main Spec/OFF spec: My main spec atm is retribution but my best spec is prot im really good and got a lot of experience as tank.
Spec that i will make when i can.

7. Link Armory*: https://armory.freakz.ro/character/genesis/desony (As i said i got to lvl90 1 day ago so i dont have the money for glyphs and etc yet)
Here are some extra armory links:3.3.5 armory with Lod realm first http://www.dispersion-wow.com/character/1/2199841
4.3.4 armory with my worst spec and its not even bad https://armory.monster-wow.com/quest.php?name=armory_view&&realm=1&&char=Argonautqt

8. Screenshot cu Interfata*:Mop Interface:http://i.imgur.com/lNca3MC.jpg
Cata Interface:http://i.imgur.com/9lcKn9I.jpg
Wotlk Interface: http://i.imgur.com/KI2yrjK.jpg

9. De ce ai ales specul pe care joci acum? : Well i can say that Prot paladin its my favorite spec but i can play any spec with any class.

Well it has been a long trip for me in wow i play for 7 years this game and never quited it.Atm I play on Excalibur wow TBC for 4 years/Dispersion wow WOTLK for 3 years/ Monster wow Cataclysm For 2 years And Mop on Freakz for 2 days xP. I have done every single raid and dungeon of this game in every difficult i can say that im a core raider.

Well as i said im on this server for 2 days and i just joined a guild named "BIG" when i was leveling but i want to quit cause they just dont make a single raid or dungeon people are not social and many other reasons.

12. Detalii PC*. Acer intel Core i7 / 16 GB DDR3L / 1TB

Well i want to join your guild since i only see awesom toons and i see you guys raiding a lot and i want that,an active guild that can make me achive my goals.

I think im a very social guy and a funny person and i like to help the others thats the reason im Firefighter and its volunteer.
In my free time like to play wow go to the gym and be with my friends and with my girlfriend.

Well i can use Raidcall,Ventrillo,Teamspeak 3,and Skype.

16. Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic) own buffs, no food, no flasks, no scrolls.
http://i.imgur.com/FLx6EAW.jpg

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 123, 124, 125 ... 130, 131, 132  Next    

The time now is 04-12-2024, 01:42:20
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x